Home
 

OHROMNÁ NÁVŠTEVA BOŽIEHO OBLAKU PRICHÁDZA NA STRETNUTIE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 23. Apríl 2017

Milovaní poslucháči, PÁN so mnou hovoril, PÁN JEHOVAH, včera hovoril ku mne veľmi mocným spôsobom. 

Vidím Oblak BOŽÍ, sám BOH OTEC prichádza v hustom tmavom Oblaku a ON skutočne prichádza zhora, kde som bol na stretnutí, stretnutí PÁNA.

Takže vidím veľmi, veľmi ohromnú návštevu prichádzať, Vidím stretnutie, na ktoré ma PÁN poslal a na tom mítingu OBLAK BOHA prišiel, hustý, tmavý ako dym, prichádzať až dole, ja to vidím, toto prichádza, stane sa to. Vidím Oblak BOHA prichádzať, ON mi to ukázal včera, že tu bude na Zemi mega návšteva, keď OBLAK BOHA príde ako dym, hustý tmavý Oblak príde zhora až dole, príde dole vertikálne, na miesto, kde bude stretnutie. 

To je veľmi ohromný čas návštevy PÁNA, ako sa pripravujete, aby ste vstúpili do Slávneho Kráľovstva BOŽIEHO. To bude veľmi, veľmi veľká návšteva, ja vidím masívny Oblak BOŽÍ.

Tak, ako som dal proroctvo, ako sám BOH ochráni hranice Izraela ( naplnenie proroctva si môžete pozrieť nižšie ) a videli ste naplnenie s masívnym Oblakom. Tento typ Oblaku, masívny, agresívny Oblak prišiel zhora a prišiel kde som stál a mal stretnutie. 

Takže to bude veľká návšteva na tejto Zemi, Cirkev sa potrebuje pripraviť a vstupiť. 

Vidím veľký Oblak BOHA, veľký, veľmi veľký Oblak, vidím HO prichádzať v zhlukoch, ( v zoskúpeniach ), prichádzať dole agresívne, tam, kde som stál, veľmi strašná udalosť, väčšina ľudí sa pokúša utiecť preč, niektorí z nich spadli na zem. Tento Oblak je typ Oblaku, ktorý predchádzal pred Mojžišom, keď Mojžiš videl JEHO chrbát. Toto je typ Oblaku, ktorý sa chystá prísť na stretnutie, o ktorom hovorím, toto prichádza tiež v čase, kedy prichádzam tiež do Namíbie, posledný krát som bol v Taliansku, videl som Oblak a tiež zatiaľ toto nebolo naplnené, takže ja neviem. Neviem presne kde to bude. 

Ale vidím masívny Oblak, možno to bude v Keni, alebo kdekoľvek,… na mieste, kde ON si vyberie, toto bude veľmi veľká historická návšteva. Vidím rovnaký Oblak, ktorý predchádzal pred Mojžišom, on videl JEHO chrbát. Tento istý Oblak, ktorý tiež predchádzal pred Mocným Prorokom Elijášom, takže toto bude ohromný čas v histórii tejto Zeme. 

Nech sa Cirkvi pripravia a vstúpia, pretože čas vypršal. 

OBROVSKÝ PILIER OBLAKU ZOSTÚPIL NA IZRAELSKÉ HRANICE, prorokované 10. decembra 2012, naplnené 4. decembra 2016, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR

kisumu slava BOŽIA SLÁVA

 

Off 

23.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top