Home
 

PROROCTVO O ČISTE BIELEJ SLÁVE PÁNA ZOSTUPUJÚCEJ NA MÍTING , PROROK HOSPODINOV, DR. OWUOR, 6. AUGUST 2017

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou túto minulú noc, približne o 3 hod. v noci. Znova, približne okolo 3 hod. v noci PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, túto minulú noc a v tom rozhovore mi ukázal vzkriesenie Mamy Rosy a potom ďalšie vzkriesenie, ktoré prichádza. 

Potom, ako mi ukázal vzkriesenie Mamy Rosy, slávu vzkriesenia, pomazanie, ktoré priniesol do Cirkvi, v tom bode mi PÁN ukázal ohromnú, mocnú Slávu, ktorá opustila Nebo a prišla ako obrovská hora, obrovská hora. A toto je čistá biela Sláva. Čistá biela ako sláva, ktorá zvykne pokryť toho, ktorý teraz k vám hovorí, ako čistá biela Sláva, ktorá ma pokryla na Riverside ( oblasť v Nairobi, pozn. ), čistá biela, čistá biela, belšia ako sneh, tá Sláva, ktorá ma pokryla veľa krát na stretnutí, nado mnou, nasledovala ma, pilier Slávy, ktorý dal na mňa, druh Slávy, ktorou ma pokryl v centre Helsínk, vo Fínsku, ohromujúce znaky a zázraky tohto veku, čo sme videli, keď ma ON pokryl v strede Helsínk, v meste Helsinky vo Fínsku, čistá biela Sláva PÁNA, čistá biela, akou ma PÁN pokryl na Riverside, keď PÁN prišiel a ma premenil, transfiguroval a tiež, keď ma premenil v Helsinkách a tiež v inom čase, keď som kráčal v Helsinkách na uzdravovacom stretnutí, keď ma Sláva pohlcovala a žiarila predo mnou, tento typ Slávy.

Keď mi PÁN ukázal vzkriesenie, ktorým poveril toho, ktorý hovorí hovorí s vami, zrazu náhle som videl otvorené Nebo, potom obrovská hora čistej, bielej Slávy ako sneh prišla dole na stretnutie, ktoré sa uskutoční na mieste, myslím, že je to národné stretnutie vďakyvzdania, kde Austrália bola povýšena, kde PÁN pozdvihol Senior Arcibiskupa Austrálie, pozval som Cirkev v Austrálii a veľa ľudí globálne bude pozerať. 

Hovorím o druhu návštevy, o navštívení tohto miesta, o ustanovení dátumu pre túto návštevu. Ale hovorím o tomto konkrétnom stretnutí,  Videl som ohromnú, čistú Slávu PÁNA, biela Sláva, ktorá bola poslaná, zdá sa to byť na tomto mítingu. Pretože mi ukázal vzkriesenie Mamy Rosy. Čistú, bielu Slávu, s ktorou ma PÁN pokryl, keď ma premenil. Keď ma premenil v strede Helsínk, na uzdravovacom stretnutí, mocné znaky a zázraky tejto generácie, tohto veku, ktorého sme svedkami.

Takže ja vidím tú Slávu, ako prichádza dole, dole do Cirkvi, na miesto, kde som slúžil. Ja vidím vzkriesenie Mamy Rosy, ja ju vidím, a ja vidím tiež iné vzkriesenie, Amen. 

Vidím vzkriesenie Mamy Rosy a potom tá Sláva prišla dole. Tento míting, prichádzajúci míting, môže byť to miesto. Čistá biela Sláva Boha Jehovah. Čistá biela Sláva ako Hora prichádzajúca dole z Neba, prichádzajúcu celú tú cestu dole, navštíviť Zem.

Niekedy táto Sláva zoberie Cirkev. Bude určitý čas, keď Sláva zoberie Cirkev. Keď teraz oslavujeme vzkriesenie Mamy Rosy, potrebujeme si byť istí, že sa držíme spravodlivosti, Cirkev v Keni teraz dosahuje vrchol, prebudenie teraz šokovalo Svet, pretože je plne prebudené, nasleduje spravodlivosť a Svätosť, žijú pre PÁNA, žijú pre spravodlivosť v tejto hodine. 

A veľa iných národov teraz toto môžu nasledovať, mocné, mocné historické prebudenie, ktorého sme svedkami v tomto národe. Takže Cirkev bude navštívená touto čistou bielou Slávou. Niekedy tá Sláva zoberie Cirkev, nehovorím, že toto bude deň vytrhnutia Cirkvi, ja toto nehovorím. Ja iba hovorím, aby ste prosím boli veľmi opatrní, ja som videl čistú, bielu, belšiu ako sneh Slávu prichádzajúcu z Neba, vyzerá ako hora. A prichádza celou tou cestou dole, kde Služobník PÁNA slúži. A toho času vidím vzkriesenie Mamy Rosy, to znamená, že sa to môže stať v tomto prichádzajúcom stretnutí, kde sme pozvali, kde PÁN pozval Austráliu, vedenie aj celú Cirkev, keby mohli prísť. 

Toto je potom historický čas, Keď JHOVAH ORI – PÁN MOJE SVETLO, JEHOVAH MISQABBI – PÁN – MOJA VYSOKÁ VEŽA, JEHOVAH MASCHI – PÁN MOJE ÚTOČISKO, JEHOVAH METSHODHATHI – PÁN MOJA PEVNOSŤ, JEHOVAH ´EZ-LAMI – PÁN MOJA SILA, JEHOVAH ELYON – NAJVYŠŠÍ PÁN, JEHOVAH ELOLAM, ELGIBBOR, JEHOVAH SABBAOTH, JEHOVAH ADONAI, ELOHIM, ON prichádza navštíviť ohromným spôsobom v JEHO najmocnejšom Oblaku, v Oblaku čistej bielej Slávy, prichádza navštívíť v najväčšom historickom čase v histórii života Cirkvi. 

To je dôvod, je to tak ohromná vec, že táto Cirkev oslavuje moc vzkriesenia PÁNA, ktorá je na ulici a tiež na ich Oltárov oslavujúca, toto je iba jediná Cirkev globálne, ktorá oslavuje autoritu vzkriesenia, ktorú nám dal na kríži. MOC vzriesenia od OTCA, keď JEŽIŠ zomrel a bol vzkriesený. Toto je jediná Cirkev teraz, znova, ja opakujem, ktorá oslavuje moc vzkriesenia a pomazanie PÁNA, Slávu vzkriesenia PÁNA. Toto je vrchol, pretože vzkriesenie je najmocnejšia autorita PÁNA, pretože smrť je konečný nepriateľ. Dokonca aj hriech, ktorý PÁN pokarhal a vyviedol z neho, mzda hriechu je smrť, hiešnosť, zlé .., smrť,… diabol prináša smrť. Takže zabíjanie obra, ktorý sa nazýva smrť je vrchol prebudenia v Cirkvi. Čistá manifestácia moci a autority kresťanskej spásy tu na Zemi. 

A toto je jediná Cirkev, my sme jediná Cirkev ( Zbor Pokánia a Svätosti , pozn. ), ktorá teraz oslavuje moc vzkriesenia a autoritu PÁNA. To je dôvod, prečo v tejto hodine, nech oslavy siahajú po maximum. Máte právo a autoritu oslavovať po maximum. 

Toto je srdce Biblie teraz, pretože smrť je konečný nepriateľ, a keď smrť je porazená, potom hovorí o nádeji, nádeji, ktorú vyučujeme v evanjeliu, o živote spoza hrobu.  Živote za hrobom, za smrťou, živote za smrteľnou ríšou, bola teraz plne prejavená, takže teraz môžete zodvihnúť vaše hlavy a oslavovať ako žiaden iný a ako nikdy predtým. 

Teraz, v tomto čase, ja beriem autoritu a uvoľňujem uzdravovacie pomazanie PÁNA a nariaďujem masívne uzdravovacie pomazanie PÁNA, ktorí počúvajú, CIRKVI TOHTO ZBORU, aby chromí sa mohli postaviť a chodiť, aby slepí videli, aby hluché uši počuli, chromí chodili, nádory sa vstrebali, rany vyschli, zlyhanie obličiek nech je znova obnovené k životu, srdcové ochorenia uzdravené a zastavené, HIV – ja preklínam vírus HIV, nech vyschne a bude negatívne v nemocnici, ja nariaďujem uzdravenie nad každým jedným ochorením pod slnkom.

AUTORITA A MOC, ktorú BOH dal JEŽIŠOVI NA KRÍŽI, TÁTO AUTORITA, KTORÚ PÁN PREJAVIL VZKRIESENÍM MAMY ROSY, AUTORITA MOCI KRVI JEŽIŠOVEJ, JA TERAZ NARIAĎUJEM S MOJIM PROROCKÝM JAZYKOM, UZDRAVUJÚCE POMAZANIE PO VŠETKÝCH NAŠICH CIRKVÁCH TERAZ, TAK SA STANE PODĽA MÔJHO STRAŠNÉHO PROROCKÉHO JAZYKA, AMEN AND AMEN.

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Ja vás všetkých žehnám ako oslavujete, toto je vrchol prebudenia,

Shalom

1743691_580582558697084_1552932791_n

Cirkev Pokánia a Svätosti Slovensko, www.repentslovakia.com

F1

Off 

6.8.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top