Home
 

MOCNÉ SVEDECTVO O UZDRAVENÍ MARTINKA PO HISTORICKEJ UZDRAVUJÚCEJ SLUŽBE HOSPODINA, SKRZE JEHO DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV

MOCNÉ SVEDECTVO UZDRAVENIA

MARTINKA KOVÁČA ZO SLOVENSKA slovakia-1500644_960_720

Meno: Martin Kováč
Vek: 7 rokov

 

14. Decembra 2018 lekári diagnostikovali Martinkovi nádor nadobličky. Od toho času Martinko a s jeho mamičkou Monikou trávili v nemocnici dosť veľa času kvôli liečbe vrátane chemoterapie, čoho následkom stratil Martinko vlasy.  Nádor nadobličky sa ďalej šíril metastázami do brucha.

Mamička Monika miluje PÁNA JEŽIŠA a stále sa modlila k PÁNOVI o JEHO POMOC. A PÁN ju doviedol v jej súžení k JEHO DVOM NAJMOCENJŠÍM BIBLICKY ZASĽÚBENýM PROROKOM SLÁVA PÁNOVI!  

V príprave pred historickým uzdravovacím stretnutím som oznámila na webovej stránke www.repentslovakia.com oznam s pozvánkou na historické mocné uzdravovania PÁNA spolu s Proroctvami PÁNA, ktoré viedli DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROPROCI BOHA bez toho, aby opustili ich rezidenciu v Nairobi. Oznámila som túto HISTORICKÚ PRICHÁDZAJÚCU SLUŽBU NIELEN NA WEB. STRÁNKE www.repentslovakia.com ale aj na web. stránke Facebooku tejto služby PÁNA.

Tu je bod, kedy ma Martinkova mamička kontaktovala. S radosťou som ich pozvala na naše stretnutie, túžila prísť na míting PÁNA, kde sme sa zhromaždili, aby sme sa zúčastnili tejto historickej uzdravovacej služby PÁNA, ktorý dal listy zo stromu života v Nebi, pri Božom tróne, ako nám PÁN hovoril v proroctvách a poslal JEHO DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV, na uzdravenia.

Tesne pred touto velikou udalostou ich však znova museli hospitalizovať. Snažili sme sa hovoriť s lekárkou a zároveň zabezpečili sme odvoz na míting a dovoz naspäť, ale lekárka nedovolila nijakým spôsobom, dokonca sa vyjadrila, že Martinko by mohol zomrieť. Tak sme sa dohodli s mamičkou Monikou, že sa naladia na webovú stránku www.repentslovakia.com a na stránke v rádiu môže sa naladiť tiež, nakoľko tam bude simultánny slovenský preklad MíTINGU PÁNA.

Mamička Monika sa úspešne naladila na rádiou v historickú uzdravovaciu službua pri prehlasovaní uzdravovaní a nariadení uzdravovaní s ostrým prorockým jazykom PROROKOV BOHA prijali ich uzdravenie.  O niekoľko dní neskôr, 12. júna Martinka operovali, ale keď ho chirurgovia otvorili, nenašli tam vôbec žiaden nádor, ani len žiadne známky nádora!

Teraz, v týchto hodinách sa Martinko zotavuje po operácii a Martinko a aj mamička Monika veľmi ďakujú PÁNOVI JEŽIŠOVI, NA VEČNOŠŤ BUDE CHVÁLIŤ PÁNA JEŽIŠA ZA JEHO MOCNÚ KRV KTORÁ MÁ MOC NÁS STÁLE LIEČIŤ,  A JEHO DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV, KTORÝCH SI BOH TERAZ MOCNE POUŽÍVA TU NA ZEMI ABY PRIRPAVILI SLÁVNU SVÄTÚ CIRKEV PRE PRÍCHOD MESIÁŠA, NÁŠHO PÁNA A KRÁĽA. Mamička Monika si teraz uvedomila, že všetko čo počula o PÁNOVÝCH DVOCH PROROKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP. JE PRAVDA.  SLOVENSKÝ NÁROD OSLAVUJE PÁNA JEŽIŠA KRISTA, MOCNÉHO BOHA IZRAELA, BOHA JEHO DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH SBEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP. SLOVENSKO BUDE NAVEKY VĎAČNÉ ZA TENTO MOCNÝ, MOCNÝ ZÁZRAK!

Senior Pastor Anna Priatelová
Cirkev Pokánia a Svätosti na Slovensku
www.repentslovakia.com
0948 288 495

Martinko 3 Martinko 2 Martinko 1 Martinko 4

Off 

14.6.2019 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top