Home
 

Zmätky, zvody, ktoré vstúpili do Cirkví, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR

Z konferencie BOŽIEHO SLUŽOBNÍKA, PROROKA BOŽIEHO Z AUSTRÁLIE. 

V tomto videu Prorok BOŽÍ Dr. Owuor otvára oči Cirkvám, aby vedeli o zvodoch a zmätkoch, ktoré vstúpili do Cirkví BOHA. 

Drahí Pastori a vedúci Cirkví, aká je správa od PÁNA pre národ Austrálie? Prečo ma tu PÁN poslal? Aby som tu chodil okolo a videl vašu krásnu krajinu?

S akou správou ma poslal PÁN, aby som odovzdal Cirkvám? 

Poďme začať s bežným, základným menovateľom. Kvôli ohromnému zmätku, zvodom, ktoré požierajú Cirkví. Zvody, zmätky sú dôvody, prečo iba vy ste tu,.. mal by to byť míting na štadióne,.. chcem začať na jednom mieste, kvôli obrovským zmätkom, zvodom, ktoré požierajú Cirkví. 

  1. Zakaždým, keď PÁN hovorí, vy si to musíte VŽDY porovnať a vyhľadať v Biblii. Musíte to vždy nájsť v Biblii. A keď to nenájdete v Biblii, potom viete, že PÁN nehovoril. Chcem vyčistiť najprv všetky zmätky, klamstvá, ktoré požierajú Cirkvi. Potrebujete pozerať kresťanskú televíziu a plakať,.. potrebujete vedieť, čo mi PÁN ukázal, predtým, než som si zapol televíziu, aby som pozeral, v noci vo sne mi ON povedal, že zajtra, .. pozri sa a povedz im, aby činili pokánie… Povedz im, aby prestali klamať Cirkvi. Znova opakujem bod číslo 1., zakaždým keď PÁN hovorí, to musí byť v Biblii. Biblia je naším referenčným bodom. 

  2. Zakaždým, keď PÁN, BOH JEHOVAH hovorí, ON musí vždy, vždy a vždy centralizovať Svätosť BOHA v Cirkvi. Pretože ON je Svätý. A to je miesto, prečo je všetko zlé v Cirkvách. Pretože toto bolo zanedbané. Keď sa pozeráte na Cirkví dnes, ste v úžase, či sa Biblia zmenila,..?,..toto je merítko, toto je štandard. Biblia je merítko, štandard, ktorý BOH požaduje od Cirkví a ľudstva.  To sa nezmení. 

  3. Zakaždým, keď PÁN hovorí, ON musí, opakujem .. ON musí, ON stále MUSÍ KARHAŤ HRIECHY. A potom ste zvedaví, že prečo v Cirkvách dnes nekarhajú hriechy,.. MUSÍ STÁLE karhať hriechy! Prečo? Pretože ON je Svätý. Prečo? Pretože Vás miluje. A keď vás miluje, bude karhať hriechy vo vás, aby ste sa pripravili a nezmeškali Kráľovstvo Božie. 

  4. Zakaždým, keď PÁN hovorí, ON stále bude poukazovať na PRÍCHOD MESIÁŠA. Ak to nieje o príprave na príchod MESIÁŠA, potom to nemá cenu pre PÁNA.  Woow! Teraz vidíte správne priority. Teraz začínate rozumieť, prečo Cirkvi boli založené. Dokonca začínate rozumieť, prečo JEŽIŠ išiel na kríž na Kalvárii. Aby vás vykúpil. Vykúpenie znamená, aby ste konečne mohli vstúpiť ( pri vytrhnutí Cirkvi, pozn. ) Dovoľte mi povedať, že vykúpenie nieje kompletné, až pokiaľ Cirkev PÁNA nevstúpi do Kráľovstva Božieho a keď sa stanete kresťanmi a potom zlyháte pri vstupe, ..oooh, potom k čomu to bolo? BUĎTE OPATRNÍ! To je dôvod pri čísle 4. sa zamerať na príchod MESIÁŠA. POZRITE SA, MESIÁŠ PRICHÁDZA! PRIPRAVTE SA! To je všetko v Biblii. 

  5. Zakaždým, keď PÁN hovorí, ON nebude budovať kráľovstvo človeka v Cirkvi. A veľa z toho sa deje dnes. Veľa budovaní kráľovstva človeka v Cirkvách. To je dôvod, prečo oni tu teraz niesú. Oni budujú kráľovstvo človeka. Inými slovami, tento bod číslo 5. znamená, že zakaždým, keď ON hovorí, ON stále musí budovať KRÁĽOVSTVO BOŽIE V CIRKVI! 

Myslím, že toto je bežný základ pre nás všetkých, aby sme teraz boli schopní porozumieť zjaveniu, ktoré tu PÁN teraz prináša. Ohľadom rozhovoru o Svadbe Baránkovej. Hallelujah. Drahí Pastori, počúvajte. V tomto rozhovore vidíte, že PÁN BOH VŠEMOHÚCI otvoril nebo do temnej oblohy a Sláva PÁNA začala zostupovať na temnú oblohu. A ako Sláva začala zostupovať na temnú oblohu, obloha sa zmenila, Sláva PÁNA kolonizovala, čiže osadila oblohu, odvrátila temnotu. V Biblii je napísané veľa o zasľúbenej Sláve. O Sláve, o ktorej PÁN prisľúbil, že príde v týchto dňoch. A teraz môžete vidieť, teraz môžete porozumieť, než budem čítať Slovo, že keď Sláva príde, to bolo myslené, že Sláva vytlačí temnotu a pripraví Cirkev. Odvráti hriechy a oslávi Cirkev, aby bola pripravená na prezentáciu pred PÁNOM. 

Budeme hovoriť o Joel 2:28-32 A potom sa stane, že vylejem svojho Ducha na každé telo, a vaši synovia a vaše dcéry budú prorokovať, a vašim starcom sa budú snívať sny; vaši mládenci budú vídať videnia, 29ba ešte aj na služobníkov a na dievky vylejem svojho Ducha v tých dňoch. 30A dámvidieť zázraky na nebi a na zemi, krv a oheň a stĺpy dymu. 31Slnce sa obráti na tmu a mesiac na krv, prv ako prijde deň Hospodinov, veľký a strašný. 32A stane sa, že každý, kto bude vzývať meno Hospodinovo, unikne, lebo na vrchu Sione a v Jeruzaleme bude uniklé, tak ako povedal Hospodin, a medzi pozostalými, ktorých povolá Hospodin.

Haggeus 2:6-10 Lebo takto hovorí Hospodin Zástupov: Ešte raz, po krátkom čase zatrasiem nebom i zemou, morom i suchom. 7A zatrasiem všetkými národami, a prijde žiadúcne všetkých národov, a naplním tento dom slávou, hovorí Hospodin Zástupov. 8Moje je striebro a moje zlato, hovorí Hospodin Zástupov. 9Väčšia bude sláva tohoto posledného domu ako tamtoho prvého, hovorí Hospodin Zástupov, a na tomto mieste dám pokoj, hovorí Hospodin Zástupov. 10Dvadsiateho a štvrtého dňa, deviateho mesiaca, druhého roku Dária stalo sa slovo Hospodinovo skrze proroka Haggea povediac…

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Off 

1.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top