Home
 

PROROCTVO O PUSTOŠENÍ A NEPOKOJOCH PO VYTRHNUTÍ CIRKVI a zároveň proroctvo o odchode MUŽA BOŽIEHO do Izraela, zo dňa 11. 3. 2015

PÁN so mnou hovoril túto noc, o 3 hod. ráno, v stredu 11. Marca 2015, MOCNÝ BOH, veľmi strašným spôsobom, potom som zaspal a PÁN prišiel a hovoril so mnou znova, iba pred niekoľkými minútami PÁN dokončil rozhovor. Znova, po prvom rozhovore PÁN mi dovolil zaspať a potom dokončil druhú časť rozhovoru so mnou. Pán ma zobral po celom svete po tom, ako nastalo vytrhnutie cirkvi, niektorí ľudia sa pokúšali ma zastaviť, aby som im kázal evanjelium. Bolo mi povedané, že mi nie je dovolené viacej učiť o Pánovi, títo ľudia boli veľmi dobre ozbrojení a povedali mi, že mi nie je dovolené hovoriť. Dokonca aj keď sa ľudia zhromaždili a približovali sa ku mne, nebolo mi dovolené sa s nimi uvítať. Veľký súboj nastal medzi Služobníkom Božím, …s tým sa nemôžem s Vami zdielať. Tento krát so mnou hovoril po tom, ako cirkev bola zobratá hore, ako nastalo vytrhnutie. Mnoho ľudí prišlo ku mne, aby som im kázal, ale títo ľudia mi zakázali, boli to zlí ľudia, ktorých vidíte teraz vo svete robiť zlé veci a oni ma varovali, že nemôžem viac učiť evanjelium Ježiša. Oni ma držali v miestnosti a keď som vyšiel z miestnosti a keď som kráčal von z miestnosti, bolo tam veľa zhromaždených ľudí von.

Teraz je hodina prípravy pre tých, ktorí sú múdri, tí budú rozumieť urgenciI týchto dvoch správ. Shalom.

( obsah )

a ďalej   https://app.box.com/s/dt99r8motb279c7hys1jmr80kibep9g3

Tu je veľmi dôležitá časť sna, ktorú som Vám zabudol pripomenúť, kedy mi Pán hovoril o čase, kedy cirkev bude zobratá preč, ja som zabudol na významnú časť. Ako Pán hovoril, ja som si balil všetky moje veci do môjho vaku, ja som si balil všetko, bolo to tak plné, že bolo problematické zatiahnúť zips, a sťahoval som sa von po tom, ako došlo k vytrhnutiu cirkvi. Ja som sa vysťahoval a mieril som do Izraela, do Jeruzalema. Veľa ľudí utekalo, behalo ku mne, a žiadali ma, aby som im slúžil s evanjeliom. Ale nebolo mi dovolené, aby som im slúžil. Pán mi dal príkazy, že nemôžem viacej slúžiť, dokonca ani privítať ľudí viacej, toto je veľmi dôležitá časť, kedy som si balil moju tašku / vak, potom ako nastalo vytrhnutie a sťahoval som sa do Izraela. Môžete vidieť veľmi jasne, že čas končí.

( SÚHRN )

na konci tohto videa sa nachádza proroctvo:

Off 

11.3.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top