Home
 

MESIÁŠ PRICHÁDZA, ZJAVENIE DVOCH PROROKOV, SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11, KTORÍ PRIPRAVUJÚ CESTU, 5. DECEMBRA 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE

odvysielané na www.jesusislordradio.info
Proroctvo dňa 5. Decembra 2019
sumarizácia:  

V tejto hodine je absolútne veľmi jasné každej živej bytosti, že MESIÁŠ PRICHÁDZA a národy sa potrebujú prirpaviť v absolútnej spravodlivosti a aby boli svätí pre príchod KRÁĽA, pre príchod MESIÁŠA.

Toto je epicentrum celého rozhovoru. Takže včera rovnako odzrkadlujúc na rovnakom rozhovore, keď ma PÁN zodvihol hore do Neba  a ukázal mi DVA OLIVOVÉ STROMY, ktoré stoja pred HOSPODINOM CELEJ ZEME.

A v tom rozhovore včera sme videli ohromné zjavenie, ktoré PÁN položl pred národy v tejto hodine. PÁN včera zjavil, dal ohromné zjavenie národom Zeme a špeciálne Cirkvi Kristovej že DVAJA MEGA OHROMNÍ PROROCI, PROROCI z knihy Zjavenia Jána 11 kapitoly, starovekí proroki a priatelia YAHWEH, ktorí boli poslaní ku vám, aby vám povedali o slávnom príchode MESIÁŠA a aby vám dali inštrukcie, ako sa pripraviť na príchod MESIÁŠA. Aby vám dali inštrukcie v hodine spravodlivosti, že toto je hodina pre svätosť, hodina pre pokánie a odvrátenie sa od hriechov. Toto je čas pre nulovú toleranciu hriechu.

Vidíme veľmi jasne, že každý z nich má dve duchovné formy. Pomazanie a autority majú dve duchovné formy. A videli sme veľmio jasne, ako sme čítali včera z knihy

Zjavenia 11:3 a 6 3A dám svojim dvom svedkom, a budú prorokovať tisíc dvesto šesťdesiat dní, oblečení v smútočných vreciach.

6 Tí majú moc a právo zavrieť nebo, aby nepršal dážď vo dňoch ich proroctva. A majú moc nad vodami, aby ich obrátili na krv a bili zem každou ranou koľkokoľvek ráz by chceli.

Každý z nich má doslova skutočne moc zavrieť nebo alebo otvoriť nebo, a v rovnakom čase tiež zasiahnúť Zem s morom, alebo premeniť vodu na krv. A oni sú dvaja a jeden z nich – pretože:  ako je uložené ľuďom raz zomrieť, … ( Židom 9:27 ) – bol zobratý Archanjelom a vzkriesený pred Trónom Boha – ja som videl túto udalosť, oni sú si vedomí tejto udalosti, každý z nich si je vedomý touto udalosťou.

A druhý z nich JE ANJEL, ktorý bol zobratý v ohnivom vozi. Takže v tom zjavení, ktoré dal PÁN včera, ja chcem iba pridať jednu vec dnes, že PÁN hovoril hlasom, keď mi PÁN ukázal ich DVOCH AKO STOJA PRED HOSPODINOM CELEJ ZEME, potom HLAS PÁNA HOVORIL A POVEDAL: Keď kdekoľvek jeden z nich pôjde, ten druhý tam musí byť. Inými slovami povedané:  obidvaja chodia na rovnaké miesto, v rovnakom čase všade na tejto misii. Kdekoľvek jeden z nich ide, druhý tam musí byť.

Oni sú vždy DVAJA. jeden vždy v neviditeľnom tele ( Mojžiš, pozn. ), ale mnoho krát PÁN prinesie zjavenie od Boha. Zjavenie od BOHA OTCA, takže ľudia môžu vidieť jedného, ktorý je v nesmrteľnom slávnom tele a keď ich predstaví, že každý z nich je dvoch formách. V tomto mega ohromnom navštívení PÁNA, ktoré sa konalo predvčerom.

Potom PÁN tiež prezentoval rovný pilier, ktorý prišiel z Neba a usadil sa na temenách ich hláv. Prehlasuje a ukazuje tejto generácii ich spravodlivosť, svätosť a správne postavenie pred PÁNOM. A ich nesmierne obrovské pomazanie, ktorým oni disponujú je tiež ilustrovné ohromnou obrovskou velkosťou DVOCH OLIVOVÝCH STROMOV. Velmi vyskoý, veľmi vysoký, veľmi bohatý, takmer siaha po Nebo.

Ale viac dôležitejšie po tom, čo HLAS hovoril, a názorne predviedol, že každý z nich má dve pomazania ako oni slúžia, jeden v nesmrteľnom tele a druhý vo fyzickom tele a mnoho krát menia pozíciu, celý čas. Celý čas, že keď začnete rozhovor s týmto, a keď končíte rádiový telefonát, končíte s druhým.

BOH OTEC podpisuje identitu, chrakteristiku každého jedného z tých DVOCH. Keď píše charakteristický rys o jednom, potom napíše druhého pod. Potom ďalší znak jedného a druhého napíše pod. Štyri charakteristické znaky a potom BOH OTEC to preukázal na kuse papiera. A ON povedal, že sú v tejto forme. Takže, jeden môže zatvoriť Nebo a tiež prikázať Oblaku BOHA aby prišiel, BOŽÍ PRIATEĽ, aby prišiel k NEMU. A druhý robí to isté .

BOH zobral kúsok papiera v Nebi a zapísal to 4x. A potom to zobral a priniesol veľmi blízko pred moje oči. MESIÁŠ PRICHÁDZA. NEDAL VÁM PÁN OHROMNÉ ZJAVENIE PRE TÚTO HODINU? NEHOVORIL K TEJTO GENERÁCII BOH JEHOVAJ YAHWEH? NEHOVORIL S VAMI PÁN, ABY STE SA PRIPRAVILI A BOLI SVÄTÍ PRE PRÍCHOD MESIÁŠA?

Ja prídem ku vám, keď mi PÁN dovolí, aby som vám odovzdal väčšie zjavenie, ktoré bolo v tomto rozhovore pre Cirkvi. PRIPRAVTE CESTU. Ja som videl Cirkev zobratú PÁNOM, SVÄTÚ CIRKEV, SLÁVNU CIRKEV, BOLI ZODVIHNUTÍ HORE a PÁN ma zodvihol hore nad oblohu a ja som videl ich vstup, oni prechádzali predo mnou, Nebo sa otvorilo a dotýkali sa slávnych schodoch ako vstupovali a potom sa dvere zatvorili.

A potom DVAJA PROROCI začali druhú časť ich misie na tejto Zemi.

MESIÁŠ PRICHÁDZA

PRIPRAVTE CESTU PÁNOVI

Teraz je zmieňované v novinách, že Irán vyvíja nukleárne hlavice.  Francúzsko, Nemecko, Holandsko, Británia teraz obviňujú oficiálne Iran pred spojenými národmi ( UN ), že Irán vyvíja nukleárne zbrane. A rakety, ktoré majú schopnosť niesť nukleárnu hlavicu. Pamätáte sa na proroctvo, keď som vám povedal, že dve rakety budú vystrelené a zasiahnú, prídu z Izraela a zasiahnú jadrové zariadenie v Irane na púšti, na úpätí hory. Všetky tieto proroctvá sa vzťahujú na PRÍCHOD MESÁŠA.

MESIÁŠ PRICHÁDZA požehnaní ľudia. Zmeny vedenia nastali v Jeruzaleme, Benjamin Netanyahu prišiel do vlády a odišiel, prišiel a odišiel.

NEHOVORIL PÁN S VAMI?

A ja vidím sám seba, ako stojím pred TRÓNOM BOHA a moje rúcho je totálne transfigurované a slávne. A ja vidím BARÁNKA BOŽIEHO prichádzať od trónu. SLÁVNY BARÁNOK BOŽÍ PRICHÁDZA CELOU CESTOU OD BOŹIEHO TRÓNU a prišiel tu, k mojim nohám.

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Toda shalom, shalom toda. 

SJ - MYSTERIA DVOCH PROROKOV 2

a555f0a2-5659-4886-a5df-f681840b9b67

WhatsApp Image 2019-11-25 at 08.46.33 (1)01187a4e-c728-4ab2-9f6a-bcc5ace55963

Off 

6.12.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top