Home
 

OBROVSKÝ PILIER OBLAKU ZOSTÚPIL NA IZRAELSKÉ HRANICE, prorokované 10. decembra 2012, naplnené 4. decembra 2016, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR

MUŽ BOŽÍ OZNÁMIL V ROKU 2012, že SLÁVA PÁNA OBKLOPÍ A OCHRÁNI IZRAEL…

… Minulú noc so mnou hovoril PÁN o národe Izrael v tomto vytrvalom rozhovore, ktorý pokračoval do dnešného rána. A v tom rozhovore ma PÁN pozdvihol ponad Izrael a ukázal mi všetky hranice štátu Izrael. 

JEHOVAH ELOHIM, EL OLAM, BOH IZRAELA mi ukázal nebeské zástupy, ktoré boli vypustené a oni stáli na hraniciach, na každom mieste, kde bola hranica, tam bol veľký počet nebeských zástupov, aby chránili Izrael. Oni stáli na každom kúsočku hraníc Izraela, od severa na juh a naspäť, pokryli každý kúsok hraníc, všade niekto stál z nebeského zástupu. Takže som videl veľké množstvo nebeských zástupov a pohybovali sa dozadu a dopredu, na hraniciach Izraela, videl som ich, ako sa pohybujú s plápolajúcimi mečmi. 

Znova, videl som, ako nebeské zástupy boli vypustené a videl som ich, ako úplne obklopili Izrael, pokryli hranice Izraela, chránili Izrael, chránili každý kúsok hraníc Izraela a potom hlas PÁNA povedal: potom sa budú báť BOHA IZRAELA. A potom mi PÁN ukázal, ako JEHO sláva pokryla hranice Izraela, keď tam stáli Nebeské zástupy. Sláva, ktorá pokrývala hranice Izraela, aby ochránil Izrael.

Takže PÁN, BOH nebies, ON, ktorý pozerá na Izrael, ON si je vedomý toho, čím Izrael prechádza práve teraz.   To je to, čo ON teraz hovorí:” JA sám teraz ochránim mojich milovaných ľudí, národ Izrael. Malo by sa vedieť, že Izrael je centrom na Zemi a toto sú moji ľudia Zmluvy. 

Hustý, obrovský, tmavý pilier oblaku zostúpil, úplne pohltil stranu Sýrie, na hranici s Izraelom a Izraelskí vojaci pozerali v úžase na pilier Božieho oblaku, ktorý zostúpil ako bariéra medzi Izraelom a ISIS. 

Toto sa samozrejme stalo historickým Biblickým znakom a divom nášho času.

Toho dňa sa stalo známe všetkým národom, že JEHOVAH, BOH IZRAELA, sám ochraňuje Izrael. 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

8.12.2016 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top