Home
 

ZJAVENIE HOSPODINA, DVAJA SVEDKOVIA ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP.

HISTORICKÉ ZÁMERNÉ ZJAVENIE PÁNA A POVOLANIE K PREBUDENIU VERIACICH!

Keď si pozriete nižšie pripojené fotografie, vidíte dve tváre. Jednu osobu s mikrofónom v ľavej ruke a druhú s mikrofónom v Pravej ruke. Na druhej fotke vidíme jednu postavu obrátenú jedným smerom a druhú postavenú iným smerom. Takže sa budeme zaoberať dvoma postavami v jednom zábere. V akom šokujúcom a strašnom čase žijeme, že HOSPODIN zjavil tu JEHO mystériu v našom čase, pred našimi očami. Naše, ľudské myslenie by očakávalo ďalšiu, inú osobu,
Keď bol BOŽÍ PROROK na konferencii v maji 2017 v Namíbii, vidíme na fotke, že jedna osoba nasleduje druhú.

SLUŽBA
Od začiatku JEHO SLUŽBY je známe, že nepoznáme JEHO SKUTOČNÚ IDENTITU.

PROROK ELIÁŠ

Od začiatku môžeme vidieť v tomto Zbore zasľúbeného PROROKA ELIÁŠA, ktorý príde a napraví všetko, podľa Malachiáša 3:1 a Malachiáš 4:5-6
Vidíme opakovane, že PROROK HOSPODINOV prorokoval, že keď príde na určité stretnutia, tak začne pršať a stalo sa to okamžite, za jasného slnečného dňa a proroctvá boli naplnené. Videli sme, ako PROROK ELIÁŠ povolal oheň z neba a prišiel oheň, premenil nečistú a nie pitnú vodu IBA TROMA SLOVAMI HOSPODINOVÝM PROROKOM NA ČISTÚ!!! v studni v Mombase a dnes je čistá a pitná!, odskúšaná v laboratóriu a osvedčená ako pitná!

PROROK MOJŽIŠ

Niekoľkokrát, tiež aj v roku 2012 sám PÁN zostúpil v oblaku ako za Mojžiša, Ďalšie znaky a zázraky v Zbore.
Počuli sme od začiatku, od roku 2004 povolával Cirkvi k pokániu a tiež sme počuli o averzii, nechuť činiť pokánie, aby sa navrátili k svätosti a spravodlivosti.
V liste Židom 12:14 a Zjavení Jána 19:6-9 sú verše o príprave na príchod PÁNA. HOSPODIN za ten čas opakovane ukazuje JEHO PROROKOVI VYTRHNUTIE CIRKVI.

Videli sme, že PÁN naplnil množstvo proroctiev, ako aj proroctiev z Matúša 24: 7 – zemetrasenia, epidémie, hlad, taktiež aj naplnenie Lukáša 21:26 keď došlo nedávno ku zrážke dvoch neutrónových hviezd.
Nedávno boli oznámené proroctvá k Európe, k Taliansku a Nemecku / v rubrike “PROROCTVÁ” na www.repentslovakia.com / a keď nebudú činiť pokánie, potom aj tieto proroctvá budú naplnené.
PÁN premenil do JEHO SLÁVY JEHO SLUŽOBNÍKA, čo sme videli v BOŽOM SLOVE LEN PRI PÁNOVI JEŽIŠOVI. Niekoľkokrát vidíme, že Sláva PÁNA pokrýva JEHO SLUŽOBNÍKA!
Aké úžasné vidieť, zasľúbené väčšie diela PÁNA JEŽIŠA boli vykonané skrze NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA, ktorému BOH DAL TAK OBROVSKÚ MOC A AUTORITU a dal mu do rúk lístie zo stromu života na uzdravenia národov, vidíme stovky chromých sa postavilo, masivne množstvo slepých, hluchých, nemých a rozličné ochorenia pod slnkom, ktorých uzdravenia sa stále editujú, skrze uzdravujúceho prehlásenia BOŽÍM PROROKOM SKRZE rádio JESUS IS LORD RADIO.

Nedávno nám HOSPODIN ZJAVIL, že JEHO SLUŽBA bude pokračovať po vytrhnutí Cirkvi podľa zasľúbenia Biblie 11. kapitoly, ale každý stále očakával druhého svedka!

Zjavenie, ktoré sa práve uskutočnilo
PÁN BOH teraz považuje za vhodné objaviť veriacim a Svetu, že dvaja svedkovia zo Zjavenia Jńa 11 kap. sú zastúpení v jednej osobe!
Preto PROROK HOSPODINOV stále hovoril, že sme nepoznali JEHO TOTOŽNOSŤ!
Teraz tu vidíme konečné potvrdenie, že PROROK HOSPODINOV, MUŽ BOŽÍ, sú v podstate 2 Svedkovia zo Zjavenia Jána 11 kap.

ZÁVER
Nie je viac času, vidíme urgenciu času, ako PÁN HOVORÍ V PROROCTVÁCH. ČAS VYPRŠAL.
PÁN teraz pracuje k času vytrhnutia Cirkvi a PROROK PÁNA naplní JEHO službu PRE HOSPODINA v Jeruzaleme, kde bude bojovať a slúžiť PÁNOVI.
Podľa evanj. Matúša nás PÁN vyzýva k Pokániu.
Buďte si istí, že vy, vaša rodina, členovia Cirkvi ste pripravení na príchod PÁNA. Pre usmernenie a vzdelávanie môžete navštíviťwww.repentslovakia.com

TIEŽ SME HO POČULI POVEDAŤ, ŽE KTOKOĽVEK ODMIETNE PROROKA HOSPODINA, TERAZ VIEME UŽ, ŽE SA JEDNÁ O DVOCH SVEDKOV, DVOCH OLIVÁCH PRED HOSPODINOM ZEME, NEVSTÚPI DO BOŽIEHO KRÁĽOVSTVA.

HOSPODIN TERAZ STÁLE HOVORÍ SKRZE JEHO POSLA INŠTRUKCIE A VEDIE NÁS, AKO SA MÔŽEME PRIPRAVIŤ ZODPOVEDNE NA SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. Inštrukcie prichádzajú priamo z Neba a musíme ich nasledovať a poslúchať. Pretože Cirkvi a kresťania odišli tak ďaleko od PÁNA JEŽIŠA,
PÁN hovorí, že sme skorumpovaní ako generácia Noeho, preto nám poslal JEHO POSLA, aby nám pomohol sa pripraviť a obnoviť padlý Oltár.
Môže si niekto dovoliť ignorovať HLAS PÁNA?
Prostredníctvom rádia v Keni na www.jesusislordradio.info môžete stále sledovať udalosti, službu PÁNA.

V roku 2004 HOSPODIN zjavil, že po dvoch obdobiach vedenia Benjamína Netanyahu v Izraeli príde MESIÁŠ.
Takže teraz vidíte, ako šokujúco blízko sme pred príchodom MESIÁŠA.

Kontaktujte nás pre viac informácií,
Nech vás PÁN žehná,

Pastor Anna Priatelová
Cirkev Pokánia a Svätosti
www,repentslovakia.com

slava pana 1 slava pana 2 slava HOSPODINOVA HOSPODINOVA SLAVA TRANSFIGU glo7 glo6 glo1 PROROK DVOJJ. GLL DVOJJ

Off 

16.2.2018 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top