Home
 

PROROCTVO O OHROMNOM UZDRAVOVACOM POMAZANÍ PRICHÁDZAJÚCOM DO AUSTRÁLIE, PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR, 27. JÚL 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 27 .Júl, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

PÁN hovoril so mnou, chcem poslucháči, aby ste vedeli, že PÁN hovoril so mnou minulú noc a je to pokračujúci rozhovor, ktorý má PÁN so mnou o misii PÁNA v Austrálii. Videl som včera, PÁN ma zobral na ten míting a na tom stretnutí bola uzdravovacia služba, hneď, ako PÁN priviedol JEHO SLUŽOBNÍKA na uzdravovaciu službu, je tam dáma, je tam dievča, ja myslím, .. neviem aký má vek, ale … dúfam, že je to dievča, nie chudá žena, vidím ženu, ktorá má oblečený odev s kvetmi, dievča možno 13 – 14 – 15 ročné, približne. 

Možno je to žena, vidím, že nie je schopná chodiť, leží tam. Odev je s kvetmi, malými kvetmi, farebný, s modrou farbou, s farbami,.. ako ma PÁN priviedol na míting, na uzdravovaciu službu, zrazu náhle sa jej dotkol PÁN a ona sa postavila a ona chodila, takže to bolo veľmi ohromné, veľmi mocné, veľmi mocný moment na tom stretnutí.

Neviem, či je to v ( meste ) Perth v Austrálii, alebo v Sydney, vyzerá to byť ako Perth. Niečo sa udeje v Perth v Austrálii a potom v rovnakom čase, keď sa postavila, chromý chlapec sa postavil a začal tiež chodiť. Malý chlapec, neviem aký starý, pravdepodobne 5 alebo 6 ev. 7, približne, postavil sa a začal chodiť. Vidím, že chlapec mal barle, alebo niečo také, čo mal a  chlapec začal chodiť. 

Neviem, či kríval, začal chodiť krívajúc trošku, on predtým nechodil. A predvčerom PÁN mi ukázal ohromné uzdravujúce pomazanie, ktoré tam príde a navštívi to miesto a uzdraví ľudí a uzdraví Cirkev. Uzdraví stav Cirkvi. Pamätajte, obidvoje, fyzické a duchovné uzdravenie, všetky tieto veci poukazujú na Slávny príchod MESIÁŠA. 

Vo včerajšom rozhovore s PÁNOM, keď ma zobral do Austrálie, vidím veľmi jasne, že na uzdravovacom stretnutí teraz, keď tá žena sa postavila, a chlapec, neviem, či bol chromý, sa mi zdá, že jedna noha bola chromá, PÁN sa dotkol tých nôh a oni chodili. 

A vidím SLUŽOBNÍKA PÁNA, vidím sám, seba, ako sa pýtam, kde sú, kde sú druhí ľudia, ktorí potrebujú uzdravenia, kde sú? Kde oni sú? A potom som videl ľudí tam dookola, na uzdravovacom stretnutí. Potom som videl SLUŽOBNÍKA PÁNA, ako padol dole a plakal, išiel dole a plakal pre Cirkev. Plakal, nariekal s množstvom sĺz, PÁN mi umožnil plakať veľmi horko, veľmi, veľmi horko a povedal: pozri, pozri teraz na to pomazanie, .. pozri…, keď moja prítomnosť vstúpila, uzdravujúce pomazanie postavilo tú ženu, postavilo toho chromého chlapca, chromého, alebo mrzáka, akýkoľvek stav je to, postavilo toho chromého chlapca, postavilo tú ženu, ktorá bola pripútaná na lôžku,..  VY,  ľudia, teraz musíte veriť, že MESIÁŠ PRICHÁDZA! A začal som plakať veľmi trpko kvôli stavu Cirkvi v Austrálii a plakal som ku nim, aby pripravili cestu. Aby sa vzdali nasledovania tohto Sveta. 

Takže toto je udalosť, ktorú vidím. A videl som iný míting. Konferenciu, ktorá sa uskutoční v Perthe v Austrálii a vidím, že mnoho ľudí prišlo. Prišli na konferenciu, veľa, veľa, veľa Pastorov a z nejakého dôvodu som prišiel neskoro. Takže prišiel som neskoro, takže viem, že PÁN ma žiada usporiadať môj plán týmto spôsobom, pretože veľa Pastorov prišlo. Neviem, či je to kvôli letu, alebo z akého dôvodu som prišiel neskoro. 

PÁN hovorí, práve teraz PÁN hovorí o Austrálii, PÁN má v úmysle prebudiť Cirkvi v Austrálii, priniesť prebudenie do tohto národa. Austrálčania sú kresťania, ktorí milujú PÁNA. Austrália je kresťanský národ. Oni veľmi milujú PÁNA. Takže toto bude veľmi občerstvujúci moment pre Cirkvi v Austrálii. A znova, PÁN pozdvihuje rovnaký problém, PÁN hovoril o sexuálnej nemorálnosti v Cirkvi, o postmodernizme v Cirkvi, o evanjeliu prosperity, ktoré hovorí, že môžete podplatiť BOHA a odísť so spravodlivosťou, odísť so svätosťou, odísť so správnym postavením z BOHOM, odísť s bázňou pred BOHOM, odísť so Zbožnou úctou pred BOHOM. ON hovorí, že čas vypršal pre toto evanjelium prosperity a teraz, ako ma posiela do Austrálie, bude najväčšia nutnosť pre Kazateľnice, aby uchopila správu spravodlivosti, aby sa navrátili k svätosti, aby to teraz Austrália prijala a ON hovorí, že je to ohromná cesta k prebudeniu posledných časov. Toto sú dvere, ktoré vedú Cirkvi Austrálie a národa Austrálie k poslednému prebudeniu, ktoré pripraví pre krásny, slávny PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Teraz, toto prebudenie je krásne, ….toto prebudenie je krásne, vidíte, čo sa deje v Keni, práve teraz máme veľmi mocné prebudenie v tejto krajine, oddelil som, povedal som, že viac ako rok nebude uzdravovací míting v tomto národe, pravdepodobne 31. decembra 2018, alebo na jar v roku 2019, toto som vyhradil pre Keňu, keď budeme znovu mať, keď ma PÁN pošle, aby som urobil ďalší uzdravovací míting, prebudenie.  

Ale pozrite sa, čo PÁN urobil, z domu! Kde je JEHO SLUŽOBNÍK, kde MUŽ BOŽÍ je práve teraz, bez toho, aby išiel na uzdravovacie stretnutie. Vidíte, veľa chromých chodilo v národe, videli ste chromých, ktorí chodili vo Fínsku, v meste Porvoo, teraz vidíte vzkriesenie Mamy Rosy. Práve dnes som prechádzal cez správy od lekára, staršieho lekára, ktorý zdokumentoval vzkriesenie, stav navrátenia sa zo smrti. Starší lekár, zástupca riaditeľa lekárskej služby, v tomto národe, Dr. Zachary Kasipoi, tiež starší konzultant, primár, chirurg, profesor lekárskej fakulty, vo výukovej nemocnici MOI.

Ja som prechádzal jeho dokumentami a nahrávkami, od vzkriesenia Mamy Rosy a nasledoval láskavo krok za krokom, čo ona robí, denne, ako postupuje. Ja som tým prechádzal dnes. A vidíte, že Keňa má krásne prebudenie, ktoré Austrália nechce zmeškať. Žiadny národ skutočne nechce zmeškať toto prebudenie. 

Pretože niekde počujete, lekári hovoria, že toto mŕtve telo sa rozkladalo. Toto bolo rozkladajúce sa mŕtve telo. Črevá, žalúdok sa rozkladali, to bolo rozkladajúce sa mŕtve telo, mŕtve telo, pre ktoré použil PÁN JEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, aby ho vzkriesil. 

Takže to je ohromné prebudenie v Cirkvi! Toto je ohromný medzník v histórii v Cirkvi. Toto je teraz zmena uctievania v Cirkvi. To znamená, že PÁN teraz dvíha Cirkev, pozdvihuje kresťanské uctievanie. Kresťanstvo, nasledovateľov KRISTA. SPÁSA JE KRISTUS JEŽIŠ. PÁN použil teraz toto vzkriesenie, aby dokázal, že nie je iný BOH na celej tvári Zeme a v celom vesmíre, iba BOH JEHOVAH, BOH IZRALEA. 

A pamätám sa veľmi dobre, keď ma PÁN povolal, JEHO ruka prišla a ON písal, ON napísal na stenu Izaiáš 43:11

11Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa.

a Izaiáš 43:1 

1Ale teraz takto hovorí Hospodin, ktorý ťa stvoril, Jakobe, a ten, ktorý ťa utvoril, Izraelu: Neboj sa, lebo som ťa vykúpil: povolal som ťa tvojím menom; môj si ty!

A vidíte veľmi jasne, že Izaiáš 43:11, ON sa sám predstavil a potom verš 1, keď prišiel ma povolať, kráčal do mojej izby a ON písal na stenu, a pokryl to priesvitným plastom. Izaiáš 43:11 a Izaiáš 43:1, v tomto poradí. A keď sa pozriete na verš 11, vidíte, že JEHOVAH sa mi sám predstavil, keď ma prišiel povolať. 

A potom vo verši 1 je povolanie. Teraz prináša povolanie: ON,  ktorý ťa stvoril, Jakobe, a ten, ktorý ťa utvoril, Izraelu: Neboj sa, lebo som ťa vykúpil: povolal som ťa tvojím menom; môj si ty!  Toto je povolanie. 

Izaiáš 43:11 s ktorým začal, vidíte a počujete, ako hovorí: Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa.

 Nie je iný čas v histórii Cirkvi, modernej Cirkvi, kedy toto Písmo sa stáva skutočné. Pretože iba JEHOVAH je Spasiteľ. Iba JEHOVAH môže spasiť ľudí zo smrti. Môže nás ochrániť od pekla. Z večnej smrti. Iba JEHOVAH je BOH. Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa. Znamená, že všetci iní bohovia sú modlársky bohovia. Niesú hodní uctievania. 

Toto je to, čo vzkriesenie Mamy Rosy rezonuje po Zemi, dokonca aj Austráliou, Novým Zélandom a ostrovami na tejto Zemi. Ku koncom Číny a Južnej Kórei. Ku Aljaške, Severnej Amerike, Kanade, Centrálnej, Južnej, ostrovy, Afrika, všade, Európa.

PÁN hovorí, že toto teraz je moment, kedy prebudenie v Cirkvi je najmocnejšie. Ustanovuje Cirkvi, ustanovuje autoritu Cirkvi, ustanovuje autoritu na Kazateľnici, autoritu kresťanských veriacich.Toto je hodina, kedy kresťania majú pozdvihnúť hlavy, majú kráčať so zdvihnutou hlavou a aby išli a prehlasovali evanjelium JEŽIŠA.

A povedali umierajúcemu svetu, že nie je iné meno, v ktorom človek môže byť zachránený od smrti, okrem SLÁVNEHO MENA JEŽIŠ. PÁN teraz ustanovuje Cirkev pred očami národov na tejto Zemi, v tejto hodine ako hovorím. 

To je dôvod, prečo PÁN mi hovorí o Austrálii, vo veľmi zaujímavom čase, kedy nebeskí vyslanci, Nebeská delegácia na Zemi, do Cirkvi, je o prebudení, sladkom prebudení, mocnom prebudení, slávnom prebudení, svätom prebudení, pripravili cestu, konali grandfinále, dokončievali, zložili dole veci Zeme a pripravili sa na Slávny príchod MESIÁŠA. 

To je dôvod, prečo PÁN predkladá príležitosť pre Austráliu, aby tiež bola schopná prijať, aby bola schopná sa pripojiť k masívnej vlne, vlne, ktorá obnovuje Cirkev,  znovuustanovuje svätosť v Cirkvi, prebuduje uctievanie, ktorým nás obklopil JEŽIŠ na kríži. 

 Takže Austrália, pripravte cestu, MESIÁŠ prichádza, Je veľa národov na Zemi tiež, veľa národov túži po tomto prebudení, príležitosť je rovnaká. Nech vás PÁN žehná,

JEŽIŠ, MESIÁŠ PRICHÁDZA

SHALOM 

 

 

 

 

Off 

28.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top