Home
 

NAPLNENÉ PROROCTVO PÁNA O ZEMETRASENÍ V AUSTRÁLII, 23. SEPTEMBER 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 23. SEPTEMBER 2021
Sumarizácia:

Nuž požehnaní ľudia, toto sú MIMORIADNE SPRÁVY!

PROROCTVO PÁNA, proroctvo ktoré som dal v Januári 2018, a bolo to umiestnené v rovnakom dni na youtube, v januári 2018.

A potom 10. januára 2018 som opäť prišiel naživo a vydal som toto proroctvo v r. druhý rozhovor PÁNA a to proroctvo hovorí, že v Austrálii prichádza zemetrasenie. Do Austrálie prichádza zemetrasenie a v tom proroctve ma počujete, ako sme prišli do Austrálie.

Vstúpil som do haly a tam je obrubník a parkovisko, ale vošiel som do haly, potom mesto zasiahlo zemetrasenie a hovorím, že to musí byť Austrália, a hovorím o vysokej tmavšej budove, ktorá má sklo a hliník, a hovorím o konkrétnych detailoch, že keď príde toto zemetrasenie, bude to strecha, vrchná časť budovy, ktorá sa odlomí a spadne.

K zemetraseniu došlo len pred niekoľkými hodinami v Austrálii. Toto sú najnovšie správy, požehnaní ľudia. Proroctvo PÁNA sa splnilo a hovoria, že Austrália nikdy nezažila takú úroveň zemetrasenia od európskeho osídlenia, to znamená odvtedy, čo ľudia prišli na ostrov Austrália. Zemetrasenie v Austrálii zasiahlo Austráliu tak veľmi, veľmi silným spôsobom že otriaslo až do Tasmánie, až do Perthu, až do Canberry a toto je najnovšia správa.

Práve beží vo všetkých hlavných spravodajských sieťach, proroctvo zo 17. januára roku 2018. A keď vidíte budovu, spôsob, akým zemetrasenie zasiahlo mesto Melbourne, je vrcholom tejto jedinečnej budovy, o ktorej hovorím. proroctvo. Odlomil sa vrch budovy. Ale ak vidíte priamo pred sebou, vidíte tmavú budovu, vysokú budovu, ktorú som v tom proroctve videl aj ja.

Je to teda veľmi silné obdobie v histórii Cirkvi. Opäť proroctvo o zemetrasení prichádzajúcom do Austrálie … a hovoria, že toto zemetrasenie je historické, pretože Austrália necítila ešte tak silné Zemetrasenie.

To je to, čo tu hovoria. Hovorí sa, že pred niekoľkými rokmi boli otrasení asi pred 9 rokmi, boli otrasení 4,0. Teraz však hovoria, že je najťažšie ich zasiahnutie a otriaslo oboma austrálskymi mestami a v tom proroctve ma počujete hovoriť veľmi jasne.

Proroctvo zo 17. januára 2018. Prehrajeme ho práve teraz. 17. januára vám to budeme hrať v rozhlase, 17. januára roku 2018, počujete ma hovoriť o Austrálii.

Austráliu zasiahlo zemetrasenie. Hovorím o budove, ktorej vrch bol prasknutý, a kľúčovým znakom tohto zemetrasenia, ku ktorému došlo asi pred 4 alebo 5 hodinami, je, že vrch budovy je ten, ktorý bol odlomený a spadol do ulíc. A znova som povedal, že to je vrch budovy, ktorý odpadol.

Tmavú budovu s vysokým čiernym dubom vidíte v pozadí. Táto budova nie je rozbitá, ale je otrasená spolu s celým mestom, spolu s ostatnými mestami, Canberra. Je to veľké zemetrasenie, ktoré siahalo až do Tasmánie …

PROROCTVO PÁNA ZO DŇA 17. JANUÁRA 2018:

A ĎALŠIE PROROCTVO PÁNA O ZEMETRASENÍ V AUSTRÁLII:

Off 

23.9.2021 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIENaplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top