Home
 

ŠOKUJÚCE A HISTORICKÉ, AKO PRESNE SA NAPLNILO PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM UTRPENÍ DO USA, ZO DŇA 25. JÚLA 2017, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

Proroctvo o prichádzajúcom vážnom utrpení prichádzajúcom do Usa zo dňa 25. júla 2017 sa naplnilo.

ŚOKUJÚCE NAPLNENIE SLOV PROROCTVA NÁŠHO HOSPODINA, KTORÉ VYSLOVIL SKRZE JEHO POSLA, NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, AKÝ KEDY CHODIL PO TEJTO ZEMI, DR. OWUORA, DŇA 25. JÚLA 2017.

V štáte Texas, USA, zasiahol hurikán Harvey  Houston, celá komunita aj okolie bolo zasiahnuté HOSPODINOM z dôvodu zlyhania navrátiť sa naspäť k PÁNOVI v pokáni a svätosti. USA dostalo varovné Proroctvo od PÁNA 25. JÚLA 2017 a naplnilo sa o mesiac, 25. augusta 2017!

ŠOKUJÚCE NAPLNENIE PROROCTVA,  HURIKÁNU HARVEY V TEXASE,

NÁM HOVORÍ, ŽE:
NÁŠ BOH JE SERIÓZNY BOH!
PREČO USA NEPOČÚVALI JEHO VAROVNÝ HLAS?
HLAS HOSPODINOV KRIČAL K USA AJ 20. JÚLA 2005 pred hurikánom KATRINA a kričal k národom – KTO HOVORÍ OCEÁNU, ABY SA ZASTAVIL? KTO ZASTAVUJE OCEÁN? KTO?

NÁŠ BOH JE SERIÓZNY BOH! Keď ľudia zlyhajú v činení pokánia a nečinia pokánie, aké BOH OD NÁS POŽADUJE, KEĎ CIRKVI, NÁRODY A ĽUDIA NEPOČÚVAJÚ HLAS HOSPODINOV, potom zaiste oceán počúva HLAS HOSPODINA A NAPLNIA SA SLOVÁ NÁŠHO HOSPODINA
Z tohto Proroctva z 25. júla 2017 PÁN hovorí: 

1 – NÁŠ BOH JE SVÄTÝ A VYŽADUJE, ABY SME SA NAVRÁTILI K SVÄTOSTI A K POKÁNIU 
2 – PRÍCHOD PÁNA JE BEZPROSTREDNE BLÍZKO, MUSÍME SA PRIPRAVIŤ VEĽMI DOBRE!
3 – SME NA PRAHU VEČNOSTI!
4 – PÁN VARUJE A PÝTA SA, ČI SME STÁLE PRIPÚTANÍ A MILUJEME VECI TOHTO SVETA? 
5 – CIRKEV MUSÍ VEDIEŤ, ŽE BOH JE ODDELENÝ OD HRIECHOV. CIRKEV TIEŽ MUSÍ ŽIŤ V SVÄTOSTI, ODDELENÁ OD HRIECHOV 
6 – MUSÍTE BYŤ ZNOVUZRODENÍ, ŠTUDUJTE SVOJ ŽIVOT, ČI STE ZNOVUZRODENÍ

PROROCTVO ZO DŇA 25. JÚLA 2017 :

http://www.repentslovakia.com/?p=9423

HOSPODINOV NAJMOCNEJŠÍ PROROK  HOVORIL K USA, aby sa skúmali:

  1.  FALOŠNÝCH PROROKOV A FALOŠNÝCH APOŠTOLOV, falošných služobníkov v Cirkvách

  2. NESPRAVODLIVOSŤ V CIRKVI, NAHOTA V CIRKVÁCH, ZATIAĽ ČO CIRKVI MUSIA BYŤ SVÄTÉ

  3. MODERNÁ VERZIA EVANJELIA, KTORÁ JE POUŽÍVANÁ V USA, KTORÁ NIEJE AKCEPTOVANÁ PÁNOM

  4. MATERIALIZMUS VYVÝŠENÝ A UCTIEVANÝ, NAMIESTO TOHO, ABY VYVYŠOVALI HOSPODINA, TERAZ SÚ POZEMKY POD VODOU, MAJETKY BOLI ZNIČENÉ

25. júla 2017 VEĽKÝ PROROK HOSPODINOV vyzval Spojené štáty, aby činili pokánie, ale neposlúchli.
Odmietli počúvať toto úžasné posolstvo z neba, takže Atlantický oceán počúval slová Pánovho Posla a zničil USA a oceán zničil ľudí Spojených štátov. Prorok ich varoval mesiac predtým – predtým, než  prišiel hurikán. Spojené štáty odmietli vrátiť sa, navrátiť sa v pokáni ku svätosti a spravodlivosti. Spojené štáty nereagovali na výzvu na národné pokánie a pokánie všetkých hriechov v Cirkvách v Spojených štátoch. Nebo poslalo JEHO strašného Posla, ktorému dal HOSPODIN veľkú autoritu!

Poslal HO, aby pripravil cestu pre príchod Mesiáša.

Prečo Spojené štáty Americké nepočúvali? Vzhľadom k tomu, že oni nepočúvali JEHO HLAS, potom oceán počúval hlas HOSPODINA.

Pozrite sa, vzkriesená mama Rosa hovorí:” Pozrite, Keňa ho počúva; Nebo ho počúva a uvoľňuje dážď, ako to aj prikázal, ON je poslaný od BOHA, JEHO počúvajte!”  

Prečo Spojené štáty Americké neposlúchli Posla z neba?
V roku 2005 bol New Orleans úplne zničený po varovaní proroka Pána o utrpení, ktoré by mohlo prísť, ak by Spojené štáty nečinili pokánie. Aj vtedy Spojené štáty neposlúchli a nečinili pokánie. A prorok Pánov zopakoval v tomto upozornení: ” KTO HOVORÍ OCEÁNU, ABY SA ZASTAVIL? KTO ZASTAVUJE OCEÁN? KTO? NÁŠ BOH JE SERIÓZNY BOH! 

KEĎ NEBUDEME ČINIŤ POKÁNIE, AKÉ ON POŽADUJE  A NENAVRÁTIME S K SVÄTOSTI, AKÉ ON POŽADUJE, NIE EURÓPSKY ŠTANDARD, ANI NIE AMRICKÝ ŠTANDARD, ALE SVÄTÝ ŠTANDARD HOSPODINA, POTOM ISTOTNE SA NEVYHNEME SÚDOM HOSPODINA!

POČÚVAJTE HLAS HOSPODINA, KTORÝ POVOLÁVA CIRKVI K POKÁNIU A NAVRÁTENIA S K SVÄTOSTI PRVEJ, STARODÁVNEJ PRIMITÍVNEJ CIRKVI, K SVÄTOSTI NÁŠHO BOHA!

NÁŠ BOH JE SERIÓZNY BOH!

NEZAHRÁVAJTE SA SO SVOJOU SPÁSOU! 

MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

zábery z Texasu po zasiahnutí HOSPODINOM: 

tex11 tex12 tex10 tex13 tex8 tex5 tex7 tex2 tex6 tex18 tex16 tex14

 

Off 

29.8.2017 This post was written by Categories: Naplnené Proroctvá Comments are off for this post


Top