Home
 

Osobné svedectvo uzdravenia sestry Margaret z UK, na mítingu Pánovho služobníka Proroka dr. Owuora, v Nakuru, v Keni, 2013

CHOROBA KRVÁCANIA – OSOBNÉ SVEDECTVO

JA SOM ŽIVÉ SVEDECTVO

Moje meno je Margaret, žijem v UK a krvácala som po dobu 32 rokov, v každom mesiaci som mala 2 – 3 plné týždne, alebo niekdy aj viac,kedy som krvácala bez zastavenia a cítila som sa potom veľmi slabá. Pretože som mala tento problém krvácania, môj prvý manžel ma opustil, pretože to nezniesol. Ja som stále chcela mať rodinu a myslela som si, že snáď sa moja situácia zlepší, tak som sa rozhodla sa znova vydať ( druhý manžel ), ale môj problém bol dokonca horší.
V Nemecku som bola na transfúzii krvi a i vydali mi osobnú KARTU PRVEJ POMOCI PRE TRANSFÚZIU KRVI pre rýchlu transfúziu v prípade, keby som niekde odpadla. Ja som bola na tabletkách železa ( ferrous sulfate 400 mg. ) každý deň, aby mi pomáhali dopĺňať hladinu železa a formovať nové červené krvinky. Pretože môj zdravotný problém pretrvával a stal sa horším, môj druhý manžel sa tiež nestaral o mňa. Mala som veľa potratov. Všetky moje tehotenstvá boli veľmi riskantné a problematické. Posledný krát som bola prijatá do nemocnice v meste Remagen v Nemecku, môj manžel ma ani raz nenavštívil. Pokúšali sa odstrániť moju maternicu, ale ja som odmietla.
Bola som veľmi slabá a nemohla som stáť ani chodi, ale som mohla liezť po domea spala som na gauči v obývacek izbe. Môj manžel sa nikdy nestaral, môj mladší syn ( 9 ročný ) vždy sedel pri mne pretože sa o mňa bál, zatiaľ čo jeho starší brat robil čaj a niesol mi jedlo.
Kvôli tejto chorobe krvácania otehotnenie nebolo ľahké. Stále som chcela mať deti a byť matka so stabilným manželstvom, ale s mojim ochorením moje plány neboli naplnené.
Všetky moje plány ma opustili, mám iba PÁNA JEŽIŠA KRISTA v mojom srdci a moje deti.

V roku 2008 som sa rozhodla utiecť s deťmi z domu alebo zomrieť v prítomnosti manžela, ktorý sa o mňa nestaral. Zakaždým, keď som bola veľmi chorá, písala som telefónne čísla aby volali pohotovosť, políciu, moju mamu a moje sestry. Dala som všetky moje dokumenty pre moje deti aby mali k nim prístup, aby ich mohli použiť.
V roku 2008 som si uvedomila, že keď ostanem žiť s mojim manželom, zomriem čoskoro, napriek tomu, že som vedela že zomriem, pretože množstvo krvi, ktorú som strácala po celý čas napriek transfúziám, ktoré som dostávala. Rozhodla som sa odísť od môjho manžela z Nemecka do UK ( s mojimi deťmi ). Zatiaľ čo som sa tam usádzala, prihlásila som sa na Univerzitu na štúdium.
Moje krvácanie rovnako pokračovalo ďalej.
Môj doktor v UK mi tiež doporučil, aby som si nechala odstrániť maternicu, že problém krvácania by sa vyriešil, ale ja som odmietla.

Začala som pociťovať moje srdce ako suché, hľadala som evanjelium transformácie, evanjelium, ktoré uspokojí moje srdce. Moje vyhľadávanie na internete trvalo 2 mesiace, otvorila som všetky okná s vyučovaním, ale moje srdce stále zostávalo suché.
Jedného dňa ma Boh viedol k webovej stránke Mocného Proroka Pánovho Dr. Davida Owuora. To bol pre mňa prielom, ja som zavolala a hovorila som s Arcibiskupom Dr. Onjorom a on ma pozval ( aj s deťmi ) do Kene.
V roku 2012 som dokončila moje štúdium ale som sa nepozerala po práci.
Moja prvá priorita bola najprv hľadať kráľovstvo Božie najprv a byť pokrstená.
Cestovali sme do Kene aby sme sa zúčastnili veľkého prebudeneckého stretnutia v meste Kakamega. Ja som bola veľmi šťastná, keď som bola spolu s mnohými sestrami a bratmi a všetci sme spoločne oslavovali ŽIJÚCEHO BOHA. Videla som veľa rôznych uzdravení, zahŕňajúc HIV pozitívne bolo vyliečené. Ja som bola šokovaná, keď som videla veľké množstvo ľudí, ktorí boli uzdravení. Keď ste tam, vy ste vlastne pod BOŽOU SLÁVOU, CÍTITE BOŽIU PRÍTOMNOSŤ, VY STE IBA S BOHOM!

Po prebudeneckom a uzdravujúcom mítingu v Kakamega v roku 2012 moje krvácanie sa zosilnilo.
Ja som pokračovala v užívaní mojich tabletiek s obsahom železa a ostávala som na motlitbách v očakávaní na ďalšie stretnutie Pána. V auguste 2013 , predtým, než som išla na ďalšie stretnutie, som stratila veľa krvi. Môj manžel akceptoval že strávi dovolenku s našim synom v Španielsku a môj druhý syn žije v &Cambidge, je nezávislý. Takže moja príprava bola perfektne dokonaná. Ja som všetko pripravila na to, aby som podriadila môj život v Božom stretnutí v Keni.
Vzdala som sa všetkého, pretože som bola unavená z toho krvácania a používania veľkých vložiek, a každý deň som so sebou nosila veľkú tašku plnú vložiek.

Dva dni predtým, než som mala letieť do Kene, mi môj lekár povedal, že nemôžem letieť do Kene, pretože potrebujem KRVNÚ TRANSFÚZIU a pokoj na lôžku. Ja som začala pociťovať závrate a veľmi ma bolela hlava a vedela som veĺmi dobre, že príčina bola tá, že som nemala dostatok krvi.
Odmietla som liečbu a pokoj na lôžku a chcela som letieť do Kene a byť s Bohom a byť pod JEHO SLÁVOU.
Presne dva dni pred odletom do Kene som sa začala modliť k Bohu a plakať aby mi odpustil všetky moje hriechy. Prestala som užívať tabletky s obsahom železa a začala som suchý pôst.
V deň keď som mala letieť, letisko Kenyata v Narobi bol v ohni.
Ja som odmietla zrušenie mojej cesty a nechcela som ostať doma, zobrala som si autobus na letisko. Moja letecká spoločnosť zrušila let do Nairobi, pretože letisko v Nairobi bolo v plameňoch. Ja som bola tak slabá, aby som plakala pre môj zrušený let. V mojom srdci ja som mala JEŽIŠA KRISTA ku ktorému som hovorila po celý čas na letisku. V ten istý deň som si zarezervovala let do Nairobi v Keni s leteckou spoločnosťou Kene, ktoré pristálo na stejnom letisku, ktoré bolo v plameňoch.
Keď sme potom cestovali z Nairobi do Nakuru, ja som bola tak slabá, dokonca aj pre rozhovor s mojimi sestrami v Pánovi ako sme cestovali na stretnutie. Mala som veľa VIERY VO VŠEMOHÚCEHO BOHA, kompletne som podriadila môj život a môj dych aby som zomrela v JEHO RUKÁCH na stretnutí VŠEMOHÚCEHO BOHA.
Po večeri sme išli na štadión pre večerné uctievanie. Na tom štadióne v tomto večernom uctievaní som prijala moje uzdravenie. Ja som cítila ako sa začína krvná transfúzia vo mne.
Po mojej chrbtici som cítila ako sa šíri horúci pocit, po celom chrbte až po hlavu.
Začala som sa cítiť silná, prebratá, cítila som teplo a cítila som sa hlad a smäd.

Vedela som, že sa ma Boh dotkol.
Keď sme sa vrátili na hotel, zjedla som všetko jedlo, ktoré bolo na izbe pre mňa.

OD PREBUDENECKÉHO A UZDRAVUJÚCEHO STRETNUTIA V MESTE NAKURU SOM KOMPLETNE SUCHÁ A UZDRAVENÁ Z KRVÁCANIA, KTORÉ MA SPREVÁDZALO 32 ROKOV.
VŠEMOHÚCI BOH MA UZDRAVIL.

Ja som suchá a čistá od augusta 2013 a stále mám nedotknutú moju maternicu.
Viac nepotrebujem brať tabletky s obsahom železa, už viac nepotrebujem krvné transfúzie a nepotrebujem viac krvné kontroly. Pravda zlomila moje srdce, cesta , ktorú som prešla aby som našla PRAVDIVÉHO ŽIJÚCEHO ÚŽASNÉHO BOHA bola dlhá a ťažká, CHVÁLIM BOHA.

BOH ČAKÁ NA TEBA, ABY SI SA NAVRÁTIL K NEMU NASPAŤ, ABY SI ČINIL POKÁNIE A ABY SI HO OSLAVOVAL. KRV PÁNA JEŽIŠA KRISTA STÁLE PRÚDI Z KOPCA NA KALVÁRII.

JA OSLAVUJEM VŠEMOHÚCEHO BOHA PRE JEHO VERNOSŤ A NEKONEČNÚ LÁSKU PRE VŠETKY JEHO DETI.

BOH JE BOH , TU NIE JE ŽIADNY INÝ – ON JE ÚŽASNÝ
TREBA MAŤ PED NÍM BÁZEŇ.

Môj celý zbytok života, moje deti budeme pracovať a kráčať pre Pána.
Ja dúfam a verím, v mene NAJVYŠŠIEHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, že táto informácia s ktorou sa teraz s vami zdielam, povzbudí mojich bratov a sestry, ktorí trpíte rôznymi druhmi onemocnení.

Ten starý drsný kríž urobil rozdiel pre mňa.

PS – Sestra Margaret žije v UK a pracuje ako inštrumentárka na operačnom sále pri transplantáciách.

Motliba znovuzrodenia sa

BOŽE Otče verím, že JEŽIŠ KRISTUS je syn Boží a že zomrel na kríži za moje hriechy.
Verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych. Pán JEŽIŠ ja vyznávam, že som hriešnik a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov, umy moje hriechy s Drahocennou Krvou Pána Ježiša Krista dnes, odvraciam sa od mojich hriechov a prijímam ťa dnes Pán Ježiš za svojho Pána a Spasiteľa. Prosím napíš moje meno do Baránkovej knihy života a prosím, aby si mi poslal Ducha Svätého, aby mi pomohol žiť v svätosti a upevni Tvoje SLOVO ( Bibliu ) v mojom srdci a ochraňuj moje srdce.
Prosim Ta o kompletné uzdravenie v Mocnom mene Ježiš.
V MOCNOM mene JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

www.repentslovakia.com
http://www.repentandpreparetheway.org/
http://www.jesusislordradio.info/
email- repentslovakia.com
0948 191 716

Off 

7.7.2014 This post was written by Categories: Prebudenecké stretnutia Comments are off for this post


Top