Home
 

UZDRAVENIE CHROMEJ SOPHIE, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 26. DECEMBER 2017

Odvysielané naživo
na www.jesusislordradio.info

Dňa 26. Decembra 2017
BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR.OWUOR

PÁN hovoril so mnou približne o 3 hod. ráno, o Sophii. 

PÁN JEHOVAH ma zobral do Kehanhy, zobral ma do toho dňa, kedy ON uzdravil Sophiu, kedy ju postavil zo Zeme. Takže PÁN ma zobral do Kehanhy minulú noc.  Priniesol ma do Cirkvi do toho dňa, kedy Sophiu postavil zo Zeme. 

Vidím, keď sa postavila Sophia, boli tam klávesnice na stole, ona sa tam postavila na obidve nohy, ON mi ukáazal všetko. Dňa, kedy mi ON prikázal, aby som zodvohol moju ľavú prorockú ruku, keď som bol v Nairobi a Moc BOHA JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH ELOLAM, odišla z mojej ruky, keď som zodvihol moju ľavú prorockú ruku, aby doniesla uzdravenia pre všetkých ľudí, aby zodvihla chromých ľudí zo zeme, z ulíc.

Takže PÁN ma priniesol do tohto presného okamihu, keď som tu zodvihol moju ľavú prorockú ruku, a zobral ma tam, kde je Cirkev, kde bolo to stretnutie, Sophia sa postavila, A držala sa oboma rukami stola, je tam stôl, ja som myslel, že tam boli klávesy, môžem vidieť, že sa postavila na dve nohy, pokúšala sa držať malej krabice/ bedne a potom PÁN povedal hlasom:”toto je chromá, ktorá teraz chodí”. Hlasom hovoril PÁN JEHOVAH túto minulú noc o Sophii. A že toto je chromá a ona tam stojí, drží sa stola oboma rukami, a potom môžem vidieť Pastorku s kúskom papiera, ako píše mená,.. píše mená,.. mená, Pastorka píše mená tých, ktorí sú uzdravení, myslím, že sú tam aj dvaja – traja hluchí, ktorých uši sa otvorili, boli po pravej strane, kde stála Sophia…

Takže PÁN hovoril so mnou o Sophii a ohromných udalostiach v tej Cirkvi. Je to ohromné, že takto hlboko do Kene ma môže PÁN preniesť, do najhlbšie položenej dediny, kde PÁN pamätá JEHO ľudí v najzúfalejších situáciách, viete si predstaviť situáciu matky Sophie. Ostala s dieťaťom, Sophia je z dvojčiat, dvojča Sophie zomrelo, a potom dieťa, ktoré prežilo, jej hlava je veľká s hydrocephalom, nohy sú chromé, hlava je veľmi veľká, nohy sú veľmi chromé, takže toto je obraz ľudí, s ktorými má BOH súcit, toto je obraz ľudí, kedy záchranné ruky PÁNA ich dosahujú v najďalších dedinách, v Keni. Istotne ON je súcitný BOH, skutočne slúžime veľmi pokornému BOHU, išiel veľmi hlboko do dedín a pamätal na najzúfalejšie prípady, dokonca mama ju nechala a odišla niekde na nákupy, ale najviac dôležité je obraz, imidž nášho BOHA JEHOVAH, KTORÉHO UCTIEVAME, ZAISTE JE VEĽMI POKORNÝ  BOH, pretože keď vidíte niekoho ako Sophia, s veľkou hlavou, neviem, či má hydrocephalus, alebo aký je jej stav, matka povedala, že jej hlava je väčšia ako telo, potom ako toto matka môže uniesť? Ona zobrala jej dieťa do nemocnice v dedine, potom do inej nemocnice a potom sa vzdala. Nemala ani peniaze na cestu, aby išla do nemocnice.

Takže toto je obraz a imidž HOSPODINA, BOHA JEHOVAH, ktorému služime. A toto je obraz JEHO SRDCA. SRDCE BOHA JEHOVAH. Môžete povedať, že náš BOH je veľmi súcitný BOH a veľmi pokorný BOH. Pamätal na tých, ktorý sú veľmi ďaleko v dedinách, je tak súcitný, pamätal na Sophiu, v jej dome, v obrovskom zúfalstve, chromé nohy, veľká hlava, nohy nechodili, … viete si predstaviť, aké problémy Sophia mala. 

pracuje sa na preklade…

 

 

Off 

26.12.2017 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top