Home
 

MOCNÉ ZÁZRAKY UZDRAVENÍ PÁNA VO FÍNSKU!

ĎALŠÍ MOCNÝ ZÁZRAK UZDRAVENIA VO FÍNSKU! 🇫🇮

… ZVEREJŇUJEME IBA NIEKOĽKO ZO VŠETKýCH …

MIMORIADNE SPRÁVY!

66-ročná Irmeli Vallineva sa uzdravila z chronického krvácania a psychotickej depresie v meste Kouvola, Fínsku 28. apríla 2019 počas Super Grand Mega Globálnej uzdravujúcej služby, cez rádio Jesus is Lord.keď NAJMOCNEJŠÍ PROROCI HOSPODINA nariadili uzdravenia až do koncov Zeme z ich rezidencie v Nairobi, Keni, 7000 km od Fínska.

Irmeli trpela krvácaním už mnoho rokov takmer na denne. Išla do nemocnice Kuusankoski, ale lekári ju neboli schopní uzdraviť. Irmeli brala nejaký liek, ale krv stále prúdila. Irmeli používala plienky a cítila sa veľmi zahanebná. Irmeli opísala, ako ju nepretržité krvácanie vystrašilo a ona sa bála, čo je s ňou zlé. Lekári jej diagnostikovali aj psychotickú depresiu a úzkosť a preto jej bol priznaný invalidný dôchodok a musela ukončiť prácu.

Potom prišla tá najväčšia historická nedeľa, 28. apríl 2019, keď boli ľudia zhromaždení v Cirkvách na 87 štadiónoch v Keni a tiež po celom svete, a tiež Irmeli bola naladená vo fínskom meste Kouvola, kde čakala na svoje uzdravenie. NAJVYŠŠÍ, NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA nariadili uzdravenia a Irmeli opísala, ako cítila v jej tele pocit tepla, radosti a pokoja. V ten historický deň sa krvácanie okamžite zastavilo a Irmeli je teraz úplne vyliečená! Hospodin uzdravil aj depresiu. Popísala, ako sa po tomto dni cítila veľmi dobre, pokojne a radostne a hovorí, že jej život je teraz oveľa jednoduchší, pretože už sa nemusí báť.

Irmeli chce povzbudiť všetkých ľudí, ktorí trpia, a hovorí, že proste Pána, aby vám pomohol a uzdravil vás. Povzbudzuje každého, aby počúval a bol naladený na Stretnutie Najsvätejšieho Najmocnejšieho PROROKA PÁNA a na prebudenie posledných časov. Ďakuje Pánovi Hospodinovi, BOHU, Svätému BOHU izraela a JEHO DVOM PROROKOM, SVEDKOM za veľmi mocné uzdravenie!

„Ježiš odpovedal:„ Čo je nemožné u ľudí, je možné BOHU.Lukáš 18:27

ĎALŠÍ MOCNÝ ZÁZRAK VO FÍNSKU!: 

MOCNÝ PROROK PÁNA ZODVIHOL NINU VO FÍNSKU VO VZDIALENOSTI 7000 KM OD NAIROBI Z INVALIDNÉHO VOZÍKA, 

keď DVAJA NAJMOCNEJŠÍ PROROCI PÁNA nariadili uzdravenia z ich rezidencie v Nairobi cez rádio Jesus is Lord.  Lekári upozorňovali Ninu, že bude musieť ostať v nemocnici aspoň 6 týždňov, ale keď Ninu videli zrazu  chodiť, neostávalo im iné, ako ju prepustiť z nemocnice,… 

SLÁVA PÁNOVI A VĎAKA JEMU ZA JEHO DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP,. ktorých ON poslal s JEHO MOCOU A AUTORITOU!! ….

https://morningdewnews.wordpress.com/2019/04/30/prophet-owuor-raises-finnish-woman-from-wheelchair-7000-kilometres-away/?fbclid=IwAR0rpJHYoTK_-c2lV3R9aaPlFemSIoXc-oARNnTy4BLLcaZGmbYgiqvg6WI

Off 

29.5.2019 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top