Home
 

PROROCTVO O OHROMNEJ NÁVŠTEVE PRICHÁDZAJÚCEJ DO ŠPANIELSKA, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 22. MÁJ 2018

OZNÁMENÉ NAJMOCNEJŠIM PROROKOM HOSPODINA NÁŠHO BOHA DR. OWUOROM
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 22. mája 2018
sumarizácia

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou včera v noci milovaní ľuďia, včera v noci PÁN so mnou hovoril veľmi, veľmi mocným spôsobom.

Ja som už doletel do Barcelony, ja vidím sám seba, ako som už prišiel, vidím dvoch služobníkov PÁNA ako prišli do Barcelony, ako tam chodia, a PÁN so mnou hovoril o ohromnej misii v Barcelone, v Španielsku, a vidím, že to bude ohromný čas pre národ Španielska.

PÁN ma tam už zobral, to znamená, že Nebeské zástupy, Nebeskí vyslanci sa teraz zameriavajú na Španielsko, je tu množstvo rozhovorov, mnoho komunikácie medzi BOŽÍM TRÓNOM VŠEMOHÚCEHO BOHA a národom Španielska v tejto hodine, je tu veľa vzájomnej komunikácie od BOŽIEHO TRÓNU ku Španielsku, Barcelone, mnoho rozhovorov, od samotného BOHA OTCA, OD HLAVY BOŽSTVA hovoril ku mne a stále je tu iný, iný prišiel, on kráčal tam a videl mnoho veci, takže to bude veľmi osviežujúci čas, bude to zlatý čas pre národ Španielska.

Ľudia Španielska milujú PÁNA, jednu vec, ktorú viem o ľuďoch Španielska, oni veľmi milujú PÁNA JEŽIŚA, takže prichádza veľké prebudenie, takže je tu veľké očakávanie, obrovské očakávanie v národe, pretože začínajú pomaly rozumieť, koho tam PÁN poslal.

Vidím aj ďlšiu časť, vidím ako chodím na stretnutí, už som stretol Pastorov, ja už som videl, ako oni prijmu MUŽA BOŽIEHO, toto je veľmi dôležitý čas, čas osvieženia pre Cirkev KRISTOVU v Španielsku, toto bude moment navrátenia národa naspäť k spravodlivosti, naspäť ku svätosti, a PÁN bude hovoriť ohromnú správu o príchode MESIÁŠA. To bude v podstate oznam.

To bude oficiálny oznam, že MESIÁŠ prichádza, že národ Španielska sa teraz potrebuje pripraviť, a zorganizovať NÁRODNÉ POKÁNIE PRE PREBUDENIE, očistiť, vyčistiť Cirkev, aby Cirkev teraz naplnila jej misiu pre prípravu národa na príchod MESIÁŠA. Kde sa nachádza Cirkev práve teraz my vieme, Cirkev nemá miesto, nemá žiadnu pozíciu, aby bola schopná viesť, slúžiť ovciam, zhromaždeniu, k Slávnemu príchodu MESIÁŠA.

A potom ďalšia časť, ja vidím ohromnú návštevu, mega uzdravujúcu službu, vidím muža, vidím dospelého muža, neviem, či to je na uzdravujúcej službe, alebo niekde inde, ale on prišiel z veľmi zlého miesta, potom sa postaví a on chodí, chodí, ja ho vidím chodiť. Tiež vidím malé dieťa, ktoré bolo uzdravené, vidím dievča, vyzerá akoby mala tmavú pokožku, dievča s veľmi, veľmi chudými nohami, úplne chromá, sa postaví a bude chodiť.

Bude veliká návšteva, to znamená, že veľa chromých bude chodiť, slepé oči uvidia, mnoho hluchých bude počuť, mnoho nemých bude hovoriť, paralytici sa postavia a budú chodiť, krivé končatiny budú narovnané, nádory zmiznú, rakoviny, leukémie zmiznú, to bude VEĽKÁ NÁVŠTEVA HOSPODINA! 

Všetko, čo potrebujú robiť ľudia zo Španielska, je pripraviť sa a prijať návštevu HOSPODINA. Znova, ja opakujem, že ľudia Španielska vždy milovali PÁNA. Poznajú PÁNA, veľmi HO milujú a toto je moment, na ktorý čakali tak dlhý čas. Najviac očakávaný moment, očakávaný v tejto hodine, tešia sa na tento moment a prebudenie posledných časov, konečne, prebudenie posledných časov bude oznámené a DUCH PÁNA zoberie národ a potom bude vykonávať agendu BOHA v národe ku príchodu MESIÁŠA.

Vyučovanie veľmi čistého evanjelia, evanjelia spravodlivosti, veľmi ohromné posolstvo, správa o navrátení sa ku svätosti, veľmi Nebeské posolstvo o pokání, odvrátení sa od hriechov, posolstvo o príprave cesty, posolstvo o PRÍCHODE MESIÁŠA! 

Ako sa dostať k ceste svätosti, k ceste svätosti, ktorá vedie do Slávneho Kráľovstva BOHA. Ja som už došiel do Španielska, ja som videl, ako som prišiel, vidím, že som stretol Pastorov a všetky tieto veci,…ja som už videl stretnutie, takže toto je veľmi ohromný čas milovaní ľudia, pre požehnaný národ Španielska, ľudí Španielska a celkovo Európy, pretože som si vedomí, že veľa Pastorov prichádza z Európy a mieria do Španielska, Barcelony, v tejto hodine a bude to veľmi, veľmi dôležitý čas tiež pre Európu, ľudí v Európe, aby boli schopní uchopiť kroky idúce s DUCHOM SVÄTÝM, čo PÁN hovorí Cirkvi, čo PÁN hovorí národom v tejto hodine,

Takže, nech HOSPODIN žehná národom EURÓPY, nech PÁN žehná ľuďom Barcelony, ľudí Španielska, vidím, ako ľudia prichádzajú zo všadiaľ, dokonca aj spoza oceánu, z Latinskej Ameriky, to bude veľmi mocný čas, veľmi seriózny rozhovor a osviežujúci moment pre Cirkvi, prinesie to obnovu, obnovenie, prebudenie, obnovu v srdciach veriacich v Španielsku.

HOSPODIN bude prezentovať veľa zĺežitostí, ja to už vidím, .. sexuál. hriechy, veľa falše v Cirkvách, ale ON pamätá na JEHO milosť. ON pamätá na národ Španielska, ON teraz prichádza, aby ich pripravil, aby ON tiež, ako národy sa zhromaždia pred PÁNOM,.. teraz schody boli spustené, schody boli spustené z Neba, schodi, o ktorých som hovoril o ktorých som prorokoval dňa 15. januára 2017.

Teraz boli spustené dňa 11. marca 2018, a ľudia si urobili fotky z nich, na oblohe v oblakoch, takže sa potrebujeme pripraviť milovaní ľudia, to je dôvod, prečo hovorím, že prichádzam do Barcelony vo veľmi, veľmi kritockom čase v histórii Cirkvi, Aký požehnaný je národ Španielska, národ Barcelony v Španielsku. HOSPODIN ma posiela k vám v tejto kritickej hodine, v živote Cirkvi.

Nech vás PÁN žehná, nech PÁN žehná ľudí Európy, dokonca ako ma ON naviguje do vášho mesta, na vaše územie, do vášho národa, ďakujem veľmi pekne, ďakujem, ďakujem, skutočne ďakujem.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

PROSÍM PRIPRAVTE CESTU MILOVANÍ ĽUDIA, PO CELEJ ZEMI, ODKIAĽ POČUVATE PO CELOM SVETE, PRIPRAVTE CESTU, 

…či už ste vo vašej vlastnej izbe teraz, vo vašej obývačke, vo vašej práci, a poslúchate rádio možno ako cestujete, ČINTE POKÁNIE, buďte v správnom postavení pred PÁNOM, odvráťte sa od hriechov, pretože Biblia hovorí, že      

BEZ SVÄTOSTI NIKTO NEUVIDÍ BOHA.

Nech vás PÁN žehná, gracias.

Off 

23.5.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top