Home
 

NOVÉ OCHORENIE PRICHÁDZA NA ZEM, PROROCTVO PÁNA ZO DŇA 1. MARCA 2022

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
PROROCTVO PÁNA ZO DŇA 1. MARCA 2022




Proroctvo, ktoré PÁN práve hovoril, Ja vidím ochorenie, strašné ochorenie prichádza na Zem, ďalšie ochorenie, ale toto ochorenie je prenášané sexuálne.

Toto nové ochorenie, ktoré prichádza je sexuálne prenášané. PÁN mi ukázal všetko a mám každý detail o tomto novom ochorení, ktoré prichádza. Je to ochorenie, ktoré postihne privátnu oblasť muža, opuchnutie sa stane ranou s množstvom hnisu a bude devastovať privátnu oblasť.



Takže ja som videl nové ochorenie prichádzať,
NOVÉ OCHORENIE PRICHÁDZA!

BOH POKRAČUJE SÚDIŤ HRIECHY!

ON PRICHÁDZA SÚDIŤ SEXUÁLNE HRIECHY!

Toto ochorenie spôsobuje opuch v privátnej časti mužov a vytvoria sa rany, významné rany. A ženy tiež budú nakazené, po nainfikovaní bude rásť nádor tvrdej konzistencie, ktorý takmer zablokuje privátnu oblasť.

TAKŽE TOTO JE PROROCTVO PÁNA, KTORÉ PÁN DAL DNES, PÁN SÚDI HRIECHY A DEVASTUJE VECI, KTORÉ ĽUDIA MAJÚ RADI, VECI, KTORÉ ICH ZAMOTÁVAJÚ A ZAPRÍČIŇUJÚ TEJTO GENERÁCII, ŽE NEPOČÚVAJÚ PÁNA!

Pozrite sa na tú devastáciu, čo sa teraz deje v Európe, v Rusku, na Ukrajine, ľuďom dávajú zbrane aby išli a bojovali, zbrane, rakety,… Rusi prichádzajú s ich raketami, Rusi používajú jedny z najhorších zbraní, jedna z nich prechádza do Svetovej scény, ktorá používa kyslík a tá exploduje v obrovský výbuch. Ja už som ich videl prichádzať.

A JA vidím ochorenie prichádzať, je tu ochorenie, ktoré prichádza na Zem, je tu ochorenie sexuálne prenášané, vyzerá to, že na začiatku nebude liečby, ja neviem, či vôbec bude liečiteľné, ale ja môžem vidieť, že zapríčiňuje opuchy na mužskej privátnej časti, a tiež v ženskej privátnej oblasti, PÁN mi ukázal všetko, a stal sa akoby tvrdým nádorom v ženskej privátnej oblasti, takmer zablokoval a potom tiež u mužov prerastú v rany, veľmi bolestivé rany, ktoré prasknú a majú hnis, ktorý bude vytekať, množstvo hnisu, u obidvoch, aj u mužov a aj u žien.

PÁN POVOLÁVA KU POKÁNIU!
KU SERIÓZNEMU POKÁNIU!!!

A JA VIDÍM MNOHO LEKÁROV AKO SA PONÁHĽAJÚ V TEJTO VOJNE NA UKRAJINE, NEJAKÉ DETI, KTORÝCH NOHY SÚ ZLOMENÉ, NEJAKÝCH MUŽOV, KTORÝCH NOHY SÚ ZLOMENÉ, SERIÓZNE!

TO BUDE STRAŠNÉ!
PÁN POVOLÁVA KU POKÁNIU!

***************************************

Cirkev Pokánia a Svätosti,
Oltár na Slovensku, Misia Cirkvi,

ktorú vedú globálne DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP: JE PRÍPRAVA NA PRÍCHOD MESIÁŠA

Kontakt: 0948 288 495

???
PREČO PROROCTVO PÁNA BOHA HOVORÍ O NEUVERITEĽNOM HNEVE A ZÚRIVOSTI BOHA, KTORÝM HROZÍ ZASIAHNUTÍM KAŽDÉHO KORONAVÍRUSOM, 15. 4. 2020


???
PREČO BOH TAKTO SÚDI OBYVATEĽOV NA ZEMI A POVOLÁVA NÁRODY A CIRKVI A KAZATEĽOV, VERIACICH KU SERIÓZNEMU POK´ÁNIU UŽ DLHÉ ROKY??









Off 

1.3.2022 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top