Home
 

PROROCTVO: MOCNÝ PROROK BOŽÍ UZATVORIL SLNKO A PONORIL ZEM A INÉ PLANÉTY DO TEMNOTY, PROROK BOŽÍ, 19. OKTÓBRA 2017

PROROCTVO PÁNA OZNÁMENÉ NA www.jesusisloradio.info
Dňa: 19. Októbra 2017
BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR

( sumarizácia )

Hospodin JEHOVAH so mnou hovoril, milovaní, ktorí sú teraz naladení, z mnohých mnohých národov tejto oblasti, po celej Afrike a po celom svete. Dnes v noci Pán hovoril so mnou veľmi šokujúcim a veľmi ohromným spôsobom, tento štvrtok, 19. októbra, roku 2017, tento štvrtok 19. októbra PÁN JEHOVAH Elohim, PÁN JEHOVAH, ON, ktorý ma poslal, Hospodin, Večný kráľ, so mnou hovoril, aby som s vami hovoril v tejto hodine.

Mal som stretnutie s biskupmi a zaspal som priamo pred týmito biskupmi. PÁN hovoril so mnou veľmi ohromujúcim spôsobom. Vytiahol ma z tohto stretnutia a dal ma na miesto a zdvihol ma, potom mi povedal:” TERAZ POZRI, že máš silu vypnúť celý vesmír. Jedným SLOVOM teraz uvidíš, že máš silu vypnúť celý vesmír.”

Potom si spomínam, že som povedal jedno SLOVO a na toto jedno SLOVO sa v tejto ohromnej vízii potom všetka náhla temnota roztrieštila na celý vesmír, takže ja som bol na strane Svetla, potom všetka náhla temnota pohltila Zem a niektoré iné planéty. PÁN ma zdvihol vedľa guľatej planéty, vedľa mojej ľavej nohy v kontexte tejto scény, Zem bola ako 2 alebo 3 stopy od mňa, temnota pohltila celú Zem a mnohé iné planéty, zrazu bola Zem ponorená do tmy. Dnes v noci hovoril Hospodin so mnou o vážnosti a závažnosti tohto času, do ktorých sa ponorila Zem.

Takže tam, kde som bol v Svetle, odrazu sa stal najšokujúcejší moment, aby som videl úžasný okamih v histórii tejto planéty a v histórii vesmíru, ktorú vytvoril BOH JEHOVAH. Obrovské zrýchlenie, ktoré prebieha práve teraz. Toto prichádza priamo ako obraz nedávnej kolízie dvoch hviezd zo dňa 7. októbra 2007, biele lúče svetla hviezd sa rozbili, hríb ako jadrový výbuch, uvidíte presné detaily, tak ako Pán ma vzal, aby ma zapojil do toho, čo je v blízkosti. Svetlo nášho Pána ma tam sprítomnilo. Toto sú tajomstvá BOHA JEHOVAH. 19. októbra 2017 so mnou dnes večer hovoril o ohromnom okamihu, keď sa temnota ponorila, neviem, ako dlho tma pohlcovala, 24 hodín, 12 hodín dní,.. neviem. Toto sú veľké udalosti.

Joel 2: 30 (pozn.: 3:3-4) hovorí. Ukážem zázraky na nebesiach a na Zemi, krv a oheň a kúrňavu s dymom, slnko sa zmení na tmu, videl som túto udalosť. Viem, že keď so mnou v apríli 2004 hovoril Ján Krstiteľ, aby ma vtiahol do tohto, a vtedy kráčal pred trónom Božím, jedno z veľkých znamení bol mesiac ktorý sa zmenil na krv, obrovský okamih, uzrel som tento moment. Verš 31 hovorí, že Slnko sa zmení na tmu. Povedal som SLOVO, ktoré vyplo Slnko .. Videl som aj iné planéty. Toto sú časy, v ktorých žijeme. Čas sa vyčerpáva rýchlo, míňa sa pre príchod MESIÁŠA, ktorý hovorí veľmi jasne, je čas urýchliť proces aby sa všetky národov pripravili. Všetky národy, ktoré sú týmto zainteresované, toto Obnovenie vás práve navštevuje, napíšte nám na našu adresu gmail., aby ste vás mohli na základe pozvania zaradiť do programu v našom kalendári. Celý budúci rok budú prebiehať veľmi intenzívne navštívenia, dokonca aj tvárou v tvár kolíziám a výbuchu v proroctve nemožné, ale musí sa to stať, pretože som teraz o tom hovoril. Teraz vidíme, že tma prichádza, Slnko sa zotmie pred príchodom veľkého a strašného dňa, ja som videl túto udalosť. Veľmi vzrušujúci čas v dejinách Cirkvi.

Všetky ostatné náboženstvá boli zničené, uctievanie modiel skončí. Iba Pán je Boh Všemohúci, ktorý vládne a utvára celý Vesmír a planéty a život v ňom. ON sám má právomoc s nimi toto robiť, keď vidí vôľu uctievať ho. Slnko sa zmenilo na temnotu, šokujúci moment. Mnoho národov bolo v strašnej panike. Ale pre nás – vy, ktorých som prišiel pripraviť sa na slávny príchod Ježiša, Pánovho KRISTA, to je čas na oslavu! Odvráťte sa od sexuálneho hriechu, odvráťte sa od lží, odvráťte sa od falošných prorokov, buďte svätou Cirkvou v Duchu Pánovom, aby vám pomohol, nie ako voda zo stoky falošných prorokov,

to je Hodina urobiť vážne podstatné rozhodnutie pre vašu Večnosť.

Zem sa ponorila do tmy. Povedal som jedno SLOVO, jedno z najväčších zázrakov aký bolo kedy vidieť.

MESIÁŠ sa blíži!

Shalom Shalom.
Toto hovorí ten, o ktorom je napísané, že Pán Hospodin, Jahve Pán, Hospodin, Boh Izraela, sľúbil, HO pošle, aby pripravil národy na príchod MESIÁŠA.
Všetka sláva a česť a chválu buď Bohu Abraháma, Izáka a Jakuba, Boha Eliáša.

 

***
Izaiáš 40: 3, Malachiáš 3: 1, Malachiáš 4: 5-6, Mark 1: 2, Lukáš 7:27, Skutky 3: 22-26, Deuteronomium 18: 18-19, Amos 3: 7, Matúš 17:11 a Exodus 23: 20-22.

Off 

20.10.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top