Home
 

PROROCTVO O ZASIAHNUTÍ ELEKTRÁRNE RAKETAMI V JUŽNEJ KÓREI, PROROCTVO ZO DŇA 6 OKTÓBRA 2010, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PROROCTVO O ZASIAHNUTÍ ELEKTRÁRNE RAKETAMI V JUŽNEJ KÓREI                                                

Proroctvo zo dňa 6. Októbra 2010, počas návštevy
BOŽIEHO PROROKA DR. OWUORA V JUŽNEJ KÓREI

PÁN žiada Cirkvi, aby činili pokánie. Chcem povedať toto: PÁN už mi ukázal, že čo stane Kórei, keď nebude činiť pokánie. V Cirkvi je sexuálny hriech, sexuálna nemorálnosť v Cirkvi, niektorí kresťania sú v pornografii. 

Kde je SLOVO BOŽIE V CIRKVI? Kde je sila DUCHA SVATÉHO V CIRKVI? PÁN ma tu poslal, aby som vyhlásil potrebu pre pokánie, národné pokánie. 

Počúvajte, ja som videl, čo sa stane, keď nebudete činiť pokánie. Vidím, že prepukla vojna. V tom sne som si myslel, že to bolo lietadlo, myslel som si to, vyzeralo to takto … ( ukazuje ), bola to raketa, ale pretože som tomu neporozumel dobre, ďalšiu noc mi PÁN ukázal znova. A vtedy som si uvedomil, že to bolo na nákladnom aute, armádnom. 

Pretože som bol zvedavý, keď bola raketa vypálená, “podstavec” pod raketou ( ukazuje ) tam ostal. To je dôvod, prečo som si uvedomil, že to nieje lietadlo. 

Počúvajte, keď rakety boli vystrelené, videl so, že zasiahli centrum elektrárne, centrum, ktoré produkovalo silu. Videl som, že veľa ľudí utekalo, a potom,… dôvod, prečo viem, že to bolo centrum pre silu, pretože PÁN mi ukázal špecialistov v krajine pre elektrinu, chodili a kontrolovali transformátory, z ktorých sa kúrilo, vypadli, takže kontorolovali, kontrolovali, všetko sa kúrilo a vypadli z prevádzky. 

V ďalšom sne znova, PÁN ma dal na cestu, šoféroval som na ceste. Potom som sa opýtal PÁNA vo sne: prečo je toľko veľa tankov na ceste? Potom hlas PÁNA vo sne hovoril: pretože prepukla vojna. Medzi Severnou a Južnou Kóreou. 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

Off 

6.10.2010 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top