Home
 

VÍZIA SLÁVNEHO OBROVSKÉHO BIELEHO LEVA V NEBI OBKLOPENÉHO SLÁVNYMI BIELYMI OVEČKAMI, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 28. MÁJ 2017

Proroctvo oznámené na rádiu JESUSISLORDRADIO.INFO
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR1743691_580582558697084_1552932791_n
DŇA: 28 MÁJ 2017

PÁN so mnou hovoril. V Exodus 6:2 sa definuje PÁN HOSPODIN. PÁN Jehovah Adonai, PÁN BOH, PÁN Jehovah Eli, PÁN MÔJ BOH, PÁN Jehovah Elyon, Najvyšší PÁN, BOH IZRAELA, on hovoril so mnou, Pastor Faustine. 

Chcem poslucháči, aby ste vedeli, že v tomto rozhovore ON mi ukázal veľmi obrovskú víziu, v ktorej som videl… vzal ma na miesto a potom som videl najsilnejšieho, najsilnejšieho – najsilnejšieho a najslávnejšieho bieleho Leva! A Lev ležal  priamo pred mnou: Nebeský Lev z pokolenia Júdovho. A všade okolo neho boli tieto veľmi, veľmi krásne, biele, super slávne ovečky. Super slávne ovce, veľmi biele, veľmi čisté a slávne ovce, ktoré sa nachádzajú okolo najslávnejšieho a najväčšieho, najsilnejšieho Leva nebeského, bieleho a slávneho.

A bolo to pre mňa veľmi šokujúce videnie, keď som stál tam, kde ma vzal Hospodin a sledoval som to mojimi očami. A okolo neho ležali baránky, super slávne ovce. Niektoré stáli, niektoré sa hrali, maličké sa tam hrali priamo okolo neho.

Znova, PÁN ma pozdvihol a zobral ma na miesto, kde vidím najsilnejšieho, obrovského, najsilnejšieho, bieleho, najslávnejšieho Leva Nebeského. A videl som, že tam leží a je obrovský a je slávny. A potom okolo neho boli ovce. Tieto úžasne krásne, čisté a biele ovce – čisto biele – boli tiež slávne a žiarivé a mali aj malé, ktoré sa hrali s Ním a tak ďalej… a chodili pred Ním vpredu a prichádzali naspäť… Takže to bolo pre mňa veľmi šokujúce na pohľad.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Posolstvo bolo hlásané, pretože hovorí, že bez Svätosti nikto neuvidí Slávne Božie Kráľovstvo. Toto je ten, o ktorom Písmo píše, že ON pošle svojho posla pred vami, aby pripravil cestu. Pošlem vám posla pred vami, aby ste sa pripravili. Pošlem svojho anjela pred vami, aby pripravil cestu; Ale nepovstávajte proti nemu, pretože neodpustí vašu vzburu. ( pozn. -Exodus 23:20-24 )

Tí, ktorí máte uši, prosím POČÚVAJTE HLAS PÁNA

Shalom.

 

Off 

28.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top