Home
 

PROROCTVO BOHA OTCA, AKO ODOVZDÁVA MERACÍ PRÚT JEHO DVOM NAJMOCNEJŠÍM PROROKOM, 16. MÁJ 2019

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV, DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP.,
odvysielané na www.jesusislordradio.info
DŇA 16. mája 2019,

sumarizácia:  

PÁN JEHOVAH ELOHIM, VEČNÝ BOH JEHOVAH EL OLAM, NAJVYŠŠÍ BOH, JEHOVAH ELION, ZVRCHOVANÝ PÁN, JEHOVAH ADONAI, VEČNÝ STVORITEĽ JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH EL GIBBOR, MOCNÝ BOH, MOCNÝ BOH IZRAELA, ON hovoril so mnou túto minulú noc požehnaní ľudia. Čakal som chvíľu na ľudí, pokiaľ bude obedňajšia prestávka, aby mohli vyjsť z ich pracoviska, aby oni tiež sa mohli zúčastniť tohto rozhovoru.

Túto minulú noc, 16. mája 2019, PÁN, JEHOVAH TSIDKENU, PÁN SPRAVODLIVOSTI, JEHOVAH ROHI – NÁŠ PASTIER, PASTIER NAŠICH DUŠÍ, ON hovoril ku mne túto minulú noc veľmi, veľmi ohromujúcim spôsobom a chcem sa s tým s vami zdielať teraz a trošku Vám to otvoriť.

Tento rozhovor sa vzťahuje na tento čas, k tejto generácii, na čas, ktorý tiká v Nebi, pokračuje tikať a je to jeden zo znakov, ktorý by mal prebudiť vaše duše, aby ste sa mohli pripraviť na Slávny príchod MESIÁŠA.

V tomto rozhovore minulej noci ja som videl ruky samotného PÁNA BOHA OTCA. Ja som videl ruky samotného BOHA OTCA, ako mi podával prút. HOSPODIN mi podával meriaci prút a ja som nevedel aká je veľkosť tohto prútu, Biblia sa o tom nezmieňuje. Tento meriaci prút, ktorý HOSPODIN dal JEHO DVOM PROROKOM V ZJAVENÍ JÁNA 11 kap., v skutočnosti má koniec. Na konci ON zaostril ako ceruzku a tiež naostril.

Takže, keď sa zmeria, potom sa označí, zmeriate a potom označíte. Znova, túto minulú noc, ruky PÁNA BOHA VŠEMOHÚCEHO mi podali meriaci prút. Meriaci prút mi bol podaný minulú noc a ja som nevedel, že v skutočnosti tento meriaci prút mal koniec, zaostrený ako ceruzka. Takže v podstate, keď som odmeral, potom som označil. Ceruzka je zaostrená, aby mohla označiť. To je prút, ktorý nestratí svoju ostrosť, ako ceruzky, ktoré tu poznáte na tomto svete. Je to ceruza, ktorá označuje, nie pero, je to ceruza. BOŽIA CERUZA.

Takže, keď som zmeral, potom som označil, zmeral a označil, kdekoľvek zastavím, označím. BOŽIA CERUZA. Toto je rozhovor a potom HLASOM, HLASOM mi dával jeho ceruzu. PÁN mi ukazoval niekoho, nemohol som ho vidieť dobre, a ON mi povedal HLASOM, že tá osoba bude budovať Chrám počas súženia. Znova, PÁN HLASOM hovoril o budovaní Chrámu počas súženia. Chrám, ktorý je budovaný počas veľkého súženia. Chrám, v ktorom bude sedieť antikrist. Chrám, ktorý bude tiež stavať falošný prorok, falošný prorok, ktorý bude žid, bude stavať.

A to je rozhovor, ktorý má PÁN s Cirkvou a národmi Zeme túto minulú noc. Otvoril som vám to trošku, aby ste prorozumeli, prečo HOSPODIN mi podal mariaci prút a na konci toho je ceruza, BOŽIA CERUZA. Takže ja som zemral a označil, zmeral a označil. ON povedal: zodvihni sa, choď a meraj! V knihe Zjavenia Jána 11 kap., ON hovorí nasledujúce: 1A bola mi daná trstina, podobná prútu, a anjel stál a povedal: Vstaň a zmeraj chrám Boží aj oltár aj tých, ktorí sa modlia v ňom. 2A dvor, ktorý je z vonku chrámu, vyhoď von a nemeraj ho, lebo je daný pohanom, i to sväté mesto budú šliapať štyridsaťdva mesiacov. 

Požehnaní ľudia, než vám to vysvetlím, dovoľte mi čítať z knihy Ezechiel 40:3 3A doviedol ma ta. A hľa,bol tam nejaký muž, ktorý bol na pohľad ako meď, a mal ľanovú šnúru vo svojej ruke a trstinu na meranie, a stál v bráne.

Dovoľte mi čítať zo Žalmu 19:4 ( v sloven. preklade verš 5 ), preklad tu je z anglických prekladov Biblie, podľa SLOV PÁNA –   Ich línia ( ich HLAS ) vyšla cez celú zem a ich slová až do konca sveta. V nich postavil príbytok pre slnko, 

Takže čo PÁN tu hovorí tejto generáci, požehnaní ľudia? 

keď mi podal meriaci prút, je to prút, na ktorom konci je naostrená ceruza. Zmeral som a označil. Keď som zmeral, označil, to označuje. To je úžasné, požehnaní ľudia. My vieme veľmi dobre, že čas sa kráti, čas sa rýchlo kráti pre Cirkev, pre pohanský / nežidovský svet.

A PÁN hovorí veľmi jasne o udalosti, ktoré sa vzťahujú k Cirkvi teraz, a tiež k Izraelu. ON hovorí o prebudení pohanskej Cirkvi a tiež o prebudení Izraela, národnom prebudení Izraela. Vykúpenie Izraela. My vieme veľmi dobre, že TEN, ktorý to hovorí teraz s vami, má povinnosti, je zviazaný povinnosťami na tejto misii, aby meral uctievanie v DOME PÁNA.

ON bol poslaný do pohanského sveta, aby meral uctievanie v CHRÁME PÁNA, V DOME PÁNA.

TENTO PRÚT JE ŠTANDARD BOHA 

Tento prút je merítko uctievania, merítko svätosti, merítko spravodlivosti a reprezentuje ŚTANDARD BOHA, ktorý sa nemení! BOŽÍ PRESNÝ ZÁKON, keď sa prichádza ku vstupu do večnosti! Meranie doktrín, meranie vašej viery, viery v PÁNA JEŽIŠA, PÁNA.

To je dôvod prečo tento merací prút je teraz v prevádzke, aby pripravil cestu pre SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA.

Potom, ako Cirkev bude vytrhnutá vo vytrhnutí Cirkvi, potom,  tam počujete HLAS, ktorý hovorí a poukazuje: toto je osobnosť, ktorá znova vybuduje Chrám počas súženia. A merací prút sa stáva tak kľúčový teraz, zo Zjavenia Jána 11, –  Vstaň a zmeraj chrám Boží .. a zmeraj obete, ktoré tam boli ponúkané, zmeraj uctievanie.

Inými slovami povedané, prines nápravu uctievania / kázania tam. Prináša nápravu, práve teraz.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

PRIPRAVTE CESTU!

JA SOM VIDEL PRÍCHOD MESIÁŠA!

PÁN JEHOVAH YAHWEH, ON mi dal merací prút a na konci toho je ceruza, zaostrená samotným BOHOM. CERUZA BOHA, Ja som zaostril a označil, zmeral a označil. Buďte spravodliví, buďte svätí.

Pamätajte, keď PÁN povedal v knihe evanj. Matúša 22, v “čakacej miestnosti” pred vstupom do Božieho Kráľovstva, ON bude merať, použijúc BOŽIE MERÍTKO, BOŽÍ MERACÍ PRÚT, to je to, čo ON robí teraz, pre pozvaných hostí. ON práve teraz používa JEHO DVOCH NAJMOCNEJŠÍCH PROROKOV, aby merali, kto má rúcho, aby merali, kto spĺňa štandrad Neba, kto dosahuje štandard Neba,

ON MERIA RÚCHO SPRAVODLIVOSTI TERAZ!

Aby tí, ktorí spĺňajú štandard BOHA, mohli stúpiť do večnsoti BOHA! 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

SHALOM TODA! TODA HAVERIM! Todahlachem

Off 

25.5.2019 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top