Home
 

PROROCTVO O VZKRIESENÍ MLADÉHO MUŽA, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 17. AUGUST 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 17. AUGUSTA, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou. Dnes PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, iba pred niekoľkými hodinami o prebudení, o veľkom prebudení, ktoré pohlcuje národy na Zemi. Je to prebudenie navrátenia sa k spravodlivosti, o navrátení sa k svätosti a príprave cesty k slávnemu príchodu MESIÁŠA. 

V tomto rozhovore ma PÁN zobral na miesto, na cintorín, vidím jeden rakvu pochovanú a inú rakvu.  Myslím, že táto druha rakva nebola pochovaná do hrobu a potom PÁN vzkriesil muža, mŕtveho muža. Myslím, že rakva bola už položená do hrobu a on vyšiel von z rakvy a vyšiel von z hrobu a išiel preč. 

A keď sa pozerám po mojej pravej strane, vidím ďalší hrob. Po mojej ľavej strane, je tam hrob, je tam mladý muž a má oblečený odev hnedej farby, hnedú košelu a on vychádza von z rakvy. Vidím, že rakva bola položená už do hrobu, pravdepodobne ešte nebola pokrytá a on vstal a odišiel preč. 

PÁN teraz hovorí o vzkriesení mŕtvej Cirkvi, veĺmi vytrvalým, dôsledným, neustálým spôsobom. My vieme, že je to dôrazné upozornenie a zavŕšenie prebudenia v histórii Cirkvi. Toto prichádza v čase, kedy stále oslavujeme vzkriesenie Mamy Rosy. V skutočnosti teraz, keď hovorím, v Nairobi, pracuje seriózny tím celé dni a noci takmer do 4. hod ráno, na konečnej dokumentácii, ktorá bude dokončená dnes alebo zajtra, ohromná dokumentácia so staršími lekármi o ohromných divoch vo vzkriesení tejto ženy, ohromenie tohto veku. PÁN ku mne hovoril o vzkriesení mladého muža.

Znova, idem na to miesto a je tam žena, vidím, aký má zármutok, po mojej pravej strane je truhla a hrob, na ľavej strane a na pravej strane je iná rakva, ale je pokrytá. Rakva na pravej strane je pokrytá, ale na ľavej strane, ako som prišiel, tento mladý muž bol vzkriesený a odišiel preč, je to ohromná vec vidieť ho, ako odišiel preč a odišiel s radosťou, to bude veľký čas v histórii Cirkvi.

Takže vidím vzkriesenie, PÁN BOH JEHOVAH, BOH IZRAELA, MOCNÝ BOH NEBA, BOH NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA KRISTA, OTCA VŠETKÝCH NÁRODOV, OTEC NÁŠHO PÁNA JEŽIŠA, ON so mnou hovoril o vzkriesení, ktoré prichádza, ON ma poslal niekde. ON poslal JEHO Služobníka niekde a vidím dve truhly, jednu na ľavej strane a jednu na pravej strane. Jedna je už pokrytá, druhá ešte nie je prikrytá a mladý muž vyšiel von z rakvy, nie je úplne pokrytá a vyšiel von,  vyzerá to ako rakva, keď rakva bola znížená.

Bude veľké prebudenie globálne, PÁN hovorí, že toto je hodina, kedy chce vzkriesiť a prebudiť Cirkev. Ja som videl príchod MESIÁŠA, TOTO JE POSOL DAŽĎA, TEN, O KTOROM JE POVEDANÉ, že: (  Exodus 23:20-21 )

20Hľa, ja pošlem anjela pred tebou, aby ťa ostríhal na ceste a aby ťa doviedol na miesto, ktoré som pripravil. 21Maj na seba pozor pred ním a poslúchaj jeho hlas. Nepopudzuj ho k hnevu, lebo by neodpustil vášho prestúpenia, pretože moje meno je v ňom.   

JA HO poznám, JA HO skutočne poznám, JA som dal MÔJHO DUCHA DO NEHO, MOJE MENO DO NEHO, MOJU SLÁVU DO NEHO, PROSÍM NEPOPUDZUJTE HO K HNEVU, PRETOŽE JA HO SKUTOČNE POZNÁM, ON VÁM NEODPUSTÍ. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA

NECH SA NÁRODY PRIPRAVIA, NECH SA CIRKVI PRIPRAVIA V SPRAVODLIVOSTI, TERAZ VEDIA ČO ROBIŤ, SPRÁVY SÚ NA WEBE, AKO SA PRIPRAVIŤ, AKO NASLEDOVAŤ SPRAVODLIVOSŤ, POZRITE VŠETKO PÍSMO V BIBLII. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA, SHALOM

 

Off 

17.8.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top