Home
 

SERIÓZNA VOJNA PRICHÁDZA DO AFRIKY, PROROCTVO PÁNA ZO DŇA 12. SEPTEMBRA 2023.

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV BIBLIE,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR CIRKVI POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 12. Septembra 2023

Sumarizácia:


Požehnaní ľudia, PÁN dnes so mnou hovoril, v tomto kritickom čase, kedy sa chystáme ukončiť druhú fázu prebudenia v Brazílii, PÁN BOH hovoril so mnou, požehnaní ľudia a v tomto rozhovore, PÁN BOH JEHOVAH ELOHIM, ukázal mi, že prichádza vojna.

Je tu vojna, ktorá prichádza do Afriky, ja vidím množstvo naložených guľometov, ako sú naložené a zviazané na bicykli plus mnoho zbraní. Dokonca aj osoba, ktorá riadila ten bicykel, takmer s nimi spadla.

Takže ja vidím veľmi ohromné súženie, ktoré prichádza, ďalšia vojna prichádza do Afriky, ja vidím vojnu prichádzať do Afriky.

Znova, PÁN so mnou hovoril o súžení, súžení tejto hodiny, a teraz všetci z vás vieme, že toto sa vzťahuje na SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA, ( PÁNA JEŽIŠA KRISTA ).

Ja vidím vojnu prichádzať do Afriky, vidím množstvo guľometov naložených a množstvo zásobníkov, Nie iba jeden zásobník, ale množstvo zásobníkov.
Guľomety naložené s množstvom zásobníkov. A tie zásobníky sú naložené na bicykloch, guľomety sú naložené s množstvom zásobníkov, zviazané.


Znova, množstvo zásobníkov naložených na každý guľomet, naložené vzadu na bicykel a niekto riadil. Je to veľmi, veľmi stresujúci čas. Vidim tiež prichádzať Jeep, armádny jeep a sťahuje veci, jeho tvár je velmi drsná, je to veľmi úzkostlivý čas, veľmi šokujúci čas, ale všetci ľudia vieme, že toto sa vzťahuje na PRÍCHOD MESIÁŠA.

Vidím ďalšiu vojnu prichádzať, ďalšia vojna začne skoro, toto bude veľmi stresujúce, vidím množstvo naložených guľometov. Guľomety naložené armádou, vidím naložené armádne guľomety.

Takže je tu vojna, ktorá prichádza do Afriky, veľmi, veľmi seriózna vojna. Vidím mnoho guľometov zviazaných tiež priviazaných na obidvoch stranách sedadla bicykla a tiež aj výbušnín, a potom, ako riadil bicykel, takmer spadol s výbušninami a guľometmi.

Toto je znak, že SERIÓZNA VOJNA PRICHÁDZA DO AFRIKY! A MNOHO ĽUDÍ PRÍDE O ŽIVOT ZNOVA, JE TU SERIÓZNA VOJNA PRICHÁDZAJÚCA DO AFRIKY!!
JE TU VOJNA PRICHÁDZAJÚCA NA ZEM, SÚŽENIE TEJTO HODINY.


A toto sa deje v takom čase, kedy PÁN ku mne hovoril o ďalšej misii, misia v Belem, PÁN tak veľa hovoril o tej misii, ohromnom prebudeneckom mitingu, ktorý sa bude vysielať naživo, plno, tisíce ľudí zúčastnených, očakávame 30 000 – 50 000 ľudí fyzicky prítomných a pritom pokrývajúc celý národ 240 milión ľudí v tomto národe.

A toto sa deje v rovnakom čase, keď ON hovorí o tomto prebudení, kedy PÁN teraz hovorí o vojne, ktorá prichádza do Afriky, veľmi, veľmi vážny čas,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Off 

12.9.2023 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top