Home
 

PROROCTVO PÁNA O PRICHÁDZAJÚCOM PREBUDENECKOM MÍTINGU MENENGAI 5 V NAKURU, KENI, ZO DŇA 3. NOVEMBRA 2022

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 3. November 2022

Sumarizácia:


Nuž Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou o prichádzajúcom Mítingu v Nakuru, Menengai 5.

PÁN mi ukázal, že mnoho – mnoho rodín je uviaznutých s ich chromými doma, je to ohromujúce, pretože odkedy sme prišli do krajiny Cirkvi, sme dvíhali množstvo chromých v Keni vo veľkom počte.

PÁN mi ukázal, že mnoho rodín je uviaznutých s ich chromými, 8 ročnými, opustených, niektorí z nich sú zatvorení v izbe, je to veľmi strašný stav .


A PÁN mi ukázal, že keď prídem do Nakuru, ja vidím, ako PÁN viaže moje šnúrky na topánkach, PÁN viaže moje šnúrky topánkach spôsobom, ako to robil pred Menengai 4.

Pamätajte, že v Menengai 4 ON postavil viac ako 233 chromých na jednom jedinom Mítingu, počas dvoch dní. To znamená, že bude mnoho rodín, ktoré budú oslobodené, ich chromí budú znova dvíhaní a bude im daná nádej, aby videli ich milovaných chodiť, znova, aby priniesol radosť do rodín znova, aby priniesol oslobodenie do ich domovov, aby teraz pokračovali s normálnym životom, aby oslavovali VEČNÚ KRV JEŽIŠA.

JA som videl ruky PÁNA, AKO ZAVÄZUJÚ MOJE TOPÁNKY, PÁN ZAVÄZOVAL MOJE TOPÁNKY S JEHO VLASTNÝMI RUKAMI, OHROMNÉ, OHROMNÉ, PREBUDENIE PRICHÁDZA DO NAKURU, MENENGAI 5.


A keď ma PÁN prinesie na ten Míting, pri bráne, stovky a stovky sa postaví a začne chodiť vzhľadom na prítomnosť MEGA SLUŽOBNÍKOV BOHA, STAROVEKÝCH PROROKOV BIBLIE, PROROKOV DAŽĎA, PROROKOV OBLAKU BOHA.

Keď ONI vstúpia na ten míting, mnoho chromých budú vstávať a začnú chodiť, vzhľadom na prítomnosť BOHA okolo nás a vidíte hroznú prítomnosť BOHA okolo nás, PÁN postavil teraz za menej ako 7 dní 7 chromých, pri jedinom nariadení.

To by vám malo napovedať, že je tu Prorocké zrýchľovanie a MESIÁŠ PRICHÁDZA. Tak kritický čas v živote CIRKVI, a znova, to bude veľmi masívne na Menengai 5, mnoho mnoho ľudí s ich milovanými, 12 ročnými, 20 ročnými,… úplne slepými, narodení slepí, žiadna nemocnica im nemohla pomôcť, žiadne zariadenia im nemohli pomôcť a PÁN tiež otvorí slepé oči.

Takže PÁN bude dvíhať mnoho mnoho chromých a otvorí množstvo slepých očí pre tých, a dá nádej pre tých, ktorí stratili nádej, ktorí sú opustení, ktorí boli opustení a potom tiež otvorí hluché uši.

A PÁN bude učiť tento národ milovať ich milujúcich znova, tí, ktorí sú normálne zatvorení v izbe, keď hostia prídu, zviazaní o stoličku, keď ich počujete, oni sú v inej izbe. A oni tam plačú,… oooj ooooj oooj, toto oni robia keď su zavret´´i v izbe keď prídu hostia.


Ale teraz PÁN PRICHÁDZA S JEHO SLUŽOBNÍKMI, prináša JEHO SLUŽOBNÍKOV, aby priniesol obnovenie tým rodinám a oslobodenie, aby bol schopný USTANOVIŤ HODINU V KTOREJ SA NACHÁDZHAME A AUTORITU KRVI JEŽIŠA ABY BOLA PLNE NAVRÁTENÁ PRED OČAMI VŠETKÝCH NÁRODOV, ABY VŠETCI ĽUDIA UTEKALI K JEŽIŠOVI A NAJVIAC DÔLEŽITÉ JE OZNÁMIŤ, ŽE JEŽIŠ PRICHÁDZA.

Takže znova, ja veľmi žehnám PÁNA, to je to, čo ON zaviedol v národe, ktorý sa volá Keňa, a mnoho národov spoza hraníc, ktoré budú naladené, ktoré sa odvážia naladiť na TENTO HLAS, budú účastníci tohto navštívenia.

My sme tu veľmi zaneprázdnení, veľmi, veľmi zaneprázdnení, teraz si budem môcť vziať voľno v neprítomnosti, aby som sa mohol vrátiť do práce.

Ďakujem vám.


NA MENENGAI 4 V MESTE NAKURU V KENI V DECEMBRI 2021:

Off 

3.11.2022 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top