Home
 

OHROMNÝ, HISTORICKÝ MÍTING NA TVÁRI ZEME PRICHÁDZA DO NAIROBI, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 5. JÚL 2018

PROROCTVO OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA,
OZNÁMENÉ NAŽIVO V RÁDIU www.jesusislordradio.info
DŇA 5. JÚLA 2018
sumarizácia:

Poslednú noc so mnou PÁN hovoril, milovaní. Viem, že v tejto hodine – každá cesta, každá železničná koľaj, vieme, že v Mombase si prenajali nejaké železničné vozne. Všetky aerolínie a všetky lety vedú do Nairobi, Centrálneho Parku –  kde je mega, mega historické navštívenie, ktoré sa nikdy pred tým neudialo. Navštívenie JEHOVAH Jahveh, Pána Osloboditeľa, Jehova Mephalti, Pán moje útočisko, Jehovah Machsi, Pán môj štít – Jehovah Magen, Pán ktorý ochraňuje štítom svojich ľudí, ochraňuje Izrael Magendavi, Pán – moja Sláva – Jehovah Kabodhi, Pán môj Vykupiteľ – Jehovah Goel, Pán Spasiteľ – Jehovah Hosheah, Pán Spravodlivý Sudca – Jehovah Hashopet, Pán Svätý Večný Kráľ – Jehovah Melech, Pán náš ochranca – Jehovah Ganan, Pán Najvyšší – Jehovah Elyon, Pán Hostiteľ – Jehovah SAbaoth, Pán moje Svetlo – Jehovah Ori, Pán hovoril so mnou milovaní, Mocný BOH Izraela, Ohromný BOH Neba, Jehovah Jahve, Jehova Barra, Jehova Adonai hovoril so mnou o tomto uplynulú noc o ohromnom astronomickom a historickom prebudení, ktoré sa uskutoční v Centrálnom parku. A Pán hovoril o mnohých veciach, o ktorých som už hovoril s pozemnými tímami.

A navrch toho hovoril o navštívení, veľkom navštívení, ktoré sa uskutoční – chromí chodia, slepí vidia, celú noc mi toto Pán ukazoval –  mnohých ľudí, ktorí sú uzdravení, množstvo chromých ľudí, ktorí sú uzdravení. Množstvo slepých, množstvo hluchých, všetky tieto ohromné uzdravenia sa uskutočnia v tejto zemi, v Dome Pánovom, v národe Keňa, milovanom národe, v ktorom sa Pán rozhodol predviesť toto finálne prebudenie pred tým, než to vyleje ponad iné národy.

A v tomto bezprostrednom navštívení, navštívení počas tohto mítingu, navštívenie ktoré zasiahne tento míting, vidíme teraz veľké veci, ktoré tam boli zoslané zhora. To zasiahlo ľudí a oni videli veci, ktoré sa diali na oblohe, a videl som seba na tom mieste, pretože som bol vynesený hore na oblohu ponad míting. Videl som veci, ktoré dopadali na mňa. Videl som seba a seba. Pán mi ukázal seba dvojmo, takže som videl dvoch hrozných Svedkov tam, a videl som ich zasiahnutie.

A to bol moment, kedy Pán zasiahol míting, s bezprostredným navštívením, šokujúcim navštívením, ktoré sa nikdy predtým neudialo od doby, keby bola napísaná Biblia. A v tom čase, potom Pán Jehovah sám prišiel ku mne. BOH Otec a napísal pre mňa na kus papiera prekrásny odkaz o tomto navštívení. Prekrásne napísaný pre mňa – o tomto navštívení. A ako mi ukázal toto navštívenie, On kričal – “pozrite to je Eliáš, to je Eliáš – to je on, to je Eliáš” – zhora z oblohy ponad míting. A ukázal mi tam seba ako som tam dvojmo. “To je on – To je Eliáš.” Toto je  ohromný,historický, astronomický, mimoriadny neskutočný čas v histórii Cirkvi.

Preto aj pozemné tími so senior Biskupmi a zastupujúcimi Biskupmi teraz prechádzajú a kontrolujú či všetky systémy fungujú a sústredia sa tiež na bezpečnosť. A bezpečnostný tím – v tisíckach chodia po mieste, takže toto je ten najzabezpečenejší a najbezpečnejší míting aký kedy bol.

Ale toto je veľká vec, milovaní, že Pán hovorí a hovorí nahlas a zdvíha, On zdvíha chromých z prachu, ON prichádza otvoriť oči vašim slepým, ON prichádza otvoriť uši vašich hluchým, uzdraviť nemý jazyk tých, ktorí nemôžu rozprávať a sú nemí, vysušiť rany, chronické rany, ktoré nemocnice už neošetrovali, lepru, bakteriálne rany, kožné rakoviny, kde došlo ku strate kože, kde celá koža zišla a zostala na tkanive. PÁN teda prichádza vyliečiť tieto rany, HIV z krvi, odstránenie tumorov, všetky neduhy pečene, sleziny, žalúdka, leukémia v krvi, hepatitida, diabetes – obnoviť život a vrátiť úsmev na tvár jeho ľudí.

PÁN tiež prichádza liečiť poranenia chrbtice, teda tých, ktorí skoro nemôžu ani sedieť, kvôli zraneniam chrbtice, alebo nemôžu chodiť. ON prichádza vyliečiť ich zlomené kosti, kĺby, kolená, ktoré boli rozbité – všetky tieto kosti budú uzdravené vrátane lebky. Všetky tieto poranenia nakoniec odídu v rámci tohto Navštívenia. Všetky tieto veci sa tam udejú. Všetky neduhy pod slnkom musia byť odstránené Najmocnejšou Krvou JEŽIŠA.

On poslal svojho Služobníka, aby bránil Mocnú Krv Ježiša, ktorá bola zneužitá, niektorými ľuďmi, ktorí podávali falošné Evanjelium a falošné zázraky v Cirkvi. Toto bude najväčší míting v samotnom Nairobi. Ľudia z Nairobi, mieria do Centrálneho parku, takže keď príde mesto Nairobi, celé miesto už bude zaplnené. Čo potom bude s tými z celej krajiny?  A je tu veľa letov z rôznych krajín, ľudia ktorí dnes odchádzajú, Austrália… vrátane Južnej Kórei. Niektorí sú ešte stále “vo vzduchu”. Celostvetová explózia, svetové zjavenie, prebudenie “svetového tábora” bude aj tu v hoteli v konferenčnej miestnosti a bude to veľmi mocné lebo hovoríme o cca 500 Pastoroch, mimo pastorov z Kene…

Aký nádherné je prežívať tento čas. Byť Kresťanom, nasledovník Krista, byť znovuzrodeným. Nádherný čas byť znovuzrodený a byť svätý! Všetko toto prichádza ako uzdravenie týchto vecí a PÁN prichádza vykonať tvorivé zázraky na tomto mítingu, za účelom vyčistenia Cirkvi.  Ukázať Cirkvi a národom, aby poznali Kráľovstva Božieho. To, čo PÁN robí je že, pamätá na padnutú Cirkev, PÁN ju omilosťuje navždy. Schody sú spustené aby pomohli Cirkvi vyjsť po Schodoch, Slávnych Schodoch do Večnosti. V Matúšovi 16:28 PÁN hovorí veľmi mocne k tejto generácii, týmto ľuďom, k tejto Cirkvi. Teda PÁN hovorí k tejto generácii, k tomuto času, poznajúc tento čas. Hovorí nasledovne:  

Ameň vám hovorím, že sú niektorí z tých, ktorí tu stoja, ktorí neokúsia smrti, dokiaľ neuvidia Syna človeka prichádzať v jeho kráľovstve.

PÁN už prehovoril v 15. Januára 2017, ukázal mne Najmocnejšiemu Prorokovi Slávne Schody na Nebi a videl som ako Cirkev ide do večnosti, na Schodoch spustených dolu. A ďalší, iný preklad tohto písma hovorí:

“niektorí z tých, ktorí tu stoja, ktorí neokúsia smrti, dokiaľ neuvidia prichádzať  kráľovstvo božie prichádzať so slávou a mocou.”

Ale pozrime sa akou nádhernou Cirkvou je dnešná generácia. Súčasná Cirkev teraz vidí Slávne Schody večnosti a Slávu BOHA, ktorá ich pokrýva. Táto generácia, táto Cirkev, súčasná Cirkev, tí ktorí sú naladení a sú spojení s týmto portálom BOHA, ktorý komunikuje z Trónu Božieho smerom k Cirkvi, k Telu Kristovmu. Toto je komunikačný kanál, ktorý sa aktuálne používa. Pre tých, ktorí sú teraz naladení – vaše oči už videli večnosť, videli ste Nebo, videli ste prichádzať Kráľovstvo, BOHA prichádzajúceho so Slávou dokonca aj to, keď Mesiáš vezme k sebe Cirkev.

Aké úžasné, milovaní. PÁN prehovoril ohromným spôsobom, veľmi mocným spôsobom milovaní. V tomto čase hovorí Pán o mega navštívení. Skutočne neviete čo sa môže udiať. Čo sa udeje v Nairobi. Ja neviem. Niekedy neviete – lebo dátum a čas nie je známy. Takže máte strach že možno Cirkev bude vzatá. Nezabudnite, že som videl míting, na ktorom som bol a Cirkev bola vzatá do Neba. A ja som sa pozrel a povedal som si “wauw oni boli vzatí”. Nanešťastie boli tam ľudia, ktorí boli ponechaní.

Ale príležitosť tu stále je. Spôsob, akým PÁN požehnáva a uzdravuje túto krajinu. PÁN chce zaplniť Nebo týmito ľuďmi, chromými,  ktorí vstali, ktorým otvoril slepé oči, hluché uši. Masy ľudí, deformovaní, paralyzovaní, všetci títo. To je láska, to je BOH v Nebi. Ten, ktorý berie ľudí do Neba je ten, ktorý ma poslal, Jehovah- Jahve. On hovorí “ milujem vás” pre pokoru, poslušnosť a dispozíciu vašich sŕdc, ktorí milujú počestnosť a svätosť. Pokoru vášho srdca, ktorou ste schopní počúvať tohto Zvestovateľa/Proroka.

A nasledovať každú inštrukciu, ktorú udeľuje národom. Pre týchto ľudí v tejto krajine vždy keď PÁN hovorí, on hovorí k nim a oni to prijímajú ako Pánov odkaz. Ak sa karhá hriech, hovorí k nim a karhá…nádherné miesto, kde sú uši bdelé pre PÁNA.

A moje modlitby idú k Austrálii, Európe, Ázii, Amerike – Severnej Amerike a Južnej Amerike, aby aj oni mohli počuť hlas PÁNA. Večnosť je na dohľad, večnosť prichádza k tejto generácii, takže sme na pokraji večnosti. Zázraky, o ktorých sa hovorilo, sa teraz dejú. Zázraky popisované v prorokovi Joelovi. A potom som počas navštívenia videl niečo biele. Myslím že to bol dážď, ale neskôr som videl že to je Sláva PÁNA. Myslím že to bola Sláva PÁNA, ktorá prechádzala vo vlnách ponad míting. Aké mocné – milovaní. Niekedy sa bojíte, žeby mohlo dôjsť na mítingu k zemetraseniu. Nie také zemetrasenie, ktoré zabíja, ale také ktoré otrasie mítingom, aby ľudia mohli vedieť – že to je PÁN, a že jeho Služobník Eliáš Hrozný Prorok je teraz tu. A on môže trochu zatriasť zemou a urobiť monumentálny čin, niekedy sa toho sám bojím. To je cesta, ktorou PÁN prišiel naplno pripraviť terajšiu generáciu. Slávnymi Schodami, písmom na oblohe, dianím zázrakov, rozdvojením JEHO Služobníka, učinením vecí, ktoré postavia stovky chromých. A teraz ON hovorí, že bezprostredné navštívenie musí zasiahnúť tento míting.

Aké úžasné. Ja som to videl. Aj tí z vás, ktorí ste stratili nádej, tam je úsmev na tvárach, rodiny ktoré upadali do smútku a melanchólie a nemohli ich vyliečiť, nemocnice ich nevedeli oslobodiť, nefungovali žiadne pomôcky ani zariadenia na nich, …žiadne medikamenty, chromí po celý život, slepí po celý život. Oni majú teraz nádej, lebo ich Stvoriteľ prichádza, aby ich vnútorne obnovil, aby ukázal a odhalil Jeho Slávu. A národy by mali vedieť, že toto je čas pre počestnosť. MESIÁŠ PRICHÁDZA.

 Teda všetkých, ktorí cestujú – želám vám krásny let..a pre tých, ktorí sú z Kene a cestujú autobusmi – teraz žehnám tomuto národu. Oficiálne som odišiel podľa rady PÁNA, aby som prehovoril k vám a požehnal tých, ktorí cestujú.  Žehnám vám bezpečnú cestu, bezpečný míting a žehnám túto krajinu – tak ako Boh Jahve prichádza žehnať túto krajinu.

Teraz som požehnal túto krajinu a je to požehnanie od samotného PÁNA. Žehnám túto krajinu. Prečo? Pretože táto krajina má skutočnú poslušnosť voči hlasu PÁNA na 100%. A tiež vidím, že Pán prichádza vyčistiť túto krajinu od falošných prorokov, falošných prorokov Nairobi z ich praktikovania podvodu a klamstva. Tak ako ste počuli v Brazílii Mauritio, už nie je súčasťou tohto nášho Zboru. On bol exkomunikovaný, mnoho mesiacov dozadu, pre zavádzanie/klamanie. Tu máme nulovú toleranciu na hriech. Teda keď Mauritio z Campo Grande došiel k zavádzaniu a klamaniu – bol “odstrihnutý”.

V podstate som ho exkomunikoval. Ja som mu zavolal – príď sem, aby som ťa mohol obnoviť aby si prestal s klamstvami a zavádzaniu do ktorého si padol. A keďže nechcel, PÁN Jahve ho exkomunikoval. Mauriotio – arcibiskup Brazílie. Ale všetci vy kazatelia v Nairobi a Keni, ktorí ste v klamstve – teraz je ten čas na pokánie a slúženie Bohu. Musíte zastaviť klamstvá k ovečkám Kristovým, inak vás PÁN odstaví bokom. Pamätáte Éliho? PÁN obišiel Éliho. Keď hodina prorockého času prišla, aby Pán priniesol oslobodenie – PÁN obišiel Éliho. Toto je to čo ide urobiť PÁN s Cirkvou. A míting v Nairobi bude šokujúcim, ohromným mítingom. To je dôvod, prečo som videl zatrasenie zeme a videl som zatrasenie aj v Taliansku.

Dôjde k zemetraseniu v Taliansku. K zemetraseniu dôjde v Nairobi, aby Pán ukázal Eliáša, najprisľúbenejšieho Proroka Biblie. Ten, ktorý pripravuje všetko – ten, ktorý prináša Mesiáša. Aleluja. Ja som stál pred Trónom BOHA a Sláva zakryla Trón a Baránok BOŽÍ prišiel ku mne. Slávny Baránok a všetko okolo sa stalo veľmi Preslávnym. Následne som bol transfigurovaný.

Milovaní – MESIÁŠ PRICHÁDZA, PRIPRAVTE CESTU, MESIÁŠ PRICHÁDZA.

 A ja žehnám tento míting a žehnám vás všetkých. PÁN vás miluje, cestujte bezpečne, majte bezpečnosť na ceste, bezpečnostné pravidlá – sledujte, nechoďte cez “slepé zóny”. Cesty sú ohromne bezpečné pre ovečky Kristove, vy ste obyvatelia večnosti, ktorí uzreli Božiu Slávu. Pretože všetky cesty budú zajtra Nairobi preplnené, úplne preplnené možno aj na 10 hodín. Doslova milióny ľudí budú v meste. Nech vás Pán žehná, Mesiáš prichádza. Pre tých, ktorí sú naladení a ktorí sa zúčastňujú cez web vysielanie a tiež televízne vysielanie pôjdeme naživo v celej časti západnej Afriky, cez celosvetové pripojenie na internete. Je tu teda reálna príležitosť pripojiť sa.

Nech ste požehnaní tam kde žijete, žehnám tých, čo šoférujú. Toto bude úžasný míting. Bude tu veľmi vysoká bezpečnosť v spolupráci s políciou. Bude to veľmi veľký míting, najväčší na povrchu Zeme. Nech teda nikto nezostane doma, okrem záchrannej rýchlej služby, sanitky.  Nechoďte po týchto cestách, lebo PÁN mi ukázal že Centrálny park smerom k nemocniciam – nechoďte tadiaľ.

Nech vás Pán žehná a ja žehnám Biskupov Kene, Biskupov v slávnom duchovenstve PÁNA Cirkvi pokánia a svätosti, žehnám Senior Pastorov, dohliadateľov. Žehnám každú jednu osobu – právnikov, doktorov.. všetkých ľudí ktorí teraz participujú. Všetkých členov tejto Cirkvi žehnám tu, v Keni, a tiež tých, ktorí sú pripojení na diaľku, ktorých uši su nacvičené k citlivosti. Bude tu teda veľké navštívenie BOHA Jehovah, Jehovah Sabaoth, Jehovah Jahveh, ktorý ide navštíviť Zem.

A bude to ohromné a šokujúce a ON zakričí – “to je Eliáš, to je Eliáš” – to je on, takže dôjde k bezprostrednému navštíveniu na mítingu. A neskôr som videl dážď, ale myslím, že to je sláva, ktorá prechádzala cez míting, ako biela Sláva.

Nech vás PÁN žehná tak ako prichádzate, ak aj ste na ceste, cesta je bezpečná, nebojte sa, nič sa nedotkne ovečiek Kristových. Toto je ohromné navštívenie, Nebo sa približuje k Centrálnemu parku. MESIÁŠ PRICHÁDZA, MÔJ SPASITEĽ PRICHÁDZA.

Hovoril som s ním dnes ráno, ON PRICHÁDZA.

TODAH 

Off 

6.7.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top