Home
 

PROROCTVO o veľkom zemetrasení prichádzajúcom zatriasť Mount Everestom, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, proroctvo zo dňa 16.2.2016

V priebehu konferencie zo štátu Ghana, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR hovoril proroctvo od PÁNA: …. to je rovnaký hlas, ktorý hovoril k najväčšej hore sveta, najvyššej, Včera ma ON zobral k tej hore znova a hovoril mi o ich uctievaní tam, ( o ich kulte, pozn.) Ja som tam bol v noci. Ja som videl, že nejakí ľudia tam idú, ON povedal, pozri: ľudia tam prichádzajú uctievať, prichádzajú s transparentmi, s písaným, textom…, ja som to videl, túto noc ja som bol na Mount Evereste, to znamená, že PÁN bude triasť  touto horou znova. A bude to historické, znova. Hallelujah, ja som bol tam v noci. Niektorí ľudia prichádzajú,  držia transparenty a uctievajú tam. klaňajú sa ( kult ), minulú noc. ON ma tam zobral. 

( Predošlé proroctvo bolo naplnené, kde bolo viac ako 8 000 ľudí mŕtvych – pod videom ) 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

PREDOŠLÉ PROROCTVO O ZEMETRASENÍ NA NAJVYŠŠEJ HORE SVETA NAPLNENÉ:

NAPLNENÉ PROROCTVO o zemetrasení zo dňa 20.októbra 2014

Zemetrasenie v Nepále 2015 –  (tiež nazývané Himalájské zemetrasenie) bolo zemetrasenie, ktoré začalo 25. apríla / dubna o 11:56 nepálského času v Nepále s epicentrom približne 77 km od hlavného mesta Káthmándú a hypocentrum bolo v hĺbke 15 km so silou 7,9 momentové škály (Mw). Jeden z následných dotrasov dosiahol 26. apríla / dubna sily 6,7 Mw.

Bolo to nejsilnejšie zemetrasení v Nepálu od roku 1934, ktoré se odohrálo v Biháru. 11. mája / května počet obetí prekročil 8000 ľudí z Nepálu, Straty na životoch boli zaznamenané tiež v Indii, Číne a Bangladéži.

Zemetresenie zapríčinilo rozsiahlu lavínu, pod Mount Everestom, v ktorej zahynulo nejmenej 19 osôb. Nepálska vláda vyhlásila tri dni štátneho smútku.

 http://www.topky.sk/cl/11/1480989/Mount-Everest-sa-po-zemetraseni-v-Nepale-posunul-o-tri-centimetre ) 

Aký odkaz má zemetrasenie pre ľud žijúci na tejto Zemi podľa Biblie,

podľa Božieho slova?  

Jeremiáš 10:10 Ale Hospodin je Boh pravdy, je živý Boh a večný Kráľ; pred jeho hnevom sa trasie zem, a národy neznesú jeho zúrivého hnevu.

Izaiáš 13:13  Pre tú príčinu zatrasiem nebesami, a chvieť sa bude zem, takže sa pohne zo svojho miesta pre prchlivosť Hospodina Zástupov a pre deň pále jeho hnevu.

Izaiáš 23:11 Vystrel svoju ruku na more, zatriasol kráľovstvami, Hospodin prikázal o kramárovi Kanaánovi, aby zkazili jeho pevnosti,..

1 Samuel. 14:15  Na to povstal veliký strach, takže sa všetko triaslov tábore, na poli i vo všetkom ľude. Posádka i ten zhubca sa tiež triasli strachom, takže sa chvela zem, lebo to bol strach od Boha.

 

Off 

17.2.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top