Home
 

Modlitba na Nový Rok, 1.1. 2016, VEĽKÝ PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

THE CROSSOVER PRAYERS by The MIGHTIEST PROPHET OF THE ALMIGHTY GOD – January 1, 2016.

Mocný OTČE, OTČE pozri sa teraz, TY, ktorý si BOH Abraháma, obrovský BOH Izáka, mocný BOH Izraelov, TY si urobil veľkú vec, ochránil si tých ľudí, chránil si ich, a zachoval si týchto ľudí, aby mohli vidieť tento Nový Rok. OTČE existuje mnoho, mnoho  ľudí, ktorí túžili vidieť tento Nový Rok, ale neboli schopní, pretože SI im to nedovolil. OTČE, TY si nám dal život v tomto Novom Roku s cieľom a ja stojím pred TEBOU mocný radca, radca PÁN BOH v nebi, PANE, ja nalieham na TEBA v Mocnom mene JEŽIŠ, že v tomto začínajúcom roku, aby si vykonal niekoľko návštev v  srdcí týchto ľidí,  aby si spôsobil, že títo ľudia zažijú TVOJU transformáciu,  návštevu Ducha Svätého. 

PANE, dokonca aj ich domovy, kde bolo trochu pochybností o tom, akou cestou majú ísť, TY navštíviš týchto ľudí. Vidím, ako si miloval tento národ, miloval si národ Keni, priviedol si ich na toto vysoké miesto a na tomto mieste si zmenil Keňu na učebňu vo veciach PÁNA, TY si zhromaždil národy tu, aby sa mohli učiť od Kene.  Láska, láska, ktorú TY máš, BOH JEHOVAH,.. žiadam ŤA môj PANE, tak, ako si pozdvihol Keňu na toto nebeské miesto, nedovoľ im, aby išli dole, umožni, aby vždy ostali stáť na tom mieste až do príchodu MESIÁŠA. 

OTČE, teraz sa modlím za vdovy v tejto krajine, vdovy v týchto národoch, vdivy Afriky. Pravdepodobne minulého roku tak veľmi plakali, tak veľmi trpeli, TY si bol tam, keď oni plakali celú noc, bol si tam,. keď nemali šálku kaše, keď nemali šálku múky aby si pripravili kašu. Bol si tam BOŽE, MOCNÝ OTČE, keď oni stratili minulý rok svojich milovaných. Niekedy nemali peniaze na cestovné, aby mohli ísť do nemocnice, TY si tam bol BOŽE! PANE, ja ŤA žiadam, aby si tohto roku priniesol úľavu, aby si priniesol pomoc týmto vdovám, v tomto národe a v národoch, ktoré teraz nás sledujú. Povedal si PANE, že TY si BOHOM  vdôv, OTČE, môj PANE a môj BOŽE, odstráň od vdôv ich pohanenie, zaopatri ich v tomto roku a vyčar úsmev na tvári chudobných. OTČE pamätaj na siroty v mocnom mene JEŽIŠ, oni nemali žiadnu útechu, kde by mohli ísť k príbuzným a oni ostali sami.  Mocný BOH neba, prosím, pamätaj na siroty. Tí, ktorí nemajú na školné, pomôž im môj OTČE, aby aj oni mohli ísť do školy a aby aj oni boli schopní čítať,  čítať TVOJE SLOVO a pripraviť sa na príchod MESIÁŠA.

OTČE, teraz ti ja predstavujem národe Kene, po tom, ako som TI predstavil vdovy a siroty, teraz TI predstavujem národ v Keni a ustanovujem POKOJ, MIER, POKOJ!  v tejto krajine, v krajine, ktorú miluješ, krajina prebudenia, krajina Tvojej návštevy, ja prehlasujem pokoj BOŽÍ nad touto krajinou, v tomto Novom roku. OTČE ja stojím pred TEBOU mocný radca, TY ma stále privedieš ku Tvojej rade a dávaš mi inštrukcie s Tvojími výraznými ostrými slovami, pri TVOJOM hlase sa rozpadáva moje srdce. Mocný OTČE, stojím na tomto mieste v úcte a v strachu pred Tebou, prehlasujem môj OTČE s že sila TVOJEJ autority bude pulzovať v tomto národe, prehlasujem pokoj, mier počnúc od Kisumu, v tejto požehnanej oblasti a TY budeš pokračovať v tomto národe, skrze mesto Kericho, Narok, Nairobi, centrálnej provincie, TY vstúpiš do východnej, severo – východnej provincie. TY pokryješ s pokojom Božím a mierom tento národ až do končín tejto krajiny, ktorý prevyšuje ľudské poznanie, tento národ bude vedieť BOŽEm že  TVOJOU prácou si ich priviedol k pokoju. TY si prišiel, aby si ich miloval, aby si ich stretol, aby si uchoval žhavé prebudenie v tomto národe v záujme Slávy PÁNA JEŽIŠA, čo bolo tak veľmi viditeľné na tomto mieste.

Mocný OTČE my tu stojíme v tomto kraji, kraji ( okrese ) Kisumu a z tohto miesta PANE ja sa začínam modliť za vedenie tohto národa, PANE tohto roku pritiahni ich bližšie k JEŽIŠOVI, pomôž im PANE. PANE my vieme, že TY si nadradený vládca, nesporný, nepopierateľný KRÁĽ a KRÁĽ všetkých ich sŕdc. Nech TY zvíťazíš nad srdcami vodcov v tejto krajine a otvoríš ich oči, aby oni mohli vidieť toto prebudenie, nech vidia, že národy hľadajú deň a noc toto prebudenie, že národy sa tu hrnú, nie preto, že by bola Keňa bohatá, nie preto, že Keňa má správnu politickú orientáciu, nie preto, že Keňa je vysoko rozvinutá, ale PANE oni stále prichádzajú kvôli pokladu, ktorý TY si tu uložil, poklad nad všetky poklady. Poklad prebudenia posledných časov. Tak môžu prijať toto prebudenie a ďalej ho poniesť do väčších rozmeroch.

PANE ja ŤA žiadam tohto dňa, pri tejto príležitosti, aby si tiež pomohol našim bezpečnostným silám, aby mohli pokračovať v práci, keď v námahe držia stráž, aby uchránili túto krajinu od nepriateľov evanjelia,  od nepriateľov Tvojich ľudí. PANE upevni ich, posilni ich, nech zbrane formované človekom proti nim sú odstránené dnes, aby aj oni, bezpečnostné sily, mohli prísť domov ako otcovia, mohli prísť domov ako matky, ako sestry, bratia, tety, strýkovia, že aj oni sa môžu vrátiť domov ku svojim rodinám. 

Mocný OTČE ja sa modlím za cirkvi v tomto národe, cirkev, ktorá je ďaleko od modloslužby, cirkev, ktorá je ďaleko od evanjelia prosperity, za cirkev, ktorá príjme túto správu: POKÁNIE! SPRAVODLIVOSŤ! SVATOSŤ! Pripravte cestu pre príchod Mesiáša! PANE pokračuj v TVOJEJ žiare, ohni, aby aj druhé národy prišli a prišli si pre oheň. 

Mocný OTČE, .. nemocnice.. pamätaj sa na chorých, Mocný OTČE na lekárov, zdravotné sestry Mocný OTČE, na učiteľov Mocný OTČE, na cesty v tomto národe, ,, pokračuj v sledovaní TVOJICH ľudí. Mocný OTČE ja sa modlím, aby si otvoril nebo v tomto roku v tomto národe, aby si chudobní ľudia obliekli úsmev,  aby nikdy neboli zahanbení. Aby si v tejto krajine poskytol kŕmivo pre ich zvieratá, aby si v tejto krajine tohto roku TY zabezpečil BOH JEHOVAH  v Mocnom mene JEŽIŠ. 

Drahocenný OTČE, ja sa modlím za vojakov v Somálsku, aby si ich zachoval PANE, ochráň ich OTČE, zakry ich štítom TVOJEJ Slávy, aby sa mohli vrátiť naspäť domov, znova, ako otcovia, matky, sestry, bratia, strýkovia, k rodinám.

Mocný OTČE ja teraz prehlasujem, že slová, ktoré som hovoril sa naplnia v Mocnom mene JEŽIŠ a všetky ostatné aspekty tejto krajiny v tomto roku 2016, že pre Keňu to môže byť názov krajina spravodlivosti, že pri premenovaní tejto krajiny na krajinu spravodlivosti sa vypratajú korupcie z tejto krajiny. Že na tomto mieste bude SLÁVA PÁNA naďalej pulzovať,…

V Mocnom Mene JEŽIŠ!

Amen a Amen!

Off 

10.2.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top