Home
 

VÍZIA O BOŽOM DOME, 1.december 2014

Minulú noc BOH Jehova hovoril so mnou o Božom dome a v tomto rozhovore ma previedol JEHO DOMOM, ON mi ukázal DOM zvonku a potom, ako PÁN kráčal so mnou po mojej pravej strane, som videl dvoje dvere, oblúkovité, na široko otvorené, vstúpili sme do DOMU a PÁN pokračoval ku mne  hovoriť, ON mi ukázal DOM, extrémne krásny DOM, ale ja som videl, že bol zanedbaný, strecha, strop boli zaprášené, špinavé, boli tam pavučiny a PÁN mi povedal, aby som išiel dole a ako sme išli dole som videl, že schody boli zničené, bolo tam niečo ako nejaké zariadenie, pomocou ktorého mohli invalid. vozíky ísť hore a dole, schody tam boli zničené a potom mi ukázal izbu, ktorá bola za schodmi, dole, krásnu, veľmi prekrásnu izbu, potom ma PÁN zobral odtiaľ a zistil som, že to bolo najnižšie poschodie, bolo tam veľa prekrásnych izieb, všetky boli namaľované na bielo, ale oni boli špinavé, nečisté, zanedbané, zaprášená podlaha, Pán ma viedol ďalej do týchto izieb dole, veľmi prekrásne navrhnutých,  oni boli tak strašne zanedbané, pôvodne biele steny boli teraz takmer špinavo hnedé, podlahy zaprášené, vyzeralo to, akoby sa tam niekto hrabal v zemi, potom ma PÁN požiadal, aby som obnovil tento DOM. Ja som sa na to pozeral a povedal som si, že je to také prekrásne, to je tak prekrásny DOM, že budem schopný to zrenovovať, opraviť, veľmi, veľmi krásny a exotický dom. Mohol som vidieť plány v mojom srdci na obnovenie tohto Domu, ako by sa mohol zdariť tento plán, veľmi, veľmi dobre a mal som dosť prostriedkov na obnovenie tohto domu .. Potom ma PÁN preniesol ponad a videl som, že to miesto Domu bolo uložené vo  veľmi krásnom  susedstve. Potom na hornej časti domu bolo drevo,  drevo, ktoré tvorilo kríž .. a videl som, že o to drevo nebolo dobre postarané … Pomyslel som si v srdci,  že sa postarám o to veľmi dobre, tento kríž bude veľmi prekrásny, namaľujem to drevo s  lakom na drevo  .. na strane  tohto domu, priamo na strane bolo niečo, čo som sa chystal zničiť … modla,  ako je idol, zlé uctievanie .. tak to je to, čo PÁN mi ukázal  včera večer okolo JEHO DOMU.

V Skutkoch apoštolov  15:16 –
Potom sa navrátim a zase vystavím padlý stán Dávidov i jeho zboreniny znova vybudujem a postavím ho rovno

Pamätám sa tiež, v knihe 
Jeremiaš 10:20 Môj stán je spustošený, a všetky moje povrazy sú potrhané, moji synovia  odišli, a niet ich; niet už nikoho, kto by zase roztiahol môj stán, a kto by povešal moje čalúny. 

A Pán v tomto písme tu hovorí o rozpade, ktorý prišiel do DOMU BOŽIEHO, o zanedbávaní, ktoré pohlcuje DOM BOŽÍ. A toto mi pripomína ohromný rozhovor, mocný sen, v ktorom PÁN kráčal so mnou, bolo to v roku 2007, kedy Pán kráčal so mnou po mojej pravej strane a ukázal mi cestu, potom sa otočil a ukázal mi DOM PÁNA, ktorý bol od nás na pár metrov. A povedal,” pozri, toto je DOM PÁNA.” Pamätám, ako sme tak kráčali k Domu PÁNA, dvojkrídlové dvere boli zatvorené, v tom čase som videl Slávu PÁNOVU, videl som obrovský oblak JEHO SLÁVY, ktorý sa usadil na kríži, ktorý bol hore na streche DOMU PÁNA, ale Sláva sa nedotýkala strechy DOMU, bola iba na kríži, nedotýkala sa strechy. Potom, keď sa dvojité dvere otvorili, som vošiel dnu a PÁN bol stále po mojej pravej strane, keď sme vstúpili, JEHO hlas sa ozval z Oltára. On mi ukázal stoličky, oceán stoličiek,  …ako tráva začala rásť medzi stoličkami. Čo tu PÁN hovorí, že príchod Mesiáša sa približuje a sme všetci dobre oboznámení s tým ohromným snom, kedy sa Sláva sformovala v kopulu,  veľa Slávy prišlo z neba a vyzeralo to akoby prichádzal dážď na horizonte ponad oceánom, zablesklo sa dvakrát … ako “Piap Piap!” .. a zrazu náhle bolo vytrhnutie Cirkvi a ja som sa začal kotúľať po Zemi, škrípali mi zuby, ON povedal:” pozri, MESIÁŠ prichádza, ale cirkev nie je pripravená, ja som sa kotúľaľ po Zemi a škrípali mi zuby, takže som cítil a vedel, čo budú cítiť tí, ktorí zmeškajú vytrhnutie. Tí, ktorí to zmeškajú, aby boli vytrhnutí, unesení PÁNOM, čo budú cítiť tí,. ktorí pozostanú.   PÁN hovorí Cirklvám veľmi čistým jazykom, že toto je hodina, na obnovu DOMU PÁNA. ON hovorí:” pozri sa, je toľko veľa skazy v DOME, bolo veľa nedbanlivosti v DOME PÁNA. Keď sa pozriete na stav sŕdc kresťanov, začínajúc so stavom v Cirkvách, .. pozrite sa na devastáciu, .. krásny DOM PÁNA leží v ruinách a nikto nebol v DOME. Pozrite sa na stav Cirkvi. Pozrite sa na stav kresťanov, na stav sŕdc kresťanov, odpadnuté, bezstarostné, nikto viac nevyučuje spravodlivosť, nikto viac sa nazaťažuje vyučovaním Svätosti, aby ich napravili, aby karhali hriechy, aby ich viedli, aby im dávali rady, aby prinútili, obmedzili ich správanie, všetko akceptujú. Znova opakuje verše z Biblie uvedené vyššie a pokračuje… v tom sne, keď PÁN kráčal so mnou včera, skrze rôzne časti tohto DOMU, DOMU PÁNA, videl som, že mám schopnosť, mám dosť prostriedkov, aby som obnovil tento DOM. DUCH SVÄTÝ je k dispozícii, aby obnovil tento DOM. Aby tento DOM pripravil cestu na Slávny príchod MESIÁŠA. Potrebujeme pracovať veľmi rýchlo, MESIÁŠ PRICHÁDZA. Tí, ktorí majú uši, nech počujú HLAS PÁNA  a očisita svoje srdcia, odvrátia sa od zlého, tí, ktorí majú uši, aby mohli oslavovať. PÁN má plán pre obnovu JEHO DOMU, ON ich neopustil.  Teray tí, ktorí počujú slová BOHA a načúvajú hlasu DUCHA SVÄTÉHO,čas pre obnovu je teraz a tá obnova znamená pokánie a navrátenie sa ku Svätosti. Shalom.

MESIÁŠ PRICHÁDZA

PRIPRAVTE SA V POKÁNÍ

Po

Off 

1.12.2014 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top