Home
 

ZJAVENIE O DVOCH OLIVÁCH, KTORÉ STOJA PRED HOSPODINOM CELEJ ZEME, 3. DECEMBRA 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE

odvysielané na www.jesusislordradio.info
Proroctvo dňa 3. Decembra 2019
sumarizácia:  

Túto noc, nejakú hodinu pred ránom, PÁN JEHOVAH ma zodvihol hore ku Nebu, takže ON ma zodvihol smerom k Slávnemu Kráľovstvu v nebi a potom z Neba mi PÁN ukázal Zbor DVOCH PROROKOV zo Zjavenia Jána.

Z Neba som videl veľmi ohromný míting, veľmi šokujúci míting, veľmi, veľmi obrovský míting, z Neba som videl, dovolil mi vidieť zhora, videl som veliký míting, obrovský míting, ja neviem, aký míting to je, alebo je to časť všetkých mítingov, ale tento míting, čo vyzerá byť skôr ako míting v Kisumu, potom som videl DVA OLIVOVÉ STROMY, videl som spôsob, ako sa týčili vysoko z pôdy Zeme,  ja som videl, ako rástli veľmi veľmi vysoko DVA OLIVOVÉ STROMY, vzájomne vedľa seba. Jeden na ľavej strane a jeden na ľavej strane, ako stoja pred HOSPODINOM celej Zeme.

Toto je obávaný rozhovor, poukazujúc na dispenzáciu času a času, v ktorom sa nachádzame, veľmi obávaný rozhovor vzťahujúc sa na večnos%t Cirkvi, veľmi seriózny rozhovor vzťahujúc sa na koniec histórie, koniec času, vzťahujúc sa na Slávne Kráľovstvo BOHA, na ktoré sa všetci pripravujete. A ja prídem ku vám a otvorím vám viac ohľadom tohto veľmi hrozného rozhovoru.

Ja som videl DVA OLIVOVÉ STROMY veľmi obrovské, veľmi silné zo Zeme ako sa týčili veľmi vysoko, veľmi vysoko celou cestou do neba, stáli pred PÁNOM celej Zeme. Čítam z knihy Zachariáša 4:13-14 13Na to mi riekol a povedal: Či nevieš, čo znamenajútie veci? A povedal som: Neviem, pane. 14Vtedy riekol: To sú dve deti oleja, ktoré stoja pred Pánom celej zeme. Inými slovami povedaná,

PROROCI z knihy Zjavenia 11, tí, ktorí prídu a budú bojovať proti antikristovi, a falošnému prorokovi, ktorí už sú za rohom, to sú tí, ktorí pripravujú cestu pred Slávnym príchodom MESIÁŠA, a zabezpečujú vstup pre vstup, bezpečný vstup, oni zabezpečujú vstup Cirkvi do Slávneho večného Kráľovstva BOHA.

A môžete vidieť, že čerpajú ich moc z pomazania PÁNA. Z pomazania DUCHA SVÄTÉHO. Olivové stromy sú zdrojom olivového oleja. Ale toto je moc BOHA OTCA, ktorá ich umocňuje.

Ale toto hovorí tak veľa o príchode MESIÁŠA, a ako hodiny v Nebi sa zmenili. Nech vás PÁN žehná, ja ku vám prídem neskôr, v obrovských detailoch a viac vám otvorím o týchto DVOCH Olivových stromoch, ktoré mi dnes PÁN znova ukázal, týčili sa zo Zeme veľmi vysoko, veľmi mocné, veľmi silné, ponad všetko, ponad všetky budovy, všetkých ľudí, ponad všetko na Zemi a oni sa týčili veľmi vysoko k Nebu.

Pamätajte, znova, 20. februára a 25.- ho, 2018, kedy mi PÁN ukázal rovnaké olivové stromy, keď som tam stál a druhý Prorok stál po mojej ľavej strane, a potom PÁN bol priamo pred nami a potom zrazu náhle obrovské olivové stromy rástli z oboch nás a dosahovali Nebo.

Takže toto je veľmi šokujúci čas, veľmi hrozný čas, všetko, čo potrebujete urobiť, je strániť sa vydieranie, stráňte sa vydierania, pretože PÁN mi povedal, že žiaden vydierač nevstúpi do Kráľovstva BOŽIEHO. Takže si buďte istí, že ste čistý od tejto zlej aktivity. A buďte svätí a prijmite JEŽIŠA, pretože bez svätosti nikto neuvidí PÁNA. Stráňte sa hriechov, žite svätý kresťanský život.

Pamätáte, návšteva, keď mi ukázal, ako Cirkev bola zobratá a všetci vydierači ostali. Takže si buďte istí, že prijmete JEŽIŠA KRISTA skrze pokánie, buďte pokrstení úplným ponorením, sa do vody, a prijmite DUCHA SVÄTÉHO, a žite svätý kresťanský život, nulová tolerancia ku sexuálnym hriechom, sexuálne hriechy ničia túto generáciu, sexuály chtíč, odrežte to preč! Sexuálne hriechy – odrežte ich! Keď môžete odrezať sexuálne hriechy, potom môžete odrezať všetky iné hriechy…. klamstvá, zvody, perverzia, – všetky tieto veci odrežte.

Stráňte sa sexuálnych hriechov a buďte znovuzorední SPŔAVNE! Pretože iba tí, ktorí sú SPRÁVNE znovuzrodení, ja som ich videl vstupovať do Slávneho Nebeského Kráľovstva BOHA.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

PRIPRAVTE CESTU PÁNOVI!

Toda haverim, toda, toda, toda shalom.

Toto je ON, o ktorom bolo napísané, že v posledných dňoch vám pošlem hrozného PROROKA ELIÁŠA, a – pamätajte na zákon MOJŽIŠA, môjho služobníka, ktorému som prikázal na Hórebe o celom Izraelovi ustanovenia a súdy.

Ďakujem vám, nech vás PÁN žehná. 

 

Poznámka – VYDIERANIE – význam slova :
vydierať – násilne žiadať – vymáhať
Vydieranie: … s úmyslom získať,
… konanie, ktoré núti iného konať proti jeho vôli za účelom odcudzenia alebo vydierania, nútenie použiť hrozbu odhaľujúcu pravdivé alebo NEPRAVDIVE IMFORMÁCIE O OSOBE, pokiaľ nie sú splnené určité požiadavky, akékoľvek vydieranie alebo zastrašovanie najmä hrozbou vystavenia jednotlivca získaniu výhody, ktorá je zvyčajne finančná, ev. iná… hrozba odhalenia trápnych, nepravdivých informácií o inej osobe…
Zámer vydierača: VLASTNÝ ZISK vydierača a príčina STRATY, UJMY, POŠKODENIA pre vydieraného.

 

CIRKEV POKÁNIA A SVÄTOSTI NA SLOVENSKU 1743691_580582558697084_1552932791_n

Off 

6.12.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top