Home
 

PROROCTVO O EKONOMICKEJ KRÍZE NIKDY PREDTÝM NEVIDENEJ NA ZEMI, ZO DŇA 15.DECEMBRA 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 15. Decembra 2021

Sumarizácia:

Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH, MOCNÝ BOH IZRAELA, BOH JEŠURÚNA, OHROMNÝ BOH JAKOBA, ON hovoril so mnou vo veľmi, veľmi mocnom rozhovore.

PÁN YAHWEH hovoril so mnou a ukázal mi veci, ktoré tu opíšem. Vidím ľudí, ktorí sa idú pozerať po domoch. Dostanú tieto hlinené domy, ktoré boli rozbité, boli stále vo výstavbe. Vidím, ako tam niektorí ľudia stále kopú a snažia sa postaviť hlinený dom a ešte nie sú hotoví. Zostali tam, dvere ešte neboli dokončené. Ďalšou je rovná veranda. Robili veľa prác s drevom, pílenia a práce s drevom.

A tak na tejto druhej strane vidím ľudí, ktorí sa hádajú a bijú o peniaze. Jeden išiel na čerpaciu stanicu a zistil, že nemá peniaze na kreditnej karte, tak volal tomu druhému, aby mu poslal nejaké peniaze, cez mpesa alebo peniaze kreditnou kartou a ten druhý nevedel poslať, takže s jeho vozidlom tam uviazol.

A mnoho ľudí prechádza touto neuveriteľnou hospodárskou krízou, akú Zem ešte nevidela. Ľudia prišli o prácu, behajú a hľadajú peniaze, nemôžu ich získať, dokonca aj jedlo bolo veľmi ťažké zohnať a teraz prichádzali hľadať domy, tieto hlinené domy, ktoré sa stavali, ale ešte nie sú dokončené, ale oni, hoci ešte nie sú opravené, len opierajú dvere, s rodinami, v takej sú situácii, nemôžu si dovoliť palivo, veľa vozidiel stojí na ceste, nemôžu si dovoliť jedlo, nemôžu si dovoliť elektrinu, sú v tme, nedostatok vody, pretože nezaplatili účty za vodu.

Je to veľmi ťažká situácia, ktorú mi PÁN ukázal a ja neviem, pretože Biblia hovorí, že nikto nevie dňa ani hodinu, ale neviem, či sa to stane čoskoro tu v tomto čase, keď pripravujeme Kristovu Cirkev na príchod KRÁĽA, príchod MESIÁŠA, na ktorého misii pracujeme tu na ceste. Leštíme cestu, natierame, značíme cestu pre KRÁĽA alebo sa to udeje vo veľkom Súžení počas najväčšej ekonomickej krízy veľkého Súženia.

Ale toto je to, čo PÁN povedal, je to veľmi desivé, je to veľmi desivé. Takže ak sa o vás PÁN môže postarať, ďakujte Bohu. Len si HO vážte, pretože veci sa čoskoro zhoršia. Bude to mimo kontroly. Ľudia chodia v roztrhaných šatách a bili sa o peniaze. Došlo k veľkej fyzickej bitke.

PÁN ma postavil do boja. Bol to brutálny boj o peniaze, kde niekto nedal svoje peniaze na palivo do auta, uviazol. Takže to skončilo pästným súbojom a fyzickou bitkou, súbojom, veľmi vážnou situáciou, najhoršou hospodárskou krízou, akú kedy Zem videla.

Možno sa to stane teraz predtým, ako bude vzatá Cirkev, ale modlím sa, aby vás PÁN ušetril, Cirkev.

Ale to sa deje so mnou teraz, keď sa navzájom drieme v ťažkých časoch, v ťažkých časoch s protivníkmi BOHA, keď konečne Naša skutočná sila sa uvoľní a budeme musieť na neho zaútočiť a udrieť ho niekoľkokrát a on sa tiež pokúsi udrieť späť, ako si viete predstaviť, ale nemôže kvôli nadradenosti autority moci BOHA v Zjavení 11: 3.

Ale bude to čas ako žiadny iný, pohyb a zemetrasenia rúcajúce budovy, kamkoľvek ideme, ako vidíte, PÁN to ukázal už v úvode tejto generácii. Ale hovorím, že ak sa to stane v tomto veku, skôr ako PÁN vezme Cirkev, oh, oh, oh, oh.
Potom, ak teraz máte jedlo, začnite hneď ďakovať BOHU a schovajte ho, pretože to bude neznesiteľne strašné.

MESIÁŠ prichádza požehnaní ľudia a Boží súd prichádza do USA. USA zasiahne veľmi silné zemetrasenie. Toto zemetrasenie veľmi tvrdo zasiahne najmä Washington DC. Zemetrasenie zrúti vo Washingtone pamätník, zrúti polovicu Národnej katedrály vo Washingtone. Zrúti sa polovica kupoly a rozdelí Capitol Hill- US Kongres a veľmi prudko otrasie Bielym domom a prinesie vodu, ktorá vytreskne spod pôdy a zaplaví Biely dom. Všetky tieto veci vidím.




MESIÁŠ prichádza, požehnaní ľudia.


MESIÁŠ prichádza!


Buďte si ist´´i, že ste pripravení po celý čas, Toda raba, Baruch hashem.


Off 

16.12.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top