Home
 

PRÍCHOD MESIÁŠA – KONFERENCIA V NAMÍBII, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 19. Máj 2017, PRVÝ DEŇ KONFERENCIE

Konferencia v Namíbii, 19.-21. Mája 2017   .1743691_580582558697084_1552932791_n

PROROK BOŽÍ DR. David OWUOR
TÉMA: PRÍCHOD MESIÁŠA                                                                                                                                          

ČERSTVÁ HORÚCA MANNA OD BOŽIEHO TRÓNU PRE CIRKVI V NAMÍBII, zároveň  celoglobálne

HOHOSPODIN hovoril so mnou. Dôvod, prečo som skutočne prišiel dnes, teraz je piatok poobede a pravdepodobne by ste robili iné veci, ale ste si vybrali prísť tu. Dôvod, prečo som k vám dnes prišiel, pretože PÁN JEHOVAH, BOH OTEC, ON hovoril so mnou a ON hovoril o veľmi, veľmi dôležitej udalosti. PÁN JEHOVAH, náš OTEC, hovoril so mnou a v tom rozhovore, ON hovoril o veľmi – veľmi dôležitej udalsoti. ON v podstate mi hovoril o SLÁVNOM PRÍCHODE MESIÁŠA. 

A ako začnem hovoriť o jednom rozhovore za druhým, nezmeškáte nič, pretože sa budem snažiť sumarizovať všetko pre vás. Ako začnem hovoriť o každom špecifickom, individuálnom rozhovore, o príchode MESIÁŠA, chcem na začiatku, aby sme si uctili jednu vec. že ako sa budem sa zdielať s vami, aj so zjavením pre vás, tam budú inštrukcie. Zistíte, že PÁN dáva inštrukcie kazateľniciam, pre Cirkvi v tomto národe. Ako so mnou hovoril o príchode MESIÁŠA, tam sú inštrukcie pre Cirkvi. A to ma vedie celoglobálne k mnohým národom a dnes som sa zastavil na tejto zastávke tu, ktorá sa volá Namíbia. Hallelujah.

Chcem ísť krok za krokom, čo hovorí PÁN o Slávnom príchode MESIÁŠA. Pod tým sa skrýva ohromné prebudenie. Dokonca historické prebudenie. Keď sa budete orientovať na prijatie tejto správy a prijmete túto správu, nestraťte kľúčový faktor. Že je tu veľmi seriózne prebudenie, ako tu už spomenul Senior Arcibiskup, že oni nevedeli, pretože je to o karhaní, napomínaní hriechov, čistení Cirkvi, pripraviť Cirkev pre Majiteľa Cirkvi, pre toho, ktorý zomrel za Cirkev, KRÁĽA kráľov, správne? Pre PÁNA, aby si prišiel pre Slávnu Cirkev a všetci súhlasíme, že pre všetku prácu, ktorú pre nás urobil na Kalvárii, ON si zaslúži Slávnu Cirkev, však? 

Takže, ako sa začnem zdielať, začnem poukazovať na oblasti, ktoré mi ON ukázal, predtým, ako ma tu doviedol, viem už tak veľa, mi ukázal špecifické veci. Dokonca, ako PÁN poukázal na tieto veci, zlo v tomto národe, ON požaduje pokánie. Aby sme boli správne pred NÍM. Potom môže prepuknúť ohromné historické prebudenie. Víťazstvo duší a vidíte všetko, čo sa deje teraz v Keni, príležitosť je tu teraz.

( Privítanie rôznych Služobníkov Evanjelia z iných národov, Arcibiskupa z Botswany, Senior Biskupa z Pobrežia Slonoviny, Pastorov z Angoly, z Južnej Afriky,… atď…  )

Vízia dňa 4. Mája 2014:

PÁN ma viedol, aby som poobede zaspal. A keď som zaspal, ON mi dovolil si uvedomiť, že nebo bolo otvorené. Pamätám sa, že viedol moju pozornosť k nebu, otvorenému nebu. Takže som sa pozeral hore, v tom sne, potom som videl, že slnko bolo tak žiarivé, bolo veľmi žiarivé. Bolo tak oslňujúce, že som mu nemohol čeliť. Bolo to tak silné. 

Potom, v ďalšom momente som si uvedomil, že to nebolo slnko. Pretože z miesta, kde som si myslel, že bolo slnko, žiara, ktorá vyžarovala do horizontu, ako…- popisuje- .. z miesta, kde som stál, to vyzeralo ako kopula. Keď som sa pozeral hore, na horizont Zeme, potom zrazu náhle hlas hovoril. A keď hlas PÁNA hovoril, ON povedal:” pozri, MESIÁŚ PRICHÁDZA, ale Cirkev tam vonku nie je pripravená.” Dovoľte mi to zopakovať. 

Myslel som si, že je to slnko. Tá žiara sa krásne formovala ako kopula, nemohol som tomu čeliť, lebo to bolo tak oslňujúco žiarivé. A potom hlas PÁNA hovoril: ” MESIÁŠ PRICHÁDZA ALE CIRKEV TAM VONKU NIEJE PRIPRAVENÁ!”

A v tom sne okamžite som sa pozrel naľavo,..  viem, že tu máte oceán, že? .. to je ako byť pri oceáne večer a na druhej strane oceánu začína búrka, alebo jazera, začína búrka večer. A keď som sa pozeral tým smerom, na druhú stranu, potom sa dvakrát bleskurýchlo zablesklo ” pjia -pjia “. Znova, keď začína pršať, búrka na druhej strane oceána, horizontu, potom počujete ” pjia – pjia” – blesky, každý ste to videli – to bude niečo také ako toto… 

Keď som pozrel po mojej ľavej strane, toto som videl a potom zrazu náhle Cirkev bola zobratá. A keď som sa zobudil, potom som porozumel, že istotne samotná BIBLIA je jediná kniha, ktorá musí byť a bude presne naplnená na tejto Zemi. Pretože Biblia hovorí, že sa to stane, že sa to stane v okamihu, ako žmurknutím oka. Pre mňa je to rozdielne, lebo ja som to videl. 

Pozrite sa teraz, keď Cirkev je zobratá, pozrite sa, čo sa stalo mne, ja som sa našiel na zemi v prachu, kotúľal som sa na zemi, idem zopakovať, čo som videl v tom sne: ja som sa kotúľal v prachu na zemi, a veľmi ťažko nariekal ( znázorňuje ..), ja som toto robil na zemi v prachu zeme. A keď som toto robil, škrípal som zubami. Škrípal som zubami a  .. ( znázorňuje, ako srdcervúco plakal.. ) Keď som sa zobudil, prvá vec bola, že som išiel k zrkadlu. Myslel som si, že som si rozdrtil zuby, že som si zničil moje zuby. Také vážne to bolo. Ja som už cítil, ako Cirkev, ktorá zlyhá vo vstupe, sa bude cítiť. PÁN mi dovolil válať sa po zemi so škrípaním zubov a srdcervúcim nárekom, plačom, vzlykaním,…

Myslím, že je to dôležitý stupeň, odkiaľ začať túto správu, aby to prineslo závažnosť týchto dní. To znamená, že keď tento deň nastane, to bude nenávratiteľný deň, nezvratný deň, keď to nastane, tak sa to stane. A to mi podčiarkuje obrovskú dôležitosť obrovskej lásky, ktorú tu PÁN dnes vyleje, aby nám oznámil a dovolil sa nám pripraviť pred tým, ako sa to stane. 

Pre mňa to bolo tak mocné, pretože ako viete, keď má dôjsť k zemetraseniu, zvyčajne ma tam zoberie, .. neviem, či viete, ako ON hovorí s JEHO Služobníkom, ON ma tam zoberie skôr, ja už žijem ten deň, ja tiež utekám o svoj život, keď padá budova, utekám a nasledujú ma. Aby som mohol vysvetliť presné detaily, čo sa stane. Ako posledne o zemetrasení v Taliansku v Reggio Emilia, počuli ste ma opisovať modré okná, ktoré na mňa padali, ja som tam utekal tiež o svoj život. A istotne, keď to zemetrasenie nastalo, videli ste v správach v CNN atď,.. že tam boli modré okná… keď sa to stalo, v roku 2013 a stalo sa nedávno,.. môžem povedať detaily, pretože ja som to už prežil. Takže zaiste je to zámer, aby som vám odovzdal plnosť detailov. Hallelujah.

Chcem v tomto bode, ako začneme túto správu, aby sme nepozerali na Posla, ale aby sme pozerali na majiteľa správy. od tohto bodu. Buďte si istí, že sa budete pozerať na majiteľa. Potom porozumiete, že správa nemôže byť pozmenená Poslom. To nieje Jeho správa, posolstvo. Hallelujah. Aby som mohol verne odovzdať ako to je, aby PÁN mohol pokračovať ma používať. Ale keby som pozmenil, ON ma nemôže. Hallelujah.

Teraz, vidíte, že v záblesku, mihnutím oka, potom príchod MESIÁŠA nastane, kedy ON si zoberie Cirkev, Svätú Cirkev, čo sa potom udeje, to bude nenávratná, nezvratná, neuveriteľná, neúnosná bolesť pre Cirkvi, ktoré zlyhajú vstúpiť. S týmto chcem dnes začať, než začnem s väčšinou návštev. Ja som videl ten sen, to znamená, že zaiste áno, nejakí ľudia zlyhajú vstúpiť. 

Ale nebo nemá limit. Expanzia neba, nekonečná možnosť neba, ON v podstate môže zobrať 7 biliónov ľudí zo Zeme. Keď je ich vôľa sa pripraviť. Rozumiete tejto ohromnej príležitosti, ktorá tu volá? Predtým, než nastane tento nezvratný deň, než sa dvere zatvoria. Biblia hovorí, že ako bolo počas dní Noeho, tak bude za príchodu MESIÁŚA. A v čase Noeho, v Genesis 7:16 hovorí: 16A tie, ktoré vošly, vošly samec a samica z každého tela tak, ako mu bol prikázal Bôh. A Hospodin zavrel za ním.

Ľudia boli bezhlaví, bolo tak veľa zla, nikto nemal rád spravodlivosť, v podstate Noe samotný žil spravodlivý život pred PÁNOM, žil nevinný život pred PÁNOM, budeme čítať neskôr, v Genesis 6:9 9Toto sú rody Noachove: Noach bol spravedlivý muž dokonalý vo svojich pokoleniach. Noach chodil s Bohom.

Vidíte, že Noe bol nevinný, budoval koráb. Ľudia boli voči nemu uštipační, posmievali sa, ponižovali ho, ako budoval. Ale ON hovorí, že tie dni Noeho sa vrátia naspäť, budú sa opakovať. Môžete sami vidieť, nemusím vám to hovoriť, že tieto dni Noeho sa opakujú po celej Zemi, všade, dokonca aj v Namíbii, to je dôvod, prečo som tu. 

Ale počúvajte niečo, čo sa dialo za dni Noeho, Genesis 7:16 hovorí, 16A tie, ktoré vošly, vošly samec a samica z každého tela tak, ako mu bol prikázal Boh. A Hospodin zavrel za ním. 

Hospodin sám zavrel dvere. To nebol Noe, nie. Hospodin, ktorý ich miluje, ktorý ich stvoril, žehná im, Ten, ktorý hovorí o láske, o milosti, ON je ten, ktorý zatvoril dvere. Sám PÁN zatvoril dvere, nie Noe. Možno by tam bol jeho sused, .. človek bol stvorený s emóciami, .. môže pamätať sa na niekoho, kto pomohol, .. s čímkoľvek vám mohol váš sused pomôcť,.. Sám HOSPODIN zavrel dvere. To je dôvod, prečo hovorím, že dnes je úžasný deň, pretože prinesieme tu rozhovor, ktorý tu prinesie prebudenie a transformáciu, pomôže reformovať Cirkvi v tomto národe. Viem veľmi veľa o Cirkvách v tomto národe a táto komunikácia je kľúčová, extrémne kľúčová pre Namíbiu. 

Môžete vidieť na základe tohto rozhovru, ktorý som začal s víziou zo 4. mája 2017, tam bolo škrípanie zubami, plakali, nariekali neznesiteľne, neuveriteľne, hádajte prečo, lebo Ciekrv bola preč. A dokonca ako to škrípanie zubov pokračovalo, ja som sa váľal po zemi, po prachu, Písmo sa naplnilo, ja som to tam našiel, veľmi ma to šokovalo. Ale potom, Cirkev bola preč. Hallelujah.

A keď je nejaký dôvod, prečo ste bol povolaný ako Pastor, alebo služobník, ako kresťan, je, že jedného dňa vstúpite do večnosti s BOHOM. Nie do pekla. Vôbec nie. Aby ste vstúpili do neba. To znamená, pokiaľ sú tam ľudia, ktorí vstúpia, je tam tiež Cirkev, ktorá zlyhá vstúpiť. To bude najhoršie pre kresťanov,.. ja som videl Svet potom, keď Cirkev bude zobratá. Ja som videl veľa, PÁN mi ukázal tak veľa. Aké strašné by bolo, pre vás, kresťanov, ktorí nasledovali KRISTA, potom sa ukázali v hriechu, potom, ako Cirkev bola zobratá. Pretože diabol sa vám potom bude vysmievať. Príde k vám človek, a povie vám: ” ja som zvykol piť v bare, so ženami, nebol som kresťan, ale vy, vy ste pastor, dokonca aj vy ste zostal? Rozumiete mi? Počul ma niekto správne? To je otázka, ktorá bude lietať pred vašou tvárou. 

Nekresťania povedia – ale vy ste zvykol uctievať PÁNA, ja som bol opilec, ale dokonca aj vy ste ostal,.. a potom diabol povie:” woow, aký bol potom úžitok pre KRV a pre KRÍŽ? Rozumiete ma, prečo musíme mať tento rozhovor? Aby tam nebolo vysmievanie sa pred PÁNOM, správne? 

Pôjdem skrze nejaké rozhovory, pretože sa chcem zamerať na to, čo teraz Cirkev robí, čo môže zapríčiniť, že nevstúpi, správne? A potom tam budú inštrukcie, správne? Hallelujah! Ja pôjdem skrze nejaké rozhovory, kvôli dokončeniu, aby moja práca bola kompletná, aby ste mohli vedieť, čo BOH hovorí, odovzdal správu, začal predtým, než budeme hovoriť o návšteve Slávy a čo Sláva hovorí teraz Cirkvám, správne? 

Teraz, 2. apríla 2004, keď ma PÁN povolal, potom ma priniesol na toto stretnutie. PÁN ma pozdvihol a priniesol pred JEHO OBROVSKÝ TRÓN V NEBI, OHROMNÝ SLÁVNY TRÓN, veľa detailov preskočím, ako sa snažím ísť dopredu a SLÁVA PÁNA pokryla TRÓN ako HORA SLÁVY. Takže ja stojím pred trónom, trónom BOHA JEHOVAH, táto ohromná Sláva, čistá biela Sláva, Keňa to teraz videla, túto Slávu popisujem už roky, pokrývala celý trón. A ON, ktorý sedí na tróne, mi dal vedieť, že ON sedí na tróne. A tiež mi dal vedieť, že BARÁNOK tiež sedí na tróne. 

ON, ktorý sedí na tróne, ako mi dal vedieť, že ON sedí, tiež mi dal vedieť, že rozhovor, ktorý sa tu bude konať, pred trónom, ON tomu venuje konkrétnu a špecifickú pozornosť. ON mi to dal vedieť, ako som tam stál. Sláva bola tak biela, môžem tiež počuť zvuk Svätosti. Ohromné. Bolo to tak Sväté a Slávne, mohol som počuť syčavý zvuk Slávy, zvuk Svätosti, ako sa Sláva pohybovala. Mohol som cítiť a mohol som počuť zvuk Slávy. Viete si to predstaviť? 

Pozrite teraz, ako som tam bol, od trónu prišiel Ján Krstiteľ, prichádzal od trónu a kráčal ku mne. A keď prišiel po mojej pravej strane, prišiel ku mne po mojej pravej strane a stál tam. Je tam veľa detailov, ako išiel a ako sa ku mne priblížil. A potom Ján Krstiteľ mi povedal nasledujúce: ”  – ON, ktorý sedí na tróne, mi dal vedieť, že toto je rozhovor, ktorému venuje špecifickú a konkrétnu pozornosť – … ako Ján začal hovoriť so mnou, on mi začal hovoriť o Baránkovi BOŽOM. Slávnom Baránkovi Božom, ktorý prišiel a zomrel pre hriechy tohto Sveta. Nasledujte ma veľmi opatrne…

Dokonca posledne som prijal lepšie porozumenie tejto návštevy, po tejto návšteve transfigurácie, rozumiem viac a vidíte, ako dlho to trvalo od roku 2004 a v tomto rozhore je niekoľko proroctiev, ktoré som odovzdal po celej Zemi a boli naplnené kúsok po kúsku. Ako Ján Krstiteľ sa so mnou stretol a hovoril ku mne, hovoril mi, že TEN, ktorý sedí na tróne, ho poslal, aby mi povedal, aby som išiel do štyroch koncov Zeme a povedal im, aby pripravili cestu pre príchod SLÁVNEHO BARÁNKA BOŽIEHO, KTORÝ ZOMREL ZA HRIECHY ČLOVEKA.

Je tam veľa detailov, o ktorých nebudem hovoriť kvôli času, potom počas nášho rozhovoru, potom HLAS OD TRÓNU hovoril: ” poď, dovoľ mi ukázať, čo sa udeje na Zemi.” A ako som tam stál, bol som pozdvihnutý hore, akoby som videl víziu vo vízii, ON ma pozdvihol hore a zobral ma do Izraela. Zhora som videl Jeruzalem, v podstate ma zobral do Jeruzalema. A povedal: “ÁNO, JERUZALEM JE CENTROM ZEME”. Videl som, že prichádza zmena vedúcich predstaviteľov. Viem, že keď som mal sen, ja som dal proroctvo. Dovoľte mi povedať, čo som videl. Videl som zmenu vedúcich predstaviteľov v Jeruzaleme. A keď mi ukázal zmenu vedúcich predstaviteľov v Jeruzaleme, videl som, že vláda, ktorá začínala, bola pravicové krídlo. Vláda pravicového krídla. Niektorí z vás niekedy to volajú extremistické krídlo,.. atď.. prosím nasledujte ma v tomto, pretože toto je kľúčové proroctvo, prosím,..

Keď mi PÁN ukázal zmenu vo vedení, v podstate som videl dve zmeny vedenia, videl som prvú zmenu a potom druhú zmenu. A potom vláda bola pravicová. A potom kvôli tejto zmene, ON ma zobral do hlavných miest Sveta, zhora, od oblakov, môžem ísť do každého mesta, všade… a videl som, že vlády Sveta sa báli, boli plní úzkosti z pravicovej vlády v Izraeli vzhľadom na to, že ako budú s nimi diskutovať o mieri s Palestínou. Otázku Palestíny, tu je paradox,… atď.. takže som mohol vidieť z hlavných miest Sveta, že vlády boli nervózne. A je to úžasné vidieť naplnenie, dokonca aj posledne s výsledkom UN,   rozhovory UN, aké je to jasné. 

Ale zamerajte sa na mňa. V tom čase mi Pán ukázal smrť Arafata. Ukázal mi Arafatov hrob. A potom ma zobral okolo arabského sveta, to bola noc, mohol som vidieť lampy v ich domov, počul som trúchlenie v arabskom svete. Toto sú veci, ktoré som videl, predtým, ešte keď bol Arafat živý. 

Potom som prišiel naspäť a keď som stál pred trónom BOŽÍM, Ján Krstiteľ bol stále tam. Ako som prišiel naspäť, ja som tiež videl veľa, veľa, veľa kresťanov, ako idú do Jeruzalema. Ja som ich videl v lietadle. Pre mňa je to iné, PÁN mi ukazuje určitých ľudí, ktorých poznám, to je dôvod, prečo viem, že sú kresťania, letiaci do Jeruzalema, do Izraela. Potom som prišiel naspäť k trónu. 

Ján Krstiteľ bol stále tam. A potom v jednom momente Ján Krstiteľ bol transfigurovaný. Priamo predo mnou. A ako celý jeho odev bol transfigurovaný, slávny, biely, všetko bolo premenené. Tak žiarivé, tak slávne, že keby ste sa dotkli s perom, videli by ste tam dotyk. Atrament. A potom, keď som sa pozrel, ako bol ján Krstiteľ transfigurovaný, pozrel som sa sám na seba a videl som, že ja tiež som bol transfigurovaný. Pred TRÓNOM OTCA. 

Prednedávnom som to pochopil lepšie. Keď Ján Krstiteľ bol transfigurovaný, zodvihol jeho pravú ruku, ukázal a povedal: ” hľa, BARÁNOK BOŽÍ”. A od trónu vyšiel OHROMNÝ, NAJMOCNEJŠÍ, NAJSLÁVNEJŠÍ, NAJMOCNEJŠÍ BARÁNOK BOŽÍ  a keď prišiel, všetko sa stalo viac Slávnejšie. Keď on bol transfigurovaný, potom hľa, BARÁNOK PRIŠIEL. 

Takže keď som odišiel a začal chodiť po celej Zemi, aby som dal toto proroctvo, dal som nasledujúce dve proroctvá: o dvoch výmenách vedúcich predstaviteľov v Jeruzaleme, a povedal som pravicová vláda, v čase, keď Benjamín Netanyhau bol Ministrom, vedel som, že to bude znova Benjamím Netanyahu, preto som toto hovoril. Pretože som tam bol, keď sa stal Ministrom. Vedel som spred trónu, že to bude Benajmím Netanyahu. Stále som hovoril, že to bude po druhé Benjamin Netanyahu. Takže som začal v roku 2004 hovoriť toto proroctvo, že po druhé bude zvolený Benjamím Netanyahu a vlády Sveta boli znepokojené, že ako budú s nimi hovoriť o mieri v Palestíne. Takže toto proroctvo, ktoré som dal bolo naplnené. 

Ďalšie proroctvo, ktoré som hovoril, že veľa kresťanov pôjde do Jeruzalema lietadlom. Izaiáš videl rovnaké proroctvo. Izaiáš 60:8 Pamätajte, toto nieje posolstvo pre dnešok. Hallelujah. Jednoducho vám prinášam úvod, aby sme mohli byť na rovnakej strane, ako prinesiem dnes posolstvo. Toto tu je veľmi významné. Iba spomínam nejaké rozhovory, ktoré Keňa a iné národy, ktoré vidia prebudenie, počuli, chcem vám dať tiež príležitosť. Pretože keď ON hovorí, ON hovorí pre vás. To nieje o Poslovi, nie. To ste vy ľudia, vy ste zámerom. To je dôvod, prečo si chcem byť istý, aby som nič nevynechal, aby som to odovzdal kompletne.

Izaiáš 60:8 8A povieš: Kto sú títo, ktorí to letia ako hustý oblak a ako holubi do svojich dier? Izaiáš videl rovnaké proroctvo a oni neboli Židia. 

Vy v tejto hale, po týchto dvoch dňoch, vy musíte vidieť Slávne Kráľovstvo BOŽIE. Pretože vám bude dané všetko. Rovnaká príležitosť. Skutočne, ktokoľvek tu nebude, môžete mu odovzdať posolstvo. Ale ktokoľvek je tu, má skutočne príležitosť, pretože teraz sa tu budem zdielať s vami s tajomstvom trónu. Čo hovorí HOSPODIN Cirkvám teraz. 

Prorok Izaiáš videl to, čo mi PÁN ukázal, že veľa kresťanov pôjde do Jeruzalema. A Izaiáš rozumel nasledujúcemu, že oni neboli Židia, neboli Izraeliti. A pamätajte, že v čase, keď ich videl Izaiáš, vtedy ešte neexistovali lietadlá. Lietadlá ešte neexistovali. Takže Izaiáš opisoval – pre mňa je to rozdielne, ja viem, čo je lietadlo, takže ja som ich videl skrze okno, určitých kresťanov, takže som vedel, že oni niesú Židia.

Izaiáš bol schopný rozpoznať, že letia spolu s oblakmi, ako lietadlá letia, keď letíte. A Izaiáš je schopný vidieť lietadlo v tvare vtáka. Správne? Ale mimo toho, Izaiáš je schopný vidieť nasledujúce: Izaiáš je schopný vidieť do vnútra okna, rovnako, ako PÁN ukázal aj mne. A keď on pozeral, on videl, čo ľudia robia, keď sú v lietadle… či sedíte v strede, alebo kde,.. stále vyzeráte z okna… každý to robí, dokonca aj my včera, keď sme prichádzali tu…kdekoľvek sedíte, či pri okne, stále sa pozeráte von, kde ste. Izaiáš to videl. Izaiáš videl cez okno, znamená, ako vták v hniezde, vo vnútri hniezda. Keď matka vtáka buduje hniezdo pre mladé, väčšina z nich vykukuje vonku, takže rozumiete… To je to, čo Izaiáš videl, to je to, čo ON mi ukázal. A potom Izaiáš videl, že ako holuby. Pre mňa je to rozdielne, ja som videl určitých kresťanov, vedel som, že sú naplnení DUCHOM SVÄTÝM. Pretože holubica je DUCH SVÄTÝ. 

Symbol DUCHA SVÄTÉHO v Biblii, niekedy príde ku mne vo sne ako holubica. Takže rozumiete čo videl Izaiáš? Takže som začal dávať proroctvo, že veľa, veľa kresťanov bude letieť do Jeruzalema, veľmi skoro uvidíte veľa kresťanov letieť do Jeruzalema. Pretože som videl lietadlá, videl som ich a videl som, že niesú Židia, pretože určití kresťania tam boli. 

Bol som veľmi prekvapený, keď Izrael oslavoval 50. výročie vzniku, kedy lietadlá z celého Sveta mierili do Izraela. Bol som veľmi šokovaný, ako sa to naplnilo. Hallelujah. Keď som pozeral správy, triasol som sa, tak veľmi ma to šokovalo, vidieť, ako sa to ( proroctvo ) naplnilo. Veľa, veľa kresťanov, skupín, všetci išli oslavovať narodenie Izraela, deň, kedy Izrael bol formovaný. Úžasné. To proroctvo sa naplnilo. Pamätajte, že keď bola zmena vo vláde, boli dané tieto proroctvá, potom Baránok prišiel, Baránok BOŽÍ prišiel. 

Takže som hovoril, že ihneď, ako bol Ján Krstiteľ transfigurovaný, ukázal rukou a povedal:” hľa, Baránok BOŽÍ a Baránok prišiel.”  A nechcel som dať žiadne špecifické proroctvo medzitým, aby ľudia nepovedali, že MUŽ BOŽÍ povedal, že až keď sa toto stane…, potom BARÁNOK príde. Nie. Ja chcem dať šancu, aby boli pripravení každého času, správne? Nie, aby čakali na špecifické veci. Takže tu je treba preukázať trochu zodpovednosti. A potom baránok prišiel.

Iba pred nedávnom, keď Baránok prišiel a povedal mi, že toho dňa prídem a premením Ťa, potom som vydal proroctvo o premenení / transfigurácii. A keď sa to stalo, teraz rozumiem tomu lepšie. To je dôvod, prečo sa s tým s vami zdielam, ja tomu rozumiem lepšie. Je to tak mocné. Potom som porozumel, že sa potrebujeme pripraviť, lebo MESIÁŠ prichádza, správne? Hallelujah.

Posolstvo je – choď a povedz štyrom koncom zeme, aby činili pokánie a odvrátili sa od hriechov, a pripravili sa pre SLÁVNEHO MESIÁŠA, KRÁĽA kráľov a PÁNA pánov, nášho spasiteľa, nášho priateľa, HALLELUJAH!, Živý chlieb, Hallelujah!, ON je KAMEŇ, ŽIVÝ KAMEŇ, ON  prichádza pre Cirkev. Úžasný radca, PRINC POKOJA, KRÁĽ SIONA, ON PRICHÁDZA!

Takže posolstvo ostáva, základ správy ostáva, správne? Takže ON prichádza milovaní.  Takže v roku 2004 mi ON ukázal,.. toto je o obrovskej hore,.. môžem vám trochu vysvetliť, aby som povedal dôvod tohto rozhovoru… Keď BOH JEHOVAH ma povolal, keď som bol v Izraeli, keď prišiel ma povolať, tam boli určité udalosti okolo mňa, ktoré učinil, veľmi mimoriadne, o ktorých nechcem tu hovoriť.

Raz ma priniesol pred trón. Potom som videl dvoch cherubínov Slávy, prišli a priniesli Truhlu Novej Zmluvy PÁNA, potom som sa pozrel na jednu stranu Truhly Novej Zmluvy, videl som tam Mojžiša, BOŽIEHO MUŽA, PRIATEĽA BOŽIEHO, vedľa STOLICE MILOSTI, ďalej pri ňom na rovnakej strane bol Eliáš, ohromný Prorok PÁNA, hrozný Prorok a na druhej strane bol Prorok Daniel, hrozný Prorok PÁNA, ktorého levi nemohli zožrať. On tam sedel sám na tej strane. Vidíte, pre mňa, ja vidím veci…

Niekedy sa pýtam otázky, sám pre seba: ” prečo tam Daniel sedí sám na tej strane? ” Potom na tomto mieste prišiel Oblak, usadil sa, tento rovnaký Oblak ( ukazuje.. ), prišiel na zlatú ulicu a posadil sa na TRÓN MILOSTI. Myslím, že som sa zdieľal s tým, kedy PÁN povedal, že teraz mám tu môjho štvrtého Proroka tu a moja posteľ sa zatriasla,..  a povedal: ” MOC BOLA DANÁ TEBE.” Keď som sa zobudil, bolo 3.26 ráno, som sa pozrel na hodiny vedĺa posteli. Všetko je na webe už mnohé roky. 

Ale prečo som to tu priniesol? Prinášam to tu kvôli tomuto rozhovoru, aby som zobral posolstvo k celej Zemi. PÁN začal činiť veci, ktoré sa vzťahovali na týchto troch ( 3 ) Prorokov v tomto Zbore. Ohromné veci sa diali do dnešného dňa. čo sa vzťahovalo na tých troch Prorokov, sa dialo v tomto Zbore. 

O jednom z nich sa chcem s vami tu zdieľať. ON mi začal ukazovať vízie a sny, ktoré mal Daniel, myslím, že som videl asi všetky, neviem, či sú ešte nejaké naviac, ale ON mi ukázal veľkú väčšinu z nich. A jedna z nich je táto, dovoľte mi to opísať veľmi rýchlo:

Raz v ohromnej vízii mi ukázal, ako obrovská, historická a šokujúca socha stála predo mnou. Mohol som vidieť jej nohy z hliny a zo železa, obrovská, neuveriteľná, dokonca iba vidieť to ma šokovalo. S týmto rozhovorom som sa zdieľal pred dvoma dňami, v rádiu, v podstate ráno, keď som išiel na letisko, hovoril som to do rádia, lebo v noci mi to ukázal. ON to opakoval dvakrát. 

Tá socha bola tak obrovská, že pohľad na ňu ma šokoval. Pretože som sa opýtal, čo to je? V tej vízii zhora v šikmom smere prišiel kameň, ten kameň môžem nakresliť, mal ostrú hranu, prišiel od PÁNA, ja som vedel, že tam bol PÁN a ten kameň rozbil sochu. ON to opakoval znovu, z tej rozbitej sochy sa šíril prach a ten prach ma zasiahol. Mohol som cítiť prach. Socha, obrovská, neuveriteľná, z rozdielnych kovov, sa rozbila, a dokonca prach fúkal na mňa a potom, ako som stál, … keď mi to PÁN ukázal v roku 2004, som si myslel, že to bol oceán, pretože zrazu náhle ten kameň, ktorý rozbil tú sochu sa stal obrovskou horou, a zistil som, že nemám miesto, kde mám stáť, pretože dole bolo svetlo modré … som si myslel, že je to oceán a myslel som, že spadnem do oceána. Myslel som si, že to bol oceán, teraz som múdrejší. Zaplnila celú Zem, nevedel som, kde mám dať moje nohy. Myslel som si, že spadnem do oceána. Iba teraz, keď som išiel do Biblie, uvedomil som si, že to bol vesmír, nie oceán. A tento rozhovor mal s Danielom, v knihe Daniel 2:34-35 34A hľadel si dotiaľ, až sa odtrhol kameň, ktorý nebol v rukách, a uderil obraz do nôh, ktoré boly zo železa a z hliny, a rozbil ichna prach. 35Vtedy bolo razom rozdrvené železo, hlina, meď, striebro i zlato, a bolo to jako plevy z humna letného času, a odniesol to vietor tak, že sa tomu nenašlo nikde miesta, a kameň, ktorý uderil obraz, stal sa velikým vrchom a naplnil celú zem.

A výklad je v Danielovi 2:44-45 44A za dní tých kráľov ustanoví Boh nebies kráľovstvo, ktoré nebude skazené nikdy až na veky. A to kráľovstvo nebude ponechané inému ľudu. Rozbije všetky tie kráľovstvá na prach a učiní im koniec, ale ono bude stáť až na veky. 45Lebo si videl, že sa od vrchu odtrhol kameň, ktorý nebol v rukách, a rozbil na prach železo, meď, hlinu, striebro i zlato. Veľký Boh oznámil kráľovi, čo bude po tomto. A sen je istý, a jeho výklad je verný.

ON hovorí, že BOH NEBA ustanoví kráľovstvo a hovorí, že to kráľovstvo nebude dané žiadnym ľuďom znova. Kameň, malý kameň príde a rozbije. Hora, budovanie hory je symbolom BOHA, keď kameň rozbije sochu a vytvorí, ustanoví a úplne pokryje celú Zem. Takže skutočne je to dôležité pre náš rozhovor dnes. Prichádzajúce Kráľovstvo BOHA. 

Ten kameň bol odtrhnutý, ale nie ľudskými rukami, to znamená, že ustanovenie Božieho Kráľovstva nebude ľudskými rukami. Hallelujah. Kráľovstvo BOŽIE má svojho majiteľa. Kedykoľvek Pastori v Namíbii majú tú poctu viesť Cirkev, to je veľká pocta. To nieje vaša Cirkev. Mám veľa vedomostí, ON mi ukázal všetko v Cirkvi. 

Kameň bol odtrhnutý, ale nie ľudskými rukami. My sme jednoducho služobníci v tomto Kráľovstve. Budeme fungovať pod nariadením a inštrukciami Božími. Takže to nebude budované pod ľudskou prirodzenosťou. Tak potom čo robí ľudská ruka v Cirkvách v Namíbii? Potom čo ľudskosť robí v Slávnom Večnom Kráľovstve Boha, čo sa deje v Cirkvách! Potom čo tam robí pýcha na kazateľnici, že cítite, že ste to vy, čo budujete pre BOHA? Cítite sa, že ste to vy. Pamätajte, že je 7 000, ktorí sa nesklonili… a uctievači, vždy pamätajte, že BOH vás môže šokovať,…to je dôvod, prečo moje informácie, inštrukcie sú veľmi jasné, aby som povedal tak, ako bolo povedané od NEHO. Keď vám to ublíži, zraní vás to, to je lepšie. To znamená, že to pracuje… Hallelujah!. Pretože keď vás to nezraní, Keď Cirkev je v tomto stave, akom vidím tu v Namíbii, tu je problé, musíte ísť naspäť k Pánovi a požiadať o správu.

Preto som povedal, že je to veľká úcta, že som bol poslaný k vám, pretože toto je záležitosť večnosti. to sa nedá zaplatiť. Nemôže sa to zakúpiť peniazmi. Toto sú seriózne záležitosti Stvoriteľa. ON hovorí, že je Kráľovstvo, ktoré prichádza, to je dôvod, prečo som tu. Preto hovorí:

” ČINTE POKÁNIE A PRIPRAVTE CESTU, PRETOŽE KRÁĽOVSTVO BOŽIE JE BEZPROSTREDNE BLÍZKO!”

A ON hovorí, že toto kráľovstvo bude trvať naveky vekov! Nemá konca. 

Keď chcete profitovať v Namíbii, chcete rásť, chcete mať zisky. ON hovorí, že pracovať na tomto tu je najväčší zisk, pripraviť sa teraz na večné Kráľovstvo! S vašimi 70 rokmi. Je to ziskové. Stojí to zato tráviť tento krátky čas života sa pripraviť pre večný život. Budete mať väčší prospech, keď sa pripravítze na ten život, ktorý nemá koniec. 

Pretože tu, utekať na opekanie BBQ, disko, alkohol, ..krátka dovolenka,..  tí z vás, ktorí ste múdri,.. toto je krátka dovolenka, prečo by sme mali investovať do tohto, deštruktívneho, ničiaceho? Tu je kráľovstvo, ktoré prichádza. A to je dôvod, prečo ja som tu. Nebude ponechané žiadnym ľuďom, iba pre tých, ktorí kráčajú po tej ceste, ľudia HOSPODINA. 

PÁN hovoril v r. 2004 a potom nedávno 17 – ho, tohto mesiaca ( 17.5.2017 ), v podstate vám dávam čerstvý chlieb spred TRÓNU MÔJHO OTCA. Nedávno to hovoril. Je to skutočne dôležité pre NEHO. My vieme inštrukcie, že sa musíme pripraviť. Národy sa potrebujú pripraviť. Vieme, ako sa máme pripraviť, je tu odovzdám hlbšie inštrukcie. 

My vieme, že bez Svätosti nikto neuvidí BOHA. BOH je tak dobrý, že dal všetko do Biblie pre nás. Môžeme sa pripraviť a vstúpiť. A ako Pastori ako sa pripravujete?, ako pripravujete vaše ovečky, keď vy sami ste ešte nevstúpili? Takže prvé volanie je na kazateľnicu, správne? aby ste mohli vstúpiť. A pre mňa je to veľké požehnanie, pretože toto je veľké shromaždenie.

V Keni som začal na trhu. Všetky proroctvá som dal na trhu. Blízko trhu s rybami, pri bráne. Všetky proroctvá som tam hovoril. Dokonca aj tsunami v Ázii, .. takže toto je tak veľké na začiatok. Toto je veľmi veľké, prebudenie by potom malo byť väčšie ako v Keni. Prečo? Pretože nieje limit. Rovnaké Kráľovstvo Božie, ktoré je otvorené pre vyliatie neskoršej Slávy sa tiež otvára tu teraz! Takže by malo byť väčšie, pretože ste začínali rozdielne, správne? 

Sedíte tu so mnou, milujete túto správu, počúvate. Viem, že pre Keňu to bolo niekedy náročné, sedieť a počúvať to, viem, aké náročné to bolo tiež aj pre Namíbiu, to je dôvod, prečo niektorí tu niesú, ale počuli a bola im daná rovnaká príležitosť ako každému inému, aby tu prišiel. Ja som nikdy nikoho nepočul, že chcel ísť do Cirkvi, pretože chcel ísť do pekla. NIE! A ja som chodil po celom Svete, od Nového Zélandu, po Fínsko, po Kanadu, Južnú Kóreu, po Južnú Ameriku, nikdy som nikoho nepočul. Že ja chcem byť Pastor, pretože chcem ísť do pekla, NIE! Keď prijmú túto správu, niektorí prídu zajtra,.. Oni tiež sa pripravia a vstúpia. A moja misia bude dokončená. Hallelujah! Takže nech dostane každý človek rovnakú príležitosť. Kvôli závažnosti tejto večnosti. 

 

Zbor Pokánia a Svätosti Slovensko              1743691_580582558697084_1552932791_n
www.repentslovakia.com
www.repentandpreparetheway.org

Off 

19.5.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top