Home
 

PROROCTVO – STRAŠNÁ VÍZIA VYPUSTENIA ŠELMY A SMILNICE a vytrhnutie Cirkvi, zo dňa 4.6.2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

Požehnaní poslucháči, dnes sa chcem s vami podeliť trochu viac na túto tému. S veľmi, veľmi dôležitým rozhovorom medzi Pánom a Cirkvami; rozhovorom, ktorým odkazuje národom tejto Zeme, aby to uchopili.  Ja som sa s vami zdieľal stručne obsah včerajšej vízii, ktorú mi PÁN zveril v tejto hodine. 

Vízia PÁNA mi ukázala tohto mesiaca, 2.júna 2016 a včera som s vami zdieľal prvú časť, ako mi PÁN dovolil a umožnil mi, v tejto časti, veľmi, veľmi dôležitej vízie, ktorá má veľmi, veľmi dôležitý následok a dopad na národy na Zemi, v cirkvách, v kresťanskom živote, takže v tomto rozhovore, ktorý som zdieľal včera, vidíte, že som sa prebudil ráno toho istého dňa, 2. júna, a potom som odišiel na gauč a tam som zaspal na tomto gauči. A ihneď ma Pán zdvihol a vzal ma na miesto a ukázal mi túto obrovskú, divokú a zlú šelmu. A z miesta, kde ma PÁN pozdvihol, mohol som vidieť veľmi jasne šelmu, PÁN ma pozdvihol hore, takže som mohol vidieť šelmu zospodu. 

Keď som sa pozrel na tú šelmu, najprv som si myslel, že je to lev. A ja som povedal popis, ktorý stále teraz vidím, jasná hnedá, blížiaca sa ku krémovej alebo žltkastkej farbe. Najprv som si myslel, že to bol lev. Potom, keď som videl iné hlavy, uvedomil som si neskôr, že to bola obrovská šelma, ktorá mala sedem hláv a na hlavách mala rohy. 

Ako som ju tam videl ležať nejaký čas, potom zrazu náhle sa zjavila ohromná, obrovská žena. A v tom rozhovore, v tom čase, v tej vízii som ju takmer napomenul. Ja som ju takmer napomenul, pretože som jej chcel povedať, varovať ju, že jej šelma ublíži. Ale ona išla k šelme a videl som, že šelma ležala tak, aby jej umožnila prístup. 

Videl som, že tá šelma reagovala, keď sa zjavila tá žena. A potom sa navzájom zdravili, pretože šelma pozdvihla laby, predné laby, aby ju pozdravila. Žena vysunula svoju ruku a pozdravila šelmu. Bolo to ohromujúce sa na to pozerať. Šelma zobrala svoju prednú labu, aby pozdravila ženu a žena vystrela svoju ruku, aby pozdravila šelmu. Takže šelma pozdvihla jej predné laby a dotkla sa jej rúk, zatiaľ čo ležala na zemi, aby ju pozdravila. Takže to bolo veľmi udivujúce sa na to pozerať. Neskôr som si uvedomil, že vlastne zviera ležalo v takej polohe, že žena, keď sa zjavila, aby si mohla sadnúť na šelmu. Videl som ženu sediacu na šelme, na šelme, to je obrovský leopard, obrovský, obrovský leopard. Toto je ten moment, kedy som si uvedomil, že je to obrovský leopard, obrovský, obrovský leopard, v jednom momente som si myslel, že je to lev, až pokiaľ som uvidel že má veľa hláv, veľa leopardích hláv. A potom, ona, sedela na tej šelme. Potom, keď žena sedela na šelme, šelma sa postavila, potom som porozumel, že šelma tam ležala pokiaľ ju uvidela, aby sa mohla s ňou zvítať, posadiť sa na ňu a jazdiť na šelme.  Takže to bola obrovská vec toto vidieť, veľmi strašná situácia vidieť túto ženu sedieť na tejto šelme. A teraz môžem hovoriť trochu viac o tom, čo som videl. 

Na pravej strane šelmy, šelma bola teraz tvárou obrátená odo mňa, so ženou sediacou na šelme, vidím dve rúcha. Vidím veľmi, veľmi bohaté rúcha, veľmi bohaté purpurovej farby s pruhmi, v skutočnosti má veľké pásy alebo pruhy, prekrásnej purpurovej, extrémne krásne, krásne v kontexte tohto sveta, krásne purpurové rúcho. Najprv som si myslel, že tie pásy sú červené, ale v skutočnosti sú purpurovej farby.

Purpurová, vyzerá ako červená. Takže tieto pásy, ako som teraz pochopil, sú purpurovej farby. Znova, dve rúcha – nie jedno – tam sú dva kusy rúcha, ktoré boli po pravej strane šelmy a ženy sediacej na šelme. A rúcho, dva kusy rúcha po pravej strane šelmy a ženy, toto ohromné rúcho, čo sa javí ako ohromné v kontexte a definícii tohto sveta, ako prekrásne purpurové rúcho, veľmi, veľmi jemný odev, jemné plátno dalo by sa povedať. A to je purpurové, v skutočnosti pruhované, takže vidíte pruhy dlhé, veľké pruhy červené, ale to červené teraz rozumiem, že je vlastne purpurové. Takže sú dva kusy rúcha, nie jeden. To je to, čo si žena berie a zabalí sa do toho. 

Akonáhle šelma a žena si boli teraz vedomí toho, že som ich videl a akonáhle Pán bol si vedomý, že som sa dostal k popisu a pochopeniu, opisu šelmy – ja som videl šelmu a videl som ženu sediacu na šelme, v tom momente šelma išla dole a žena zostúpila zo šelmy. Myslím, že toto je bod, do ktorého ma Pán chcel priviesť a zapojiť, aby som sa stretol s touto šelmou a ženou. 

Takže šelma v tomto bode išla dole, aby umožnila žene zostúpiť,  pretože som povedal, že je to obrovská šelma, žena zostúpila z jej chrbáta, žena prišla ku mne. PÁN poslal túto ženu ku mne, aby sa mi postavila zoči voči. A potom som k nej hovoril. Po prvé – uvedomil som si, môžem teraz opísať niekoľko viac detailov: po prvé, ja vnímam auru, ktorú ona má, v tej vízii som vedel, že mám autoritu nad ňou. Keď prišla, uvedomil som si, PÁN mi dal vedieť, že má právomoc, táto aura okolo nej a ona bola veľmi chudá. Ona je veľmi chudá a veľmi chytrácka, ľstivá. 

Uvedomil som si, že ona má iný program, inú agendu. Ona je postava, stelesňuje zlo, diabla, satana. Toto som si uvedomil veľmi dobre. PÁN mi dovolil sa s ňou zaoberať, byť pri tom šikovný a opatrný. Teraz popisujem ženu trocha podrobnejšie po tom, čo zišla dole zo šelmy. 

Uvedomil som si, že má trik, podvod. Ona prišla s plánom. Ako je teraz oblečená, keď prichádza ku mne, je iné oblečenie, ako to, keď sedela na šelme. Vzhľadom k tomu, že teraz dva kusy rúcha zanechala na pravej strane šelmy. Teraz nosí nohavice. Je tenká a jej tvár je trochu štíhla, s trochu dlhým nosom, dlhším, než je obvyklé, ale dlhším nosom, špicatým nosom, dalo by sa povedať. Môžem ju ešte teraz vidieť, horný diel z toho, čo má na sebe, jej blúzka je biela. A potom nohavice sú čierne, ale lesklé čierne, ako hodváb, alebo ľan, ale lesklé, veľmi, veľmi lesklé a veľmi tesné nohavice, veľmi tesné. Ona je veľmi tenká a čierne nohavice sú akoby napínacie, veľmi sa lesknú a sú hladké, majú lesk, ktorý svieti. 

Stále to vidím ešte aj teraz. Jej horný diel, blúzka, je biela. Ona má na sebe biele a vlasy má čierne, má veľmi rovné vlasy. Ona si ich upravila, narovnala, ako ženy dnes používajú vybavenie na vyrovnávanie vlasov, vybavenie na narovnanie každého prameňa vlasov. Takže jej vlasy padajú z prednej časti hlavy, rovné, dlhé a dosahujú dĺžky takmer do polovice chrbta.

A tak sa zaoberá so mnou a som si vedomý toho, že je veľmi zradná, ona má iný program rokovania, plán, agendu diabla. Ona je zlo a ona je smrtiace zlo. Teraz najdôležitejšia vec, ktorú mi Pán teraz dáva vedieť, že ona je veľmi smrtiace zlo, veľmi smrtiace, ona ma môže zabiť. A ja som vedel, v tejto vízii, Pán mi dal vedieť, že som mal veľa autority a moci ju zasiahnúť. Mám veľa autority, moci ju zasiahnúť. Ale som čakal na moment ju zasiahnúť. PÁN mi umožnil byť chytrý a hrať s ňou šikovne hru. Ako keby áno.., to je v poriadku.., pokúsim sa dohodnúť s ňou, ale potom to načasujem a zasiahnem ju, kedy to najmenej očakáva. Pán mi dal vedieť, že v jednom bode to zahrajem na ňu šikovne a potom, keď to neočakáva ju zasiahnem pre jej zlé a hriešné plány.

Ale to, čo ona robí, je agenda jej misie, pretože ja ju vidím teraz. Ona sa snaží zobrať ľud BOŽÍ, snaží sa ma teraz zobrať ku šelme. Ona hovorí s vami, má jednu agendu, okolo nej je obrovská sila, ale sila PÁNA, ktorá je na mne je oveľa väčšia, než tá, ktorú ona má.  

V tom čase ma ťahá smerom ku šelme. Potom ona ide ku šelme, ide naspäť ku šelme, vidíte? Áno, ona ide naspäť ku šelme, to znamená, že sa prišla stretnúť so mnou. Samozrejme PÁN mi ju predstavuje, ako mi predstavil všetky ostatné osobnosti v túto hodinu, vrátane jazdcov na koňoch. ( zo Zjavenia Jána 6 kap. – pozn. ) Normálne mi ich prináša blízko ku mne pre identitu, pre konfrontáciu a pre porozumenie a potom skončí. Keď sa mi predstavila, vidím ju, ako ide naspäť k šelme. Ako prišla naspäť ku šelme, pozdvihla rúcho, znova, veľmi krásne rúcho v zmysle tohto sveta, veľmi, veľmi drahé v kontexte tejto Zeme, tohto Sveta, veľmi, veľmi drahé, veľmi exotické a skutočne veľmi drahé. Je purpurové a má pruhy, dlhé pruhy. Krásne, skutočne krásne v zmysle tohto sveta. Ona znova zobrala rúcho a znova je na šelme.

Ale šelma je obrovský leopard. On je nesmierne šokujúci obrovský leopard, akého som predtým nevidel. Teraz, tu sú iné stránky, ktoré sa vyvíjajú. Druhý deň PÁN prišiel a pokračoval v tomto rozhovore. A v tomto pokračujúcom rozhovore 3. júna PÁN mi teraz ukazuje, čo sa stane v tej dobe. 

Teraz vidím ženu. Ona prišla a zaoberala sa sexuálnymi nemravnosťami. Ona sa zaoberala extrémnymi sexuálnymi nemorálnosťami. Ja to všetko vidím. Vidím, ako sa zapája do strašných foriem sexuálnej nemorálnosti. Vidím, ako je zahrnutá kúpeľna do sexuál. nemorálnosti, vidím tiecť vodu zo sprchy. A ona sa pýta: kde je veľká sprcha a veľké apartmán, prezidentské apartmán? Takže ona sa pýta a tam sú ľudia, ku ktorým rozpráva. Ale keď sa zaoberá sexuálnymi nemravnosťami, to je to, čo teraz vidím: Ja vidím poníženie človeka. Áno, ponižuje ľudí, pretože teraz vidím, vyzerá to, že tí ľudia sú teraz nahí. 

Oni sú v takom druhu nahoty, ktorý je atraktívny pre ňu, priťahuje ju. PÁN mi toto všetko dovolil vidieť. Tam je úplné vzplanutie, čo ona robí, pretože teraz vidím, že ľudia sú nahí a v ich nahote sú zapálení pre ňu. Sú k nej priťahovaní. Toto je situácia, ktorá sa tam vyvíja. To sú vodcovia, jedná sa o ľudí, vedúcich predstaviteľov, jedná sa o starších ľudí. A potom som ju videl dokonca na uliciach, venuje sa ľuďom na uliciach, dokonca aj s Izraelčanmi. Áno, so židmi, vidím ich v tomto druhu nemorálnosti. Vidím ju vstupovať do obchodu, je to veľmi bohatý obchod, myslím, že je to obchod s klenotami, bižutériou, veľmi drahý obchod,  ona si to tam podmaňuje tiež, ..vstúpil tam do obchodu  jeden muž s červenou košeľou, veľmi bohatý, on s ňou ide a zapája sa do sexuál. nemravností, ona je veľmi promiskuitná. Venuje sa extrémnej nemorálnosti, nemravnosti, sexuálnej nemorálnosti.  

Ale to, čo ma udivuje je toto: neviem presne chronológiu a nastavenie času týchto dvoch častí, ktoré sú mi zjavené práve teraz, ale vidím ju v jednom bode sa zapájať do nemorálností na uliciach ale potom tiež ju vidím v izbách, vidím deky, posteľnú bielizeň, vidím všetko, do čoho je zapojená. Potom ona kráča do toho veľmi drahého obchodu a oni tam tiež sú s ňou zapojení do sexuál. nemorálností. Udialo sa to.

Tak sa mi zdá, že táto udalosť sa odohrávala aj predtým, ako sa zapája do tejto promiskuity a nemorálnosti, ale táto udalosť trvá. V tej chvíli vidím Osobu Ducha Svätého zostupovať z neba a ako Osoba Ducha Svätého zostupuje z neba, prišla ako slávna holubica, je mocná slávna biela holubica tentoraz. Prišla z otvoreného neba, prišla celou tou cestou z neba a potom vidím, že uchvacuje niektorých ľudí. Vezme niektorých ľudí. 

Bolo to tak úžasné, pretože PÁN ma zdvihol ponad zem. Teraz som v oblakoch a vidím zem, vidím krajinu. A je to úžasné, pretože keď nastane táto udalosť, je to skôr ako keď človek vstúpi do lietadla a lietadlo vzlietne z letiska a potom pilot alebo kapitán v tomto bode otočí lietadlo, keď ste práve vzlietli a potom sa začne otáčať lietadlo a tak vidíte celú krajinu pod vami. Z lietadla vidíte, akoby sa celá Zem nakláňala. Toto je moment, dovoľte mi zopakovať prosím, to je veľmi dôležitá časť, ktorú vám dnes zjavujem. Keď táto žena prišla na scénu a ja neviem, či to bolo tesne pred alebo od začiatku, ako prichádza na scénu, vidím nebesia otvorené a potom sa osoba Ducha Svätého, BOH, Duch Svätý, tretia osoba Svätej Trojice Božej, Božej Trojice, Svätej Trojice, prichádza z neba a tentoraz prichádza vo forme bielej slávnej holubice. A keď prichádza, PÁN zapríčinil, že sa trasú JEHO krídla keď prichádza.

Takže môžem vidieť veľmi jasne JEHO klesanie, klesanie Ducha Svätého. Prichádza zobrať cirkev. Znova, dovoľte mi to zopakovať. ON berie cirkev, berie nejakých ľudí. A ja idem s týmito ľuďmi, Pán mi umožňuje prežiť to, čo oni prežívajú. Je to tak úžasné, z toho, čo Pán koná, zodvihol ma na určité miesto, takže som mohol vidieť, odkiaľ oni boli vytrhnutí, z akého miesta.

Takže berie nejakých ľudí a keď berie tých ľudí,.. je to akoby ste vstúpili do lietadla a lietadlo vzlietne z pristávacej dráhy a letí. V tú chvíľu, akoby sa lietadlo a tým krajina trochu nakláňala, taký som mal pocit. ON ich zobral celou tou cestou hore až na miesto, kde oni prišli. Takže tu je udalosť, o ktorej mi PÁN dovoluje hovoriť, ako PÁN hovorí ku mne o prichádzajúcej veľmi strašnej, strašnej šelme, šelme, ktorá vyzerá ako obrovský leopard, obrovský leopard, dokonca ho teraz tiež vidím, ako ku vám hovorím. Má sedem hláv a rohy a keď vidí túto ženu prichádzať k nemu, on sa pripravuje tak, aby si mohla na neho vysadnúť. A keď prichádza, vidím dve rúcha po jeho pravej strane. Purpurové, s červenými pruhami, ktoré sú jasno červené, šarlátové, zistil som, že sú šarlátové, potom sa pripravuje, aby si mohla vysadnúť,  pozdraví sa s ňou s prednými rukami.

Ona natiahne ruky a tiež pozdraví šelmu. Potom PÁN uvolnil šelmu, aby prišla a stretla sa so mnou. Došlo ku konfrontácii. Viem, že mám autoritu zasiahnúť šelmu. Mám moc zasiahnúť šelmu a zasiahnúť ženu. Vedel som, že keď žena ku mne príde, príde úkladným spôsobom, prefíkaným spôsobom, ona hovorí, viete… veľmi lákavo. Je podvodníčka, je klamárka a klame, pokúša sa klamstvom vyhrávať nad ľuďmi. Ale ja som vedel, PÁN mi dal poznať, že má veľmi zlú agendu, program. Čo je najdôležitejšie, je to, že vytvára veľký strach. PÁN mi ju prináša, aby mi ju predstavil a vidím, že vrchné oblečenie je biele a čierne lesklé, veľmi úzke nohavice. A potom biely top je veľmi jemný, vidím, že je veľmi, veľmi jemný. A jej vlasy, čierne vlasy, totálne, celé čierne a ona ich upravila na veľmi rovné, klesajú až do polovice chrbta, rovné pramene vlasov, veľmi lesklé. Nohavice sú lesklé, biela je lesklá. Potom ona kráča a pokúša sa ku mne hovoriť so zámerom, aby ma pritiahla bližšie ku šelme. Potom ide naspäť a znovu berie rúcho, aby si ho obliekla. 

Ale tu sa koná ďalšia udalosť, ktorú nechcem klasifikovať. Buď je to udalosť z hľadiska chronológie času v rámci tejto vízie, alebo sa táto udalosť konala pred tým, ako sa žena objavila, alebo sa koná, keď sa objaví žena, alebo počas jej príchodu, ale to je udalosť, vyzerá to, akoby prebehla skôr, než sa objavila žena: to je udalosť, keď zrazu náhle vidím bielu nádhernú holubicu, osobu Ducha Svätého, teraz dvíha ľudí, berie niektorých ľudí, ..to bolo také úžasné. Boli zobratí akoby v lietadle. Alebo lepšie povedané, keď Osoba, tretia osoba Trojice Božej, BOH Duch Svätý teraz dvíha nejakých ľudí a je to pocit, akoby ste boli v lietadle, lietadlo vzlietne a pilot obráti lietadlom, nakloní sa a vy vidíte krajinu. Takže táto udalosť sa konala. 

Toto je druh rozhovoru, ktorú má teraz PÁN s cirkvou, proroctvo, ktoré zjavuje DOMU BOŽIEMU. To je ohromné proroctvo, ktoré ma PÁN poslal teraz hovoriť k národom Zeme. A je to úžasné, čo toto proroctvo prináša, ako toto proroctvo teraz zmení dynamiku,  dianie v cirkvi.

A to je tiež úžasné, pretože minulej noci, PÁN mi zobrazoval skupinu pastorov. Áno, skupinu pastorov, boli v odpadnutej cirkvi. Áno, niektorí z nich sú ešte v odpadnutej cirkvi a potom začnú hovoriť. Oni hovorili so mnou minulú noc o víne, ktoré oni pili. A oni sa priznali ku skutkom, nemorálnym skutkom, do ktorých boli zapojení. Takže tam bol tento rozhovor minulú noc s kňažstvom, služobníkmi. A vidím, že sú tam zapojené rôzne rasy. Vidím bielych pastorov a vidím aj iné rasy. 

TOTO JE PROROCTVO, KTORÉ TERAZ PÁN HOVORÍ NÁRODOM. 

A to hovorí teraz k celej Zemi, do celého sveta v túto hodinu.

A vidím veľmi jasne, že toto je ďalším znakom časového bodu v rámci prorockej časovej osi Pána, Boha Izraela, Pána BOHA neba, jedného a jediného Stvoriteľa všetkých ľudí! 

A teraz vzhľadom na túto osobnosť tu, veľmi šokujúcu osobnosť, ženu, ktorá má na sebe toto  šarlátové – vlastne fialové; purpurové a šarlátové zmiešané dohromady a červené, ktoré som neskôr zistil, že je šarlátové. 

A táto žena sedí a jazdí na šelme. Teraz je to veľmi zaujímavé. Jedná sa o veľmi významný rozhovor, ktorý PÁN teraz priniesol vzhľadom na nulové odpočítavanie do konca doby, ku príchodu Mesiáša a konci veku, koniec času. MYSLíM, ŽE TERAZ HOVORí VEĽMI OBROVSKÝM HLASOM, veľmi neuveriteľným,  čo do množstva proroctiev, rôznych proroctiev, ktoré majú definované časové osi smerom k návratu Mesiáša a konci vekov. Teraz môžete vidieť veľmi jasne v knihe Zjavenie Jána, kapitole 17., PÁN hovorí veľmi jasne o tej žene, predtým, ako si to prečítame v Biblii, kde Biblia hovorí o tejto vízii, ktorú mi PÁN ukázal, tu je niekoľko vecí, niekoľko bodov, ktoré sú veľmi dôležité, ktoré je potrebné tu vyzdvihnúť. 

Skutočnosť, že v prvom rade, o tejto šelme sa skutočne hovorí v Biblii. Biblia hovorí o tejto šelme, ako o jednej z osobností, ktoré sa objavia ku koncu a že tá osobnosť získava tiež znak, symbol, získava biblický znak. A je tiež dôležité si uvedomiť, že táto žena, ako ju Hospodin predstavil, táto ženu má toľko moci a vplyvu, aj keď som vedel, že som mal väčšiu silu. Ale to je z mojej strany, je vidieť, že má dosť moci a vplyvu. Ona jazdí na šelme a kľúčovú vec, ktorú chceme a je potrebné vedieť, je, že zabije milióny ľudí. Áno, privedie ku smrti milióny ľudí. To je dôvod, prečo hovorila so mnou a pokúšala sa ma priviesť ku šelme. Ona zvykne zabíjať veľa ľudí, milióny ľudí, BOŽÍCH ĽUDÍ, BOŽÍCH Svätých ľudí, skutočnú cirkev KRISTOVU a myslím, že je pre nás veľmi dôležité pochopiť, najmä čas, ale aj dynamiku jej programu, jej poslania v tomto okamihu. Prečo PÁN hovorí o nej teraz, v túto hodinu? V knihe Zjavenie JÁNA 17. kapitole hovorí veľmi jasne: 

Zjavenie Jána 17: 1 – 15 

1A prišiel jeden zo siedmich anjelov, ktorí to mali tých sedem čiaš, a prehovoril so mnou a riekol mi: Poď, ukážem ti odsúdenie tej veľkej smilnice, ktorá sedí na mnohých vodách, 2s ktorou smilnili kráľovia zeme, a spili sa vínom jej smilstva obyvatelia zeme. .. tu som videl, že niečo pripravuje, a hovorila ku mne po mojej ľavej strane, pripravovale nejaké veci, keď sa podieľala na mnohých cudzoložstvách a nemorálností, objavila sa po mojej ľavici, na mieste, ktoré vyzerá akoby okno, pult, a pripravovala niečo v šálke. Ona pripravovala niečo v tomto pohári a potom …  smilnila s  kráľmi zeme, a spili sa vínom jej smilstva obyvatelia zeme.. teraz znovu, dnes v noci som mal rozhovor s pastormi a hovorili o svojich opilstvách a opitosti od vína, ktoré pili s poukázaním na tento rozhovor…

3A zaniesol ma v duchu na púšť. A videl som ženu, ktorá sedela na šarlátovej šelme, ktorá bola plná rúhavých mien a mala sedem hláv a desať rohov. 4A žena bola odiata purpurom a šarlátom a bola pokrytá zlatom a ozdobená drahým kamením a perlami a vo svojej ruke mala zlatý pohár, plný ohavností a nečistoty svojho smilstva, 5a na svojom čele mala napísané meno: znova, toto je meno, ktoré má napísané Tajomstvo, Veľký Babylon, Mater smilníc a ohavností zeme. 6A videl som ženu, že bola opilá krvi svätých a krvi svedkov Ježišových. A keď som ju videl, náramne som sa divil. 7A anjel mi povedal: Prečo sa divíš? Ja ti poviem tajomstvo ženy aj šelmy, ktorá ju nesie a ktorá má sedem hláv a desať rohov. 8Šelma, ktorú si videl, bola a nie je a má vyjsť z priepasti a ísť do zatratenia. A budú sa diviť obyvatelia zeme, ktorých mená nie sú zapísané v knihe života od založenia sveta, keď budú vidieť šelmu, že bola a nie je, a keď zase tu bude. 9Tu je zmysel, ktorý má múdrosť: Sedem hláv je sedem vrchov, na ktorých sedí žena. 10A je sedem kráľov. Päť ich padlo, a jeden je, ten druhý ešte neprišiel. A keď prijde, musí trochu potrvať. 11A šelma, ktorá bola a nie je, aj ona sama je ôsmym, a je z tých siedmich a ide do zatratenia. 12A desať rohov, ktoré si videl, je desať kráľov, ktorí ešte nedostali kráľovstva, ale moc ako kráľovia dostanú jednej hodiny spolu so šelmou. 13Tí majú jednu myseľ a svoju moc a svoje právo dajú šelme. 14Tí budú bojovať s Baránkom, a Baránok zvíťazí nad nimi, pretože je Pánom pánov a Kráľom kráľov, aj tí, ktorí sú s ním, povolaní, vyvolení a verní. 15A povedal mi: Vody, ktoré si videl, kde sedí smilnica, sú ľudia, zástupy, národy a jazyky.

To je Zjavenie Jána 17. kap.,  so všetkým tajomstvom a všetkými hlbinami odhalenia, čo je zakotvené v tomto Písme, kľúčovú vec, ktorú by som tu rád zvýraznil pre cirkvi KRISTOVE na celom svete, je verš 15: A povedal mi: Vody, ktoré si videl, kde sedí smilnica, sú ľudia, zástupy, národy a jazyky. 

Takže vidíte veľmi jasne, že príde; príde zničiť životy ľudí v národoch, zástupoch, jazykoch. Takže táto žena prichádza v jej agende, sedí na šelme. Ona vlastne príde, aby plnila agendu šelmy. Samozrejme, že na konci vidíte jej zničenie. 

V hlbšom porozumení symbolizmu, symboliky, znaku, ktorý Pán používa, Pán pomocou osobnosti tejto ženy, osobnosti posledných časov, táto žena, o ktorej ON  teraz hovoril so mnou a v túto hodinu je, že táto žena predstavuje najväčší znak, symbol v čase, v ktorom sme,  ktorý nasledujeme. V snahe hľadania symbolu dávajte pozor, aby ste nestratili hlavnú podstatu toho, čo PÁN teraz hovorí v tejto hodine.

PÁN hovorí v tejto hodine, že:” pozri, zatiahol som túto ženu, osobnosť posledných časov do hry, JA teraz hovorím so SVOJÍM SLUŽOBNÍKOM o žene, ktorá má oblečené rúcho, jemné, krásne v kontexte tohto Sveta. Vyzerá červenkasté, uvedomil som si, že je to šarlátové, purpurové  a ona sedí na šelme, čo je obrovský leopard, iná osobnosť, so siedmimi hlavami a rohami, takže kľúčová vec teraz je, že PÁN so mnou o tom hovoril a správa pre CIRKVI KRISTOVE je jasná. Posolstvo je jasné, správa nie je nejasná, správa nie je skrytá, správa je veľmi jasná, PÁN hovorí: ” POZRI, ČAS VYPRŠAL”.  

ON teraz hovorí: ” pozri, ja som teraz zapojil Môjho služobníka s druhou stranou”. 

A čo je najdôležitejšie teraz, PÁN to robí všetko ľahšie pre všetkých, aby nemohli povedať, že nerozumeli, ON mi tiež ukazuje vytrhnutie Cirkvi, zhromaždenie Svätých, zobratie Svätých.

Takže je veľmi dôležité pre národy a Cirkvi Kristove, Pastorov, kňažstvo, Zbory,  zhromaždenia porozumieť, že táto žena predstavuje duchovnú promiskuitu odpadnutej Cirkvi. Cirkvi, ktoré budú rozvíjať spojenectvo s týmito kráľmi a cudzoložiť s nimi. Nechcem to rozvíjať, aby sme nestratili pri popisovaní toho milovaných ľudí, ktorým sa to môže zdať ako zložité to pochopiť. 

Hovorím, že  táto žena bude odpadnutá Cirkev, ktorá sa dopustí cudzoložstva s niekoľkými králmi tohto sveta, bude robiť kompromis a bude bojovať proti  BOŽEJ pravej Cirkvi, forma globálnej Cirkvi, ktorá bude bojovať proti Božím pravým svätým ľuďom, proti Božej pravej Cirkvi.  Chcem hovoriť o Cirkvi pred vytrhnutím. Vidíte, že PÁN znovu hovorí o tom, že zoberie preč Cirkev. Myslím, že tam by sme sa mali zamerať, na cirkev, ktorá bude vytrhnutá. ON ma zodvihol hore a ja cítim to, čo oni cítia. Pretože vidím Zem naklonenú, ako keď lietadlo vzlieta zo štartovacej dráhy hore, pilot začína otáčať lietadlom, aby nasledoval smer cesty.  Takže ON mi dáva pocítiť, ako bude zobratá preč, zodvihnutá Cirkev. 

A potom mi ukazuje Osobu Ducha Svätého, BOHA DUCHA SVATÉHO ako hlavný, hlavný nástroj, hlavnú silu, ktorá je schopná zobrať Cirkev. A tak národy sa potrebujú pripraviť, pretože skutočne čas je na konci, čas vypršal! Tí, ktorí sú múdri pochopia, že došlo k neúprosnému vytrvalému nekončiacemu rozhovoru, kedy PÁN zapája do rozhovoru JEHO služobníka znova a znova a hovorí znova o príchode MESIÁŠA. 

A je to veľmi dôležité v tejto hodine, pri akýchkoľvek aktivitách v Cirkvách, Cirkev by sa mala sústrediť na prioritné požiadavky, hlavné normy a štandardy, ktoré PÁN ustanovil počas celého toho času v rozhovoroch, odkedy tento Zbor začal. 

Tieto referenčné hodnoty, významné rysy prípravy sú:  pokánie, nulová tolerancia k hriechom, návrat k spravodlivosti, návrat k svätosti, udržiavanie svätého kresťanského života, očisťujúci proces od hriechov, skazy, odpadnutia, lži, podvodov a ustanoviť spravodlivosť v živote kresťanov, čo samozrejme ako som povedal prichádza s aktívnym, otvoreným, úmyselným, zámerným odmietnutím zloby a hriechu, aby sa teraz Cirkev mohla pripraviť a nebola prichytená v bažine, v situácii, kedy by musela zápasiť so šelmou – ktorá je obrovský leopard, ja som ho videl a má sedem hláv a rohy a táto žena je veľmi lákavá, zvodná, veľmi mazaná a veľmi zavádzajúca a ťahá obrovské zástupy ľudí ku zničeniu, aj napriek tomu, že ona sama smeruje ku zničeniu. Ale môžete vidieť, že jej agenda vykonáva agendu diabla, aby bolo možné zničiť Svätých ľudí Božích, pravú Cirkev Kristovu. Kľúčové slovo je “pravú”, pravú Cirkev Kristovu, Svätých Božích ľudí.  Je veľmi dôležité v tejto hodine, aby ste pochopili, že prichádza, aby mohla prenasledovať. Prichádza prenasledovať Cirkvi. Vidíte, že je opilá krvou Svätých. Toto je veľmi dôležitá časť Písma, ktorá podčiarkuje celý rozhovor s Pánom, tá časť Písma je vo verši 6., ale začnem veršom 4 v Zjavení Jána 17 kap. 

4A žena bola odiata purpurom a šarlátom a bola pokrytá zlatom a ozdobená drahým kamením a perlami a vo svojej ruke mala zlatý pohár, plný ohavností a nečistoty svojho smilstva,

To je úžasné, pretože v tej vízii som ju videl, ako sa zjavila po mojej ľavej strane, akoby pri okne, okne recepcie a vidím ju, ako pripravuje nejaké veci a dáva ich do pohára, trblietavého pohára, takmer som si myslel, že je to sklo, ale je to trblietavý pohár. Myslel som si, že to bolo pre kvety, ale teraz rozumiem, čo pripravovala v pohári. Ona držala v jej ruke pohár naplnený ohavnými vecami a špinou cudzoložstiev.  

5a na svojom čele mala napísané meno: Tajomstvo, Veľký Babylon, Mater smilníc a ohavností zeme.

..a teraz verš 6. je najdôležitejší pre vás:  6A videl som ženu, že bola opilá krvi svätých a krvi svedkov Ježišových. A keď som ju videl, náramne som sa divil. 

Takže keď čítate tieto verše, hneď vám to napovie, že to bude neznesiteľný čas. Táto žena prichádza v čase, kedy je nulová tolerancia k BOŽÍM Svätým ľuďom, ktorí nesú svedectvo PÁNA JEŽIŠA, uctievajú PÁNA JEŽIŠA, čítajú SLOVÁ PÁNA JEŽIŠA v Biblii, vykonávajú prácu veľkého poslania JEŽIŠOVHO v ich životoch. A títo ľudia budú zabití.

To je to, o čom tu hovorí, pretože ja som videl tú ženu, ktorá bola opitá krvou Svätých BOŽÍCH ľudí, krvou tých, ktorí nesú svedectvo PÁNA JEŽIŠA. Dokonca aj uctievači PÁNA JEŽIŠA nesú JEHO svedectvo. Kázanie PÁNA JEŽIŠA je nesenie JEHO svedectva.  Ale môžete vidieť, že boli persekuovaní ( prenasledovaní ) a ona ich zabila. Ona ich privádza k smrti. Diabol ju používa, šelmu, beštiu, na vykonanie tejto agendy. 

To je dôvod, že keď sa pozeráte na časovú prorockú os, potom vidíte, že ako veriaci a kresťania, nechcete nájsť sami seba v tomto čase, keď budete musieť byť sťatí, vaša krv musí prúdiť, musíte byť skutočne zabití pre uctievanie JEŽIŠA.  Teraz uctievame JEŽIŠA, viete, že Cirkvi nesú svedectvo o JEŽIŠOVI, pravdivé svedectvo PÁNA JEŽIŠA. Ale ON hovorí v tej vízii, ON hovorí so mnou teraz už po dobu štyroch dní, ON jasne hovorí, že prichádza čas, kedy nebude možné uctievať JEŽIŠA.

Ale ON tiež hovorí, že pravdivá Svätá Cirkev  Kristova bude vytrhnutá a pre každého, kto bude zanechaný, pre každého, kto ostane, ako súčasť skutočnej Svätej Cirkvi, ktorá nepôjde hore, ktorej mená nebudú napísané v Baránkovej knihe života, takže ktokoľvek ostane a potom začne tvrdiť a prehlasovať pravé kresťanstvo po vytrhnutí cirkvi, bude musieť čeliť tejto žene, bude prenasledovaný touto ženou. 

Videl som PRÍCHOD MESIÁŠA. Videl som, ako je zobratá CIRKEV KRISTOVA. A teraz PÁN hovorí o udalosti, ktorá sa stane po vytrhnutí Cirkvi. To je v podstate to, čo tu PÁN hovorí.

PÁN hovorí o udalostiach a prenasledovaniach, kde nebudú uctievania.  Pretože keď je Cirkev tu, ona stále bude pokračovať v uctievaní. Potom hovorí, že v rámci obrovského týrania, ktoré nastane, počas veľkého súženia, ktoré nastane, ON hovorí, že bude veľa obrovských ťažkostí u ľudí, ktorí budú chcieť uctievať PÁNA JEŽIŠA. To bude veľmi ťažké uctievať PÁNA JEŽIŠA. Bude veľa prenasledovania a krviprelievania. Ľudia budú zomierať, budú zabíjaní. Tí, ktorí budú uctievať PÁNA JEŽIŠA budú zabití. Samozrejme, že už teraz vidíme niečo málo zo základov na Zemi, kde je nulová tolerancia ku Svätému kresťanskému životu. Zákony o homosexualite sú schvalované takmer po celej Zemi, ako uznesenia týchto dní a Svätý život je vyhodený z okna. Kresťania sa s tým zmierili. 

ON hovorí v tejto vízii, môžeme konštatovať v súhrne, že Cirkev sa potrebuje pripraviť, pripraviť teraz a pripraviť veľmi dobre, aby bola absolútne Svätá, absolútne spravodlivá.

Cirkev sa potrebuje odvrátiť od skazy lásky k peniazom, z kompromisu odpadnutia, lži, podovodov, zanedbania povinností. Kazateľnice sa teraz potrebujú dať dohromady, potrebujú žiť pravé kresťanstvo, ktorým boli poverení na kríži, na ktorom bol PÁN JEŽIŠ ukrižovaný a potom bol vzkriesený. 

Pravé náboženstvo KRÍŽA A  KRVI je posolstvo POKÁNIA, ktoré by mali byť znovu, ako som povedal, zakorenené v jej spáse, vykryštalizovať vlákna jej spásy, vykryštalizovaného do spásy súčasného kresťana. 

Pretože PÁN teraz hovorí JEHO služobníkovi a služobník s NÍM hovorí teraz o udalostiach, ktoré sa budú diať, keď Cirkev už bude zobratá. ON hovorí o zobratí Cirkvi. Myslím si, že najdôležitejšie je dnes zobrať si túto správu, posolstvo, ktorú MUŽ BOŽÍ hovorí, že ” On videl PÁNA, ako berie preč Cirkev, On videl Slávu PÁNA, ako berie preč Cirkev.” 

V knihe Evanjelium  Matúša 11:9-10  Alebo načo ste vyšli? Vidieť proroka? Ba, hovorím vám, že i viac ako proroka. 10Lebo toto je ten, o ktorom je napísané: Hľa, ja posielam svojho anjela pred tvojou tvárou, ktorý pripraví tvoju cestu pred tebou.

A keď pôjdete do knihy Izaiáša 40:1-5 1Potešujte, potešujte môj ľud! hovorí váš Bôh. 2Hovorte k srdcu Jeruzalemu a hlásajte mu, že sa doplnila jeho borba, že je odpustená jeho neprávosť, že vzal z ruky Hospodinovej dvojnásobne za všetky svoje hriechy. 3Hlas volajúceho na púšti: Upravte cestu Hospodinovu, urovnajte na pustine hradskú nášmu Bohu! 4Každé údolie nech je zvýšené, a každý vrch a breh nech sú snížené, a bude to, čo je krivé, rovinou a hornaté dolinou. 5A zjaví sa sláva Hospodinova, a uvidia, všetci, každé telo dovedna, že ústa Hospodinove hovorili.

TERAZ JE VEĽMI DÔLEŽITÉ POROZUMIEŤ, ABY CELÁ ZEM A VŠETKY NÁRODY POCHOPILI, ABY CELÁ CIRKEV KRISTOVA, CELÁ CIRKEV CELOGLOBÁLNE POROZUMELA, ŽE MESIÁŠ PRICHÁDZA a Ján Krstiteľ hovoril so mnou o príchode MESIÁŠA, DRAHOCENNÉHO, SLÁVNEHO, MOCNÉHO BARÁNKA BOŽIEHO a že ústa PÁNA  dnes zaiste hovorili. 

Off 

5.6.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top