Home
 

HROZNÁ VÍZIA O POLNOČNEJ HODINE zo dňa 11. marca 2015

HROZNÁ VÍZIA O POLNOČNEJ HODINE

zo dňa 11. marca 2015

Pán so mnou hovoril, chcem drahí poslucháči povedať, že Pán hovoril so mnou tejto noci o 3 ráno.

Boh Jehovah, Pán Jehovah El Gibbor, Pán náš tvorca, Elohim,  náš Stvoriteľ. On so mnou hovoril veľmi strašným spôsobom.

Bol som s nejakými kresťanmi, zdieľal som sa s nejakými španielsky hovoriacimi kresťanmi a veľa kresťanmi z celého sveta a Pán z neba spustil hodiny a my sme boli všetci pripravení  ísť na polnočnú službu, polnočná hodina už mala udrieť, my sme sa pripravovali pre polnočnú hodinu, teraz oni boli pripravení, takže sme išli k polnočnej hodine ktorá už mala udrieť.

Veriaci boli plní úzkosti, lebo vedeli, že už udrie polnočná hodina a zrazu náhle polnočná hodina udrela.

Toto je dôvod, prečo som k vám prišiel teraz v nočnej hodine s touto veľmi urgentnou správou.

Tam sú ľudia sa zdá, ktorých poznám, ja som k nim hovoril po španielsky, a oni ma opravovali, ako som povedal ” gracias “, jeden, ktorý sa bežne zúčastňuje stretnutí tu, Pán mi dal poznať, že polnočná hodina už ide udrieť, oni boli všetci zhromaždení na tom mieste a ON spustil hodiny a už mala udrieť polnočná hodina a zrazu náhle tí ľudia, ku ktorým som hovoril, zmizli, potom som začal vidieť veľa ľudí bežať,  veľa dramatických zmien, otrasov začalo prebiehať, boli tam ľudia, ktorí na mňa útočili, mimoriadne nepriateľskí.

O 3 ráno Pán môj Pastier hovoril so mnou veľmi ohromným, spôsobom a v tomto rozhovore mi dal Pán vedieť, že polnočná hodina udrie.

Ľudia sa pripravovali veľmi dobre, a keď sa oni všetci tam zhromaždili, Pán spustil hodiny z neba a ja som mohol vidieť, že polnočná hodina už išla udrieť a každý úzkostlivo čakal a potom zrazu náhle polnočná hodina udrela a potom mi On dovolil vidieť znovu hodiny, po polnočnej hodine. Tam bolo veľa opustených miest okolo, ktoré boli po polnočnej hodine.

Nikto nevie deň, ani hodinu. V evanj. Matúša 25:13 a v 25:10 dokonca viac naliehavo  hovorí  o dôležitosti, že tí, ktorí boli pripravení, odišli s Ním.

Ja som videl tých, ktorí boli pripravení, potom keď ja som chcel priniesť toto k národom na Zemi, kresťania, ktorí chceli vstúpiť do slávneho Kráľovstva Božieho, ja som chcel priniesť toto oznámenie tejto alarmujúcej udalosti.

Toto je jeden z tých vážnych rozhovorov, ktoré zdá sa, že to mám vyzdvihnúť. Toto je oznámenie pre všetky cirkvi vo všetkých  národoch, a pre Cirkvi štyroch koncov Zeme.

Ja som videl polnoc a ja som videl ako je zobratá cirkev, videl som veľa výbuchov a súžení, po tom ako oni odišli a tých, ktorí boli pripravení odišli na svadobnú hostinu. 

Nech tí, ktorí majú uši počujú hlas Pánov, Sabaoth, Shalom.

( súhrn )

Off 

11.3.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top