Home
 

VÍZIA VYTRHNUTIA CIRKVI, 1. APRÍL 2020

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa 1. APRÍLA 2020
Sumarizácia:

Nuž, požehnaní ľudia, je 13. 41 hod, je práve 1 hod a 41 min. poobede EAT ( východo- afrického času ) a toto prichádza ku vám ako URGENTNÉ POSOLSTVO OD PÁNA, AKO URGENTNÁ NALIEHAVÁ SPRÁVA OD PÁNA, 

  1. VZŤAHUJÚCA SA NA PREBIEHAJÚCI SÚD BOHA, ktorý je na tvári Zeme, súd o ktorom som hovoril tomuto Svetu, tejto Zemi, Ja som hovoril národom Zeme 1. Decembra 2015. 

A všetky detaily tohto proroctva sa naplnili do písmena, nedostatok zariadení, že bude nové ochorenie, bude veliké ochorenie, bude globálne súženie, a všetko nad to, čo som povedal.

Túto minulú noc, BOH VŠEMOHÚCI, BOH OTEC, MÔJ PRIATEĽ, BOH IZRAELA, JEHOVAH ELOHIM, ON prišiel a hovoril so mnou o tomto prebiehajúcom súde, ktorý je na tvári Zeme a ON povedal, že to bude horšie,

po prvé- 1/ bude to horšie,

a potom po druhé – 2/ videl som, že keď to bude horšie, ľudia nebudú schopní otvoriť ich okná alebo dvere.

Veľký strach a hrôza pohlcuje Zem, pretože choroba sa začne šíriť vetrom. Začne byť šírená vzduchom, vetrom. Takže teraz ľudia sa boja otvoriť ich okná, otvoriť ich dvere. Ja sa pamätám, že som prišiel predtým ku vám, je tu proroctvo predtým, než nastalo toto ochorenie, približne v Januári tohto roku ( 2020 ), ľudia sa báli, ľudia sa báli otvoriť ich dvere a ich okná kvôli vetru.    

Vietor začal šíriť chorobu, tam bola hrôza, takže ľudia nemohli otvroriť ich okná, nemohli otvoriť ich dvere, nemohli ísť von, nemohli ísť do práce, to bola rozdielná situácia, neuveriteľné. A potom PÁN ma zobral do spánku a videl som množstvo prachu, ktorý tiež príde do domov ľudí a to bude smrteľné, bude nosičom ochorenia. Bude tiež množstvo prachu, ktorý príde do vnútra, bude to šírené vetrom, bude to horšie.

PÁN BOH VŠEMOHÚCI, HOSPODIN ZÁSTUPOV, ON prišiel ku mne minulej noci a hovoril so mnou ohľadom prebiehajúceho SÚDU BOHA, ktorý je na tvári Zeme.  Prítomný strašný súd BOHA, ktorý som hovoril k národom na Zemi, 1. Decembra 2015 o Koronavíruse a bude to horšie, a môžem vidieť ľudí, že nemohli otvoriť ich dvere, nemohli otvoriť okná, tam je strach, hrôza.

Pretože zistia, že sa to šíri vetrom. Že sa to šíri vetrom, takže ľudia budú tesniť ich dvere, aby ani malý vetrík nemohol preniknúť dovnútra. Potom neskôr, iba pred niekoľkými hodinami, keď ma viedol PÁN do spánku, je to pokračujúci rozhovor, potom približne o 10 – 11 hod., PÁN mi ukázal množstvo ľudí ako utekali zatvárať ich dvere, aby si boli istí, že vietor  neprenikne do ich domovov, pretože to bolo veľmi smrteľné, prach obsahoval smrteľné ochorenie, prach šíril ochorenie.

To bol seriózny stav hrôzy, ktorý pohlcoval celú tvár Zeme, a stane sa seriózne nákazlivé a urobí všetko ešte horšie. Neznesiteľné na tvári Zeme.

A potom v druhom rozhovore PÁN BOH VŠEMOHÚCI hovoril so mnou, PÁN, BOH IZRAELA, JEHOVAH, MÔJ PRIATEĽ, HOSPODIN ZÁSTUPOV, VELITEĽ NEBESKEJ ARMÁDY, JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH BARAH, JEHOVAH ORI, PÁN MOJE SVETLO, MECHADISCHEN, JEHOVAH CHASOPHET, OHROMNÝ SPRAVODLIVÝ SUDCA IZRAELA, POŽEHNANÝ IZRAELA, ON mi hovoril druhý rozhovor vzťahujúci sa na vytrhnutie Cirkvi.

Potom PÁN ma nechal zaspať dnes ráno, približne o 10 hod, a potom priniesol kúsok papiera veľmi blízko k mojim očiam. A ON začal písať pomaly, môžem vidieť JEHO PRSTY ako začali písať pomaly.

PÍSALI: VYTRHNUTIE.

A keď napísali VYTRHNUTIE, JEHO PRSTY NAPÍSALI: VYTRHNUTIE. Pomaly, dnes ráno približne o 10 hod. ráno.

A ON napísal VYTRHNUTIE, napísal na biely kus papiera, môžem vidieť JEHO PRSTY, môžem vidieť JEHO PRSTY ako píše s perom na biely kúsok papiera: VYTRHNUTIE. A potom som videl množstvo ľudí utekať, utekali po celom Svete, množstvo ľudí začalo utekať, utekali po celom Svete, utekali von z budov, utekali z domovov, bol to stav hrôzy a šoku, ktorý pohlcoval Svet, a ako utekali, hovorili: PÁN JEŽIŠ PRIŠIEL! JEŽIŠ PRIŠIEL! JEŽIŠ PRIŠIEL! JEŽIŠ PRIŠIEL! Ľudia utekali von, dokonca aj v oblastiach, kde bola noc, ľudia utekali von.

Teraz mi PÁN zjavil presne, ako to bude vyzerať. Ľudia budú utekať všade, z každého domu, ľudia budú utekať a kričať: JEŽIŠ PRIŠIEL! OOOJ!!! JEŽIŠ PRIŠIEL! Pretože niektorí z ich milovaných odišli. Znova, približne, okolo 10 hod., približne pred 3 hodinami, PÁN ma videol do spánku a potom mi ukázal kusok papiera, v vzdialenosti menej ako 1 foot ( 1 foot – 0.3048 metra ) od mojej tvári. A ON napísal s JEHO rukou

RAPTURE    ( VYTRHNUTIE )   

Veľké R a ďalšie boli malé písmená. – a p t u r e, s veľkým R.

ON napísal pomaly: VYTRHNUTIE. Pomaly a ako písal, zrazu náhle ma zobral po celom Svete a videl som množstvo ľudí utekať. Ľudia utekali všade, kde bol deň,. ľudia utekali von, kde bola noc, ľudia utekali von a kričali: OOOOJ! OOOOJ!!! OOOOJ! ľudia plakali, celá Zem.

Celá Zem plakala a hovorili: PÁN JEŽIŠ PRIŠIEL! JEŽIŠ PRIŠIEL! JEŽIŠ PRIŠIEL! Celá Zem kričala! JEŽIŠ PRIŠIEL! Pretože niektorí milovaní odišli a zanechali tam ich odev.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

BEZ SVÄTOSTI NIKTO NEUVIDÍ PÁNA. Iba tí, ktorí prijmú PÁNA JEŽIŠA KRISTA, A SÚ SKUTOČNE DOBRE ZNOVUZRODENÍ, ONI VSTÚPIA DO NEBESKÉHO KRÁĽOVSTVA, IBA TÍ, KTORÍ BUDÚ ČINIŤ POKÁNIE A TOTÁLNE SA ODVRÁTIA OD HRIECHOV.

Môžete vidieť, ako vyzerá situácia vo vašich správach. Môžete vidieť SLOVÁ MÔJHO JAZYKA, môžete vidieť vo vašich správach, čo som urobil na Zemi.  

MOJE SLOVÁ BOLI NAPLNENÉ VO VAŠICH SPRÁVACH PRÁVE TERAZ. A TIETO TU BUDÚ TIEŽ NAPLNENÉ. ĽUDIA UTEKALI VŠADE A KRIČALI: OOII!  OOOOI!  JEŽIŠ PRIŠIEL, JEŽIŠ PRIŠIEL! Tí, ktorí mali noc utekali von na otvorené verejné priestranstvá, ľudia plakali a kričali, že JEŽIŠ PRIŠIEL a oni ostali.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Toto je TEN, O KTOROM PÍSALA BIBLIA. Bolo to napísané v Biblii, že v tieto dni vám pošlem PROROKA ELIÁŠA, ABY VÁS PRIPRAVIL PREDTÝM, NEŽ PRÍDE VEĽKÝ, A STRAŠNÝ DEŇ PÁNA. ( Malachiáš 4:5, pozn. – 5Hľa, ja vám pošlem proroka Eliáša, prv ako prijde deň Hospodinov, veľký a strašný. 6A obráti srdce otcov na synov a srdce synov na ich otcov, aby som neprišiel a neranil zeme kliatbou. )

Pozrite, aká kliatba je teraz na Zemi, môžete to vidieť vo vašich správach. Pre neposlušnosť a pokus ma vydierať, očierňovať.

Teraz môžete vidieť, čo urobili Zemi DVAJA PROROCI PÁNA.

MESIÁŠ PRICHÁDZA.

Buďte si istí, že ste svätí. Nech vám pomôže v tomto vaša múdrosť.

Todah shalom. 

Off 

3.4.2020 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top