Home
 

PROROCTVO O HISTORICKOM HLADE prichádzajúcom na Zem, zo dňa 5. marca 2015

PROROCTVO O HISTORICKOM HLADE
prichádzajúcom na Zem,
zo dňa 5. marca 2015
OD DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV BIBLIE, PÁNA BOHA VŠEMOHÚCEHO ZO ZJAVENIA JANA 11 KAP.

PÁN so mnou hovoril Pastor Raymond, potrebujem poslucháči, aby ste vedeli, že PÁN hovoril so mnou minulú noc.
PÁN ma zobral po celej krajine, začal som chodiť po poliach, po horách, po dolinách a začal som hľadať jedlo.

Zem bola taká suchá a skalnatá a ja som začal hľadať jedlo, hľadal som tu a tam a  nemohol som  nájsť žiadnu potravu. Znova, PÁN ma zobral po celej tejto krajine a po iných krajinách na tejto Zemi. A chodil som po dolinách, kopcoch, po horách a ja som videl, že pôda bola veľmi suchá. V rovnakom čase som si tiež uvedomil, že rastliny nemajú lístie. Ja som sa pozeral po hubách, v tom sne ja som sa pozeral po akomkoľvek jedle, hlavne po hubách, ja som bol taký hladný, chodil som z miesta na miesto.

Znova, Pán ma zobral po celej tejto krajine a aj na iné územia tejto Zeme, a ja som chodil po horách, vrchoch, dolinách, cestách, záhradách a hľadal som jedlo, zúfalo som hľadal jedlo, bol som veľmi rozrušený, nemohol som nájsť žiadne potraviny, kdekoľvek som išiel.

Ja by som rád predstavil národom tejto Zeme v tento deň, že Pán Jehova, Boh Izraela, On so mnou hovoril o udalosti, ktorá sa čoskoro stane na tejto Zemi, ja vidím neuveriteľný hladomor, ktorý prichádza a sucho a ľudia  hľadajú potraviny na pravo, na ľavo, všetkými možnými spôsobmi v ťažkom zúfalstve.

Biblia hovorí veľmi jasne v knihe evanjelia Matúša v 24. kapitole, keď PÁN nám dal znaky času. Keď budete čítať celú 24. kapitolu, ale špeciálne verš 7, On hovorí,  

7Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami.

To znamená, že to bude ohromný hladomor, ktorý navštívi Zem a počas tohto času hladomoru, ľudia budú zúfalo hľadať potravu, pre čokoľvek, čo by mohli zjesť. Ja som sa pozeral všade po Zemi po hubách, chodil som, či by som ich mohol nájsť. Taký zúfalý pre jedlo. Pán mi dal pocítiť obrovský hladomor a ohromný hlad, ktorý padne na túto Zem. A počas toho času bude utrpenie, ktoré sa ešte nekonalo na tvári tejto Zeme. Ale počas tohto času tiež, ako sa toto stane na Zemi, Biblia hovorí veľmi jasne, ako sa píše v knihe Daniel, kapitole 12, v prvom verši, kde opisuje tieto neprekonateľné utrpenia, dokonca aj v štáte Keňa tiež a On hovorí, že …. 

 každý, kto bude najdený zapísaný v knihe,  tí budú oslobodení. 

A toto naznačuje, že tí, ktorých mená budú zapísané v knihe života, budú oslobodení, to bude BOŽÍ zásah zásah, kedy PÁN ochráni svojich vlastných.

Toto je volanie po celej Zemi, že čas, aby sme boli pred Pánom v poriadku, správne, je teraz, aby sme sa potešili  JEHO ochranou, JEHO poistením, aby nás uchoval.

Ja vidím ohromný hladomor prichádzať na Zem, dokonca aj na túto Zem v Keni. Toto sú tie znaky, ktoré PÁN JEŽIŠ povedal v knihe evanjelia Matúša v 24. kapitole, že tieto znaky budú hlasite oznamovať, trúbiť na príchod Mesiáša.

Nech sa teraz otvorene hľadá pokánie, hľadá spravodlivosť, a kráča v spravodlivosti Pána. Nech každý hľadá pokánie, spravodlivosť a kráča v posvätení s Pánom.

Tragédia je, že početné množstvo ľudí zomrie. Ale pre tých, ktorí si vyberú cestu Pána, On je verný, aby ich ochraňoval,  chránil ich a žehnal im, nielen tu v tomto živote, ale tiež vo večnom živote.

MESIÁŠ PRICHÁDZA,
pripravte slávnu cestu Pánovu,

Shalom. 

Off 

5.3.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top