Home
 

Super historické uzdravovacie pomazanie prichádza na prichádzajúce stretnutie, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 1.Jún.2016

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info
Dňa 1.6. 2017
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR               1743691_580582558697084_1552932791_n

 

PÁN JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH ELOHIM so mnou hovoril. Tohto dňa PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, hovoril so mnou o mítingu, ktorý prichádza. Hovorí so mnou v čase, kedy sa chystám odísť do Fínska, do Helsínk, na veľký míting a na tom mítingu som kráčal na uzdravovaciu službu a keď ma PÁN priniesol na uzdravovacie stretnutie, môžem vidieť, že to miesto stretnutia, je tam vzostupné poradie, nejakí ľudia sedia hore, nejakí sedia dole, miesto, kde bude MUŽ BOŽÍ bude dole a nejakí ľudia sedia podľa usporiadania hore.

A potom HOSPODIN JEHOVAH zapríčinil, že JEHO SLUŽOBNÍK kráčal blízko ľudí, ktorí sú chorí. Tí, ktorí sú chromí, slepí, hluchí, nemí. Ako som kráčal, videl som môj tieň a ako sa tieň dotkol ľudí, potom historické uzdravovacie pomazanie, aké som nikdy nevidel padlo na stretnutie, zasiahlo stretnutie. Chcem to zopakovať. 

Je tu stretnutie, na ktoré ma PÁN JEHOVAH posiela a tohto času PÁN ku mne hovorí, pred odchodom do Helsínk, do Fínska, na veľké dvoj ( 2 ) – dňové Národné Konferencie v Helsinkách,  Konferencia Pastorov a potom posledný deň Mega uzdravovacia služba v Helsinkách a tiež viem, že mám ďalšie stretnutie prichádzajúce v Mozambiku a potom v Austrálii, v časti Austrálie v Melbourne, a potom ďalšie stretnutie v meste v Južnej Kórei. 

S týmto druhom rozpisu PÁN hovorí ku mne práve teraz o stretnutí, a mierim ku stretnutiu a keď idem na to stretnutie, neviem, či je to stretnutie ktoré prichádza do Helsínk, vo Fínsku, ale vidím tam miesto stretnutia a ja vstupujem na uzdravovaciu službu. PÁN JEHOVAH ma prináša na túto Službu a kde JEHO SLUŽOBNÍK stojí, je nižšie miesto a ľudia sedia v vzostupnom poradí, ja tam vidím ľudí, od dola až hore, ľudia sedia na tom mieste stretnutia, toho dňa. A je to ohromné mega uzdravovacie stretnutie, takže je plné ľudí. 

Pre mňa to vyzerá byť stretnutie viac akoby vo Fínsku a ako ma PÁN privádza na to stretnutie, ľudia sedia v poradí za sebou, sedadlá sú usporiadané smerom nahor, trošku akoby zaoblené, vyzerá to akoby amfiteáter a ako PÁN JEHOVAH ma priniesol na stretnutie, MOCNÝ BOH IZRAELA, JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH ELOLAM, JEHOVAH M`GADDISHCEM, JEHOVAH HAMELECH, KRÁĽ, JEHOVAH HASHOPET, SUDCA, keď ma priniesol na stretnutie, potom vidím tam veľa chorých ľudí, niektorí z nich sú chromí, hluchí, slepí, nemí, na celom stretnutí na uzdravujúcom stretnutí. 

A potom zrazu náhle mi PÁN dal inštrukcie hlasom a povedal, aby som kráčal k tým ľuďom, ktorí sú chorí a potom vidím môj tieň. Keď som kráčal a môj tieň sa začal dotýkať ľudí, potom historické uzdravujúce pomazanie aké som ešte nevidel, odkedy ma PÁN poslal, zasiahlo stretnutie. Najväčšie, historické, ON ma veľmi šokoval. 

A zrazu náhle chromí začali vstávať, invalidné vozíky boli pozdvihnuté a spomínam si, že sa premiestnil môj tieň dopredu – a keď som pozrel hore, povedal som, že pozrite sa na to, čo sa tam deje! Keď som vystrel moju ruku, mohutná moc sa tam dotkla ľudí. A vidím, že invalidné vozíky sa zdvihli, chromí chodili, veľa hluchých, veľa slepých kráčalo … v prúdoch. Vidím niektorých z nich oblečené v uniforme.

 Neviem, či sú zo školy nepočujúcich alebo slepých. Takže premýšľam, či toto stretnutie je vo Fínsku, alebo sa bude konať v Mozambiku alebo v Austrálii, pretože vidím ľudí v uniforme. Sú oblečení v uniforme. Sú ako zo školy nevidiacich, lebo zdvihnú biele palice smerom ku mne a oni sú uzdravení. A je to ohromná situácia, tam sa začína veľký chaos! Dúfam, že to je Fínsko, Helsinki, kde smerujem, pretože ich vidím, akoby boli v uniforme. Takže to môže byť Fínsko, Helsinki, ale historické liečivé pomazanie, aké som nikdy nevidel.

Viem, že to, čo sa stalo v Nakuru, bolo historické a to, čo sa nedávno stalo v Namíbii, bolo historické, ale teraz je to super historické, pretože všetko sa stráca, keď sa môj tieň začína dotýkať ľudí a potom chromí vstávajú, invalidné vozíky ! A stále som hovoril: “Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na chorých! Pozrite sa na slepých! Pozrite sa na nich! “Hluchí počuli. Bol to veľmi chaotický moment. Bolo to najväčšie historické uzdravujúce pomazanie, aké som kedy videl, odkedy ma poslal Hospodin. V Nakuru, Menengai, to bolo úplne historické. Ale toto ma šokovalo, pretože som to nikdy nevidel!

V nasledujúcich dňoch, Pán Jehova Rohi, ma vezme na toto miesto a tam je uzdravovacia služba. A to vyzerá byť Fínsko, pretože vidím, kde ma Pán dáva, je tam najnižší bod a je to skôr ako amfiteáter, pretože ľudia sedia vo vzostupnom poriadku. Vidím, že sú ľudia sediaci hore – odtiaľ, kde sedeli … – to bola uzdravujúca služba. A ako ma Hospodin prináša do uzdravovacej služby, potom mi Hospodinov hlas dáva pokyn, aby som kráčal ku chorým, že sa ich dotýkam mojim tieňom. A pamätám sa na to isté, čo sa stalo minulý týždeň vo Windhoeku v Namíbii. Ľudia, ktorí mali nádory a môj tieň sa ich dotkol, veľké tumory a opuchy sa rozpúšťali z prsníkov a všade…

Ale tentokrát, ako ma žiada Hospodin, mi dáva pokyn, prikazuje mi, aby som kráčal ku chorým – k tým, ktorí boli dole –  tam, kde som bol, po pravej strane tohto miesta. Keď som išiel popri nich, potom som mohol vidieť môj tieň v tomto veľkom rozhovore o navštívení Hospodina, Otca. A keď sa tam môj tieň začal dotýkať, jeden po druhom, potom historické uzdravujúce pomazanie, ktoré sa nikdy nestalo na Zemi, zasiahlo toto miesto!

Viem, že v Nakuru, na Menengai bol míting veľmi historický, kde som ani nestihol vziať všetky svedectvá, v jednom bode som prijal troch so slepými očami, chodil som s nimi, štyroch mrzákov, bolo to úplne chaotické. Ale tento tu bol veľmi šokujúci, tento. Potom som uvidel chromých, slepých, hluchých, nemých, paralytikov,  chromých a potom, keď som obrátil oči, videl som tých, ktorí boli hore, na horných sedadlách, v hornej časti.

Videl som, keď som sa obrátil k nim, povedal som: “Pozrite sa na to!” Keď som narovnal svoju ruku a potom sila, Božia Sláva sa ich dotkla, zasahovala ich a zasahovala dosť obrovskú časť ľudí. A potom, po tomto dotyku, videl som invalidné vozíky. V skutočnosti vidím invalidný vozík s okrúhlymi kolesami, okrúhlymi mäkkými kolesami, invalidný vozík s týmito kolesami, ktorý sa mi zdá byť ako hnedastý.

A potom vidím, že invalidné vozíky sa zdvihli, keď chromí sa teraz postavili a chodia a je to veľmi chaotické, pretože vidím veľa palíc slepcov, biele palice slepcov. Vidím, že je to obrovské – ako aj nepočujúcich. Vidím niektorých ľudí na tejto strane. Neviem, či sú to usporiadatelia, možno to je Fínsko a títo sú usporiadatelia. Ale vidím ich, že prichádzajú s palicami, zdvihnutými palicami!

Je tu historická návšteva PÁNA HOSPODINA, ktorá prichádza na Zem.

Hospodin ma v takomto čase posiela do Fínska do Helsínk. A viem, že sme plánovali, že som mal v pláne ísť aj do Jyvaskyly, čo je naozaj najvzdialenejšie. Ale nie sme schopní dostať sa až do Jyvaskyly, takže bude veľké stretnutie, ktoré sa bude konať v Helsinkách. Rozhodli sme sa spojiť tieto dve stretnutia v Helsinkách.

Tam je veľká návšteva, ktorá prichádza do Domu Hospodinovho. Dnes mi Hospodin ukázal, že ma vzal na miesto. Videl som stretnutie. Videl som navštívenie PÁNA HOSPODINA JEHOVAH. Prebieha historická návšteva! Hospodin ma privádza na miesto stretnutia a na tomto mieste vidím, keď som sa dostal dole, potom som sa dostal tam, kde som stál najnižšom mieste, na tomto mieste. Vyzerá to viac byť ako amfiteáter, lebo vidím ľudí vo vzostupnom poradí. 

Bola to veľká uzdravujúca služba, pretože ľudia prišli. A potom na tomto mieste, Pán Hospodin mi hlasom dáva pokyn, aby som prechádzal popri chorých a chromých, ktorí boli na invalidných vozíkoch – mnohí z nich sedeli na invalidnom vozíku – aby som išiel okolo nich a potom, keď som začal chodiť, mohol som vidieť môj tieň. Vidím, ako sa ich dotýka tieň. A ako sa môj tieň začal dotýkať každého z nich, historické liečivé pomazanie zasiahlo toto stretnutie, udrelo a zasiahlo!

Veľmi ma to šokovalo, pretože všade boli chromí, slepí a hluchí a nemí, všetko sa zlomilo a uvoľnilo! Bolo to tak chaotické. A potom, keď som sa pozrel hore, pozrel som sa na ľudí, ktorí boli hore, keď som natiahol ruku, povedal som: “Pozrite sa na to!” Potom zanechala moja ruka historickú Slávu a zasiahla tam ľudí. Bolo to obrovské – až potom som videl invalidný vozík zdvihnutý odtiaľ – chromí chodili. Na tejto strane to bolo veľmi chaotické a všade, slepí, hluchí, nemí. Stále som hovoril: “Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to! Pozrite sa na to, čo sa tam deje! “Takže je to veľká návšteva Hospodina, ktorá prichádza na Zem. A Hospodin ma posiela na toto miesto. Prečo je to tak, že Hospodin prináša takúto historickú návštevu v tejto hodine, historické uzdravujúce pomazanie v tejto hodine?

Povedal som veľmi jasne, že sme sa práve vrátili z Windhoek, v Namíbii, kde sa zmrzačené dieťa postavilo a chodilo, zmrzačené ženy sa postavili a chodili, bola to obrovská vec. A Hospodin mi dovolil chodiť a môj tieň sa dotkol tých, ktorí boli zoradení s veľkými nádormi a opuchmi, ktoré sa rozpustili veľmi historickým šokujúcim spôsobom. Teraz, prečo sa to deje na zemi? Hospodin PÁN JEHOVAH mi ukázal slávny príchod Mesiáša.

Hovoril so mnou o slávnom príchode KRISTA, JEŽIŠA, MESIÁŠA, o návrate KRISTA. A viem, že pre všetkých, ktorí sú naladení rozhlasom celosvetovo, vidím mnoho, veľa miest od samotného Fínska až po Austráliu, cez Afriku a Spojené štáty. Vidím veľa, veľa, veľa miest. po celej zemeguli sa naladili od Nového Zélandu, cez Južnú Kóreu, Južnú Ameriku. Teraz je všeobecne známe, celej Zemi, keď sa pozriete na udalosti tejto Zeme, tak začnete chápať, že sme nikdy takto predtým neboli.

A v tomto kontexte hovoril so mnou HOSPODIN JEHOVAH o Slávnom príchode MESIÁŠA. A Pán poučuje použijúc tieto mocné, historické, obrovské navštívenia. Najslávnejšia návšteva, ktorú som videl. Používa to na inštrukcie na pripravenosť v Cirkvách. Žiada Cirkvi, aby sa pripravili a navrátili sa k spravodlivosti, aby sa ľudia mohli vrátiť k Svätosti, aby sa sexuálny hriech v Církvách skončil, hriech podvodu a lži, zvrátenosti, nemorálnosti, obliekania žien, ktoré vidíte v týchto krajinách, nahota aj v Keni, nahota niekedy v Cirkvi, tiež falošní proroci, falošní apoštoli… 

Hospodin žiada a prikazuje teraz národom, aby činili pokánie. Žiada všetkých, aby činili pokánie. Žiada ich, aby sa vrátili k pokániu a žili najsvätejší život, pretože príchod Mesiáša sa priblížil, príchod Hospodinov je bezprostredne blízko!

Znova, ja som sa videl, ako ma dnes vzal Hospodin na stretnutie – a myslím, že to je uzdravovacia služba v Helsinkách vo Fínsku, pretože to je ďalšia misia, na ktorú odchádzame v nasledujúcich dňoch. A ako ma Hospodin prinesie na toto miesto, kde sú uzdravenia, vidím, že je to ako amfiteáter. V poslednej dobe som v Helsinkách konal uzdravujúcu službu, bolo to podobné miesto, kde ľudia sedeli vo vzostupnom poradí, vzostupnom poriadku, vzostupnom členení.

A potom, ako ma privádza Hospodin na toto miesto, bolo tam veľmi veľa ľudí. Tí, ktorí potrebujú uzdravenia, chromí, postihnutí, tí, ktorí majú obrovskú bolesť. Videl som mrzákov, slepých, chromých. Bolo tam veľa chromých, ktorí sedeli na invalidných vozíkoch. Hluchí, nemí, rozdielne stavy: rakoviny, nádory,.. rôzne..  diabetes, problémy s obličkami, srdcové choroby, nemí… A potom Hospodin, ON mi dal pokyn, prikazuje mi, aby som kráčal popri týchto ľuďí, aby sa ich mohol dotknúť môj tieň.

Takže, keď začínam chodiť vedľa nich, som schopný vidieť svoj tieň a keď sa môj ich tieň začne dotýkať, historické liečivé pomazanie zasiahne toto stretnutie! To stretnutie zasiahne! A keď zasiahne historické liečivé pomazanie, zrazu sa stáva chaotickým! Vidím, ako sa otvárajú slepé oči a chromí vstávajú a chodia. Vidím invalidné vozíky zdvihnuté. Vidím palice nevidiacich, veľa palív zodvihnutých. A potom, keď som sa pozrel na tých, ktorí sedeli v hornej zóne tohto usporiadania sedadiel, keď si natiahol ruku, povedal som: “Pozrite sa na to! Pozrite sa na to teraz! Keď som narovnal svoju ruku, veľká moc Slávy odišla z mojej ľavej prorockej ruky a tam ich zasiahla. Bol to veľký dotyk. A potom, keď som videl, že sa invalidný vozík zdvíha a chromíi idú z tejto strany, všetko bolo úplne chaotické. Je tam masívne liečivé pomazanie, tam je masívne navštívenie, ktoré prichádza navštíviť Cirkev. Cirkev Kristova sa musí pripraviť na túto návštevu. Lebo teraz, ako ma posiela Hospodin do Fínska, to je to, čo hovoril Hospodin.

Bude to obrovské navštívenie BOHA JEHOVAH, ktoré sa uskutoční na stretnutí, uzdravovacej službe, ktorá sa blíži. A veľa chromých bude chodiť, veľa slepých uvidí, hluchí budú počuť. Bolo to chaotické. Nemohol som vziať svedectvá. Bola to neuveriteľná chvíľa na pohľad!

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Hospodin žiada, aby národy činili pokánie a navrátili sa k spravodlivosti. Toto je hodina, keď Hospodin volá národy, aby zachovávali Sväté Zhromaždenie Pokánia pred Hospodinom a odvrátili sa od evanjelia prosperity, ktoré prišlo od diabla. Evanjelium, ktoré nemá žiadnu moc na oslobodenie. Evanjelium, ktoré hovorí, že dokážete podplácať Boha za určitú cenu a potom odísť so Svätosťou. Pamätajte, že ak je niečo o BOHU Jehovah, ktoré sa nemení z večnosti do večnosti, večnej večnosti, je to Božia svätosť, Boha Izraela.

Takže HOSPODIN dáva inštrukcie národom, aby činili pokánie a pripravili sa na príchod, SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA!

Nech tí, ktorí majú uši, počúvajú Hlas Svätého Ducha.

Toto je ten, o ktorom to bolo napísané v Písme, že hľa, posielam pred TEBOU anjela, aby pripravil cestu a aby ťa viedol k zasľúbeniu, ale nebuď proti nemu. Nepopudzuj ho k hnevu, lebo by neodpustil vášho prestúpenia, pretože som dal do neho Svoje meno a Môjho DUCHA.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Shalom 

Off 

2.6.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top