Home
 

PROROCTVO PÁNA O MASÍVNOM SÚDE PRICHÁDZAJÚCOM DO USA ZO DŇA 13. DECEMBRA 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 13. Decembra 2021

Sumarizácia:


Nuž, požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH ma vzal do Spojených štátov amerických a vidím sériu súdov prichádzajúcich do USA.

PÁN ma privádza do domu a v tých kancelárskych priestoroch niekto podával príspevky na výskum, boli to príspevky NIH – granty Národného inštitútu zdravia, (civilné) granty. Opäť ide o príspevky NIH, takže National Institutes of Health ( Národný inštitút zdravia ) a ja vidím formát predného formulára, ktorý je vždy vyplnený, a vidím ho, ako ich zostavuje, všetky jeho publikácie a potom niekto iný prinesie ďalší príspevok, porovnávajú a potom príde búrka.

Udrela veľká búrka, tak sme sa rozbehli. Utekal som tiež zavrieť okná. Bolo to veľmi masívne. Niektorí ľudia utekajú po pravej strane. Sú tam predné dvere, zadné dvere a vbehli pod nákladné auto. Padá veľa trosiek a spolu so zemetrasením. Vidím zemetrasenie, ktoré sa trasie, a vidím kamión… je tam zemetrasenie, ktoré bolo predpovedané aj pre USA. Ja to vidím.

Neviem, či sa títo dvaja zídu spolu alebo oddelene, ale zemetrasenie sa trasie, až kým nespadne kamión. Kamióny padajú, ale my sme bežali zavrieť… Bežal som sám zavrieť dvere. Sú tam dvere, ktoré majú dve časti. Spodnú časť a hornú časť. Takže spodná bola zamknutá, horná bola otvorená, takže som bežal a snažili sme sa zatlačiť túto hornú, aby sme ju tiež zamkli a jedna z osôb, ktorá bola s nami, utiekla cez búrku a prichádza. Neviem či je sneh.

A potom, padá veľa trosiek, veľa vecí ako trosky dreva. Takže pád tých drevených vecí mohol byť aj otrasom zemetrasenia a ľudia utekajú. Veci na nich padajú. Neviem, či ich zasiahne druhá búrka, ale zmiešaná so zemetrasením, alebo sú oddelení.

Viete, že do Washingtonu DC prichádza veľké zemetrasenie. PÁN o tom hovoril veľmi výrečne, čo zasiahne Hlavné mesto, Katedrálu, Pamätník, Kapitol US Kongres a otrasie aj Bielym domom, v podstate otrasie mestom.

Je tu vyslovené proroctvo a súd, ale teraz tu vidím iné. Ponáhľame sa, ľudia sa uchádzajú o granty NIH, ktoré majú predložiť. Zhromažďujú sa na jednom stole. Vidím formulár, ktorý je navrchu, tikajú veci, ktoré sme splnili a potom príde búrka, takže bežíme zavrieť… sú tam dvere so spodnou a hornou časťou. Spodná bola zamknutá, ale my sme bežali uzamknúť hornú. A potom jeden z ľudí utečie cez búrku. Vyzerá to, že padá sneh a potom zadnými dverami uteká ďalšia osoba, na ktorú padá veľa vecí. Vojde pod nákladné auto, aby mohla ujsť.


PÁN VYŽADUJE POKÁNIE.


MESIÁŠ PRICHÁDZA.


Ďakujem.

Off 

15.12.2021 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top