Home
 

KONFERENCIA – EXPLÓZIA SLOVA, 2. časť, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, V NAIROBI DŇA 8. JÚLA 2018

Z KONFERENCIE PRE PASTOROV A SLUŽOBNÍKOV EVANJELIA
SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU PRE CIRKEV KRISTOVU
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA
V NAIROBI DŇA 8. JÚLA 2018, 2. časť
sumarizácia:

Takže toto je veľmi jasne opísané v Biblii. PÁN zdôrazňuje, vyzdvihuje dôležitú správu pre národy. Tí, ktorí ste múdrejší, môžete vidieť hlbšie. Prečo? Prečo je Nebo otvorené? Prečo Sláva, oheň prichádza a vždy sa vylieva? Ja som bol v strede odovzdávania tohto posolstva, .. pamätajte sa ľudia, že som povedal, že už som videl vstup Cirkvi do Neba. A videl som, ako kráča po slávnych schodoch.

Takže PÁN znížil slávne schody Neba, 11. marca 2018, ale chronológia bola rozdielna. Chronológia bola taká, že najprv bola Cirkev zobratá a ako išla Cirkev hore, až potom sa objavili schody, takže toto ma šokovalo.

Prečo?

Môžete takmer vidieť PÁNA, ktorý vábi, dáva znamenie, skutočne plače a hovorí:

PROSÍM VSTÚPTE! PROSÍM POĎTE!

VECI, KTORÉ HOVORÍM SÚ PRAVDIVÉ, STANE SA TO! 

PROSÍM POĎTE DO NEBA! 

Vidíte, ako BOH plače ku generácii, Je to úžasné pre niekoho hovoriť o slávnych schodoch na oblohe a potom slávne schody sa zjavili na oblohe! To je neuveriteľné! Hallelujah! Chcem, aby ste pochopili závažnosť tohoto, je to nemysliteľné, nepredstaviteľné. To, čo povedal v proroctve, teraz je viditeľné, ľudia to natáčajú, čo je toto? Aké seriózne je toto!

Znamená, že PÁN zámerne hovorí tejto generácii, Cirkvi: PROSÍM, ZOBERTE HO VÁŽNE! Pretože, pozrite teraz, čo ak by nastalo vytrhnutie toho dňa?, bolo by to ukončené, nemali by sme druhú šancu teraz v tejto hale. Nemali by sme druhú šancu v tejto hale dnes. Ak tohto 11. marca, kedy PÁN znížil schody, by bol aj dňom zobratia Cirkvi, by to bolo ukončené, práve tam.

Bolelo ma tiež, viete si predstaviť moje srdce, kedy túžim zasiahnúť veľa národov a povedať im o Schodoch, a potom keby sa to stalo, by som si povedal: PANE, aspoň vedeli. Znamená, dať každému národu rovnakú šancu, aby sa pripravili, Nebo nie je iba pre samotnú Keňu.

Chronológia hovorí, že najprv ide Cirkev hore a keby sa to vtedy stalo, to by bolo tam ukončené ( Cirkev zobratá, pozn. ), nemali by sme ďalšiu príležitosť, aby sme spolu sedeli, národy spolu sedeli, my by sme nemali túto príležitosť. Takže toto je zlaté, zlaté toto tu, rozumiete závažnosti, kotrá je tu zdôraznená?

Pretože PÁN obrátil moje proroctvo, ON prináša divy, ON šokuje tým, že znižuje schody do Neba na Oblohe, je to nepomysliteľné! Pretože toto je smrteľný človek s hriešnymi očami, ktorý si to natočil a dal na twitter, dokonca sa môže rúhať. Takže znížil ich a je veľmi šokujúce, že to urobil. Je potrebné porozumieť závažnosti.

Je to veľmi mocné, ten ktorý tu teraz hovorí, ktorý tu kráča, môže v podstate hovoriť o schodoch na Nebi a Nebo znížilo schody! Toto je šokujúce! To je zmena vzoru, modelu v Cirkvi. Toto mení vzor. Nie, to nieje normálne v Cirkvi. Ja som o tom nepočul, pretože všetko čo máte sú falošní proroci, ktorí vám hovoria toto… toto,… to,…  ALE POVEDAŤ TO A ZÁROVEŇ NEBO TO VYKONÁ A ĽUDIA SI TO AJ NATOČIA! Toto je veľmi šokujúce milovaní ľudia.

Mám bremeno pre KRISTA, mám povolanie. Je to veľmi mocné teraz. Keď PÁN znížil schody, tak sa stali centrálnou témou pre Cirkvi KRISTOVE teraz, celoglobálne. Tu je správa, ktorá bola vyučovaná v Cirkvách, kdekoľvek idem. Nadpis správy je VSTUP. V podstate, keď sa pozriete na môj nadpis: VSTUP CIRKVI DO VEČNOSTI

Aké úžasné veľkolepé finále! Aké úžasné, konečne POSOL prišiel a povedal. videl som vstup Cirkvi do večnosti. To je večné! Nezmeniteľné, nenávratiteľné! Keď sa to stane, tak je koniec, skončilo to! Vy nemôžete povedať, že ja som z Ameriky, z Floridy, z Chicaga, akéhokoľvek mesta ( Slovenského!, pozn. ) –  NIE! … ja som zo Sant Paulo, Brazílie, NIE! Na tom teraz nebude záležať! To je kľúč! Na to nebude záležať, či z prvého sveta, druhého, na tom nebude záležať. Halleluja! Konečne BOH znormalizoval národy ( dal do štandardu ) neuveriteľným spôsobom a štýlom, správne? My máme zlatú baňu v rukách! Zlato!

Ooo áno! My sme generácia, ktorá hovorí o Slávnych schodov na Nebi! Iné generácie sa znovuzrodili, robili veci.. a zomierali, bez toho aby vedeli, že schody a večnosť budú reálne, večnosť sa stáva viac reálnou.

**

O tom chcem s vami dnes hovoriť. 

VSTUP CIRKVI DO VEČNOSTI

A POTOM:  

AKÁ JE SPRÁVA PRE VAŠE NÁRODY? 

Čo PÁN dáva národom, Cirkvám, telu Kristovmu v tomto proroctve a potom znížil schody.

Chcem zažať tým, že budem čítať z PÍSMA. Chcem vás viesť krok za krokom dnes. A pôjdem veľmi hlboko, takže vás žiadam o vašu trpezlivosť. Prečo? Pretože vy predstavujete národy. Ja vám to odovzdám a potom si môžem umyť moje ruky. Keď vám to odovzdám, vy s tým môžete ísť, máte to,… nikto to nemôže zobrať preč od vás! 

Hallelujah! Takže ma počúvajte milovaní ľudia, idem čítať teraz z Genesis 3: 24 24A vyhnal človeka a osadil cherubínov od východnej strany zahrady Édena, a to s plamenným mečom plápolajúcim strážiť cestu ku stromu života. 

Môžete mi ukázať, že sa radujete? My hovoríme o tom, že ideme domov, do večného domu, kde nebude rakovina, žiadny diabetus, žiadny chromí, slepí, hluchí, nemí, žiadny pomätení, žiadne rozvody, nezamestnanosť, nič, žiadne rany, žiadne krvné ochorenia, prosím, ukážte mi trochu radosti, áno, teraz je každý prebudený, správne? Dovoľte mi odovzdať vám posolstvo. Teraz milovaní ľudia, 

Genesis 3: 24 24A vyhnal človeka a osadil cherubínov od východnej strany zahrady Édena, a to s plamenným mečom plápolajúcim strážiť cestu ku stromu života.

Odtiaľ začnem. Keby som bol vami a stretol by som cestu, ktorá vedie ku stromu života, ja by som to podškrtol. Písmo hovorí, že je tu CESTA ku stromu života. Ak by som bol vami a zbadal by som to vyhlásenie, ktoré hovorí o ceste, ja by som to podškrtol, označil.

Wooow, prečo to hovorím? Ja to hovorím, pretože keď sa pozriete teraz veľmi opatrne, keď sa pozriete, ako PÁN zriadil záhradu Eden a tiež Nebo. Záhrada bola zriadená takým spôsobom, že najprv tam boli stromy a potom strom života bol tam umiestnený niekde v strede. A bola daná inštrukcia dobrovoľnej poslušnosti: PROSÍM, NEJEDZ Z TOHO STROMU!  

PÁN tam nedal múr, priestor bol otvorený, takže PÁN sledoval dobrovoľnú poslušnosť. DOBROVOĽNÚ! BOH nikdy nestvoril satana! BOH nikdy nestvoril satana! BOH stvoril anjelov pre uctievanie ale kvôli JEHO vzoru, JEHO detailného plánu stvorenia, ON vždy rád tvorí a dáva vám slobodnú vôľu.  

Dokonca aj vy, ako rodičia, keď prídete domov, želáte si, aby vaši synovia a dcéry utekali k vám dobrovoľne. Ooh ocko, ty si prišiel domov – aby oni sami tak prišli,.. a nie pod ovládnutím. Prvá láska,. Tako BOH tvoril JEHO prvé stvorenia. ON ich tvoril pre dobrovoľnú poslušnosť. Keď ON vám dá slobodu a ak HO chcete poslúchať, poslúchajte HO, ale ak HO nechcete poslúchať, nech sa páči, ale následky niesú na výber. Bude to na vás, čo si vyberiete.

Takže keď sa rozhodnete poslúchať, následky poslušnosti sú už pevne určené. A keď si vyberiete neposlúchať, následky pre neposlušnosť sú už pevne ustanovené. Toto nie je vo vašich rukách. Toto sú úžasné veci. Takže keď BOH stvoril anjelov, aby ho uctievali, Lucifera, potom anjel sa vzbúril, povstal v rebélii proti PÁNOVI, stal sa z neho satan, bol vyhnaný z Neba, vidíte to teraz?

Keď BOH STVORIL ČLOVEKA  v záhrade EDEN, ON im dal slobodnú vôľu. Poslúchni ma keď chceš, alebo ak nechceš, tak ma neposlúchni, ale sú tam následky, akokoľvek sa rozhodnete. Tam sú následky vzhľadom na výber milovaní ľudia. Tam je zreteľný rozpor na križovatke. Keď si vyberiete ten smer, čo je neposlušnosť, nad následkami toho nemáte vy kontrolu. Keď si vyberiete tento smer, čo je poslušnosť, tiež nad následkami nemáte kontrolu, je to BOH ktorý má nad tým kontrolu. ON hovorí, že ten, kto poslúcha, tam je Nebo, a tí, ktorí neposlúchajú, je tam smrť, vidíte?

V záhrade Eden, ON hovorí, že keď človek bol stvorený, keď stvoril ráj a nakreslil dizajn, architektonický dizajn záhrady, pozrite sa, čo sa stalo. Tam bola CESTA, že keď budete poslúchať, DOBROVOĽNE, keď budete dobrovoľne poslúchať, potom je tam CESTA KU STROMU ŽIVOTA, ku ktorej budeš mať, získaš prístup. Teraz máš prístup k tejto CESTE.

A niektorí z vás, keď pôjdete do slovníka, hovoril som to po celom svete, a hľadáte výraz NEBO, niektoré slovníky sú úžasné, hovorím o svetskom slovníku, keď si zadáte do google čo je NEBO? … niektoré slovníky vám hovoria, že tam kde je STROM ŽIVOTA. To je úžasné, vidíte, že na tom mieste ON hovorí o dvoch cherubínov slávy. A kde sú cherubíni Slávy, taktiež je tam OTEC. Dovoľte mi vám to podať lepšie pre vás.

Pretože pre mňa, ja mám pravidelný kontakt s PÁNOM. Kde sú cherubíni slávy, tam je miesto, kde je BOH OTEC. Buďte veľmi opatrní teraz. Pre mňa je to iné, pretože ja mám veľa inštrukcií, rozdielný plán, rozdielné zaangažovanie sa, správne? Hallelujah! Pre misiu pre vás. Kde je strom života, tam je BOH OTEC. Hallelujah. V podstate veľmi skoro ma budete počuť, že kde je strom života, to je NEBO. 

Ale dovoľte mi ísť krok za krokom. Takže ON hovorí, že ON umiestnil, vo verši 24, 

Genesis 3: 24, ON tam postavil cherubínov slávy, s plápolajúcimi mečmi strážiť od človeka, aby zablokoval cestu, aby nemali prístup ku stromu života. A my vieme, že strom života, je miesto, kde BOH OTEC je, je ráj, kde nie je smrť, kde je večnosť. ON ju zablokoval.

A teraz ON ju otvoril. Takže toto je proces, skrze ktorý chcem ísť. Toto je teraz cesta ku stromu života. O tom chcem s vami ľudia hovoriť. To je dôvod, prečo musím ísť do Genesis 3 kap. Povedať vám, že cesta bola zatvorená. A teraz je otvorená. A nejakí ľudia tam kráčajú a majú charakteristické znaky, o ktorých chcem dnes hovoriť. Pretože rúcho a všetko ostatné príde “na palubu”, správne?

Krásna konferencia o polnoci, prepáčte mi. Skutočne mi prepáčte. Toto sú národy, musím vás kŕmiť. Tieto inštrukcie niesú pre mňa, táto správa je pre vás, Cirkvi. Tu je CESTA, CESTA KU STROMU ŽIVOTA, ktorá bola zablokovaná. Prečo bola zablokovaná? Pozrime sa na

Genesis 1:26-27 26A Boh riekol: Učiňme človeka na svoj obraz a podľa svojej podoby, a nech vládnu nad morskými rybami a nad nebeským vtáctvom a nad hovädami a nad celou zemou a nad každým plazom, ktorý sa plazí na zemi. 27A Bôh stvoril človeka na svoj obraz, na obraz Boží ho stvoril, mužské a ženské pohlavie ich stvoril.

Takže pozrite sa na plán stvorenia človeka – na OBRAZ BOŽÍ A NA PODOBU BOHA. A my vieme, že podoba a obraz BOHA nezomiera. Rozumiete, takže ON hovorí, že prvý plán stvorenia, tam nebola rovnica, ktorá by zahrňovala smrť, nebola zapracovaná. Tam nebola smrť. Pretože Obraz a Podoba BOHA nezomiera.

Chcem vás priniesť ku začiatku, aby ste správne porozumeli správu prosím, je to hlboká správa. Obraz BOHA.

Jediná vec, ktorá predlžuje životnosť Cirkvi, je spravodlivosť a Svätosť. Takže začínate rozumieť, čo BOH myslel, keď hovoril o Podobe a Obraze BOHA. Nikdy nemôžete odísť preč od svätosti. Od posolstva kríža. Toto je mocné! Hallelujah!

Čo ON tu hovorí? Že ich stvoril na ICH VLASTNÝ OBRAZ A PODOBU S CELOU AUTORITOU, inými slovami – prenesenie, presun, decentrlizácia moci. ON preniesol moc z neba a poveril na človeka, aby vládol rybám a moru, vládol na Zemi,  nebeským vtákom, ON im dal unikátnu moc a smrť tam nebola zahrnutá, nestotožňovalo sa to so smrťou.

Môžem ísť ďalej do Genesis 2:16-17, pozrite sa, čo sa stalo – A Hospodin Boh prikázal človekovi a riekol: Z ktoréhokoľvek stromu rajského budeš slobodne jesť, 17ale zo stromu vedenia dobrého a zlého nebudeš jesť, lebo toho dňa, ktorého by si jedol z neho, istotne zomrieš.

Keď BOH povie, že zomriete, potom viete iste, že zomriete. Tu nieje žiadna sranda. Hallelujah! Ja som tak šťastný, prosím dovoľte mi vyučovať. Dokonca aj keby bolo 3h. ráno, bude to v pohode pre mňa. Pretože chcem odovzdať túto správu. Pretože teraz môžete tu vidieť požadovanú dobrovoľnú poslušnosť.

ON hovorí: prosím choď a rob, čo chceš, ale iba ťa chcem varovať, že v strede záhrady raj je strom života, a strom poznania dobrého a zlého, … prosím, nedotýkaj sa toho kde je vedenie dobrého aj zlého a potom, ON im nechal slobodu. Dokonca aj had vstúpil do záhrady, môžete si to predstaviť? BOH by bol zastavil zastavil hada, viete si to predstaviť?, BOH má tak veľa moci zastaviť hada, ale ON to neurobil.

V skutočnosti ON priniesol hada kvôli zámeru. ON chcel otestovať srdce niekoho. Pýta sa: SKUTOČNE MA MILUJEŠ? … áno…

Cirkev Kristova v USA, skutočne ma miluješ? Ale problém je to, s čím sa chcem zdielať je toto,… ON hovorí, že toto je DETAILNÝ PLÁN STVORENIA. A potom, čo vidíme v kapitole 3, Genesis 3: 1-6 1A had bol najchytrejší zo všetkých zvierat poľných, ktoré učinil Hospodin Bôh. A povedal žene: Či naozaj riekol Bôh: Nebudete jesť z niktorého stromu rajského? 2Na to povedala žena hadovi: Z ovocia rajských stromov jeme. 3Ale o ovocí stromu, ktorý je prostred raja, riekol Bôh: Nebudete jesť z neho ani sa ho nedotknete, aby ste nezomreli! 4A had povedal žene: Istotne nezomriete. 5Ale Bôh vie, že toho dňa, ktorého by ste jedli z neho, otvoria sa vaše oči, a budete jako bohovia, ktorí vedia, čo je dobré i zlé. 6A žena videla, že je strom dobrý na jedenie z neho, že je žiadosťou očiam a že je to prežiadúcny strom, aby urobil človeka rozumným – znamená, múdrosť prichádzajúca zadnými dverami, správne, pretože my všetci vieme, že strach pred BOHOM sú dvere pre múdrosť – , tak tedy vzala z jeho ovocia a jedla a dala spolu i svojmu mužovi, a jedol.

On teraz navrhuje inú cestu, a táto cesta, .. dovoľte mi tu zastaviť. On navrhuje túto inú cestu pre Cirkvi naveky, navždy až dodnes. Áno, on im povedal – môžete žiť nemorálne, spať so ženami, mať potraty, klamať, klamať falošnými proroctvami a stále uvidíte nebo. On im klame. Tento zreteľný rozpor nie je nový, on to opakuje znovu v Cirkvách, on hovorí: nie, BOH klame, vy jednoducho môžete ísť a robiť to a nezomriete. Rozumiete tomu, čo vidíte v Cirkvách dnes?  

Predtým, než vám dám správu, môžete to vidieť, čo vidíte dnes v Cirkvách. ON im klame znova dnes, pretože rovnaké klamstvo sa opakuje znova a znova a znova, rovnaké klamstvo. Vy môžete ísť a prevádzať nemorálnosť v Cirkvách, môžete robiť, čo chcete v Cirkvách a to bude v poriadku, nezomriete. TOTO JE KLAMSTVO!!!

Toto sa opakuje navždy v srdciach človeka. V skutočnosti sa to strieda každú sekundu, každú minútu, každú hodinu, každý deň, každý týždeň, každý mesiac, každý rok po roku v srdciach človeka, dokonca aj teraz, ako tu sedíme, muselo sa to samotne diať tu. Ja to môžem robiť a nezomriem, TOTO JE KLAMSTVO DIABLA!  a pritom tu PÁN hovorí teraz o JEHO NÁROČNOM ZÁKONE!

TOTO JE NÁROČNÝ ZÁKON BOHA, ktorý hovorí, že keď sa toho dotknete, potom zaiste zomriete!

Takže teraz sa pozrite, čo robí had. Had klame žene a čo robí žena, je to udivujúce, ona ide a verí mu – TOTO VÁM CHCEM PRINIESŤ, ABY STE TOMU ROZUMELI milovaní ľudia. To je o tejto správe, ale to odvôvodňujem z diaľky, aby som išiel hlboko. Hallelujah!

Genesis 3: 6A žena videla, že je strom dobrý na jedenie z neho, že je žiadosťou očiam a že je to prežiadúcny strom, aby urobil človeka rozumným, tak tedy vzala z jeho ovocia a jedla a dala spolu i svojmu mužovi, a jedol.  

Viete si to predstaviť?? Viete, hovoril som včera s niekým včera v noci, myslím, že to bola Joan Mutai z rádia, správne?, a povedal som, že čo Adam a Eva urobili bolo tak sebecké, pretože oni vytvorili večnú smrť! To bolo veľmi sebecké! Keby sa trošku zapreli, správne?. viete si predstaviť, že príbeh by bol rozdielný. To bolo tak sebecké, rozumiete? Je to veľmi sebecké, myslieť sám na seba, a čo potom s následkami univerzálnej smrti?

Po prvé, tam nebola smrť. ON hovorí nasledujúce: verš 7 je skutočne kľúčový7Vtedy sa otvorily oči obidvoch, a poznali, že sú nahí. A naviažuc fíkového lístia spravili si zástery. Prvá zabitá žena ukazuje zošívanie listov z fíkových listov.

Máte veľa módnych domoch v Miláne, v Paríži, v Barcelone, v San Paule, v Madride, kdekoľvek, ale ja hovorím, že oni začínali zošívať lístie. Ale tu je správa! ON hovorí, že ako vy môžete použiť prírodné riešenie zaodieť BOŽÍ PROBLÉM? Ako? Ako môžete povedať, teraz som zlyhal, dovoľ mi nájsť sám pre seba riešenie.

Nájsť sám pre seba riešenie, ako? Ako to môžete robiť? Ako skutočne to môžete robiť, pretože uctievanie patrí JEMU. Uctievanie patrí JEMU. Môžem vám to dokázať?

Zjavenie Jána 11:1-2 1A bola mi daná trstina, podobná prútu, a anjel stál a povedal: Vstaň a zmeraj chrám Boží aj oltár aj tých, ktorí sa modlia v ňom. 2A dvor, ktorý je z vonku chrámu, vyhoď von a nemeraj ho, lebo je daný pohanom, i to sväté mesto budú šliapať štyridsaťdva mesiacov. To je jeden a ďalší:

Zjavenie 19 alebo Matúš 22, môžem ísť najprv do Matúša 22?

Matúš 22:11 11Ale keď vošiel kráľ podívať sa na hodovníkov, videl tam človeka neodiateho svadobným rúchom 12a povedal mu: Priateľu, jako si sem vošiel, nemajúc svadobného rúcha? A on zanemel. – znova, ďalšia ukážka.

Uctievanie patrí PÁNOVI. Keď pôjdete do Zjavenia Jána, čo pôjdeme ako do hlavnej témy, pretože toto je moje hlavné písmo na konci, budete počuť, že čisté a nádherné rúcho BOLO DANÉ PRE CIRKVI. boh DAL RÚCHO PRE JEHO CIRKEV A POVEDAL: keď ma budeš uctievať, stále budeš nosiť toto,… takže ON nepovedal, že Cirkev v Sau Paule by si samo malo urobiť rúcho pre uctievanie, ktoré sa hodí k ich kultúre, k sambe a karnevalu, NIE!!!

ON nepovedal, že Cirkev v Keni by mala urobiť sama pre seba rúcho, ktoré sa hodí k ich tradíciám, že keď uvidia čarodejníci, mali by byť schopní v tom nájsť rovnováhu, v tom rúchu, … NIE!

ON nepovedal, aby Cirkvi v Austrálii pripravili pre seba rúcho, pretože vy ste tam,.. a ja rozumiem, že vy ste moderný národ, iba si nájdite niečo, aby ste mohli prezentovať sami seba,… NIE!!! ON HOVORÍ, ŽE ON DAL VŠETKÝM ROVNAKÉ RÚCHO, ROVNAKÉ RÚCHO SPRAVODLIVOSTI!

Začínate mi rozumieť?  Toto je dôležité! Toto je miesto, kde je pokarhanie odpadnutia. Pretože ON hovorí, že keď je tu rúcho, PÁN POSLAL JEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, ABY POKARHAL KEŇU A POVEDAL, ABY SA OBLIEKLI, potom prebudenie prišlo, ženy si obliekajú dlhé sukne, pokrývajú si svoje telá, pretože ich telo je SVÄTÝ PRÍBYTOK DUCHA SVÄTÉHO, ( fotky nižšie ), potom PÁN hovorí, že je to pochvalné, a ON ich začína navštevovať, navštevovať, uzdravuje ich chromých, zaiste ich miluje, vidia Oblak ( OTCA, pozn. ), vidia schody ( Slávne schody do Neba na Oblohe, pozn. ), stáva sa učebňou pre národy, aby sa učili, ON hovorí, že keď toto funguje v Keni, keď toto je to, čo BOH miluje v Keni, potom o toto rúcho sa budú uchádzať v Sau Paulu, Barcelone, Argentíne, v Austrálii, alebo v Európe.

JEDNO RÚCHO – RÚCHO BOHA! 

Vy nemôžete povedať – viete, my sme v Presbyteriánskej Cirkvi, my trochu akceptujeme homosexualitu, my sme moderní, takže vy to musíte pochopiť... NIE!!! NIE!!! JEDNO RÚCHO!!!

Uctievanie je o ŇOM! Nie o vás, toto sa tu pokúša zdôrazniť. To je dôvod, keď idem do vašich krajín a vidím tieto odchýlky, variácie, … viete, oni môžu žiť s minisukňami, trošku ich brucha vidíte, vidíte obnaženosť, oni môžu, čo oni chcú, … –  prosím moment, – čo je toto za rúcho?? Pretože Písmo, je to rovnaká Biblia, ibaže by ste čítali inú Bibliu.

Niekedy som zvedavý, niekedy je to tak ťažké pre mňa sa pokúsiť ich zapojiť, a povedať,  – prosím, je to zlé, keď toto robíte, …toto by malo byť zrejmé.

Takže ako začíname s touto správou, hneď hovorí, že oni začali šiť figové listy, čo znamená, že oni začali propagovať ich štandard, ako sa môžu zjaviť pred PÁNOM. Ako? Keď pôjdete do knihy Exodus 28, keď tam von bol Aaron, Aaron bol v Izraeli ( Božom ľude, pozn. ) – Aaron, Nadab, Nabihu, Eleazar, Itamar,  jeho synovia, a keď čas prišiel, aby povolal Aarona, ON poslal Mojžiša, aby poslal Aarona, ON povedal Mojžišovi: povedz Aaronovi, že čas, aby sa preukázal predo mnou prišiel, a keď prišiel, tam sú nejakí ľudia, leviti,… – ja dávam teraz úlohu, aby ste urobili špecifické rúcho pre uctievanie, STIAHNUTÉ – navrhnuté BOHOM. Prosím, rúcho BOHA, rúcho uctievania, rúcho Neba patrí BOHU!

Ja viem, ja viem, že vo vašich rozvinutých krajinách sa tešíte liberálnej teológii. PROSÍM NIE, NIE TU!    Ja tu hovorím o NÁROČNOM ZÁKONE BOHA. O JEHO PRIRODZENOSTI,

HALLELUJAH. Áno, je vám predstavujem starého, starovekého BOHA ELIÁŠA. Starovekého BOHA IZRAELA.

Neviem, …možno sa trochu zmenil, keď pozerám na BOHA, ktorého uctievate v Brazílii, vyzerá, akoby sa trochu zmenil, ON porozumie hriechu, je tak veľa milosti,… v skutočnosti, ON toleruje trochu hriechu,.. keď ON pozerá na Brazíliu – ooh ja porozumiem… akoby ON toleroval, v skutočnosti, keď sa pozriete na spôsob, ako poháňajú správu o milosti, Keď sa pozeráte na spôsob,. akým tlačia správu o milosti, toto tzv, ZNEUŽITE MILOSTI! je to akoby povedali, že keď milosť … NIE!!! ONI TO ROBIA CELOGLOBÁLNE V KRESŤANSKÝCH TELEVÍZACH! JE TO ŠOKUJÚCE! Ja som pozeral jedného dňa, pokiaľ som povedal nášmu tímu, že to potrebujeme pokarhať, pokarhať rádio.  

Jeden z nich sa postavil a začal hovoriť: viete, milosť BOHA znamená, že…. NIE! vy hovoríte v globálnej televízii, každý pozerá, muslimovia pozerajú, každý pozerá  … on povedal: viete, ja chcem hovoriť o milosti, vy nikdy neviete, že máte milosť BOHA, DOKIAĽ BUDETE VEDIEŤ, ŽE MÁTE SLOBODU HRIECHU – on povedal takúto vec!! oooh!!!!! EEi! Ako toto môže povedať? , až pokiaľ sme to pokarhali v našom rádiu. My sme museli ísť naživo do rádia a pokarhať Cirkev v Georgii v Atlante, Cirkev v Singapure, my sme museli pokarhať a ja viem, že oni sú naladení a počúvajú, pretože vysielanie je teraz globálne.

Ale ja iba hovorím nasledujúce: keď sa pozriete na správu o milosti, spôsob, ako bola interpretovaná, keď sa pozeráte na spôsob, ako správa o milosti bola odovzdaná v tých odpadnutých Cirkvách, je to akoby povedali, že KVÔLI MILOSTI BOH TERAZ TOLERUJE HRIECH. Eii!!! Oni tak hovoria, pretože teraz máme milosť, teraz BOH nieje až tak svätý, …eii, eii!!! prepáčte mi!  Ja hovorím, že toto je hrozné!  

BOH hovorí, že je tu meradlo, štandard, 

ktorým sa meria uctievanie, služba. A ON hovorí, že keď všetci ľudia boli volaní teraz do haly, do haly – “čakacej izby”, v Matúšovi 23 hovorí o čakacej izbe. ON hovorí, že keď ľudia boli volaní do čakacej izby, pozrite teraz, PROROK odišiel a priniesol ich do čakacej izby, BOH OTEC očakával ľudí …. ooh môj kamarát, ako si sa sem dostal bez svadobného rúcha?

RÚCHO SA STÁVA ZNOVA DÔLEŽITÝM PRED VSTUPOM!!!

Keď ľudia sú pred vstupom, znamená, že oni ukončili všetko, čo robievali na svete, a teraz očakávajú na VSTUP. A potom ON prichádza a začína merať RÚCHO. A ON im hovorí – kamarát, ako si sa sem dostal bez svadobného rúcha? – znamená, že tieto veci budú dôležité! Prečo Cirkvi, prečo Pastori nehovoria Cirkvi – buďte opatrní, buďte opatrní!, vy máte do činenia S BOHOM IZRAELA! … či poslal JEŽIŠA k vám, aby vám priniesol milosť, ALE PROSÍM, ON JE STÁLE SVÄTÝ! A keď viete o JEŽIŠOVI, JEŽIŠ JE VEĽMI SVÄTÝ!

A keď viete o DUCHU SVÄTOM, viete, nedávno som učil o DUCHU SVÄTOM, vyučoval som o OSOBE DUCHA SVÄTÉHO, pretože DUCH SVÄTÝ prišiel a zostúpil na mňa, OSOBA DUCHA SVÄTÉHO, BOH DUCH SVÄTÝ. ON to urobil MESIÁŠOVI, a ďalsšia osoba, ktorej to urobil, je osoba, ktorá to hovorí dnes s vami. Je to ohromná situácia milovaní ľudia, skutočne.

Teraz počúvajte, PÁN vyžadoval odo mňa, aby som vyučoval o OSOBE DUCHA SVÄTÉHO, ja viem, ja som to vyučoval aj predtým, hovoril som ľuďom – môžete uctievať DUCHA SVÄTÉHO? Môžete sa podriadiť pod vedenie DUCHA SVÄTÉHO? Keď som vyučoval o osobe DUCHA SVÄTÉHO, …

…počujete, ako ľudia hovoria: OOO! DUCH SVÄTÝ! … – prijali ste DUCHA SVÄTÉHO? … OOOH, ja som ho prijal a ja ho milujem, – VY MILUJETE DUCHA SVÄTÉHO? – áno, ja HO velmi milujem, ON je môj priateľ, môj spoločník, – takže počujete rozprávanie o DUCHU SVÄTOM a to nepomôže, ale zasiahne vaše srdcia, otvorí:… moment, sú si oni vedomí, o kom oni hovoria??

Dám iba príklad,…keď som bol v Tanzánii, v Dodome, ja som tam viedol konferenciu, ma tam hostili, aby som tam viedol konferenciu, v roku 2205, počúvajte čo sa stalo: v Dodome, súd, ktorý vidíte prichádzať do národov, to je to, čo mi PÁN ukázal vo sne: DUCH SVÄTÝ prišiel dole vo svetle ako holubica, a keď sa pozriete na video, ktoré sa šíri po internete ( môžete si pozrieť nižšie ), je to veľmi obrovská holubica, môžete to vidieť, ON je ako holubica, ale veľmi veliký. V tej Dodome, v tej noci, prvá noc v Dodome, ON prišiel celou cestou z Neba, prišiel z Neba. Oni hovoria,  – oooh, ja HO milujem, … keď ON prišiel dole z Neba, keď prišiel, dostal sa tam niekde ( ukazuje ) ale jeho dve nohy držali biely slávny pohár v Dododme v Tanzázii, mimochodom, veľmi šokujúca návšteva a potom som dal proroctvo o nukleárnej vojne prichádzajúcej do Iránu, čo bude naplnené, Iba dve rakety zasiahnú raketovú základňu, mimochodom, pri hore v púšti.

Takže ON prišiel dole a držal biely slávny pohár a keď držal biely slávny pohár, pozrite sa, ON začal z neho vylievať, bol plný. To je dôvod, prečo niekedy idem do televízie, do televízie v Keni s bielym pohárom, otvorím a vylievam a vylievam, videli ste, však? Rovnaký DUCH SVÄTÝ, vy hovoríte – ooh ja HO milujem, … – ON je ten jeden, ktorý prinesie SÚD BOHA!  Rozumiete mi? Takže vy HO nemôžete zneužívať.

Takže ja nerozumiem toto nedorozumenie, … odkiaľ dážď začína na nás udierať, ako Cirkev?, …že zľahčujete, zjednodušujete BOHA a hovoríte  – oooh, tu je tak veľa milosti, a potom robíte nášho BOHA ako toho, akoby náš BOH BOL HRIEŠNÝ! že ON rozumie a ON toleruje hriechy – NIE!!! 

Teraz vidíte, že človek zhrešil, v Genesis 3 kap., oni zhrešili, a oni sa potom pokúšali vybudovať / získať ich vlastné merítko a PÁN hovorí NIE, to nie je možné! Potom pôjdete do verša 21, o čom som hovoril, správne?

Genesis 3:19 V pote svojej tvári budeš jesť chlieb, až dokiaľ sa nenavrátiš do zeme, lebo z nej si vzatý, pretože si prach a do prachu sa navrátiš. – teraz smrť! Teraz BOH vyhlasuje smrť! ON bol seriózny! Keď budete hrešiť, potom zomriete! Teraz, tu je smrť! Teraz, kvôli hriechu, smrť vstúpila do života človeka, do života Cirkvi. A TOTO NIE JE SRANDA, JE TO O UMIERANÍ! Ak chcete vedieť, aký je BOH seriózny, choďte do márnice.

Ak viete, že je seriózny, videli ste uzdravujúcu službu dnes. Prepáčte mi, videl niekto otvorený mozog? Zdvihnite vaše ruky, mozog bol otvorený, je to neuveriteľné, a včera PÁN začal uzdravovať lebku, zázračným spôsobom až pokiaľ mozog bol pokrytý, volal som  zástupcov riaditeľa, a povedal som im – môžete ju najprv zobrať, pretože som videl muchu, aby to zaviazali, poďme k tomu pristúpiť zodpovedne, …. otvorená lebka, vidíte biely mozog. 

Vy si myslíte, že keď BOH pošle JEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, že je to sranda? Nie, vtipy idú stranou! ON HO v skutočnosti poslal, aby bojoval proti smrti. Je to neuveriteľné, keď som to videl, to ma úplne zdrtilo. Pretože PÁN mi ukazoval sen, ale som sa odmietol pozrieť, ja som nechcel, pretože je to zlé, to nie je správne, rozumiete? Ale dnes som to videl. Pokiaľ som zavolal zástupcov riaditeľa lekárskej služby a požiadal ich, či ju môžu zobrať do sanitky? , takže oni prišli, miesto v lebke bolo otvorené, biela veľká diera, ( ukazuje ( takmer veľkosti dlane, pozn. ), vidíte mozog a muchy sa snažia lietať okolo,…

Takže smrť vstúpila a ak viete, že BOH je seriózny, choďte do márnice, alebo choďte na uzdravujúceu službu, kde ma ON poslal, uvidíte smrť. Uvidíte, ako BOH vyťahuje ľudí zo smrti, oslovuje smrť. Ľuďom hrozí cesta dole, rozumiete?

Takže srandy idú stranou, tieto, čo vidíte v televíziach, tu je seriózna práca. Ale teraz smrť vstúpila kvôli neposlušnosti – verš 19, potom, ako smrť vstúpila, pozrime sa teraz na Genesis 3:21 A Hospodin Boh učinil Adamovi a jeho žene odev z kože a odial ich. …Keď smrť vstúpila. Pozrite sa na to teraz, teraz prichádzam bližšie k mojej správe. ON hovorí, že keď sa oni pokúšajú ušiť si rucho z fIgových listov, toto nie je JEHO ŠTANDARD. Takže oni sa stále nemôžu preukázať pred NÍM. A ON povedal: dovoľte mi im pomôcť. Ako pomohol?

…Spôsob, ako som odovzdal správu, ja som to ukončil a potom som začal veršom 8. Dovolíte mi robiť, čo som plánoval? Pretože človek zlyhal. Ale kvôli tomu, že človek zlyhal, teraz po prvé, predtým, než pôjdeme do čohokoľvek iného, dokonca teraz zabudnite aj na verš 21, keď človek zlyhal, CESTA, ktorá vedie k stromu života, je odrezaná. Oni teraz nemajú prístup.

A to vám pripomína knihu Izaiáša 59, takže poďme tam, aby ste porozumeli závažnosti, ale začnime v knihe Exodus 33:20 A zase riekol: Nebudeš môcť vidieť moju tvár, lebo ma neuvidí človek, aby pri tom zostal živý.

Poviem vám, je krásne pomáhať Cirkvi, správne? … ak by to bolo v Keni, správne, v Keni, keď vidia bielych ľudí, ako títo, oni rýchlo volajú k zbierke. Vy viete, niektorí z vás ste to zažili. Nechajme BOHA byť BOHOM. Keď chcem jesť, budem jesť. Ale nepoškodzujte evanjelium, ktoré má potenciál zobrať človeka do Neba. Nekazte to pre nich. Adam bol sebecký a on to zničil. Ale teraz máme šancu, KRISTUS prišiel, správne?

Takže idem pre vás čítať, Izaiáš 59:1 Hľa, ruka Hospodinova nie je prikrátka, aby nemohla zachrániť, ani jeho ucho nie je priťažké, aby nemohlo počuť. 2ale vaše neprávosti spravily priehradu medzi vami a medzi vaším Bohom a vaše hriechy skryly pred vami jeho tvár, aby nepočul – tu vidíte uzavretie tejto CESTY.

Ja prichádzam k milosti. ON hovorí: potom, keď zhrešili, BOH sa separoval od nich. A postavil dvoch cherubínov slávy, aby ich separoval, oddelil od JEHO PRÍTOMNOSTI, OD STROMU ŽIVOTA, od archy zmluvy, kde je JEHO TRÓN, kde sú dvaja cherubíni Slávy, miesto, kde BOL NA TRÓNE A JEHO SLÁVA PRIŠLA. ON ich teraz oddelil.

Teraz Exodus milovaní ľudia, Exodus 33:20 A zase riekol: Nebudeš môcť vidieť moju tvár, lebo ma neuvidí človek, aby pri tom zostal živý. Rovnaký BOH, ktorý mal spojenie s nimi a obecenstvo s nimi denne, teraz ON hovorí, že keď ma uvidíte, musíte zomrieť. Musíte zomrieť!

Ja viem, že celý Svet je naladený, počúva, čo je veľmi mocné,…  ale keď HO teraz uvidíte, musíte teraz zomrieť. Dovoľte mi to vysvetliť. Môžem ísť do Exodus 26, a povedať vám, teraz im ON povedal, že kvôli tomu, že človek zlyhal, musíte to teraz separovať s oponou, kde JA prichádzam a kde sú ľudia.

Rozumiete tomu? To sú následky, chcem tu vyzdvihnúť závažnosť predtým, než vám prinesiem inštrukcie do Cirkvi. Toto sú následky, Toto je pôvod separácie medzi BOHOM a človekom. CESTA je odrezaná od STROMU ŽIVOTA, teraz je tam smrť. Teraz, keď uvidíte BOHA, musíte zomrieť.

koniec 2. časti


29570727_2098274613736969_3634346173275662556_n

 

 

SVATE OBLECENIE 1 29571031_2098274623736968_2822661201222490606_n SVATEEE OBLECENIE holly clothe

35920362_412084575941546_5199030703190179840_n

 

 

Off 

15.7.2018 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top