Home
 

PROROCTVO BLÍŽIACEHO SA VYPUSTENIA ANTIKRISTA A FALOŠNÉHO PROROKA, ZO DŇA 19. JANUÁRA 2015

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 19. JANUÁR 2015


PROROCKÉ VAROVANIE!

PÁN hovoril so mnou, PÁN hovoril so mnou odkedy som hovoril s vami a vašimi poslucháčmi minulého večera. Znova, odkedy som hovoril s vami, poslucháčmi, minulého večera, minulej noci, PÁN ma nechal, aby som zaspal.

A potom prišiel a hovoril so mnou znova. O tejto veľmi dôležitej a extrémne významnej udalosti ohľadom príchodu MESIÁŠA. A keď som zaspal dnes, okolo 22 hod., potom PÁN mi ukázal dvakrát, znova, dvakrát mi PÁN ukázal vypustenie antikrista a falošného proroka.


Znova, potom, keď som k vám hovoril k poslucháčom, globálne o príchode MESIÁŠA, PÁN ma poslal spať a potom okolo 22 hod., tejto minulej noci, ON mi ukázal dvakrát vypustenie antikrista a falošného proroka.

A v tom rozhovore v prvej časti mi ukázal vypustenie antikrista a falošného proroka. A v druhej časti, keď prišiel ku mne a ukázal mi po druhý krát, ON mi teraz ukázal nepriateľa, protivníka, otca všetkých klamstiev, diabla ako ich prepustil. Prepustil antikrista a falošného proroka.

A čo ma ohromilo, že v tom čase, ja som videl pikap, ktorý niesol obrovský balvan, obrovský betón, obrovský betón, ktorý používajú pri stavbe mostov, robia ich okrúhle, aby cez ne mohla prechádzať voda.

Ten pikap má obrovský betón, obrovský betón, ktorý je tvarovaný na výrobu mostov, ale ten pikap spadol, skĺzol na stranu, keď antikrist prichádza.

A potom, PÁN ma tam dal, na Zem, takže ja som utekal s každým, my sme utekali, ľudia vstupovali do ich domovov, ľudia utekali, pokúšali sa zapečatiť ich dvere a okná, ja som zatváral množstvo dverí. Bola veliká panika. Zatváranie množstvo dvier a okien, každý utekal a ponáhľal sa zatvárať ich okná, pretože on prichádzal a každý vedel, že prichádza.

Takže ja vidím mnoho paniky, ktorá pozdraví tvár Zeme, ako každý uteká, aby sa zatvoril dovnútra. ON ma tam dal, aby som utekal. A potom ON ich predstavil, ako sa približovali bližšie, ON ich predstavil v koži leoparda, ako prichádzali dole.



Biblia hovorí veľmi jasne v knihe 2 Tesaloničanom 2, začínajúc veršom 4:
4ktorý sa protiví a povyšuje nad všetko, čo sa zovie Bôh, alebo čomu sa dáva božská česť, takže sa posadí do chrámu Božieho jako Bôh a bude sa vydávať za Boha.

A Ďalšie referenčné Písmo je Ezechiel 28:2

2Synu človeka, povedz vojvodovi mesta Týru: Takto hovorí Pán Hospodin: Pretože sa povýšilo tvoje srdce, a hovoríš: Ja som Bôh, na stolici Božej sedím, v srdci morí, kým si ty len človek a nie silný Bôh, hoci vydávaš svoje srdce za srdce podobné srdcu Boha.

A Daniel 11: 36 a 37:
36A rečený kráľ bude robiť podľa svojej vôle a bude sa povyšovať a zvelebovať nad každého boha, i proti silnému Bohu bohov bude hovoriť podivné veci, a šťastne sa mu bude vodiť, dokiaľ sa nedovŕši zúrivý hnev, lebo to, čo je určené, sa vykoná. 37Nebude dbať o bohov svojich otcov ani o pôvab žien ani o niktorého boha nebude dbať, lebo sa bude zvelebovať nad to nado všetko. 

2 Tesaloničanom 2:5:

5Či sa nepamätáte, že ešte keď som bol u vás, som vám to hovoril? 6A teraz to, čo zdržuje, viete, aby bol zjavený vo svojom čase.  7Lebo tajomstvo bezzákonnosti už pôsobí, len až by ten, kto teraz zdržuje, bol odstránený zo stredu. 8A potom bude zjavený ten bezzákonný bezbožník, ktorého Pán Ježiš zabije duchom svojich úst a zkazí zjavením svojho príchodu, 

A referenčné Písmo je Izaiáš 11:4
4ale bude súdiť chudobných podľa spravedlivosti a bude trestať tichých zeme podľa spravedlivého práva, bude biť zem prútom svojich úst a duchom svojich rtov zabije bezbožného.


Takže Biblia hovorí veľmi jasne o príchode antikrista
, duch bezzákonnosti, praktiká rebélie proti ustanovenej autorite BOHA, proti PÁNOVI, je už tam. Je už na Zemi množstvo rebélie.

Národy odstránili BOHA z ich ústav. Mnoho národov sa ani viac nehlásia k PÁNOVI, oni sa nechcú zmieňovať na vládnych miestach o JEŽIŠOVI, toto my vieme. My vidíme správanie ľudí, obnaženosť, orgie, my vidíme pitie, alkoholizmus, závislosť na drogách, násilie, všetko toto sa už deje. Už je to tu.

Avšak osoba antikrista NEBUDE ZJAVENÁ, až pokiaľ ten, kto ho zadržuje, drží ho, bude odstránený preč, potom bude zjavený v určenom čase.

A teraz, PÁN mi ukázal tejto noci, ako nepriateľ prepustí antikrista a falošného proroka. A my vieme, že to je ZLÁ TROJICA, FALOŠNÁ TROJICA. Pretože nepriateľ sa samotný premení na Boha a potom príde aj antikrist. Vidím HO niesť korunu na hlave. Prichádza v predstieraní Krista a falošný prorok predstiera Ducha Svätého. On je ten, ktorý zavádza agendu antikrista.

Agenda uctievania iného v Chr´áme Boha.
On je ten, ktorý prichádza vykonávať zrealizovanie agendy, aby všetci veriaci, ktorí sa budú pokúšať uctievať JEŽIŠA počas tej doby, aby boli zabití.

My už vidíme Svet aký je dnes. Každý dnes môže pozerať správy, počúvať správy a čítať správy a vidíte, že dvere k evanjelizáciám sa zatvárajú. Avšak antikrist nebude zjavený, až pokiaľ ten, ktorý ho zadržuje, bude zobratý z jeho cesty. A pritom my všetci vieme, že ten, ktorý ho zdržuje je DUCH SVÄTÝ. DUCH SVÄTÝ BOHA JEHOVAH.

A to vám hovorí veľmi jasne, že Cirkev, Svätá Cirkev, ktorá je SVÄTÝM PRÍBYTKOM DUCHA SVÄTĚHO, práve teraz, vy ste príbytkom, Svätým príbytkom, domom, bydlisko DUCHA SVÄTÉHO.

Ale tá Cirkev, SVÄTÁ CIRKEV, ktorá je príbytkom, ktorá hostí DUCHA SVÄTÉHO, KDE PREBÝVA DUCH SVÄTÝ, keď táto Cirkev bude zobratá vo VYTRHNUTÍ, ktoré som oznamoval o 19 hod. dnes večer. Potom DUCH SVÄTÝ nebude mať príbytok. Doba milosti príde ku koncu a z tohto dôvodu PÁN JEHOVAH v podstate odíde preč. ON, ktorý zadržuje antikrista, aby bol zjavený. TO JE DUCH SVÄTÝ.

Takže toto je HLAVNÁ, VÝZNAMNÁ UDALOSŤ o ktorej PÁN so mnou hovoril. A vidíte, PÁN čakal, až pokiaľ urobím OZNÁMENIE O 19 HOD. dnes večer o PRÍCHODE MESIÁŠA. A potom o 20 hod, presne o 20. 16 ON spôsobil, že som išiel spať. A teraz mi ukázal príchod antikrista a veľkú paniku.

Nech tí, ktorí majú uši, by boli schopní si spojiť bodky…. a pripraviť sa v SVÄTOSTI, V ABSOLÚTNEJ SVÄTOSTI A V SPRAVODLIVOSTI PRE PRÍCHOD NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA,

Shalom.

Off 

2.2.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top