Home
 

PROROCTVO PÁNA O POKRAČUJÚCICH UZDRAVENIACH, ZO DŇA 20. JANUÁRA 2022.

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 20. Januára 2022

Sumarizácia:



Požehnaní ľudia, PÁN hovoril so mnou a PÁN, JA som videl JEHO RUKU, ako odrezal zväzok listov zo STROMU ŽIVOTA, odrezal veliký chumáč a dal do mojej ruky.


Takže PÁN mi dal listy zo STROMU ŽIVOTA, a to znamená že PÁN má zámer a praje si uzdraviť mnoho mnoho ľudí. Toto je už druhý krát počas dvoch dní, čo toto PÁN robí.

Takže PÁN hovorí, že uzdravujúca služba bude pokračovať, a budú veľmi masívne uzdravovania v tomto národe a globálne, pre tých, ktorí budú naladení.

Znova, PÁN BOH VŠEMOHÚCI mi znova dal listy zo stromu života, a to znamená, že PÁN hovorí, že KRV JEŽIŠA bude pokračovať tiecť, OHROMNÁ KRV JEŽIŠA, MOCNÁ KRV JEŽIŠA bude pokračovať tiecť požehnaní ľudia.

Ja viem, že počas tejto uplynulej uzdravujúcej služby Menengai 4 my sme ešte nazačali oslavovať, začíname zajtra v rádiu: Ja viem, že nejakí ľudia boli uzdravení na Pobreží Slonoviny, videl som nejaké slepé oči atď,…takže to OZNÁMENIE PÁNA O UZDRAVOVANÍ, ktoré prichádzajú do Cirkvi, navštívi nielen Cirkev v tomto Národe ale tiež aj za hranicami.

Takže uvidíte mnoho chromých a bude chodiť v tomto národe, uvidíte slepé oči otvorené v tomto národe, uvidíte hluché uši otvorené v tomto národe, uvidíte nemých hovoriť v tomto národe, uvidíte paralyzované nohy narovnané, pridané tkanivo a posilnené, uvidíte každé ochorenie pod slnkom uzdravené MOCOU KRVI JEŽIŠA.

A rovnaké uvidíte po iných národov, tí, ktorí budú naladení a tí, ktorí nasledujú Cirkev Pokánia a Svätosti.

Ja viem, že my stále tu máme hostí. V nedeľu odíde približne 40 hlavných Vodcov Cirkvi PÁNA celého Sveta, takže stále hostíme velké množstvo hostí PÁNA v tomto meste, v tomto národe.

To je dôvod prečo sme ešte nazačali na plný plyn, ale PÁN hovoril o pokračujúcich uzdraveniach, Vidíte slová MôJHO JAZYKA, čo urobili na ostrove Tonga a v pacifickom oceáne, keď som povedal, že to bude v národe svetlej pleti. Svetlá pleť normálne znamená, že to nie sú bieli a nie sú čierni. Ohromujúca presnosť, ohromujúce!

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

To je dôvod, prečo PÁN toto všetko robí, KRÁĽ PRICHÁDZA!

Nech všetci ľudia prijmú PÁNA JEŽIŠA A NECH SÚ ZNOVUZRODENÍ a NECH SÚ SVATÍ!

Ďakujem, isteže ĎAKUJEM.

Preklad:
CIRKEV POKÁNIA A SVATOSTI NA SLOVENSKU
KONTAKT: Snr. Arcibiskup Anna Priatelova: 0948 288 495

Off 

20.1.2022 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top