Home
 

PROROCTVO O PRÍCHODE MESIÁŠA, HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 25. MARCA 2018

Proroctvo odvysielané naživo – DRUHÉ PROROCTVO ZO DŇA 25.3. 2018
na www.jesusislordradio.info
Deň: 25. Marec 2018
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ SLUŽOBNÍK, PROROK DR. OWUOR
sumarizácia:

Keď HOSPODIN hovoril so mnou včera o návšteve, ktorá prichádza, otvorenie neba,… iba chcem zopakovať všetkým, ktorí sú naladení, že v tom rozhore ma PÁN nechal pozerať sa hore na oblohu. Pamätám sa veľmi dobre, že ako som zaspal, potom ma požiadal, aby som sa pozrel hore. A keď som sa pozrel hore, potom HOSPODIN JEHOVAH otvoril nebo. ON otvoril nebo. Videl som vstup do neba otvorený a videl som SLÁVU HOSPODINOVU  vo vnútri neba. To je to, čo tu chcem vyjasniť.

Videl som do vnútra neba. HOSPODIN mi dovolil hľadieť do vnútra neba, vášho večného života, po ktorom všetci ľudia túžia. Všetci ľudia snívajú a snažia sa byť si istí, že DUCH SVÄTÝ im pomôže vstúpiť do večnosti s BOHOM v nebi.

Takže znovu, iba chcem, aby to tu bolo jasné, že keď HOSPODIN otvoril včera nebo, keď ON prišiel a hovoril so mnou o večnosti, On mi dovolil vidieť skrze vstup, dvere do neba. Videl som nebo vo vnútri. Videl som nebo vo vnútri a je to tak seriózny rozhovor v tomto čase, pretože Biblia hovorí, že nikto nevie deň, ani hodinu príchodu MESIÁŠA, kedy si príde pre Cirkev, ale tú dobu už môžete vidieť.  

A myslím si, že pre všetkých kresťanov, ktorí to myslia vážne s ich večnosťou, v tomto čase sú si veľmi dobre vedomí, že ohromujúci div, schody neba, SCHODY BOHA o ktorých som hovoril s týmto jazykom 15. januára 2017, boli znížené, teraz boli znížené na oblohe. V oblakoch ponad nami, tu, boli zachytené na fotoaparáte, ľudia si ich vyfotili, dali na whatsapp, na twitter a všade, všetkým kazateľom celoglobálne,… cirkulovalo to napravo, naľavo. Oni sú si teraz vedomí, že schody BOHA, o ktorých som hovoril 15. januára 2017, boli znížené na oblohe v oblakoch nad Zemou. A ten Oblak prišiel z Neba, to je tá Sláva, o ktorej som hovoril.

Ale teraz, ako idem znova do Nakuru, HOSPODIN otvára nebo a ja vidím do vnútra neba. Milovaní, buďte veľmi opatrní, ľudia! BUĎTE VEĽMI OPATRNÍ! Vidím nebo vo vnútri a vidím tam tiež nejaké bytosti. Nechcem hovoriť viacej. Ale ja vidím do vnútra neba, takže potrebujete byť veľmi opatrní milovaní ľudia.

Ja viem, že som videl stretnutie, na ktorom som a potom nastalo vytrhnutie Cirkvi, ja viem, že som videl to stretnutie, videl som to stretnutie, na ktorom som bol, pretože som videl ochranku na ľavej strane, starali sa o bezpečnosť na stretnutí, atď. Ja poznám to stretnutie, videl som to stretnutie, videl som to skôr, asi pred troma alebo štyrmi rokmi. Stretnutie, na ktorom som, potom PÁN prichádza, Cirkev je zobratá a ja vidím, ako sa dvíhajú zo Zeme, kde som bol na tom stretnutí.

Takže nik nevie deň, ani hodinu, ale potrebujete byť veľmi opatrní, náš BOH nie je demokratický. Náš BOH nikdy, naveky, nebude demokratický.

Pamätáte sa, že JÁN KRSTITEĽ sa objavil iba v oblasti Jordánu a kričal: ” PRIPRAVTE CESTU, PRIPRAVTE CESTU, kričal PRIPRAVTE CESTU A MESIÁŠ PRIŠIEL! A keď MESIÁŠ prišiel, ON vyučoval iba okolo Galilejského jazera. Okolo Kineret, v okolí Galilei. Ale tieto udalosti zmenili Zem a večnosť naveky. ON nemusel ísť kázať do číny, alebo do Spojených štátov, alebo vyučovať kdekoľvek, aby naplnil JEHO MISIU pre večnosť človeka.

Takže náš BOH nie je demokratický, milovaní ľudia. Viem, že som zoradil národy pre návštevu, kde pôjdem, ale nech vás to nezvedie. Buďte pripravení každú sekundu, každú hodinu, pretože nikto nevie deň ani hodinu. Ale vy ste si istí, všetci celoglobálne ste si veľmi istí, viete, že pred tým, než nastane vytrhnutie Cirkvi, je tam jeden človek, ktorý musí o tom vedieť, to je ten, ktorý to hovorí s vami dnes.

Videl som nebo otvorené. Videl som do vnútra neba a videl som Slávu vo vnútri neba, plus iné bytosti, s tým sa tu nechcem zdieľať. 

Nikto nevie deň. Viem, zoradil som veľa národov, ideme do Švédska, potom do Portugalska, potom do Španielska, ideme do Austrálie, ideme do Peru, ideme k mnohým národom. Avšak buďte veľmi opatrní! My sa modlíme, aby PÁN ma poslal do týchto národov, predtým, ako MESIÁŠ príde.

Ale nezabúdajte, to je JEHO výsadou, to je pod JEHO BOŽOU MOCOU, TO JE SUVERENITA BOHA. V tom je vysvetlená SUVERENITA BOHA. To je JEHO prednostné právo rozhodnúť, kedy MESIÁŠ príde. Ale ak existuje nejaký človek, vy všetci viete kto, ktorý to bude vedieť predtým, než sa to stane, to je ten, ktorý hovorí s vami dnes. Oni dvaja musia vedieť, oni musia vedieť.

A ja som videl nebo otvorené a videl som do vnútra neba. Videl som SLÁVU vo vnútri neba. Ja som videl MESIÁŠA prichádzať milovaní ľudia. 

PRIPRAVTE CESTU A BUĎTE SVÄTÍ.

Shalom 

Off 

25.3.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top