Home
 

ČO PÁN HOVORÍ K CIRKVÁM V HOLANDSKU A K CIRKVÁM V EURÓPE? Konferencia v Amsterdame, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 3. Decembra 2016

KONFERENCIA V AMSTERDAME, druhý deň, 3. DECEMBER 2016

MOCNÝ PROROK PÁNA, PROROK DR. DAVID OWUOR                                 1743691_580582558697084_1552932791_n

2.ČASŤ

Ďakujem. Ďakujem veľmi pekne. Modlím sa v mene Ježišovom. Halleluja. OTČE, v MOCNOM MENE JEŽIŠ, Nebesia sú tvojim trónom, a zem je tvojou podnožou. PANE, dnes som tu na tomto mieste PANE. Pomôž týmto ľuďom. Pomôž tomuto kontinentu, aby ich uši mohli počuť tvoje inštrukcie, a aby mohli pripraviť cestu pre svätý návrat JEŽIŠA. OTČE, prines prebudenie do tohto kontinentu. TY môžeš vidieť, že ich srdcia sú pripravené. A ja žehnám tomuto stretnutiu v MOCNOM MENE JEŽIŠ. Amen.

Ďakujem veľmi pekne drahocenní ľudia. Môžete vidieť, že hala je rozšírená. Ďakujem veľmi. Teraz, môžete sedieť v MOCNEJ prítomnosti PÁNA. Halleluja. Včera, PÁN začal hovoriť k tomuto národu v Európe vo veľmi dôležitej konverzácii, ktorá začala včera, PÁN prehovoril ku mne o príchode MESIÁŠA; o návrate KRISTA- slávnom dni. Deň, o ktorom vieme, že má veľký dôsledok na Cirkev. Deň, ktorý poznáme veľmi dobre aj ako nenávratný deň. To znamená, že keď sa to stane, už to nebude možné zvrátiť. A to je dôvod, prečo som to povedal, je veľmi dôležité, že sa môžeme zapojiť do tohto rozhovoru v túto hodinu, ako sa pripraviť na prijatie tohto dňa. Pretože včera sme zistili, že tento deň príde ako zlodej. A keďže ON príde ako zlodej, nie všetci, nie všetci ľudia vstúpia.

ON vraví, že iba tí, ktorých duchovné uši budú schopné počuť trúbenie BOŽIE; zvuk archanjela. Iba tí, ktorí budú nájdení spravodliví a svätí; iba oni budú vzatí do slávneho BOŽIEHO Kráľovstva. Takže, stalo sa to veľmi dôležitým včera, vziať poučenie o tom, ako sa pripraviť na ten deň.

A pre Európu, toto je veľmi, veľmi dôležité práve teraz. Pretože môžete vidieť veľmi jasne, že prebudenie posledných časov vypuklo v iných krajinách, na iných kontinentoch. A to je dôvod, prečo sa toto stáva veľmi kvalitným časom stretnutia s Cirkvou. A vo včerajšej konverzácii, keď sme diskutovali o tom, ako sa môže cirkev pripraviť, čo vychádza veľmi, veľmi jasne, je to, že PÁN hovorí, že to, čo bolo stratené v záhrade Eden a prinieslo smrť, MESIÁŠ príde a obnoví. Ale ON vraví, že obnova nie je úplná dokiaľ vy, účastníci obnovenia, konečne nevstúpite do večného BOŽIEHO Kráľovstva.

Takže PÁN, v rozhovore s cirkvou včera, PÁN povedal, že cirkev sa potrebuje pripraviť. Keď si prečítaš z knihy Zjavenia, kapitola 19, ON hovorí že: „smela sa obliecť do skvúceho, čistého kmentu“. A skvúci kment, ON povedal, že to znamená spravodlivosť Cirkvi. Takže sme mohli vidieť, že poklad, ktorý potrebuje cirkev spozorovať v túto hodinu je prijať spravodlivosť PÁNA, ktorý…..A včera som strávil nejaký čas zdôraznením závažnosti Odevu spravodlivosti. Inak povedané, strávil som nejaký čas tým, že som vám prinášal a prekladal autoritu spravodlivosti v Cirkvi v túto hodinu.

A tak, toto je teraz veľmi dôležitý čas, kedy aktuálne to, čo chýba Kristovmu telu celoglobálne, je spravodlivosť. Takisto sa to stáva zlomovým okamihom pre cirkev, pretože Cirkev môže byť volaná k návratu spravodlivosti práve teraz. A ako sme mohli vidieť, vravel som, zatiaľ čo Cirkev nosí tento odev, je momentálne ľahké rozlíšiť Cirkev od sveta. Toto je to, čo som tu včera hovoril. ON hovorí, že aby bolo možné odlíšiť Cirkev (od sveta), ona musí nosiť tento odev, zobrazovať SLÁVU PÁNA tomuto temnému svetu. Európa potrebuje práve teraz svetlo pretože tu je obrovská temnota, ktorá sa pohybuje skrz Európu práve teraz; homosexualita na tomto kontinente, nedostatok Evanjelia Kríža, Evanjelia KRVI. Veľa cirkví je náchylných pre rýchly zisk, rýchly zisk, potrebujú teraz rýchly zisk. A tak sa zachytia do klamu, ktorého cieľom je zabezpečiť určitú prosperitu, a potom v tomto procese im môže uniknúť základný cieľ- spása kresťana.

A práve sme zistili, že spravodlivosť je to, čo vlastne udržuje posvätenosť Cirkvi. Spravodlivosť je to, čo oddeľuje Cirkev od sveta. Halleluja. Takže, včera sme sa rozprávali o tomto. PÁN povedal, že tento odev spravodlivosti, ktorý zanecháva cirkvi túto nebeskú kvalitu, je veľmi dôležitý, a videli sme, že je to naozaj spravodlivosť PÁNA, ktorá teraz predlžuje životnosť Cirkvi. Hodnota Cirkvi dnes podlieha rýchlej skaze, stáva sa dočasnou, pozemskou. Hodnota bola predĺžená do večnosti teraz. Pretože sme mohli vidieť, že je to spravodlivosť, ktorá v skutočnosti aktuálne premieňa Cirkev rýchlo podliehajúcu skaze na nezničiteľnú Cirkev. Premieňa porušiteľnú Cirkev na neporušiteľnú. ON vraví, spravodlivosť je tá, ktorá premieňa smrteľnú Cirkev na nesmrteľnú. Tak isto, spravodlivosť predlžuje trvanlivosť, život Cirkvi, aby sa stala večnou.

A včera, v čase keď sme odchádzali, som sa začal s vami zdieľať s týchto obrovským kráľovstvom, ktoré prichádza. Videl som to už stanovené. Večné Kráľovstvo MESIÁŠA. A v tomto rozhovore s vami som sa zdieľal s veľmi mocným Danielovým snom, s ktorým sa PÁN so mnou zdieľal. A vidíte veľmi jasne, že priamo predo mnou bola obrovská socha. A samotné prsty boli tak veľké, prsty boli veľmi veľké, hlinené a pomenované a zmiešané so železom a tým všetkým, veď viete.

A tak som bol chytený v tomto omráčení, údive a prekvapení. A vidíte, že všetko v tomto sne sa stalo rýchlosťou blesku. A tak som bol v tom chytený. V takom šoku: „Čo to je?“ Keď Kameň prišiel z tejto strany, malý Kameň, neodrezaný ľudskými rukami, prišiel a rozbil obrovskú sochu a obrátil ju na prach a vietor začal prúdiť. Viem, sme globálny. Viem, že svetová komunita nasleduje toto. Sme skutočne svetový, že? Môže niekto hovoriť so mnou, prosím… Je to veľmi dôležité, aby to iné národy dostali tiež.

To, čo teraz hovorím je toto; tento Kameň rozbil tú modlu, čo symbolizuje kráľovstvá tohto sveta. Modlárske kráľovstvá, o ktoré sa usilujeme v tomto svete. To, o čo sa usiluje Cirkev dnes. A potom zničil toto kráľovstvo. A potom bola vytvorená obrovská hora a pokrývala celú zem. A potom vo výklade tohto rozhovoru, PÁN povedal, že ON tam zriadi večné kráľovstvo. ON vystavia ďalšie Kráľovstvo, ktoré nemá konca. A ON povedal, že BOH Nebies vytvorí Kráľovstvo MESIÁŠA. A môžete vidieť, že Kameň, neodrezaný ľudskými rukami, je ten, ktorý zničí tieto kráľovstvá a vystaví Kráľovstvo BOŽIE. To znamená, PÁN hovorí, že Kráľovstvo MESIÁŠA nebude vytvorené ľuďmi. Toto Kráľovstvo bude vytvorené SAMOTNÝM BOHOM. To je dôvod, prečo môžete vidieť, že Kameň nebol odrezaný ľudskými rukami.

Ale teraz na koniec sa chcem zdieľať s nedávnym rozhovorom, keď ma PÁN vzal v sne. Toto je jeden z veľmi čerstvých snov. PÁN ma zobral v sne celou cestou do Izraela a ON mi ukázal presné miesto trónu Kráľa Dávida. Tí z vás, ktorí máte naladené naše globálne rádio, ste museli počuť toto proroctvo. A som si isté, že je to aj na internete. Takže, bol to veľmi ohromný moment, keď ma PÁN v sne vyzdvihol hore a zobral ma do Izraela, do Jeruzalema. Potom, ON SÁM sa rozprával so mnou zo strany od mojej pravej ruky, z pravej strany zatiaľ čo kráčal so mnou. A potom si pamätám, keď sme dorazili na toto miesto, nato Hlasom mi povedal: „Toto je presné miesto, toto tu“. A mohol som vidieť JEHO ruku ukazujúcu, JEHO prst, JEHO ruku a prst ukazujúce na toto miesto- ruka a prst PÁNA. A ďalej hovoril: „ Toto je presné miesto, toto tu. Toto je presná poloha trónu, kde Dávid sedával a hrával na harfe  PÁNOVI.“

A ako som bol tam, PÁN vzal skutočnú harfu, harfu Dávidovu a ON mi ju dal. ON povedal: „ Podrž to pre mňa“. Vo sne. „Podrž to pre MŇA. Toto je presná harfa, na ktorej hrával. Podrž to pre MŇA, aby som ti ukázal.“ A tak si pamätám ako som ju držal. Je tam koža, je tam koža. Je tam koža, ktorá, myslím, je taška alebo podložka harfy. A tak som ju držal a ON mi vravel: „Pozri, toto je presné miesto trónu, kde Dávid sedávať a hrával na harfe PÁNOVI.“ A po tom som sa zobudil.

Ale, samozrejme, predtým ako som sa zobudil, ON ma zobral do obdobia Kráľa Dávida. Tak som videl aké bolo panovanie Dávida. V skutočnosti je to úžasné, pretože mi ukázal portrét Kráľa Dávida a potom aj jeho syna- Šalamúna. A až po tomto som sa zobudil. A my všetci vieme, veľmi dobre poznáme z 2. Knihy Samuelovej, kapitoly 7, ktorú dnes nebudem čítať, my vieme, že keď PÁN dával zmluvu Abrahámovi, ON sľúbil Abrahámovi krajinu, národ. ON povedal Abrahámovi, že mu udelí krajinu. Ale teraz nepôjdeme do tohto. To je úplne iné učenie, ale chcel som vám to tu predložiť iba na zamyslenie. Takže ON povedal-„ Dám ti krajinu“. Ale keď sa pozrieme na Izáka, môžeme vidieť, že PÁN uzavrel tú istú zmluvu s Izákom. A ON spravil tú istú zmluvu s Dávidom, a ešte skôr aj s Jákobom. A potom to bol Jozef. Neskôr prišiel za Mojžišom, a keď sa pozriete na miesto tejto krajiny/zeme, bola sľúbená všetkým z rodokmeňa, táto zem, ktorú ON prisľuboval, potom zisťujeme, že sa jedná o Zasľúbenú krajinu. To je miesto, kde je teraz položený Izrael, to isté miesto. Ale On sľuboval, takže zmluva žila ďalej.

A tak prišiel za Dávidom, sľúbil mu všetky tieto veci, tieto úžasné veci; Tvoje meno musí byť väčšie ako meno iného veľkého muža, ktorý tu žil, ako všetkých veľkých mužov žijúcich na zemi. Je to pravda. Je to pravda. To sa aj naplnilo, však? Bolo to ako dnes, keď príde MESIÁŠ, ON povedal: „ Ja som pozdvihol Dávida, toto je koreň Dávidov“. Spomeňte si na ľudí, ktorí boli na ulici a potrebovali uzdravenie. „ Syn Dávidov, zmiluj sa nado mnou“. Ale čo ma udivuje je, že ON sľúbil Dávidovi, že jeho syn zdedí trón- bude sedieť na tróne. A tak je Dávid schopný vidieť tú obrovskú zmluvu s HOSPODINOM.

Dávidov syn bude sedieť na tróne. Jeho telo a krv. Ale ako dal PÁN túto zmluvu, keď si ju prečítate tam dolu, ON dodáva vetu a povedal: „A jeho trón bude trvať naveky“. A toto sa stáva veľmi dôležitým momentom pre Cirkev a pre národy. Pretože tam sme mohli vidieť vyhlásenie večného Kráľovstva. A toto je ten dodatok, ktorý spôsobil ten sen, s ktorým som sa včera s vami zdieľal. A HOSPODIN povedal že „JEHO vláda musí trvať naveky“. Neskôr je Dávid schopný vidieť v sne, v prvom rade vidí fyzicky jeho telo a krv Šalamúna ako sedí na tróne. Ale neskôr je schopný vidieť VӒČŠIEHO SYNA, ktorého vidí ako panuje navždy.

A to je dôvod, ak pôjdete do Žalmu 22, nebudeme ho tu čítať dnes, môžete vidieť, že Dávid je schopný vidieť jeho VӒČŠIEHO SYNA, MESIÁŠA ako rozdrví hlavu hada, keď povedal: 

Eloi, Eloi lama sabachthani”- v preklade Bože môj, Bože môj prečo si ma opustil? Žalm 22:1 

Mnoho stoviek rokov dozadu. Dávid je schopný HO vidieť na Kríži ako drví hada. A tak isto je Dávid schopný HO vidieť vládnuť na tróne, na tomto mieste, večne. Takže, PÁN povedal včera, že je tu Kráľovstvo, ktoré prichádza, Večné Kráľovstvo PÁNA. Ok, no a teraz nedávno ma ON zobral do Izraela a ukázal mi presné miesto, kde bude MESIÁŠ vládnuť. To znamená, že čas je pri konci. ON teraz pomáha so mnou v týchto udalostiach, ktoré majú prísť.

Vízia sochy bol taký obrovský rozhovor. Presne rovnaký rozhovor ako v Genezis 3:15. Položím nepriateľstvo medzi teba (hada) a ženu, medzi tvoje potomstvo a jej potomstvo a ON ti rozdrví hlavu. A videli sme, že rozdrvenie hlavy sa stalo smrteľnou ranou. Ale schvatnutie päty nie je fatálne, pretože MESIÁŠ išiel na Kríž a ON vyšiel. Ale rozdrvenie hada, ktoré vidíte v tom sne, že ON prišiel a dal osudovú ranu a rozdrvil… v tomto sne, ktorý som s vami zdieľal včera. PÁN hovorí, že Cirkev v Európe potrebuje pochopiť, že je tam večný boj. ON povedal, dám nepriateľstvo medzi hada a ženu, medzi potomstvo ženy a potomstvo hada. Toto je boj, ktorý posilňuje naše posvätenie. Medzi svetlom a temnotou. Tento boj je večný boj, ktorý PÁN dal Cirkvi. A dôvod, prečo Cirkev padá je, že Cirkev v Európe ukázala znamenie prímeria a súhlasila.

ON povedal, denno-denne musíte byť v tomto boji a ak príde tma, musíte s ňou bojovať. Dnes chcem toto preskočiť. Odev, najjemnejší odev, skvejúci a čistý jej bol daný aby sa obliekla; tento odev je aj útecha, ktorú PÁN dáva Cirkvi v Európe, veriacim v Európe, ktorí prechádzajú cez prenasledovanie systémov v Európe, a potom sa usilujú aby chodili viac v spravodlivosti. Dokonca aj právny režim v Európe je tak veľmi proti HOSPODINOVI. Je to tak, akoby bol BOH doteraz vyhodený. Akoby bol PÁN doteraz vyhodený. ON hovorí pre nás ako kresťanov, pre tých, ktorí máme tento odev, keď prídem do Európy a uvidím Cirkev ako nosí tento odev, bude mi to symbolizovať odmenu, ktorú PÁN udelil Cirkvi pre všetky tie bolesti. Skúšali ste ísť do práce, možno budete nosiť dlhú sukňu a zviažete si vlasy, možno nemáte prácu… Svet má iný štandard…

Lukáš 18:7- 8

Odev je útecha, ktorú máme a ktorú nám PÁN dal. Symbolizuje odmenu v Európe, pretože niekedy je to ťažké. On používa odev, aby povedal Cirkvi : len vydrž. Môžete byť sami, alebo vás je málo ale vydržte. Vydržte v spravodlivosti. Môže to vyzerať bláznivo, prenasledovanie, ale nevzdávajte to. Iba v tom vydržte. Tento odev je odmena.

Lukáš 18, od prvého verša.

Verš 1. PÁN hovorí: „ A povedal im podobenstvo, ako sa im treba vždy modliť a neochabovať.“ Verš 2. ON povedal: „ V ktoromsi meste bol sudca, BOHA sa nebál a človeka nehanbil. A bola v tom meste vdova, ktorá chodila k nemu a prosila ho: Zastaň sa ma proti môjmu protivníkovi! Ale on dlho nechcel. Potom si však povedal: Čo sa ja BOHA nebojím ani človeka nehanbím, ale že mi táto vdova nedá pokoja, pomstím ju, nech mi tu nechodí naveky a netrápi ma.

Iný preklad hovorí: „ aby ma nedokaličila.“ Toto je jedna chudobná vdova, veľmi zranená, ktorá hľadá spravodlivosť. Je zaujímavé, že v iných verziách (prekladoch) sa píše: „ aby ma nedokaličila.“ 6 A PÁN dodal: „Počujte, čo vraví nespravodlivý sudca. 7 Či by sa BOH nezastal svojich vyvolených, ktorí dňom i nocou volajú k NEMU, i keď mešká s ich vyslyšaním? 8 Hovorím vám: Čoskoro sa ich zastane. Ale keď príde SYN človeka, či nájde vieru na zemi?“

ON povedal,

„Ale keď príde SYN ČLOVEKA, nájde vôbec nejakú vieru? Vieru na tejto zemi?“

ON to ukončil slovami, „ Ale keď sa vráti SYN ČLOVEKA naspäť, nájde skutočne aspoň nejakú vieru na tejto zemi?“ takže, chcem hovoriť o tomto, pokiaľ ide o Cirkev v Európe.

PÁN hovorí o príchode MESIÁŠA, naša dnešná konverzácia. ON vychádza hovoriac, „je to pravda, som MESIÁŠ a ja prichádzam naspäť.“ On maľuje obraz dní, kedy príde. ON hovorí, že budú časy veľkej nespravodlivosti. Keď počúvate spôsob, akým ON hovorí, vraví o úpadku duchovného života Cirkvi. Úpadok viery. On maľuje tento obraz, presné veci, ktoré vidíte, že sa dejú v Európe. On maľuje toto a požíva to, aby oznámil príchod MESIÁŠA. Stalo sa to JEHO pozadím.

ON vraví, táto vdova, zraniteľná a chudobná. V Afrike sú pozemky odňaté kvôli nevedomosti ľudí a potom chodia žiadať o spravodlivosť. ON vraví, že táto vdova išla za nespravodlivým kráľom, kráľom, ktorý nie je spravodlivý. Tento kráľ sa nebál BOHA. A ON hovorí o skutočnosti, že je vytrvalá, dôsledná…neúprosná, nikdy sa nevzdáva. Nespravodlivý kráľ, nespravodlivý sudca je nútený jej udeliť spravodlivosť a teraz to PÁN používa pre Cirkvi. ON vraví, že ak sa kráľ nebojí BOHA a dal konečne spravodlivosť tej žene, o čo viac udelí vám, deťom BOŽÍM v Európe, vyvoleným BOŽÍM v Európe, váš Kráľ spravodlivosť? Rozumiete tomu?

Takže, toto je veľmi mocné. Môže to vyzerať drsne v Európe teraz, ale nevzdávajte sa. Vydržte to. Nespravodlivý kráľ, ktorý sa nebál BOHA udelil spravodlivosť. O čo skôr vám, deťom BOŽÍM, ktorí máme Kráľa spravodlivého? Takže, PÁN maľuje obraz. ON nás teraz varuje pred všetkými vecami, ktoré sa dejú v Európe- úpadok viery. Bilancia, ktorú bude ON používať, je ohľadom viery. Na jednej strane budú všetky verné skutky veriacich v Cirkvi v Európe a na druhej strane neverné skutky Cirkvi. Ktorí z nich budú prevažovať? Nepochybne, odev Cirkvi je zásluhou za vernosť. Odev spravodlivosti, zotrvanie v usilovaní sa o spravodlivosť je skutočne našou útechou pre vstup do večného Kráľovstva. Možno to teraz vyzerá zle, a možno ste práve teraz stratili všetkých vašich priateľov, keď ste sa rozhodli usilovať sa o spravodlivosť, ale vydržte to. Nevzdávajte to. ON si používa vdovu, aby nám povedal nevzdávaj to pred kráľom, ktorý sa BOHA nebojí. Vydržte vo viere. Uistite sa pri hocičom, čo robíte dnes v Európe, uistite sa, či zotrvávate verný pred PÁNOM. Uistite sa, že ste silný. Nezáleží na to, čím si prechádzate v práci. Tento odev je reprezentácia toho, čo tu hovoríme.

Pamätajte, Matúš 25:1-13, PÁN dal scenár a používa hostinu. Veľmi dôležitá vec je vo verši 10. Potom ON povedal pre vás, len sa pripravte aj napriek tým vyššie uvedeným. Len sa pripravte lebo Kráľ prichádza. Pamätáte na dni Noacha? Noach budoval archu. Vidím ako tu dnes stavajú archu v nejakej suchej zemi, to znamená niekde vo vnútrozemí. A zakaždým trpel výsmech a urážky. Pýtali sa ho: „Čo to robíš?“ 

„Staviam archu.“

„To ale potrebuješ robiť pri oceáne.“

ON povedal: „ Svet sa blíži ku koncu.“

A vtedy začali potriasať svojimi hlavami.

Ja neviem aká ďaleká je krajina, v ktorej budujú archu. Niektorí z vás sú na univerzite a vôbec vám to nedáva zmysel budovať no potom, JEDNÉHO DŇA…tento deň začína a dobrý deň, „ 

Dobré ráno“ pozdravia sa všetci navzájom. Vstanú ako každý iný deň. A vtedy BOH povie: „Teraz môžeš vstúpiť do BOŽIEHO odpočinku“. BOŽÍ odpočinok. Pamätajte na Noacha. ON povedal: „ Teraz môžeš vstúpiť do BOŽIEHO odpočinku po všetkých tých urážkach. Po všetkom tom výsmechu, osočovaní, vydieraní, teraz môžeš prísť a odpočívať.“ A PÁN zničil celú zem. TEN DEŇ sa objavil.

Pamätáte na Lóta v Sodome? Halleluja! Ó áno. To je dôvod prečo hovorím, že odev je našou útechou. Genezis 18:20. Hovorí: „krik.“

„20 vtedy riekol HOSPODIN: Krik Sodomy a Gomory je veľký, a ich hriech je veľmi ťažký. 21 Preto zostúpim tam a uvidím, či vykonali všetko tak podľa jej kriku, ktorý prišiel ku mne, a keď nie, dozviem sa.“

Takže, môžeme tu vidieť, že krik bol príliš veľký. Teraz, v Európe, krik je veľký. Tí z vás, ktorí sa rozhodli pre spravodlivosť, je to veľmi dobré. V Keni máme teraz veľa študentov univerzít. Môžete si predstaviť tú výzvu žiť v svätosti na univerzite. Ale PÁN je veľmi MOCNÝ. ON im dôsledne a verne pomáha. Teraz majú priateľstvá. Keď ostatní idú preč na víkend, títo idú evanjelizovať. Len pochopte, že PÁN, náš BOH, ktorý bol schopný pomôcť Lótovi zo Sodomy, pomôže aj vám. ON vám pomôže a vidí vás. Chcem sa zmieniť o jednej krátkej téme a pohnúť sa teraz…

Bolo to 29. Júla, 2009. Cestoval som do Venezuely na veľkú evanjelizáciu, ktorá tam bola, išiel som z mesta do mesta aby som im oznámil príchod MESIÁŠA ako to robím aj teraz v Európe. V tom čase som čakal na prelet do Johannesburgu. Spal som na letisku. Po dlhom čase čo som spal na letisku v Sao Paolu…Vedel som veľmi dobre, Sao Paolo, na letisku, spím na letisku. Takže, bola to jedna z tých udalostí, keď som spal a čakal na zajtrajšok. V tom hlučnom prostredí všetkých tých činností, kedy boli na letisku non-stop oznamy, na tomto mieste PÁN prehovoril ku mne a JEHO príchode.

Čo som videl?

V tomto sne, ON povedal: „ Pozri, kto prichádza.“ Keď som sa pozrel doľava, videl som jazdca na bledom koni, ktorý zúrivo prichádzal. Mimochodom, mal na hlave turban. A PÁN ho priviedol ku mne a kôň zastavil predo mnou. Keď som sa pozrel do jeho očí, vyzerali ako mŕtve telo z hrobu, ktoré tam bolo už zopár mesiacov. Jeho oči boli červené. Jeho meno je Smrť. Potom som ho videl bežať po celej zemi. Druhá časť tohto rozhovoru, na letisku, videl som PÁNA ako si berie Cirkev do Kráľovstva BOŽIEHO. A to je dôvod, prečo som tu, oznámiť vám to, takže sa pripravujme.

Avšak, veľakrát som videl ako si PÁN berie Cirkev, no nevidel som ju vnútri. Toto bolo prvýkrát, kedy som ju ( cirkev) videl vnútri. To, čo ma užaslo, bol spôsob akým stáli pred Trónom, v dlhých slávnych odevoch. A spievali veľmi nádhernú a nežnú pieseň, akú som kedy počul. A chválili v jednom súlade (unizono). Všetci jedným smerom. Bol to nádherný pohľad, vidieť to. Toto bolo prvýkrát, kedy som ich videl vnútri, v NEBI. Pamätám si, že zakaždým keď zmenili smer, sláva na ich odevoch bola ako tisíce a tisíce bleskov fotoaparátov. Oslepovalo ma to…zakaždým, keď sa pohli…sláva odevu, ktorú Cirkev teraz nosí je tak hrozná.

PÁN nerozumie. „oooch pre nás, ktorí žijeme v Európe.“ Nie. Nie. „ PANE, ja žijem v Španielsku, vo Fínsku, musíš to pochopiť.“ NIE! Ja som videl slávu Cirkvi, ako by mala byť oblečená. To je dôvod, prečo som prišiel včera, začal som hovoriť z hĺbky mojich pľúc, neustále naplno. Toto je otázka života a smrti. Tu nie je čas na „zasadiť semienko a čakať čo sa stane. Poďme si nazbierať ešte nejaké peniaze. BOH prichádza tak nechajme peniaze tak.“ Ešte je tu niečo. Rozprávam o vstupe Božej Cirkvi do BOŽEJ večnosti. To potrebuje prácu.

Takže teraz, pomimo tohto sna, dal som proroctvo o krviprelievaní v Sýrii dnes, Tahrir Square v Egypte. Všetky cesty do Labie, idú do Sýrie. Idú do Yemenu v Iraku. To je prvá časť tohto proroctva.

Ale druhá časť, ktorú som začal hovoriť, proroctvo zatiaľ nie je naplnené, povedal  som: „ Videl som Cirkev, ktorá sa objavila pred BOŽÍM Trónom.“ Slová môjho jazyka budú naplnené. Cirkev sa čoskoro zjaví. Takže, druhé proroctvo zatiaľ ešte nie je naplnené.

ON hovorí, že veľmi skoro sa Cirkev zjaví pred Trónom v NEBI. Chcem týmto veľmi rýchlo prejsť.

Exodus 28:1-4

Halleluja!

Som rád, že ste prišli.

1 „ A ty vezmi k sebe Árona, svojho brata, a jeho synov s ním spomedzi synov Izraelových, aby mi konal kňazskú službu, Áron, Nádab a Abíhu, Eleazár a Itamár, synovia Áronovi. 2 A spravíš Áronovi, svojmu bratovi, sväté rúcha na slávu a na ozdobu. 3 A ty budeš hovoriť všetkým remeselníkom múdreho srdca, kde ktorého z nich som naplnil duchom múdrosti, aby spravili rúcha Áronove posvätiť ho, aby mi konal kňazskú službu. 4A toto sú rúcha, ktoré spravia: náprsník, efod, plášť a sukňu z pletenej látky, čapicu a pás. A tak spravia sväté rúcha Áronovi, tvojmu bratovi, a jeho synom, aby mi konal kňazskú službu.“

Halleluja

Môžete sa teraz na mňa sústrediť?  Vidíte veľmi jasne, že Áron bol spomedzi Izraelitov. Ako bol tam uprostred, žil normálny život medzi BOŽÍM ľudom v tábore, pokiaľ neprišiel čas, kedy PÁN sa mu chcel zjaviť. Pre Židov, stáť pred Pánom, znamená posluhovať MU. Takže, keď ho PÁN volal, aby MU slúžil; aby ponúkol obeť HOSPODINOVI, PÁN teraz pozdvihuje kritérium.

Číslo 1. Nech je postavený pred tebou spomedzi Izraelitov. Predtým než mu bol poskytnutý odev, HOSPODIN prvý nariadil oddelenie. Nie od Egypta, ale od Izraelcov.

Od tej doby, ako som tu začal včera, PÁN začal oddeľovať niekoho z Cirkvi v Európe. Nie od sveta. Od Cirkvi v Európe. ON oddeľuje Árona od Izraelitov. Akonáhle sa teraz oddelil, teraz mu dajte odev. Následná funkcia tohto odevu je pre jeho posvätenie. To mu dáva dôstojnosť a česť. V iných verziách, dáva mu to slávu a krásu. Je to tak, že bez odevu je nahý. Teraz môže byť s týmto odevom kvalifikovaný.

Môže stáť pred PÁNOM. Reprezentuje to nasledovné:

Číslo 1: Je to svätý odev.

Číslo 2: Odlišuje to Árona od ostatných Izraelitov.

Takže som zvedavý, ako to vyzerá s odevom Cirkvi? Odlišuje ťa tento odev od ostatných ľudí v Európe?

ON hovorí, že odev dáva Áronovi odlišnosť, jeho identitu. Jeho česť teraz pochádza z tohto odevu. Stal sa mužom odevu.

Pozrime sa na toto teraz, prečo bolo dôležité oddeliť ho? Pretože teraz to zobrazuje jeho sväté konanie. Sväté konanie. To bolo vtedy. A práve teraz hovorím o inom odeve, odeve PÁNA, ktorý by mala nosiť Cirkev v Európe.

Odev spravodlivosti je uspôsobený na to, aby vás oddelil od zbytku Európy, a čo je najdôležitejšie, stáva sa vašou identitou- popisuje vaše sväté správanie. Ale keď prídete do Cirkvi v Európe, odev nie je ukázaný. V skutočnosti je tu veľmi veľa sexuálnej nemorálnosti v Cirkvi v Európe.

Odev, ON vraví, o ktorom som vám prišiel oznámiť, tento odev obnoví uctievanie v Cirkvi v Európe. Rovnako ako Áron z kempu, nie svetský, ale v pokore nosí odev a môže stáť pred PÁNOM teraz. Je určený na obnovu uctievania Cirkvi v Európe.

Pozrite na toto teraz. Ako to má obnoviť uctievanie?

Číslo 1: Vyčistí to nedisciplinovanosť v Európe. Hrozný nedostatok disciplíny v Európe. Kresťania majú byť disciplinovaný teraz. Ó áno. 

Číslo 2: Vyčistiť tú liberálnu teológiu, ktorú vidíme v Európe. Liberálni teológovia, ktorí akceptujú všetko.

Číslo 3: Vyčistiť klam / podvod, ktorý vidíme v Cirkvi v Európe. Vyčistiť nemorálnosť, kompromisy a úpadok, ktorý vidíme v Cirkvi.

Pozrime na toto teraz. Keď som prišiel oznámiť tento posvätný odev, v podstate som prišiel pokarhať odpadnutie v Cirkvi. Potrebujete byť opatrní v Európe. Odpadnutie tu vstúpilo veľmi jednoduchým a ľahkým spôsobom. Ak si pozriete tieto národy, zistíte, že väčšina z nich má Kríž na vlajke. To znamená, že začali na dobrom mieste. Kríž, aké nádherné. Ale buďte opatrní. Keď hovorím o Cirkvi, taktiež hovorím o jednotlivcoch. Za normálnych okolností vstúpi odpadnutie veľmi ľahko tým, že vás povzbudzuje, aby ste prijali malé veci. Tolerujete to. Možno ste pastor a jedna z dám príde do Cirkvi a má oblečené dlhé šaty, ktoré dobre zakrývajú ale toto oblečenie je úzke. Buďte opatrní. Diabol chce, aby ste to akceptovali.

Alebo to môže byť jednoduchá lož. Niekto iba klamal. A vy viete, že je to klamstvo ale aj tak to tolerujete. Toto je spôsob ako diabol funguje. Buďte opatrní. Odpadnutie začalo v NEBI, keď Lucifer, slávny uctievač, sa vzoprel voči BOHU, a vtedy ho Michael so sprievodom ho zvrhli. A to nám hovorí, že v NEBI je nulová tolerancia voči odpadnutiu. Ak chceš ísť do Neba, musíš vedieť, že je tam nulová tolerancia voči odpadnutiu. To je dôvod, prečo bol vyhodený.

Odpadnutie v našom živote alebo v Cirkvi vstupuje veľmi jednoducho. Dovoľte mi to zopakovať; sukňa je dlhá a dobre zakrýva, ale je tesná. Mali by ste byť pokarhaní. Oh, áno. Neslúžime ľuďom. Slúžime KRISTOVI. Nie si tu preto, aby si sa páčil ľuďom.

Takže, keď práve začalo odpadnutie. Odhaľovanie odpadnutia, môžeme ho spoznať a vyhnať preč. 

Oblasť 2: Viera, teraz bude klesať rýchlo. Niečo, čo začalo jednoducho, bolo to tolerované a ďalšia vec, ktorú vidíte je, že Cirkev sa teraz začne vyhýbať hovoreniu o svätosti v Biblii.

Ďalšia oblasť.

Oblasť 3: Budú hovoriť, ooch Starý Zákon je príliš drsný. Je príliš krutý. Nemám rád krutého BOHA, ktorého sa bojím, chcem BOHA, ktorého milujem.

Oblasť 4: Poznám toto všetko, pretože BOH ma poslal vyčistiť odpadnutie. BOH je všadeprítomný. V skutočnosti je veľa spôsobov, ako HO dosiahnuť. Dokonca aj hinduisti Ho môžu dosiahnuť. A potom, cez Vianoce, potom začnete písať šťastné sviatky. „Vidíte, my už nemusíme otravovať ľudí, proste im iba napíšeme šťastné sviatky. Už nechceme otravovať iných kresťanov.“

Ďalší príklad – hovoria, že homosexualita je v poriadku. Och áno, to je ďalšia vec, uvedomme si, pri ktorej sa Cirkev rozišla.

Teraz, odpadnutie začína rodením synov a dcér, ktorí sú výreční rečníci, perfektní podvodníci, ktorí používajú perfektné príklady. Oni hovoria: „Som kazateľ, ktorý vyrástol v tejto Cirkvi.“ Buďte opatrní na odpadnutie!

Dôvod, prečo to hovorím je taký, že BOH ma poslal, aby som definoval odpadnutie, čo znamená odsudzovanie BOHA. Dôsledkom toho je smrť. V NEBI to bolo zvrhnuté. Odpadnutie, z ktorého si robíme posmešky v Európe sa nazýva vzbura voči BOHU a JEHO cestám; zanechanie BOHA a JEHO ciest. To nie je vtip.

Vidíte, ako sa s ním vysporiadava v Deuteronómiu, odpadnutie, v Deuteronómium, spôsob akým sa bojuje, ON hovorí- Počul som tam niektorých ľudí, oni zmenili uctievanie. Je to vzbura voči BOHU. Zrieknutie sa BOHA. Odmietnutie BOHA. Vzbura proti NEMU. To je to, čo vidíme v Európe, spôsob akým Kresťania žijú, žijú vo vzbure voči BOHU. V Deuteronómiu 13:14 ON hovorí: Choďte von a preskúmajte, vyšetrujte a informujte sa o tom, a ak zistíte, že to bola pravda a niekto ich obrátil proti BOHU, aby sa búrili voči BOHU, potom, ON hovorí, po schválení, povedz mladým mužom s mečmi nech vstúpia do mesta a povedz im, nech vstúpia a pobijú všetko čo sa hýbe, človeka i zvieratá. A všetko tam pozabíjajte a zhromaždite uprostred námestia, aj všetko imanie a spáľte to. Neber si žiadnu korisť z toho. A povedal, ponúkni to ako obeť HOSPODINOVI.

Bol som veľmi šokovaný, keď som to čítal. Po tomto už rozumiem závažnosti odpadnutia pred PÁNOM. Predtým ako budem s vami hovoriť o pomazaní a o tom, čo sa chystá ON robiť v Európe, tento priamy rozhovor s Cirkvou je dôležitý, takže by ste mali vedieť, že odpadnutie nie je až také jednoduché ako si Európa myslí. Následkom toho je smrť. Diabol si vás zoberie do pekla spolu s ním. Napríklad: keď Adam dokonca mal reálnu možnosť počúvať BOHA a oni neposlúchli, vstúpila smrť.

Genezis 3:23, 24 Slávni Cherubíni blokovali cestu do Záhrady, to je cesta do večnosti, k stromu života. Strom života je Sväté Spoločenstvo. Ak sa budete podieľať na tomto, budete sa podieľať na večnosti.

ON hovorí: len MA počúvajte v tomto jednom a akonáhle prejdete cez túto dobrovoľnú poslušnosť, PÁN zamýšľal držať za ruku človeka, aby s NÍM kráčal po ceste až to večnosti. 

Cesta. A to je cesta, ktorá vedie k Stromu života, ktorého listy keď zjete, budete žiť naveky.

Rozumiete tomu?

Odpadnutie, jeho následkom je smrť. Malinké lži, ktoré vidíte v Cirkvi v Európe. Malá túžba po dievčati, budete prijímať hovory od nej… „ Ja jej len pomáham“ To hovoríte! „Vieš, ona je nová študentka, vieš, a pastor hovorí, že nepríde.“ A pritom viete, že vzťah niekam smeruje.

Halleluja.

Netolerujte ani klamstvo. Nazývajú to „biela“ lož (milosrdná lož)- A teraz chcem hovoriť o jednej veľmi dôležitej vlastnosti, ktorú tento odev prináša do Cirkvi v Európe. Tento odev poskytuje Cirkvi bezúhonnosť. Odpadnutie odstraňuje od človeka nevinnosť a prináša plné obviňovanie. JEŽIŠ prichádza, dáva Cirkvi odev, ktorý práve teraz umožňuje človeku stáť pred BOHOM bezúhonne. Konečne sme schopní stáť pred HOSPODINOM.

Takže, chcem sa pozrieť na odev PÁNA. Odev spravodlivosti. Je určený, aby poskytol Cirkvi, poskytol Európe, vlastnosť, ktorá sa nazýva bezúhonnosť. Bezúhonný život. To znamená, že žiješ svoj život v Európe ako Kresťan, alebo ako Pastor, a nikto nemôže na teba ukázať prstom. Oh, áno. To je dôvod, prečo musíš byť opatrný čo povieš a čo spravíš. Tieto vlastnosti, ktoré idem teraz s vami zdielať, to čo prináša odev pre Cirkvi, aktuálne sa stali meradlom v Cirkvi pre vstúpenie. JEŽIŠ hovorí – bezúhonná Cirkev.

Buďte veľmi opatrní, ako riadite tieto telefonáty. Môžete prísť kázať sem ( JEŽIŠ videl, že som bol po celom svete; keď Pastor chce kázať spravodlivosť, a dievča povie: „Nie, nie, kto káže svätosť? Nie, nie“ Diabol robí zmätok za to, čo ste robili predtým). Dávajte si pozor na spásu, ktorú máte. Nemôžete si dovoliť žiť ľahostajný kresťanský život.

Teraz, pozrime sa na toto teraz, môžeme pochopiť čo BOH OTEC zamýšľal spraviť pre Cirkev v Európe, keď poslal JEŽIŠA s cenným odevom, ktorý obnovuje charakter v Cirkvi. Je to nádherné, ako si teraz PÁN používa nevinnosť. Niet divu, poslal JEŽIŠA, aby z nás odstránil obviňovanie, takže môžeme byť konečne bez úhony, stáť pred NÍM a slúžiť MU.

Existuje niekoľko generálov BOHA v Biblii. Generáli sú normálne vyznamenaní za dobrých. Majú jednu vlastnosť…

Poďme sa pozrieť na Enocha. Genesis 5: 21- 25:

21 keď mal Enoch 65 rokov, splodil Metúšelacha. 22 Enoch chodil s BOHOM a žil ešte 300 rokov po splodení Metúšelacha a mal synov a dcéry. 23 Celkove Enoch žil 365 rokov. 24 Enoch chodil s BOHOM ale zrazu ho nebolo, lebo BOH ho vzal. 25 Keď mal Metúšelach 187 rokov, splodil Lámecha. Enoch kráčal s BOHOM. A je to úžasná vec, kráčať s BOHOM. BOH je svätý. Pre vás chodiť s BOHOM, keď sa pozriete na život Enocha, Enoch bol protiliekom pre Adama a Evu. PÁN si ho použil, aby ukázal „ ÁNO, je to možné“. Že to nemusí zlyhať práve kvôli neposlušnosti.

Nepriateľ sa snaží dokázať v Záhrade, že niet stvorenia na zemi, ktorému možno dôverovať ohľadom poslušnosti. Potom prichádza Enoch, ktorý žil v poslušnosti, spravodlivosti a vernosti.

Život Adama a Evy má tri fázy:

1.Fáza nevinnosti.

2.Fáza kedy padli.

3.Fáza kedy ich BOH hľadá. „Kde si?“. HOSPODIN hľadá svoje padnuté deti.

Bol som veľmi šokovaný, keď som toto čítal v Písme. ON ich ešte len stvoril a už padli. A potom vidíme, že ich BOH hľadá. Hľadá svoje padnuté deti.

Teraz BOH káže Evanjelium k nim a povedal, že ON prichádza rozdrviť hada. Žili nevinné životy a padli. Teraz prichádza Enoch, ktorý bol schopný vydržať v úplnej poslušnosti a spravodlivosti.

Ďalší generál, ktorý žil bezúhonný život je Noach. Genesis 6:9:

9 Toto je Noáchov rodokmeň: Noách bol muž spravodlivý a bezúhonný medzi svojimi vrstovníkmi. Noách chodieval s BOHOM. Noách, keď čítame v Biblii, PÁN hovorí, na celej zemi nebol nikto ako Noách ohľadom bezúhonnosti. Takže, Noách kráčal bezúhonne pred PÁNOM. A teraz môžete vidieť, že zem bola plná miliónmi ľudí. Biblia hovorí že bola plná ako teraz. Ale keď ON našiel jedného bezúhonného človeka, Noácha, keď ho našiel, bezúhonného muža, HOSPODIN bol schopný pozabíjať celú zem a zachrániť Noácha. Pozrite sa na tú cenu bezúhonnosti pred PÁNOM, že keď našiel bezúhonného muža, je teraz schopný vymazať celú zem, zabiť všetkých a jeho zachovať. Charakter bezúhonnosti, bezúhonný život. Môžete vidieť, čo ON zamýšľal, s celou krajinou…

Genesis 17:1, stretávame sa s Abrahámom, s ďalšou osobou, ktorá žila bezúhonne.

Keď mal Abrahám 99 rokov, zjavil sa mu HOSPODIN a povedal: „ Som BOH VŠEMOHÚCI, kráčaj pod mojím dohľadom a buď bezúhonný.“ A ON povedal, ak budeš dodržiavať bezúhonnosť, bezúhonný život, potom budem držať svoju zmluvu s tebou. A Abrahám chodil bezúhonne pred PÁNOM. Teraz sa pozrite, čo sa stalo, ako si BOH použil Abrahámov život.

Ďalší generál v Biblii je Jób. Jób 1: verš 1 a verš 8

1 V krajine Úc žil muž menom Jób; bol to muž bezúhonný, úprimný, bohabojný a stránil sa zlého. Takže môžete vidieť, čo je odev spravodlivosti, odev, ktorý má teraz nosiť Cirkev, čo má robiť teraz Cirkev v Európe. 8 Nato povedal HOSPODIN satanovi: Všimol si si môjho služobníka Jóba? Lebo na zemi niet jemu podobného , bezúhonného, úprimného, bohabojného muža, ktorý by sa stránil zlého.

Wau. ON hovorí, vďaka tomu, že Jób žil bezúhonný život, PÁN bol schopný povedať satanovi: aach, choď ho preskúšať, aj tak neuspeješ. Čiže, ak chodíš v spravodlivosti, si ochránený od diabla. A PÁN je schopný pomôcť svojej Cirkvi, že? Dokonca aj keď budete mať telefonát, hovoríte: Nechcem aby niekto na mňa ukázal prstom. Nie som si istý, či mám ísť touto cestou. Nechcem ísť na Vianočnú večeru, pretože to nepomáha mojej večnosti. Teraz ste citlivý. Nechcete na nikoho ukázať prstom.

Bezúhonnosť je ochranou voči útokom, ktoré prichádzajú na Cirkev v Európe. Vidíte generálov a to, ako oni slúžia v bezúhonnosti, a potom PÁN hovorí Cirkvi, že odev ozdobou NEBA. To znamená, že Cirkev v Európe to musí mať oblečené ak chce vstúpiť do NEBA. A ON hovorí, že ak to Cirkev nosí, nie je to skrze WhatsApp, Facebook alebo Twitter, ktoré dnes poznáte. Môžete vidieť svetlo, Slávu, ktorou Cirkev vyžaruje. Môžeme vidieť bezúhonnosť v Cirkvi. Bázeň pred BOHOM.

Pretože, povedal som, že spása nie je to, čo robíte v Cirkvi. Spása nie je to, čo robíte, keď ste s vašimi priateľmi. Je to vtedy, keď je Kresťan sám. To je spása. Keď ste teraz sami. Akú televíziu pozeráš? Ak zotrvávaš skutočne v spáse, nechceš pozerať tie TV kanály.

Keď prišiel Mojžiš a zaviedol chrám BOŽÍ, tento charakter bezúhonnosti, ktorý je odev KRISTA schopný poskytnúť aj Cirkvi v Európe, teraz sa to nazýva : „bez vady“. Takže, bezúhonnosť začína definovaním obetných zvierat ponúknutých v chráme. Bezvadných / Bezchybných. Takže, charakter bezúhonnosti, v chráme BOŽOM nosí meno „ bez chyby“.

Levitikus 1:3. Je tam mnoho, ale my si prečítame iba niečo.

Cirkev v Európe sa očisťuje dnes. BOŽIE inštrukcie boli doručené Cirkvi, teraz. A veci, ktoré boli hovorené majú dôsledok večnosti. Aké ohromné veci, v ktorých sa môžeme teraz pripraviť pre večnosť. Niektoré Cirkvi boli premenené v kluboch, kde je spoločenstvo. Ale ja hovorím, že je tu úloha, zodpovednosť, keď sa stretnete.

3 Ak je jeho obetným darom spaľovaná obeť z rožného statku, nech prinesie samca bez chyby; privedie ho ku vchodu svätostánku, aby získal priazeň pred HOSPODINOM.

Levitikus 1:3

1 Ak je jeho darom obeť spoločenstva, ak chce priniesť kus rožného statku, či už samca alebo samice, nech ho bezchybné prinesie pred HOSPODINA.

Levitikus 3:6

6 Ak je však jeho obetný dar určený na obeť spoločenstva HOSPODINOVI z drobného dobytka, nech prinesie samca alebo samičke bez chyby.

Všetko bez chyby. Bez vady. Ak chcete porozumieť vážnosti tohto, tak choďte do Malachiáša 1:10, kde sa kňaz zjavil pred BOHOM s chybnou obeťou, a počujete zlosť BOŽIU za túto kňazskú prípravu obete s chybou. Halleluja! Miera, ktorú PÁN hovorí: „ Och, ako by som si prial, aby niekto pobežal a zavrel tie dvere, aby nemohli ponúkať zbytočné požiare predo mnou“.

Teraz poďme do Novej Zmluvy, v ktorej sme teraz zapojení, tento charakter bezúhonnosti, ktorý nájdete, vyzdvihuje novú hodnotu, stáva sa morálnou čistotou. Stáva sa morálnou dokonalosťou. Morálnou dokonalosťou. To je to, ako môžete teraz vidieť JEHO prislúchajúceho k tomuto charakteru, že tento odev dáva do Cirkvi. Teraz to nazýva morálnou dokonalosťou. Morálna dokonalosť. Morálna čistota. A potom veľmi pomaly uvidíte, že meno nevinnosť bude teraz na jednom mieste výhradne priviazané k menu JEŽIŠ; bezchybnému Baránkovi BOŽIEMU.

Halleluja! Tento moment pravdy prichádza do Európy, Oh, áno.

Videli sme, že BOH si cení bezúhonnosť. Takže tí, ktorí chodia v bezúhonnosti, sú považovaní za BOŽÍCH generálov v Biblii. Sú to ľudia, ktorých si HOSPODIN cení v Biblii.

Keď vidíme Enocha ako kráča v bezúhonnosti pred PÁNOM a ako Noach v Genezis 6:9 kráča bezúhonne a keď ho PÁN našiel, ON bol schopný zničiť všetko a pritom zachovať Noacha, pretože Noach kráčal bezúhonne pred BOHOM. Keď PÁN našiel Abraháma, bezúhonnosť, ON uzavrel s ním zmluvu a na jeho viere… Vernosť sa rovná poslušnosti a aj spravodlivosti. To je dôvod, prečo to PÁN hovorí teraz. To bol Abrahám. Jób: HOSPODIN vyzval satana a povedal: choď, vyskúšaj ho a uvidíš. A ak odev spravodlivosti, o ktorom som vám prišiel oznámiť, tak toto je hodina odevu, toto je hodina, aby sme si obliekli odev, ak tento odev poskytuje Cirkvi v Európe bezúhonnosť, potom je to cenný odev. Mocný odev. Tento odev musí byť strážený.

To je dôvod, prečo som sa pýtal včera Cirkvi v Európe: „Cirkev v Európe, kde je tvoj odev? Prečo ho nenosíš? Čo sa mu stalo?“ Vy poviete: „Nie, ja ho mám.“ Ale: „Kde je?“. Videli sme, že je tu prijatie, obdržanie a aj nosenie odevu. Môžete ho prijať a zároveň nenosiť. Keď prejdeme z chrámu Mojžiša, potom tento charakter, ktorý ti prináša charakter bezúhonnosti- to znamená, že už nikto v Európe by na teba nemal ukázať prstom. Ak nosíš odev spravodlivosti, tak ti to prináša bezúhonnosť, a tak sa nikto nemôže postaviť a povedať: „Pozri, homosexuáli v Cirkvi. Ten pastor, jeho manžel je na parkovisku. Jeho. Jeho.“ „Aach, títo ľudia chcú len peniaze.“

Pastori z Afriky, v Európe kážu peniaze a potom ľudia ukazujú prstom na Cirkev. Cirkev by mala byť oázou, fontánou živej vody. Cirkev v Keni a Arcibiskup, ktorý tu je, táto Cirkev je známa tým, že ak máte chorého človeka, môžete ho priniesť sem zadarmo a potom počujete oslavu po celej dedine. Nikto neukazuje prstom na Cirkev. Ľudia nosia svätosť. Je tam nulová tolerancia voči hriechu. Voči hriechu. Dokonca aj malé dieťa je oblečené v svätosti. Keď je niekto nemorálny v pozeraní TV, Joshua, 8-ročné dieťa, sa ponáhľa, vezme diaľkové ovládanie a vypne TV.

Som veľmi šťastný, že Pastor Banda je tu. Chcem sa vrátiť naspäť do Európy. Môžeme to tak spraviť, že by sme mali každý rok konferenciu? Každý rok v tomto čase tu budeme mať konferenciu. Každý rok, ľudia budú prichádzať zo Švédska, Portugalska, Talianska, bude tu Amsterdamská konferencia každý rok. Každý rok. Máme očisťovanie Cirkvi pokiaľ nepríde MESIÁŠ. Ja som pripravený. Pretože toto je veľmi mocné. ON začal úžasné zisky. Ale my potrebuje udržať tieto zisky. Takže, každý rok, budeme mať konferenciu v Amsterdame.

Všetky národy, urobte zmluvu / záväzok, aby ste prišli. Každý rok. Nech sa pripravia na príchod. Halleluja.

Môžeme sa presunúť teraz? Halleluja.

Teraz ma počúvajte. ON hovorí, že bezúhonnosť je mocný charakter, ktorý môže pomôcť  Cirkvi v Európe. Nie je vám to vzdialené. Je to blízko. ON hovorí, najjemnejší odev, skvúci a čistý jej bol daný. Každý má tú schopnosť, aby nosil odev. Keď ideš do BOŽIEHO chrámu, tento charakter, ktorý prináša do Cirkvi v Európe teraz práve odev, tento charakter sa stáva synonymom obetného baránka, ktorý bol obetovaný. ON hovorí: bez vady. Teraz sa to stáva bez vady. Obetná alebo hriešna obeť, samec alebo samica, musí byť bezchybná. Teraz sa tým stáva meno odevu- bez vady. Meno charakteru – bez vady.

Keď sa presunieme do Novej Zmluvy, teraz to dostáva nové meno. Stáva sa to podobným s morálnou čistotou. Morálnym perfekcionizmom. Morálnou dokonalosťou. A keď budete dodržiavať tento charakter veľmi precízne, v Novej zmluve, môžete počuť, že je to druhé meno JEŽIŠA. Oni hovoria, dokonalý BARÁNOK BOŽÍ bez chyby.

Druhá oblasť. Keď JEŽIŠ išiel na Kríž a bol vzkriesený, vidíme veľmi zaujímavý fenomén.

Tento názov- bezúhonný je rozšírený, po vzkriesení je teraz rozšírený; nie iba menom JEŽIŠ, ale bol rozšírený taktiež aj menami nasledovníkov JEŽIŠA. To je to, čo teraz vidíme, že PÁN hovorí k Cirkvi; si uspôsobený na to, aby si nosil bezúhonnosť.

Žalm 15:2

To je dôvod, prečo som prišiel, že ak všetko bolo povedané a urobené, môžeme vstúpiť do večnosti. Teda z celého môjho srdca by som to urobil.

Žalm 15:2

„Ten, kto je bez úhony a koná spravodlivo a pravdu vraví zo srdca,“ 

Teraz vidíte ten posun. Poďme sa posunúť ku KRISTOVI, dobre? Presuňte sa k PÁNOVI teraz.

Ján 1:29 : „Ajhľa, Baránok Boží ktorý sníma hriech sveta.“

Poznáme Izaiáša 53: „ Ako baránok vedený na zabitie a neotvoril si ústa“

1 Petra 1: 18

18 veď viete, že zo svojho márneho počínania, zdedeného po otcoch, boli ste vykúpení nie porušiteľnými vecami, striebrom alebo zlatom, 19 ale drahou krvou nevinného a nepoškvrneného Baránka, Krista“

Židom 9:14

„O čo viac krv KRISTA, ktorý mocou večného Ducha samého seba obetoval BOHU v bezvadnú obeť, očistí nám svedomie od mŕtvych skutkov, aby sme slúžili živému BOHU.“

Židom 7:6 (prečítajte si neskôr doma), taktiež Efežanom 1:4, Efežanom 5:25 prečítam.

Kološanom 1:22. 2Petra 3:1 – 14

Efežanom 5:25

25 „Mužovia, milujte si ženy, ako aj KRISTUS miloval Cirkev a seba samého vydal za ňu, 26 aby ju posvätil, očistiac ju kúpeľom vody skrze slovo, 27 a postavil si Cirkev slávnu, bez poškvrny, bez vrásky a cez čohokoľvek podobného , ale aby bola svätá a bez úhony.“

Teraz máme povolené použiť toto meno. Je to veľká zodpovednosť pre Cirkev, špeciálne v Európe, kontinent, ktorý priniesol evanjelium Afričanom, ktorí uctievali slony, veľké stromy. Veľká rieka – táto rieka je príliš veľká, to musí byť BOH. Uctievanie slnka, mesiaca. 

To je Afrika. Európa poslala ľudí, ktorí tvárou v tvár čelili malárii, levom a niektorým ľuďom, ktorí im nerozumeli, a tak ich naháňali s palicami. Riskovali, keď išli do Afriky. Ale teraz sa Európa ponorila do temnoty a PÁN posiela svetlo z Afrického kontinentu a hovorí: „Prosím, ponáhľajte sa do Európy. Vidím, že neuctievajú tú správnu cestu.

“ Nepotrebujem mať BOHA na dosah, cesty / smer mám správny. Nemocnice na rakoviny sú. Wau, ja nepotrebujem BOHA, mám zdravotné poistenie.“ „Cvičia jógu, uctievajú mesiac. Prosím, ponáhľajte sa sem.“ Zastavte to teraz, PÁN stvoril celé ľudstvo.

Táto správa je dôležitá. Je tam celá generácia v Európe, ktorá sa odpojila od PÁNA. Odev spravodlivosti taktiež robí niečo mocné Cirkvi v Európe, ak ho nosí. Odev je schopný umiestniť tvoje meno do Knihy Života. Kniha Života. Odev, PÁN na poslal, aby som vám oznámil, že tento odev má moc vložiť tvoje meno do knihy, ktorej SÁM HOSPODIN je autorom, ktorá sa volá Kniha Života.

Predtým, ako prečítame Zjavenia 3, sústreďte sa na mňa nachvíľku. Táto kniha je v skutočnosti zoznam. Je to zoznam. Inak povedané, je to zoznam mien všetkých spravodlivých ľudí. Každý, ktorý je spravodlivý, tvoje meno v ten deň, v deň pravdy, tvoje meno musí byť nájdené v tejto Knihe, aby si mohol vstúpiť do NEBA.

V tejto krajine, ak sa chceš stať občanom, musíš zaplatiť a sú tam kvalifikácie a všetko. Keď si prehlásený za občana, možno tam bude situácia, ktorá sa stane, že keď skončíš celý tento proces, tvoje meno je zahrnuté v liste občanov tejto krajiny. Povedia ti, že nato aby si si udržal toto občianstvo si dávaj pozor, aby si nespáchal trestný čin, aby si nerobil nič z toho. V inom slova zmysle, musíš si udržiavať svoje meno v tomto zozname/ liste. To je dôvod, prečo vám hovorím, rovnakým spôsobom – BOH, OTEC je autorom Knihy. I tejto Knihe je zoznam spravodlivých ľudí. ON to nazýval Kniha Života. A ja som zistiť, že tento odev, ktorý priniesol MESIÁŠ do Cirkvi je v skutočnosti to, čím sa preukážeš, aby si mohol vstúpiť do tohto zoznamu, do Knihy Života, pretože je to list, v ktorom je zoznam občanom NEBA.

Halleluja!

Môžeme prečítať Zjavenia 3: 3 – 5? ON hovorí, 

3 „ Pripomeň si, čo si prijal a počul, a zachovávaj to i kajaj sa! Ak nebudeš bdieť, prídem ako zlodej , a ani sa nedozvieš, v ktorú hodinu prídem na teba! 4 Máš však niekoľko osôb v Sardách, ktoré si nepoškvrnili rúcho; tí budú chodiť so mnou v bielom rúchu, lebo sú toho hodní. 5 Kto zvíťazí, takto bude oblečený do bieleho rúcha a nevymažem jeho meno z Knihy života, ale vyznám jeho meno pred svojím OTCOM a pred JEHO anjelmi.“

Úctihodné. Sväté PÁNOVI. Toto je veľmi mocné. ON hovorí, že je tam Kniha, v Exodus 32:32 vidíme Autora Knihy, však?

Teraz však, ak môžeš, odpusť im hriech; ak nie, vytri ma, prosím, zo svojej knihy, ktorú si napísal!

Halleluja! Toto je veľmi zmocňujúce, zmocňujúci moment pre Cirkev v Európe. Toto vás zmocňuje. Pretože ON hovorí: najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla.

Exodus 16:4, ON hovorí: Riekol HOSPODIN, ako dážď bude padať manna, ale každý človek sa musí snažiť a ísť nazbierať. Môžem to zopakovať? ON povedal, že bude pršať manna z neba. A PÁN má moc poslať tento dážď na taký spôsob, že do každého stanu dá toľko, koľko potrebujú. Ale PÁN chcel otestovať ich poslušnosť. Takže, ON povedal, zošle dážď manny, ale každý človek musí vynaložiť snahu a ísť zbierať.

Najjemnejší odev jej bol daný, aby sa obliekla. Takže, musíš vynaložiť snahu a obliecť si ho. Cirkev KRISTOVA v Európe sa musí snažiť a obliecť sa. To dáva tvoje meno na zoznam. Píšete tam: „Ako sa voláš? Ktorý oltár? Bolo to v Paríži alebo kde? Amsterdam, Okej.“ Tvoje meno musí byť nájdené. Chcem, aby aj moje bolo nájdené. Uistite sa, že bude vaše meno nájdené. ON hovorí, že to je nosenie odevu skrze ktoré bude vaše meno vložené do Knihy.

Teraz ON pokračuje a hovorí v Sardách, je niekoľko ľudí tam v Sardách, ktorí si nepoškvrnili ich odevy. To znamená, že ak dostaneš odev, tak musíš byť schopný si ho aj udržať, aby zostal tento najjemnejší odev skvúci sa a čistý. Ak sa pozriete na Cirkev v Európe, vidíte veľa škvŕn. ON hovorí: Tých niekoľko ľudí, ktorí si udržujú ich rúcha, ktorí si nepoškvrňujú ich rúcho, tí budú chodiť s BARÁNKOM. A preto, že si udržali ich rúcha ako najjemnejší odev, skvúci sa a čistý, tých mená HOSPODIN nevymaže z Knihy Života. To znamená, že udržiavanie odevu je to, čo udržiava aj tvoje meno v Knihe Života.

Včera som povedal, že ak poznáš svoj odev, ktorý nosíš, budeš sa oň báť a nepoškvrňovať ho, pretože je to rúcho KRISTA. A tento odev nie je vymyslený ako vymyslený film. To nie je fiktívne. Toto rúcho je dosiahnuteľné v tomto živote. Halleluja. To nie je len nejaká vznešená túžba, ktorú si iba praješ, aby si mohol dosiahnuť. Nie. Je to na dosah práve teraz. Je to zrealizovateľné práve teraz. Halleluja.

Takže ON vraví, že ak si poznal svoj odev rovná sa to tomu, že si udržuješ svoje meno v Knihe. Tí, ktorí si poškvrňujú ich odevy – chodíte do Cirkvi a v niektorých z vašich zborov sa tancuje. Netancujte v Cirkvi. Ja som to zastavil v Keni. Nie v tejto službe. V iných Cirkvách tancujú a túžia po ženách. Tancujete a potom poškvrňujete svoje rúcha. To je tragédia. „Tých, ktorí sa poškvrňujú, vymažem z Knihy. Viete, čo to znamená? Rúcho môže byť stratené. Ach! Najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. Ale keď nie je opatrná (cirkev), môže stratiť svoje rúcho. Prišiel som, aby som vás varoval. Buďte opatrní. Nestraťte tento odev. Hodina tohto odevu sa blíži. „Musím ísť k imigrácii a klamať,“ a stratiť odev. Nerobte to. Ja radšej zostanem tu, a legálne, a potom pôjdem do Afriky alebo Ázie ale so svojím rúchom. Ak stratíte rúcho, je to tragédia. Toto rúcho je večnosť.

Ak teraz ideme do Matúša 22 alebo Zachariáša 3:1 – 5 vidíte, že rúcho sa dá aj stratiť. Takže

potrebujete byť opatrní, však? Zachariáš 3: 1- 5:

Čisté rúcha pre vyšších kňazov

1“ Potom mi ukázal veľkňaza Józuu, stojaceho pred anjelom HOSPODINOVÝM, a satan stál po jeho pravici, aby ho obťažoval. 2 HOSPODIN povedal satanovi: Nech ťa pokarhá HOSPODIN, satan! Nech ťa pokarhá HOSPODIN, ktorý si vyvolil Jeruzalem. Či tento nie je hlavňou vyrvanou z ohňa? 3 Józua bol oblečený v špinavých šatách, keď stál pred anjelom. 4 Ten povedal tým, čo stály pred ním: Vyzlečte ho z tých špinavých šiat! Jemu povedal: Pozri, sňal som z teba tvoju vinu a oblečiem ťa do slávnostného rúcha. 5 Ja som povedal: Položte mu na hlavu čistý turban! Vtedy mu položili na hlavu čistý turban a obliekli mu šaty. A anjel HOSPODINOM stál pri ňom. 

Takže, Józua tam stál pre Izraelský národ. Národ kňazov. A jej (cirkvi) bol daný kňazský odev. A tento národ, ona (cirkev) poškvrnila kňazské rúcho, a to je dôvod prečo ho počujete hovoriť o turbane, je to symbol kňazov. PÁN im teraz dáva novú cestu, aby sa navrátili a pristúpili k BOHU. Veľmi dôležité je, ak bude odev stratený, Satan teraz stojí blízko neho, vyhlasujúc právo. Právo spoločnosti, civilné právo…. právo narodiť sa, právo vzťahov, právo svojej identity… Hovorí: „Nie si jedným z tých, s ktorým sme včera pili na diskotéke?“ Teraz dal jeho označenie. To je čo vidíme v Európe; svet v Cirkvi. Oni stratili smer. Poškvrňujú si ich rúcha. Vidíte veľký nárok diabla ako klame v Cirkvi. Diabol si nárokuje právo vlastníctva Cirkvi.

Ale ak idete do Matúša 22:1, 44, Vidíte, že rúcho sa dá skutočne stratiť v Cirkvi KRISTOVEJ v Európe.

„ JEŽIŠ hovoril zasa k nim v podobenstvách: Kráľovstvo BOŽIE je podobné človeku- kráľovi, ktorý vystrojil svadbu svojmu synovi.“ Ľudia, pre ktorých bola vystrojená hostina boli pripravení na rebéliu, opustenosť a vzdať sa BOHA. Odmietnuť BOHA. To je odpadnuntie, ktoré vidíte v Cirkvi. Oni odmietli PÁNA a JEHO cesty. Cesty BOŽIE. Existuje celé rozprávanie, kde ON hovorí: dobre, choďte sa ulice, na rohy ulíc… Teraz ideme do verša 11, tu skončím a pôjdeme na obed. 

11 „Keď potom Kráľ vošiel pozrieť sa na hodovníkov a uzrel uzrel tam človeka neoblečeného do svadobného rúcha, 12 povedal mu: Priateľu, ako si sem vošiel, keď nemáš svadobné rúcho? A on zanemel. Priateľu. Muž zanemel, nemohol nič povedať. 13„ Vtedy povedal Kráľ sluhom: Zviažte mu nohy i ruky a vyhoďte ho do vonkajšej tmy; tam bude plač a škrípanie zubov. 14 Lebo mnoho je povolaných, ale málo vyvolených.“

Nepochybne, nepochybne, stopercentne, tento odev – PÁN ma poslal, aby som to tu rozhlásil, aby som tu oznámil, že je to skutočná brána do Neba. Pretože ON hovorí, že keď prišiel za ľuďmi; JEHO ľuďmi, aby im povedal o večnosti ,no potom oni to odmietli kvôli odpadnutiu.

Ale ľudia boli zhromaždení pri bráne Neba. Brána; tento rozhovor sa deje pri bráne Neba. Tento rozhovor je vždy jeden z tých, ktoré keď som povedal, budete sa smiať. Keď hovorím: 

„Ako sa voláš? Huan, huan, odkial si? Z Talianska?“

„Nie, z Holandska.“

„Ktorý Oltár?“

Táto konverzácia sa deje pri bráne, pri vstupe. ON hovorí “priateľu”. To znamená, že poznajú jeden druhého. Mali vzťah. Pamätáte na jednu situáciu, keď JEŽIŠ volá Judáša priateľ a hovorí: čo si prišiel urobiť? V tejto situácii takisto, poznali jeden druhého. Môj milovaný. Priateľ. Tento rozhovor sa dial pri bráne večnosti. A prvú otázku, ktorú sa ON pýta: „Ako si sa sem dostal bez rúcha? Ako si sa sem dostal?“ To znamená, v ten deň, keď sa bude jednať o záležitosti odevu/rúcha, nebude tam priateľstvo. Och, áno. Nie, je to veľmi šokujúce.

Keď sa pozrieme na odev: „Ach, JEŽIŠ, ja ho poznám. Modlil som sa v niektorý deň. Modlil som sa  a ON mi pomohol. Poznám HO.“ Ale v tento deň, keď sa bude jednať o večnosť, keď sa bude jednať o odev, už tam nebude priateľstvo.

Taká istá konverzácia je odrazená v Matúšovi 25, keď PÁN znovu hovorí o vstupe. V Matúšovi 25 hovorí- strádajúci ľudia, 5 panien bez oleja, chudobné, nemajú nič, sú znevýhodnené, a potom sú tam tie bohaté s olejom, vo výhode; ten istý JEŽIŠ, ktorý kázal celý ten čas- pýtajte sa a bude vám dané, klopte a bude vám otvorené, pomáhajte chudobným; JEŽIŠ, ktorý kázal znova a znova, ale keď príde na vstup, potom SÁM JEŽIŠ hovorí: keď sa pochabá panna spýta; keď sa chudobná, znevýhodnená spýta tých, čo majú mnoho- prosím, pomôž mi s trochou oleja, ON hovorí, že im to nie je dané.  

V skutočnosti, ak dáte, môžete zostať.

Oni si išli kúpiť olej a klopali. „Klopte a bude vám otvorené“ povedal JEŽIŠ. „Klopte a bude vám otvorené.“ Oni klopali, a PÁN JEŽIŠ urobil toto; ON povedal, že tí, ktorí budú mať odev, ich mená sú zapísané v Knihe. Ostatné miesta na hostine boli teraz zaplnené, plné, a hovorí: „Všetci ľudia sa práve usadili. Všetky sedadlá sú teraz obsadené.“ Znevýhodnení teraz klopú. JEŽIŠ povedal, nie Cirkev. PÁN OSOBNE: dovoľte mi to vybaviť a budeme pokračovať v hostine. Oni hovoria: „ PANE, PANE otvor nám.! ON povedal: „Keď ti mám povedať pravdu, nepoznám ťa.“ V ten deň, JEŽIŠ nemá priateľa. Takže, pri bráne vstupu, odev je meradlom/normou. Používajú mierku odevu, aby merali ľudí.

Pamätaj, ak vstupuješ do večnosti, na svadbu BARÁNKOVU, pre mňa, myslím si, videl som seba robiť iné veci; videl som serióznu prácu. Tam sa udeje väčší konflikt. Veľmi zlý. Zmätok. Ale, keď vy, ľudia, tam vstúpite a sadnete si za stoly, PÁN – budete HO vidieť tvárou v tvár. Pamätajte, stále budete schopní rozprávať. „ Wau, predstav si, môj Pastor zostal. Ale ona bola tak vážna, každý deň chodila študovať Bibliu. Ale zostala.“ Prečo? Odev.

Odev je oblečením Neba. A PÁN hovorí, že toto je hodina pre Cirkev v Európe, aby si obliekla rúcho. Dovolíte mi, aby som vám prečítal jednu časť z písma a potom odídem?

Deuteronómium 7:7

7 „ Nie preto sa HOSPODIN priklonil k Vám a vyvolil si vás, že by ste boli väčší ako všetky národy- veď vás bolo najmenej zo všetkých národov.“ HOSPODIN si ťa nevybral preto, že by si bol najpočetnejší z nich všetkých, ale vybral si ťa preto, lebo si zostatok. V španielčine hovoria „zvyšok“. Takže, buďte opatrí na toto zaľudnenie… V Keni, dokonca s miliónmi a miliónmi, stále každý deň hovoria o osobnom kráčaní s KRISTOM. Ale v Európe, vidím, že ste len pozostatok. Tí z vás, ktorí ste tu, ste zostatok. PÁN si vás nevybral, kvôli tomu, že ste početní. V skutočnosti je vás zopár. Takže sa nečudujte, prečo tu vaši priatelia nie sú. Halleluja.

PÁN vás žehnaj.

Modlím sa za tých, ktorí sa chcú držať PÁNA. Dávam vám príležitosť. Možno, že slovo vstúpilo do tvojho srdca a počul si ma kárať nemorálnosť, zlé obliekanie žien v Cirkvi, zlé obliekanie mužov v Cirkvi. Počuli ste ma veľa karhať klamstvá a falošných apoštolov v Európe. Počuli ste ma karhať bezstarostné kresťanstvo v Cirkvi. Vlažné kresťanstvo, v ktorom ste sa dnes Znovuzrodili a zajtra nie. Otáčanie sa preč od hriechu. Nulová tolerancia voči hriechu. Pokarhal som aj liberálnu teológiu v Cirkvi v Európe.

Povedzte, Drahý JEŽIŠ, vraciam sa dnes a odvraciam sa preč od hriechu. Prijímam ťa, PÁN

JEŽIŠ, do môjho srdca ako môjho PÁNA a SPASITEĽA. Prosím, vytvor vo mne

spravodlivosť a svätosť. A požehnaj ma SVATÝM DUCHOM, v MOCNOM MENE JEŽIŠ.

Som znovuzrodený.

Dovoľte mi požehnať vám.

„ OTČE, V MOCNOM MENE JEŽIŠ. Teraz prehlasujem so svojím hrozivým prorockým

jazykom, v Drahom Mene JEŽIŠ, PANE, navštív týchto ľudí špeciálnym spôsobom, aby

mohli začať znovu kráčať, aby mohli niesť toto svedectvo o spravodlivosti, spáse, BOŽOM

svetle a prihováram sa k TEBE, môj PANE, že tí, ktorí sú chorí, aby si ich mohol navštíviť

v DRAHOM veľmi MOCNOM MENE JEŽIŠ. Amen!“

Off 

15.7.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top