Home
 

PROROCKÁ VÝSTRAHA! PROROK PÁNA BUDE PREMENENÝ PRI PRICHÁDZAJÚCOM VODNOM KRSTE BISKUPOV,

PÁN so mnou hovoril, PÁN znova hovoril so mnou. 

Je tu krst všetkých Biskupov a národnej rady Biskupov, ktoré prichádza, je tu krst, ktorý sa pripravuje a na ktorý sa čaká dlhý čas. Je pripravený vodný krst, pre všetkých Biskupov, pre ich očistenie, pred službou vysviacky pre službu posvätnú službu, ktorá sa uskutoční na Riverside. 

Takže vodný krst v podstate prebieha v piatok, čo je exkluzívna udalosť, na ktorej sa zúčastňuje len Rada Biskupov a služba bude vykonaná tým, kto hovorí teraz s vami, Alužobníkom Hospodinovým, Mocným Prorokom samotného PÁNA. A tak je to exkluzívna udalosť. Je to len Národná rada Biskupov, ktorá bude zúčastnená a BOŽÍ MUŽ, ktorý hovorí s vami.

Teraz však túto poslednú noc, opäť druhá návšteva, ktorá nasledovala po návšteve, s ktorou som sa práve zdieľal, je, keď mi Pán ukázal, že som vo vnútri bazéena pri krste, keď som krstil Biskupov. A zatiaľ čo som tam, veľká návšteva prišla do tohto bazéna. 

Opäť, je tu krst Biskupov Národnej rady Biskupov, ktorý sa má konať. Je pripravený. Je tam veľa príprav, ale to sa uskutoční tento prichádzajúci piatok, je to exkluzívna udalosť – len pre Národnú radu Biskupov – a ako sa vidím ja, minulú noc, keď som krstil Biskupov Národnej rady, šokujúce a strašné a hrozné, obrovské navštívenie sa uskutoční, keď som v bazéne, keď krstím osemdesiattri (83) Biskupov, ktorí majú právomoc v tejto krajine.

Hospodin mi ukazuje tento krst. Vidím sám seba v krste, keď ja krstím Biskupov, zrazu sa okamžite premieňam v bazéne. V nasledujúcom piatku prebehne premena v bazéne. Opäť, Pán mi ukázal, že keď budem krstiť Biskupov za ich očistenie pred zasvätením, v službe vysviacky, ktorá sa koná v sobotu, tento nadchádzajúci víkend, videl som sám seba v bazéne ako krstím v službe krstu.

A ako som bol v bazéne a krstil Biskupov, potom zrazu náhle – teraz, dnes mi to ukázal Pán – to, že keď krstím Biskupov, zrazu okamžite sa premením! Premena sa uskutočňuje v bazéne. A ten, kto hovorí s vami, je úplne premenený, bleskovo a rýchlo ako blesk! A mohol som vidieť obrys mojej ruky a celého odevu a všetkého, v rámci tejto premeny.

A ja som úplne premenený, ale keď teraz kontrolujem z tohto miesta, keď mi to včera ukázal, keď skúmam transfiguráciu ( premenu ), viem, ako vyzerajú moje vlasy, ale keď som sa tam pozrel, videl som, že mám všetky vlasy. Videl som samého Pána, ktorý bol teraz v tejto pozícii, v obrovskej sláve! A potom som sa premenil.
Teraz mi Pán dovolil, aby som sa s vami zdieľal.
Nech tí, ktorí majú uši počúvajú proroctvo tejto hodiny.

Shalom

Off 

25.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top