Home
 

PROROCTVO O STUPŇOVANÍ SA KORONAVÍRUSU NA VYŠŠIU ÚROVEŇ, 13. APRÍL 2020

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa 13. APRÍLA 2020
Sumarizácia:

Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou túto minulú noc znova, o pokračujúcom súde BOHA na tvári zeme, a túto minulú noc PÁN YAHWEH ma zobral do nemocnice, ja neviem ktorá krajina to je, alebo kde, vyzerá to ako moderný národ a ON ma zobral rovno na JIS – jednotku intenzívnej starostlivosti túto minulú noc.

A ukázal mi také množstvo postelí na JIS s posteľmi, ako vyzerajú na JISke, a potom som videl doktorov ako zápasili, lámali si hlavu, pretože bolo tak veľké množstvo tých pacientov, ktorí potrebovali pomoc na JIS-ke. Oni vyberali – vyberali – vyberali … a potom ostatok môže zomrieť, pretože o ostatok neboli schopní zvládať sa starať. Rozmýšľali koho zoberú na JIS-ku.

Vyberali si mladších, ale tých, ktorí mali okolo 50 rokov, tí to nemôžu zvládnuť,.. takže poďme zachrániť život mladých. To bola príšerná situácia, bolo to veľmi šokujúce, že si museli vyberať, koho život zachrániť.

Ja som si istý, že sa to už stalo, ja viem, že sa to už stalo, pretože som to počul v správach, ale PÁN mi ukázal, že toto teraz prichádza. Že bude ohromujúca situácia s týmto ochorením celoglobálne, na slovách MÔJHO JAZYKA a budú si musieť vybrať teraz, koho si vyberú, aby zachránili jeho život a koho si vybrať, aby ho nechali odísť,…

Toto lekári robili a bolo veľmi šokujúce to vidieť. Oni si museli vyberať, ktorého pacienta zachránia a ktorého nechajú zomrieť. A doktori, ktorí tam boli, diskutovali, kontrolovali medzi sebou, hovorili,  – .. tohto nechajme odísť, poďme zachraňovať tohto mladého, … týchto 49, 50 ročných nechajme tak, nie je možné ich zachrániť, poďme zachraňovať mladých, 20. 30 ročných: PÁN keď mi to ukázal, to bolo príšerné, alarmujúce, pamätám sa, že to bolo alarmujúci stav.

Pred niekoľkými dňami som povedal, že vidím ľudí, ako sa navracajú do ich domovských národov. PÁN dal vlajky, vlajky,.., takže ľudia z Ghany pôjdú naspäť do Ghany, z Nigérie naspäť do Nigérie, teraz, pozrite sa na moje slová, že čo sa deje v Číne. Pozrite, ako ľudia utekajú a chytajú Afričanov, zväzujú ich a posielajú ich naspäť lietadlami a hovoria – choďte naspäť do vašej krajiny.

Vyzerá to, že každý národ teraz bude musieť ochraňovať ich vlastných občanov. To bude taký stav nehanebností, zla, ktoré zasiahne Zem. Vyzerá to, že každá krajina teraz bude bojovať, aby zachraňovala ich vlastných občanov. Pretože iba pred nikoľkými dňami som prišiel naživo do rádia a hovoril som: ja som videl týchto Číňanov, pravdepodobne aj z Afriky pošlú naspäť Číňanov naspäť do ich krajiny. Pretože v diplomacii je vzájomnosť. 

Ale do akej situácie sa Zem dostala striktne na základe slov môjho jazyka. PRETOŽE TENTO SVET SI NEUCTIL PROROKOV PÁNA BOHA.

A dokonca aj v noci, ON mi stále ukazoval ľudí, aj tu v tejto krajine, PÁN mi ukazoval a hovoril, ako sa pokúšajú očierňovať PÁNA, vydierať PÁNA, ja ich počujem, čo hovoria. Ja ich vidím v reálnom čase. To je neuveriteľné!

Ja som videl pred niekoľkými dňami, mi PÁN ukázal rozdielné vlajky, ľudia sa navracajú naspäť domov. Pozrite sa, čo sa deje v Číne. Vracajú ľudí z Nigérie, navracajú ľudí z Ghany,… kohokolvek,.. ľudí z Kene navracajú domov. To znamená, že aj Africké národy budú posielať Číňanov naspäť.

Pozrite sa na stav z proroctva o Koronaviruse. A teraz mi PÁNM ukázal, že tu bude ďalšia, vyššia úroveň tohto ochorenia, PÁN teraz pozdvihne ochorenie na ďalšiu úroveň, serózna úroveň postihne Zem, kedy bude kríza, že koho zachrániť a koho nechať odísť,… ( zomrieť ). Koho zachrániť a koho nechať odísť.

Približne pred 6 dňami PÁN prišiel a ukázal mi ich ruky – pozri sa – pretože sa ŤA dotýkali, ja som zanechal smrť na ich rukách. Oni su umývajú ruky, umývajú, ale smrť je na ich rukách. Natrvalo.

Pozrite sa teraz. Číňania utekajú, zhromažďujú Afričanov, zväzujú ich a posielajú naspäť. Každý národ teraz bude musieť závisieť na ich vlastných občanov. Až do takého bodu sa to dostalo. Oni teraz budú potrebovať vlastných občanov, aby sa navrátili naspäť. Aká ohromná situácia v ktorej žijeme, čo vidíme v našich správach. Do akého stavu sa Zem dostala z proroctva o Koronavíruse.

A stále sú tu aj ľudia, tu hovoria v Keni, hovoria, hovoria, hovoria o DVOCH PROROKOV PÁNA A PÁN mi dáva správu o nich.  Viete si predstaviť ten des, že PÁN sa zameriava na vás, podáva správu, viete si predstaviť tú hrôzu?

TEN, ktorý vám dáva chlieb, TEN, ktorý vám priniesol Koronavírus. ON dáva vedieť JEHO PROROKOM, skutočne vás vidia, v reálnom čase, ako stoja v izbe a počúvajú, čo hovoria. A vy viete, že nemôžete vyhrať. Vy nemôžete vyhrať boj proti PÁNOVI, nikto nikdy nevyhral ten boj. Pozrite sa do Biblie. Nikto nikdy nevyhral boj proti PÁNOVI!

O koľko viac títo hrozní PROROCI z knihy proroka Malachiáša 4 kap. Ľudia teraz začínajú byť zviazaní a posielaní lietadlami do ich vlastných krajín. Pozrite sa čo píšu v médiách o tom. A PÁN hovorí, že prinesie toto ochorenie navyššiu úroveň a pozrite sa na stav teraz. JIS bude úplne preplnená až do takej miery, že sa budu doktori rozhodovať koho zachrániť a koho nechať umrieť, v čakajúcej izbe,…

MESIÁŠ PRICHÁDZA

BUĎTE SVÄTÍ A STRÁŇTE SA ZLÉHO! NIkto nikdy nevyhral boj, NIKTO! Nikto nevyhral nikdy boj proti PÁNOVI! Znovu, ja to opakujem s mojim hrozným prorockým jazykom, nikto nikdy nevyhral boj oproti PÁNOVI. PÁN vás stvoril, vy ste ľudia, dnes ON vám dal vzduch, aby ste dýchali! To nie je vaša práca.

MESIÁŠ PRICHÁDZA. BUĎTE SVÄTÍ! 

Off 

13.4.2020 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top