Home
 

PRICHÁDZA MASÍVNA UZDRAVUJÚCA SLUŽBA PÁNA, NIKDY DOTERAZ NEVIDENÁ NA TVÁRI ZEME, PROROCTVO PÁNA ZO DŇA 6. DECEMBRA 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 6. Decembra 2021
– Dnešné druhé PROROCTVO PÁNA
Sumarizácia:

Požehnaní ľudia, PÁN hovoril so mnou dnes večer, iba pred niekoľkými minútami ma PÁN zobral na veľký míting, Grand Mega Historický míting, ktorý prichádza – MENENGAI 4.

Budú masívne, masívne, masívne uzdravenia, a vyzerá to, že pôjdem až do večera, uzdravujúca služba bude predĺžená do večera, a množstvo ľudí zápasilo prísť, ktorých ich slepé oči boli otvorené, hluché uši boli otvorené, chromí, ktorí sa postavili, oni zápasili, aby si urobili cestu na Oltár, už bol večer, ja som videl, iba pred niekoľkými minútami ma PÁN zobral na Menengai 4, a už bol večer a množstvo, množstvo bolo uzdravených ľudí, bolo to plné!

A chceli vystupovať po schodoch ( na Oltár PÁNA, pozn. ) aby mohli prísť. Pretože ich bolo také množstvo, oni blokovali cestu, množstvo chromých, slepých, hluchých, … my sme ich prijímali jeden za druhým, a OLTÁR bol už plný, ale bolo ich také množstvo!

Ale ich bolo veliké množstvo, ktorí sa tlačili aby mohli prejsť. A jeden z nich, dokonca viem meno, Viktorin, ja viem, pretože ja už som s ňou hovoril, pozerá dole, vyzerá, že bola slepá, úplne slepá.


BUDE MASÍVNE HISTORICKÉ NAVŠTÍVENIE, AKÉ SA NIKDY NEDIALO NA ZEMI, NA MENENGAI 4.

HROZÍ, ŽE PÁN ICH UZDRAVÍ VŠETKÝCH, VŠETKÝCH! JA NEVIEM ČO SA STANE NA MENEGAI 4. A ľudia, všetko, usporiadatelia, lekári, každý zápasili spracovať ( svedectvo ) jedného za druhým, pretože ich bolo také množstvo a každý zápasil sa dostať do úzkej cesty ktorá viedla hore k Oltáru. Aby mohli predstaviť ich prípad – pozrite, moje slepé oči sa otvorili, pozrite, ja teraz môžem vidieť!

Pozrite, ja môžem chodiť! Pozrite sa, ja môžem počuť! Pozrite sa! – rakovina vyschla! Pozrite sa – rany vyschli! Pozrite sa! – ja som teraz uzdravený! Ja som hovoril k jednej, myslím sa volá Viktorin a takto sa pozerala dole, pozerala dole na koberec a množstvo ľudí zápasilo, ktorí sa snažili urobiť si cestu, aby mohli povedať, ako boli chromí a teraz chodia, stáli v rade, slepí, nemí, hluchí, všetci spolu.

Iba pred niekoľkými minútami ma PÁN zobral na Menengai 4 a už bol večer, tak sme používali svetlo. Už bol večer a usporiadatelia a lekári mali obavy, ako priniesť ľudí a previesť ich skrze proces ( svedectva, pozn. )

TO BUDE NEUVERITEĽNÉ NA MENENGAI 4!

JA SOM NIKDY NEVIDEL TAKÉ MASÍVNE, MASÍVNE POMAZANIE! PÁN SKUTOČNE NABÍJA JEHO SLUŽOBNÍKOV PRÁVE TERAZ!



Môžete povedať aj z chromého, ktorý začal chodiť včera, že ich skutočne super nabil a ich nohy sú slávne a viažu si šnúrky.


To je ponorené, masívne, masívne, ja som nikdy nevidel takú uzdravovaciu službu. Už bol večer, takže sme používali svetlo, a také množstvo bolo uzdravených! Bolo ich plno, nemohli ste prejsť! Nemohli prejsť. Lekári zápasili prejsť s nimi proces, ktorých slepé oči boli otvorené, ktorých hluché uši boli otvorené, chromí ktorí začali chodiť, bolo ich také množstvo a Oltár PÁNA bol už plný! PLNÝ PLNÝ PLNÝ!

MESIÁŠ PRICHÁDZA!


TÍ, KTORÍ MÁTE UŠI, BUĎTE SVÄTÍ A SPRAVODLIVÍ, PRIJMITE JEŽIŠA A BUĎTE SVÄTÍ, MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Ďakujem vám.



PS.: Každý kto má záujem ísť na túto HISTORICKÚ MEGA UZDRAVUJÚCU SLUŽBU PÁNA dňa 30. – 31. decembra 2021, kontaktujte nás:
Kontakt mobil + whatsapp: Snr. Arcibiskup Anna Priatelova 0948 288 495
Email: repentslovakia@gmail.com

Off 

6.12.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top