Home
 

VZKRIESENIE ROSY, OZNÁMENIE BOŽIEHO SLUŽOBNÍKA PROROKA DR. OWUORA, 25. JÚN 2017

HOSPODIN JEHOVAH ELOHIM, PÁN JEHOVAH ADONAI, PÁN JEHOVAH SHALOM, PÁN ELYON, PÁN JEHOVAH ELI, PÁN JEHOVAH GANAN, PÁN JEHOVAH MAGEN, PÁN JEHOVAH EL-GIBBOR, PÁN EL HOSSEINU, JEHOVAH TSIDKENU, ON navštevuje teraz Cirkev v tejto hodine veľmi veľmi historickým spôsobom.

A v tejto hodine je to skutočne požehnaný čas v histórii Cirkvi a v histórii Zeme. Hospodin sa rozhodol poslať delegáciu, misiu, celú delegáciu Neba, nebeské zástupy sa teraz zameriavajú na Cirkev a na najväčšiu návštevu všetkých v histórii Cirkvi v tejto hodine.

JEHOVAH RAPHA, JEHOVAH ROHI, PÁN, BOH NEBA, navštevuje ohromným spôsobom Cirkev práve teraz a v tejto návšteve teraz, ktorá sa deje v Cirkvi teraz, môžeme vidieť, že celé nebo je zamerané na návštevu PÁNA V DOME PÁNA. 

A keď nasledujeme ohromnú transfiguráciu / premenenie, ktorá sa udiala JEHO SLUŽOBNÍKOVI, TOMU, kto hovorí k vám práve teraz, NAJSILNEJŠIEMU, NAJMOCNEJŠIEMU PROROKOVI BOHA YAHWE. Veľké, ohromné premenenie, ktoré sa deje v Cirkvi v tejto hodine.

Teraz hovoríme o vzkriesení Rosy v South Pokot. Videl som žiadosť o modlitbu keď došla. Kritickú situáciu a smrť. A potom, teraz prišlo ohromné vzkriesenie, Slávne svedectvo, o ktorom sa teraz hovorí v Cirkvách, o vzkriesní Rosy. Ja viem, že v minulosti tu boli vzkriesenia, ale kvôli chybám dozorcov to nebolo oslavované, ako to malo byť oslavované. 

To je dôvod, prečo teraz v noci hovorím v rádiu, aby som sa pripojil k ľuďom z Južného Pokotu a celému Pokotu a celej Cirkvi Kristovej v tomto národe a mimo v oslave tohto ohromného vzkriesenia Rosy, máme svedectvo, ako sa to vyvíjalo.

Samozrejme, že som vedel o udalosti, než sa stala, môžem vidieť späť, niekedy skôr, 2 týždne skôr. Fakt, že PÁN sa teraz rozhodol vykonať ohromné, mocné vzkriesenie Rosy v Cirkvi Kristovej v tejto hodine. Je to veľmi dôležitý indikátor, že istotne prebudenie je ohromné v tomto národe, v Cirkvi. Vidíme veľmi jasne snahu PÁNA, pokúša sa zasiahnúť tiež iné národy, aby tiež aj oni mohli mať spoluúčasť na tejto šokujúcej návšteve. 

 

Off 

25.6.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top