Home
 

HISTORICKÉ UZDRAVUJÚCE POMAZANIE PÁNA PRICHÁDZA DO HELSÍNK, FÍNSKA, PROROK PÁNA DR. OWUOR, 8. JÚN 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info

Dňa 8.6. 20171743691_580582558697084_1552932791_n
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR 

PÁN hovoril so mnou o prichádzajúcej misii do Fínska a v tom rozhovore mi hovoril o veľmi, veľmi historickom uzdravovaní. Historické pomazanie PÁNA, ktoré prichádza navštíviť Fínsko, keď ma tam PÁN prinesie, veľké, veľké uzdravujúce pomazanie, ktoré PÁN uvoľní počas tohto času, kedy ma posiela do Fínska, takže je tam veľké prebudenie prichádzajúce do Fínska, národa Fínska. Ja vidím ohromné historické uzdravovania, na takej úrovni, akej som nevidel predtým, vo Fínsku. To bude veľký moment pre túto krajinu, pretože my už môžeme vidieť, ako PÁN začal túto misiu, ako zodvihol chromé dieťa, ešte predtým, než som tam došiel, malé dieťa Emme, ktoré sa narodilo úplne chromé, 3. 5 ročné, nikdy sa nepostavilo, teraz sa postavilo po prvý krát, postavilo sa a kráčalo, ale ON mi ukázal ohromné historické pomazané uzdravovania, ktoré budú šokovať národ Fínska, veľká uzdravovacia služba, veľká návšteva Jehovah Jawheh prichádza do Fínskeho národa.

A ja viem, že je to veľmi kritický čas v historii Cirkvi, toto je hodina, kedy veľa, veľa, veľa národov túži byť navštívených, toto je hodina, kedy je najväčšie sucho v Cirkvi, hodina, kedy kazatelnica, Pastori, kňažstvo, túžia po návšteve, sviežom Dychu od PÁNA, aby ich občesrtvil a obnovil a teraz sa rozhodol navštíviť Európu tak ohromných spôsobom a navštíviť Fínsko s veľmi šokujúcim pomazaným uzdravovaním, ktorý sa tam stane, veľmi mocná uzdravujúca pomazaná služba, návšteva PÁNA.

Videl som obrovskú uzdravujúcu službu, obrovské uzdravujúce pomazanie, ktoré prichádza do Fínska, a PÁN robí toto všetko, pretože toto je hodina, aby sa národy pripravovali pre Slávny príchod Mesiáša.

Takže v tejto hodine PÁN JEHOVAH žiada všetky národy, aby sa pripravili, pretože toto je návšteva, ktorá naznačuje čas a hodinu, návšteva, ktorá pripravuje Cirkev, Slávnu Cirkev pre Slávny príchod Mesiáša.

Znova, ako mierim do Fínska, PÁN hovoril so mnou, ukázal mi viac ako tri krát, túto minulú noc šokujúce uzdravujúce pomazanie, ktoré uvoľní, keď ma privedie na to uzdravovaciu službu, po dvoch dňoch konferencií v Helsinkách,  a potom bude uzdravovať ohromné množstvo ľudí s rozdielnymi stavmi, takým spôsobom, že zapáli veľké prebudenie v Európe, a tí, ktorí máte uši,.. dokonca aj iné národy,.. pripravte sa, aby aj vy ste mohli byť navštívení. Toto bude stretnutie ako žiadne iné predtým. PÁN Jehovah v Jeho milosti a milosrdenstve sa rozhodol navštíviť Cirkev. 

Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia v spravodlivosti, odvrátia sa od hriechov, špeciálne hriechov klamstva, zvodov, perverzií, evanjelia prosperity, homosexuality, lesbianizmu a všetkými vecmi, všetko, čo sa stalo vidinou v Cirkvách. 

PÁN prichádza znovu zriadiť autoritu Kríža a Krvi JEŽIŠA, takže žiada všetkých ľudí v Európe, ľudí Fínska, kontinent Európy, aby teraz počúvali JEHO nariadenie, JEHO spravodlivý komentár, aby si vybrali Svätý kresťanský život, žili Svätý kresťanský život, pretože Biblia hovorí, že keď MESIÁŠ príde, bez Svätosti nikto neuvidí PÁNA. 

Myslím, že toto je ďalšia úžasná príležitosť pre kontinent Európy, pre Cirkev Krista Od Švédska, dole Dánsko, Švédsko, Fínsko, Dánsko, Francúzsko, Holandsko, Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko, Portugalsko, Španielsko, Grécko, všetky národy Európy majú obrovskú príležitosť sa zúčastniť tejto návštevy, pretože PÁN ide zapáliť masívne historické prebudenie. A toto prebudenie je prebudenie spravodlivosti, prebudenie Svätosti, prebudenie DUCHA SVÄTÉHO. 

Takže MESIÁŠ  prichádza milovaní ľudia a Európa má tak úžasnú príležitosť v tejto hodine, pripojiť sa k prebudeniu posledných časov, prebudenie posledných časov PÁNA, aké vidíme, že pohlcuje Keňu, a v Keni prebudenie bolo tak veľké, Oblak BOŽÍ, OTEC navštívil národ, vody v studniach, ktoré boli toxické boli uzdravené, veľa chromých nespočetného množstva začalo chodiť, nespočítateľné množstvo slepých, veľa, veľa hluchých,.. veľa, veľa, veľa nemých hovorilo, paralytici začali chodiť, poranenia chrbtíc boli uzdravené, nádory sa rozpustili, duševne chorí boli uzdravení a teraz učia evanjelium, ( spomenul meno jedného z nich a aj iní .. ) ktorí žili hore v korunách stromoch, budovali sisvoje obydlia hore na stromoch, teraz učia evanjelium Ježiša, vydávajú svedectvo ich vlastného uzdravenia, takže toto je masívna návšteva a znovu ustanovenie autority KRVI PÁNA JEŽIŠA, ktoré PÁN chce priniesť do Európy.

Práve teraz Cirkvi v Európe sú veľmi studené, veľa cirkví sa zmenšuje, členstvo klesá, nieje tam autorita, nieje tam moc, takže tam je veľmi náročné spojenie s mocou kresťanskej spásy, ktorú PÁN JEŽIŠ priniesol. 

Ale PÁN hovorí, že toto je hodina, v ktorej prichádza znova, s množstvom neskoršieho pomazania, neskoršej Slávy, aby teraz Cirkvi v Európe, požehnaní ľudia v Európe, aby boli spoluzúčastnení tejto prípravy pre SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Toto je čas byť kresťanom, toto je čas byť znovuzrodený, toto je čas kráčať v spravodlivosti a Svätosti. Pretože nieje lepší čas, kedy Svet skutočne potrebuje PÁNA, potrebuje spásu teraz. 

Špeciálne pre nás, vieme, že MEISÁŠ PRICHÁDZA, znaky príchodu MESIÁŠA su jasné, zahŕňajúc túto návštevu prichádzajúcu do Fínska. Takže toto je historický moment pre Európu, aby aj Európa sa mohla pripojiť k tomuto ohromnému, ohromnému pohybu BOHA, BOHA JEHOVAH, ktoré sa pohybuje, zmieta celoglobálne a pripravuje slávnu cestu pre

SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Nech tí, ktorí majú uši činia pokánie a pripravia cestu pre Slávny príchod PÁNA, Amen. 

Off 

8.6.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top