Home
 

VÍZIA PÁNA O UZDRAVENÍ MENTÁLNEJ CHOREJ A ĎALŠÍCH UZDRAVENIACH, 30. AUGUST 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa 30. August 2021

Sumarizácia:

Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou iba pred niekoľkými minútami a v tomto ohromnom rozhovore požehnaní ľudia, PÁN YAHWEH, najprv ma zobral do Južnej Kórei a hovoril som tam so Snr. Arcibiskupom, Arthurom Parkom, prišiel ku mne a hovoril so mnou a potom, keď sme ukončili rozhovor on odišiel a ja som odišiel.

A potom ma PÁN zobral do Kene, PÁN ma zobral do jednej z dedín v Keni, ja som tam bola a tam bola mentálne chorá, žena, ktorá bola mentálne chorá, ktorá bola skutočne agresívna, pretože bola na poli, pokúšali sa ju zadržať zápasili. A báli sa, že tie malé kolíky, ktoré tam vložili a držali paradajky, jej ublížia.

Ona bola veľmi agresívna, extrémne agresívna. Ja som videl dvoch chlapcov, ktorí tam boli. Veľmi, veľmi agresívna mentálne chorá žena. Takže ma PÁN zobral do tej dediny v Keni a keď som tam prišiel, potom mi ju PÁN priniesol do mojej prítomnosti.

A potom ju uzdravil. Bola uzdravená pomazaním, ktoré PÁN vložil na JEHO DVOCH SLUŽOBNÍKOV, a mentálne ochorenie skončilo. Potom, ona zobrala čerstvú kukuricu, ktorú zobrala z úrody a potom dala mi kukuricu. Zobral som s mojou rukou a jedol som. Veľmi sladká kukurica.

Takže PÁN uzdraví mentálne chorú ženu, už som ju navštívil, PÁN ju zobral ku JEHO SLUŽOBNÍKOM a bola uzdravená, nadobudla očný kontakt so mnou. Mnoho mentálne chorých bude uzdravených v tomto národe a množstvo iných ochorení.

Pretože PÁN tiež nariadil uzdravenia chromých, slepí, hluchí, nemí, dokonca aj v Južnej Korei a aj v iných národoch, ktoré sú naladené. Takže toto je ohromný čas v histórii Cirkvi, keď sa PÁN rozhodol navštíviť Cirkev, dekorovať NEVESTU, pripraviť Cirkev otvorene a verejne.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Pamätajte, ja som videl PRÍCHOD KRÁĽA!

Ja som videl Cirkev, ktorú si zoberie, je to SVÄTÁ CIRKEV, JA SOM VIDEL TIEŽ CIRKEV VO VNÚTRI NEBA, JA JU VIDÍM, AKO UCTIEVA PRED TRÓNOM BOŽÍM.

TIETO SLOVÁ BUDÚ NAPLNENÉ!

Nech PÁN žehná vaše uši, nech vaše uši naslúchajú SLOVÁ PÁNA.

Ďakujem vám.

Off 

31.8.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top