Home
 

NAPLNENÉ PROROCTVO O EBOLE, proroctvo zo dňa 8. októbra 2012 ( 8.10.2012)

NAPLNENÉ PROROCTVO O EBOLE
proroctvo zo dňa 8. októbra 2012

Toto je rozhovor, od trónu Pána Boha Všemohúceho a v tomto rozhovore Pán hovoril o utrpení, ktoré prichádza a Pán hovoril o veľmi vážnom ochorení, ktoré navštívi Zem, ja vidím  ťažkú formu  kožného ochorenia. To vyzerá, akoby malomocenstvo, ktoré prichádza na Zem. To je veľmi desivé, pretože toto ochorenie je veľmi infekčné. Pán ma zobral aby som vidiel tieto dni, videl som, ako ľudia utekajú s týmito ochoreniami a vyzerá to ako malomocenstvo, na  telách tých ľudí, ktorí sú nakazení. Ja som videl, ako sa ľudia dotýkajú dverí a ako sa stávajú nakazení. pozdravovali sa podaním rúk, to bolo veľmi, veľmi nákazlivé, a bolo veľmi nepríjemné sa na to pozerať.   … A prišiel september 2014 a slová Božieho Muža sa naplnili. Vážne vypuknutia Eboly hlásené zo štátov Siera Leone, Gvinea, Libéria, Nigéria. Vysoko infekčné a nákazlivé ochorenie, ktorým sa nakazilo viac ako 7 000 ľudí, zapríčinilo smrť viac ako 3. 500 ľuďom. A proroctvo zdôrazňovalo, že to bude veľmi infekčné.

Neskôr Pán dal proroctvo svojmu služobníkovi Prorokovi

24. septembra 2014      /  24.9.2014  /

Zvyšovanie sa utrpenia na Zemi

Pán so mnou hovoril, ako sa budú zvyšovať utrpenia, ktoré vidíme po celej tvári Zeme.      V tomto rozhovore ma Pán zobral na letisko a na tom letisku som čakal na let vo sne a potom, ako som vstúpil do lietadla, v tom lietadle bola nákaza vírusom Ebola. Pamätám sa, v tom sne, že som si utekal umyť moje ruky, hľadal som mydlo, dezinfekciu a všetko. Pán hovorí že Ebola a aj iné ochorenia sa budú zvyšovať, pretože toto sú znaky, o ktorých Pán hovoril, a pamätajte, že šedý kôň tiež prichádza so smrťou a smrteľnými ochoreniami, štyri kone ( Zjavenie Jána 6 kap.) spolu spolupracujú. To nie je práca iba jedného vypusteného koňa, ale spolupráca štyroch koní. Nech tí, ktorí majú uši počujú a pripravia sa na slávny príchod Mesiáša, odvrátia sa od hriechov, od sexuál. hriechov, od lásky k peniazom v cirkvi, sexuálneho chtíču, perverzie, falošných proroctiev, falošných prorokov, falošných apoštolov, a od všetkej falše v cirkvi,  Pán tiež požaduje aby sa kresťania odvrátili od svetskej formy života, kde sú akceptované hriechy, aby Mesiáš mal slávnu cirkev. Že keď Mesiáš príde, aby našiel cirkev, ktorá mu je verná. Shalom.

Daniel 12:1 V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe.

 PRIPRAVTE CESTU, MESIÁŠ PRICHÁDZA

Izajáš 40:3  Hlas volajúceho na púšti:

Upravte cestu Hospodinovu, urovnajte na pustine hradskú nášmu Bohu! 

 

 

 

 

 

Off 

8.10.2014 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top