Home
 

PROROCTVO O LETECKOM NEBEZPEČENSTVE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 3. JÚN 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info
Dňa 3.6. 2017
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR  1743691_580582558697084_1552932791_n

 

Vidím v tomto proroctve Biskup Nieswand, PÁN mi ukázal, že bude znova nebezpečenstvo v letectve, videl som plné lietadlo na letisku, a zrazu náhle som videl, že veľmi rýchlo sa otočilo, veľmi násilne sa zvrátilo, čomu hovoria “tiahnúť naspäť”, potom išlo na rozbehovú dráhu a vzlietlo. Potom to bolo násilne, násilne pilotované a nízko, veľmi blízko elektrických drôtov, elektrických stĺpov a káblov, veľmi nízko, takmer sa dotýkalo elektrických stĺpov. 

A PÁN ma dal do tohto lietadla, takže som videl paniku. Ľudia v tomto lietadle pretrpia veľkú paniku. Serióznu paniku, neuveriteľnú paniku. Potom zrazu náhle vidím armádne lietadlo, ktoré sa snaží zapojiť. PÁN mi ukázal, že je to únos. Lietadlo letí veľmi nízko, takmer sa dotýka elektrických káblov, je tam panika, ľudia plačú,.. veľa paniky tam vo vnútri lietadla. Takmer sa dotýka elektrických káblov, je to veľmi šokujúce.

A armádne lietadlo je vyslané do vzduchu, takže vidím ako sa pokúša zapojiť, pomôcť. To je to, čo mi PÁN ukázal, čo prichádza na Zem. Biblia hovorí v knihe 

Daniel 12:1 V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe.

Toto je proroctvo, ktoré mi HOSPODIN teraz ukázal, 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

3.6.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top