Home
 

BEZPROSTREDNE BLÍZKE VYTRHNUTIE SVÄTEJ CIKRVI DO NEBA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 22. apríla 2017

PÁN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH ADONAI. PÁN JEHOVA ELI, PÁN MÔJ BOH, PÁN JEHOVAH ELYON, NAJVYŠŠI BOH, JEHOVAH GANAN – PÁN NÁŠ OCHRANCA, hovoril so mnou tohto dňa veľmi ohromujúcim spôsobom, veľmi mega spôsobom a v tom rozhovore, Kráľ Neba ma zobral na miesto, včera, keď som mal stretnutie s radou Biskupov, na mieste Riverside, mali sme stretnutie za účelom koordinácie Biskupov, zaoberali sme sa prípravou a všetkými potrebnými vecami, pre špeciálne posvätenie Biskupov PÁNA v tomto prichádzajúcom týždni, a keď som sedel pred skupinou Biskupov, hlavne Biskupov z Nairobi a Nakuru, potom som zaspal.

Zaspal som na kresle, priamo pred nimi a ako som zaspal, Jehovah Elgibor, Mocný BOH, ON ma zobral na miesto, kráčal som smerom ku križovatke, čiže miestu stretnutia, kráčal som smerom ku križovatke včera, keď som sedel priamo pred Biskupmi, národnou radou Biskupov, prevažne z Nairobi a aj z Nakuru. A zaspal som, PÁN ma viedol, uchmatol preč priamo pred nimi a našiel som sám seba ako kráčam. 

A ako som kráčal, PÁN kráčal po mojej pravej strane, ako ON to stále robí, a on ma upozornil, že sa približujeme ku križovatke a potom som sa zobudil. Ale som hovoril … križovatka,… križovatka,… a keď som sa zobudil, opýtal som sa Biskupov, čo PÁN hovoril,… a hovorili, že ste hovorili o križovatke. 

Takže minulú noc PÁN kráčal so mnou a hovoril o veľmi veľmi dôležitej udalosti prichádzajúcej na Zem. A ako PÁN kráčal so mnou, my sme sa blížili ku križovatke, rovnakej križovatke, o ktorej PÁN hovoril túto minulú noc. A ako sme sa približovali ku križovatke, mal som tam nejakých ľudí na tom mieste, mohol som vidieť, počul som ľudí, čakali ma tam, aby ma prijali, nejaký z nich boli starší ľudia z vlády, vedúci, ľudia z ochrany vlády, bolo tam veľa iných ľudí, svätí z Cirkví, ľudia z bezpečnosti ako oni čakali na mňa, kedy prídem. A ako sme prichjádzali, PÁN ma upozornil, že sa blížime križovatke, ukázal mi skôr, a ako sme sa blížili ku križovatke, objavili sa ľudia z tohto Zboru, pretože mali pokryté ich vlasy a mali oblečené dlhé šaty až po členky. Boli oblečení veľmi sväto a oslavovali skutočnosť, že MUŽ BOŽÍ prichádza.

Bola to ohromná situácia, oni boli veľmi šťastní, že prichádzam. A potom už keď som bol pred križovatkou, predtým, než som išiel križovatkou, potom zrazu náhle mi PÁN dal inštrukcie, aby som nadviazal kontakt s nimi a potom som sa rozhodol kráčať k nim. A keď som kráčal k nim, aby som nadviazal s nimi kontakt…. toto je čas, kedy zrazu náhle, znova, dovoľte mi to zopakovať,…

Túto minulú noc PÁN hovoril so mnou a v tom rozhovore  PÁN kráčal so mnou ku križovatke, miestu stretnutia. To je rovnaká križovatka, ktorú som videl včera, kedy som mal stretnutie s radou Biskupov a keď som sa približoval k tejto križovatke, mohol som vidieť svätých ľudí, ktorí tam uctievali, mali úplne pokryté vlasy a tiež muži boli oblečení sväto, a ženy mali oblečené dlhé oblečenie až po členky, nemohli ste vidieť ich chodidlá a oslavovali: ” VÍTAJTE MUŽ BOŽÍ!” ako som išiel ku križovatke, tiež tam muži, boli tam ľudia z vlády a čakali tam, aby ma prijali na tom mieste a ako som kráčal ku tej križovatke, bola tam bezpečnosť na tom mieste, aby to miesto uchovávali v bezpečí, potom mi dal PÁN dal inštrukcie aby som nadviazal kontakt s tými ľuďmi, ktorí ma čakali, aby ma prijali na tej križovatke. 

Požehnaní Svätí, Svätí, mali pokryté vlasy, ich oblečenie bolo dlhé, nemohli ste vidieť ich chodidlá, oslavovali skutočnosť, že BOH ma zobral k nim. A keď som kráčal k nim, aby som nadviazal s nimi kontakt, zrazu náhle, keď som sa tam dostal, zrazu “uuuuf” – boli okamžite vychvátení do neba, trvalo to menej ako sekundu, boli zobratí do neba priamo pred našimi očami. 

Potrebujem to zopakovať znova. Včera, keď som mal stretnutie so skupinou Národnej rady Biskupov, prevažne z Cirkví z Nairobi a tiež z časti z Cirkví z Nakuru, na tomto stretnutí na mieste Riverside, sedel som pred Biskupmi a rozprávali sme o prichádzajúcom posväcovaní Biskupov, posvätení Národnej rady Biskupov, tohto Mega Zboru BOHA JEHOVAH a ako som sedel pred nimi, ja som zaspal, zrazu náhle som zaspal pred Biskupmi včera ako sme diskutovali o prípravách a koordinácii na posväcovaciu službu, ktorá sa má uskutočniť tento prichádzajúci týždeň, pre Biskupov a Národnú radu Biskupov. A na tom mieste, ako som tam zaspal včera, PÁN zrazu náhle ma zobral na miesto a priamo predo mnou bola križovatka. PÁN kráčal po mojej pravej strane, ON mi ukázal a oznámil povediac :” pozri, križovatka”. Takže ako sme kráčali ku križovatke, potom v tom sne pred Biskupmi, pamätám, že som hovoril počuteľne, počuteľne k PÁNOVI a povedal som:” križovatka”. A keď som sa zobudil, potom som sa opýtal Biskupov, čo PÁN hovoril. A odpovedali, že počuli, že PÁN povedal ” križovatka, .. križovatka”. Približoval som sa ku križovatke. 

Po tomto mítingu, včera v noci, keď som sa vrátil v noci, PÁN BOH VŠEMOHÚCI, OTEC, ma navštívil ohromným spôsobom, diskutovať, hovoriť so mnou o tejto veľmi ohromnej historickej udalosti, ktorá sa chystá na Zemi, a v tomto ohromnom rozhovore ma dal znova na cestu, kráčal so mnou po mojej pravej ruke a hovoril so mnou o tej križovatke. 

Takže môžem vidieť križovatku predo mnou a videl som, že veľa ľudí čakalo na križovatke, oslavovali, boli oblečení veľmi Sväto, vidím, že ženy mali úplne  pokryté vlasy, mali pokryté celé telo, dokonca aj chodidlá ste nemohli vidieť, boli oblečení veľmi Sväto a muži tam tiež boli oblečení veľmi Sväto a potom ochranka z vlády tam bola tiež aby ochraňovali pre útokom, pretože tam bolo tak veľa ľudí. 

A ako som kráčal, bola tam skupina určitých ľudí, na križovatke a ako som išiel, PÁN ma požiadal, aby som nadviazal kontakt s nimi. Oni kričali, oslavovali, radovali sa, spievali, uctievali, boli veľmi šťastní, že ma PÁN posiela k nim. Ako mi PÁN doporučil hlasom skontaktovať sa s tými ľuďmi, keď som išiel k nim aby som oslavoval s nimi, že teraz je moment, aby sme počuli o príchode MESIÁŠA, keď som sa pohol a poslúchol som hlas OTCA po mojej pravej strane, aby som sa s nimi skontaktoval, potom zrazu náhle… “ffuuuuf”… boli zobratí do neba. 

Vo veľmi šokujúcej udalosti, skutočne veľmi ohromnej, pre každého, kto bol naokolo, pre tých, ktorí pozostali. Zrazu náhle, keď som išiel k nim sa skontaktovať, oni všetci zrazu boli zobratí do neba a pamätám, že ľudia sa začali po nich všade pozerať, celý národ sa pýtal: ” kde sú? Skutočne oni išli do neba?” poďme sa po nich popozerať, .. kde sú? .. skutočne oni išli do neba?” Bol to veľký šok.  Ľudia tam hovorili, kričali a hovorili, že oni išli do neba, že:” boli zobratí vo vytrhnutí, správne?” 

Takže toto je udalosť, ktorú mi PÁN ukázal minulú noc. Vidím, ako prichádzam na miesto križovatky, sú tam Svätí ľudia, Svätí, oblečení veľmi Sväto a oslavovali skutočnosť, že ma PÁN poslal ku nim a keď som išiel k nim sa s nimi skontaktovať, zrazu náhle ” fuuuuf” .. boli uchvátení všetci do Neba v šokujúcej udalosti. 

A ľudia tam začali chodiť dookola, ľudia, bezpečnosť a hovorili:” aké úžasné, to je mocný zázrak, to je senzácia, ktorá sa odohrala práve pred našimi očami. Boli zobratí do Slávneho Kráľovstva Božieho práve pred mojimi očami. Toto je čas, v ktorom žijeme. Biblia hovorí v

1 Tesaloničanom 4: 16-18 16Lebo sám Pán s veliteľským povelom, s hlasom archanjela a s trúbou Božou sostúpi s neba, a mŕtvi v Kristu vstanú najprv; 17potom my živí ponechaní budeme razom s nimi vychvátení v oblakoch v ústrety Pánovi do povetria. A takto budeme vždycky s Pánom. 18Takže sa potešujte navzájom týmito slovami.

Toto je požehnané ubezpečenie, ktoré PÁN zanechal pre Cirkvi, keď stúpal, keď bol vytrhnutý po zavŕšení JEHO verejnej služby na Zemi, bol zobratý pred očami JEHO apoštolov, učeníkov, ale práve teraz, PÁN hovorí v tomto rozhovore, že toto požehnané ubezpečenie si bude nárokovať, sme na mieste, kedy Svätá požehnaná Cirkev, ktorá pretrpela zlé zaobchádzanie tohto sveta, hriešnosť tohto sveta, očierňovanie tohto sveta, zmätky tohto sveta, zlé v tejto hodine, táto cirkev, ktorá pretrpela tieto veci, aby počítala s týmto požehnaným uistením, nezaváhali so spravodlivosťou, ostali v Svätosti, v správnom postavení s Bohom. Bez ohľadu na okolnosti dňa. ON hovorí, že tento moment požehnania, náhrady, odmeny, odškodnenia, tento moment odmeny Svätej spravodlivej Cirkvi sa blíži.

Ja som videl túto ohromnú návštevu PÁNA, OTEC kráča so mnou. ON hovorí z mojej pravej strany. A ako kráčam s NÍM, ON mi ukázal križovatku pred nami. A ako sa pozerám na križovatku, vidím ľudí oslavovať kvôli skutočnosti, že PÁN ma tam poslal. Nebol som si vedomý, že BOH OTEC kráčal po mojej pravej strane a potom mi dal OTEC inštrukcie hlasom a povedal mi, aby som išiel a skontaktoval sa s nimi. Svätí ľudia, Svätí, oblečení Sväto, spravodlivý ľudia, majú pomoc Ducha Svätého, že si vybrali spravodlivosť, majú nulovú toleranciu k hriechu. 

Takže ako som kráčal k nim, ženy boli veľmi dobre oblečené, s pokrytými vlasmi, sú sväté, ich telá sú kompletne pokryté až dole, uctievajú a oslavujú skutočnosť, že PÁN ma poslal k nim. BOH OTEC bol v podstate kráčajúci po mojej pravej strane a hovoril ku mne počuteľne. Takže keď mi PÁN doporučil a dal mi inštrukcie, aby som sa skontaktoval s nimi, keď som kráčal k nim, oni boli zobratí do neba v šokujúcej udalosti, ktorá sa nikdy predtým nestala na tejto Zemi. Toto je ohromný čas, v ktorom žijeme.

Pamätám sa na stretnutie v Menengai v meste Nakuru, keď PÁN so mnou hovoril o tom stretnutí a ukázal mi neuveriteľnú, šokujúcu návštevu, ktorá tam bude, zahŕňajúc ohn Eliášov, ktorý príde na stretnutie ponad Oltár. Pred mítingom, keď PÁN prišiel hovoriť so mnou o tejto udalosti, pamätám sa veľmi dobre, že mi PÁN ukázal v tom sne, že ma vyzdvihne hore do toho ohňa, ale keď som sa tam dostal, tam bol aj niekto iný s trúbou, to bol anjel, nemôžem opísať detaily, ale on mal trúbu, s jeho krídlami,  on lietal v tom ohni, tam boli dvaja ľudia, on bol tam a ja som tam bol. A to bol dôvod v tom čase, prečo som si myslel, že PÁN zoberie Cirkev na tom mítingu v Menengai. Myslel som si, že PÁN zoberie Cirkev na mítingu v Menengai. Ale ste videli ohromnú historickú návštevu, ktorá sa tam udiala, oheň, Oblak BOŽÍ, dážď, ktorý začal padať, ktorý bol povolaný, MUŽ BOŽÍ povolal dole dážď z neba a dážď prišiel, takže to bol moment, kedy som si myslel, že Cirkev bude zobratá preč.  Práve pebiehajúca návšteva…, myslel som si, že to bude moment, kedy Cirkev pôjde, keď mi to PÁN ukázal predtým. 

Teraz mi ukázal, ako idem na stretnutie s ľuďmi, ktorí sú na križovatke, videl som, ako boli zobratí ľudia a nejakí ľudia pozostali. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Toto je ten, o ktorom píše Biblia, že :” Hľa, posielam svojho anjela, a upraví cestu pred mojou tvárou. ( Malachiáš 3:1), Hlas volajúceho na púšti: Upravte cestu Hospodinovu, urovnajte na pustine hradskú nášmu Bohu! ( Izaiáš 40:3 )  

PRIPRAVTE CESTU PÁNOVI, PRE PRÍCHOD MESIÁŠA, KTORÝ JE BEZPROSTREDNE BLÍZKO! 

*******

Ďalšie proroctvo toho istého dňa, : 

Hospodin hovoril so mnou. Hospodin znova hovoril so mnou. Teraz viem, že v našom prvom vysielaní sme boli schopní napraviť internet – a keď som hovoril k vám skôr, hovoril som o veľmi dôležitej návšteve, ktorá prichádza na Zem, v ktorej chodil Pán Jehovah po mojej pravej strane, BOH OTEC, sám BOH, Jehova Magen, Hospodin Môj štít, Hospodin Ma’oz, Hospodin, moja pevnosť, Jehova Machsi, Hospodin moje útočište, Hospodin Meftalí, Hospodin môj osloboditeľ, Jehova Misqabbi, Hospodine, moja vysoká veža.

A keď som k vám hovoril skôr, hovoril som o Pánovi, ktorý chodil po mojej pravici. A v tejto návšteve, ktorá prichádza na Zem, mi ukazuje križovatku, ktorá je pred nami, … ako sme kráčali. A potom, keď sme sa blížili ku križovatke, tam boli ľudia, ktorí čakali; A boli šťastní, že ma poslal Hospodin k nim a oni oslavovali, že teraz budú môcť počuť – oni budú počuť – o príchode Mesiáša: Posolstvo o slávnom príchode Mesiáša, Kráľa. A potom mi Otec nabádal hlasom, aby som išiel do kontaktu s nimi – aby som išiel k nim. Tak som sa k nim priblížil a keď som sa blížil, aby som sa s nimi stretol – aby som im povedal – potom Pfft! Ihneď boli zobratí. Oni všetci boli zrazu zobratí do Slávneho Božieho kráľovstva za menej ako jednu sekundu! 

Ja sám, ako mi hovoril Hospodin, už som to žil, videl som to. Ale na tomto mieste som bol tiež ohromený. Bol som tiež veľmi šokovaný, ako rýchlo sa to stalo. Za menej ako jednu sekundu ON ich vychvátil. Ľudia, ktorí ma čakali na križovatke, aby ma prijali – a spievali a klaňali sa Hospodinovi a oslavovali s Hospodinom, že ON ma teraz poslal, aby mohli počuť o slávnom príchode Mesiáša.  A v túto hodinu boli zobratí. Okamžite, keď som sa s nimi pokúšal nadviazať kontakt – boli zobratí do neba. A stalo sa veľkým znamením a divom a veľkým šokom. Všetci naokolo začali byť v úžase, šoku, zázraku, strachu, v trasení a zmätku. 

V tom momente boli vo veľkom strachu, pretože títo ľudia boli vytrhnutí do neba priamo pred ich očami. Priamo na tom mieste ich  videli. Takže toto sa stalo najväčším znamením a divom v tejto hodine! A potom všetci ostatní ich hľadali. Hovorili: “Je to naozaj pravda, že pred našimi očami takto odišli? ” A všade ich hľadali a oni ich nenašli!

Teraz v tejto návšteve – viem, že práve teraz očakávame slávny príchod Mesiáša a cirkev sedí na pokraji večnosti. Sedíme na mieste, kde môže byť kedykoľvek vytrhnutá Cirkev  do večnosti. V tomto rozhovore však neviem, nie som si istý, či k tomu dôjde pri vytrhnutí, alebo – ako jedno z tých znamení a zázrakov, ktoré by sa stali s týmto Služobníkom Hospodinovým, keď vykonáva agendu Hospodinovu, službu Hospodinovu, tu na Zemi.

Neviem, či sa táto udalosť stane pri vytrhnutí, celosvetovo vytrhnutím Cirkvi; alebo to je udalosť, ktorá sa uskutoční ako znamenie a div, v službe toho, ktorý s vami hovorí. Neviem, či to bude celoglobálna udalosť, vytrhnutie cirkvi, alebo znamenie a zázrak, ktorý sa stane, keď ma pošle na miesto a keď sa stretnem s týmito ľuďmi, potom sa to stane jedným z hlavných znakov tejto Služby, tohto Zboru. Avšak krásna vec na tom je to, aby sme boli rozvážni. správa je jasná. A je rozumné, aby sme pochopili, že je pre nás vždy prospešné byť pripravení, pripravení kedykoľvek pre Slávny príchod Božieho kráľovstva, aby sme boli vytrhnutí a dostali sa do Slávneho Božieho kráľovstva. A vidíte, že v tejto situácii – keď nastane – MUŽ BOŽÍ zostáva na zemi.

A potom, som sa viac nezdieľal o tom, čo bude po tom, ..  idem, idem na miesto, kde sa nakupuje a predáva. A keď prebieha nákup a predaj – Pán mi dovolil, aby som teraz sa s vami zdieľal o tomto rozhovore – idem potom na miesto, kde sa kupuje a predáva. Umyjem si ruky. A na tom mieste mi niekto podáva teplú vodu na umývanie rúk, dotýka sa kohútika a vyzerá to ako supermarket a tam sa nakupuje a predáva. A ľudia, s ktorými som bol, sú to teraz ľudia, ktorí nemajú radi Mesiáša. A nie sú spokojní s Mesiášom. A bolo tam nepriateľstvo – Hospodin mi dal porozumieť – vzťah týchto ľudí k uctievaniu Ježiša.

Predáva sa tam, je to supermarket. A veľmi jasne vidím, že tam existuje strach. Ľudia sa obávali. Tam bola dáma na stoličke, na konci pri pokladni, ona je predavačka, predáva, ľudia platia peniaze a tak ďalej – a tam je rada ľudí v tom supermarkete. A je tam nepriateľstvo voči Ježišovi. A tak opúšťa pokladnicu, je veľmi oblečená veľmi zle, opúšťa pokladňu. prístroj pokladne a karhá nejakú skupinu, určitú pani s kamarátom a niekoho, kto nahlas hovoril o Ježišovi. Takže tam existuje veľké nepriateľstvo voči Pánovi Ježišovi a prebieha tam predaj a ten predaj je obmedzený.

Takže mnohí ľudia mali strach, ktorí boli tam, či by bolo prijateľné, aby si kúpili, či by im bolo dovolené… Takže veľmi dobre rozumieme tomu, čo hovorí Hospodin. Znova, po tom, ako boli vytrhnutí, Pán mi teraz dovolil, aby som s vami o niečo viac hovoril z tohto rozhovoru, teraz sa zmení Zem a je tu miesto, kde ľudia kupujú veci. Myslím, že je to bežný obchod. A existuje tam problém s nákupom, nie každému je dovolené kupovať. A tu je táto dáma. Nosí úzke nohavice. Opúšťa miesto, kde stojí. Ona je tá, ktorá vydáva peniaze a vybavuje ľudí odchádzajúcich zo supermarketu. Ona odchádza odtiaľ, ako ľudia stoja v rade a ide a kričí na niektorých kresťanov a hovorí im: “Nie! Zastavíte tu hluk. Nemôžete tu uctievať! “

A vidím aj istú Pani Pastorku, ktorá sedí vo svojom kresle a niektorí ju karhajú. Vyzerajú viac ako moslimovia, oni ju karhajú.
Takže som videl aj tento scenár po vytrhnutí Cirkvi. Takže to vám hovorí veľmi jasne, veľmi jasne, že táto udalosť je naozaj vytrhnutie Cirkvi.

Je to celosvetové vytrhnutie Cirkvi, vytrhnurie Cirkvi. Tiež som videl tých, ktorí to nezvládli. Ktorí zostali. Tak bude veľmi dôležité – v tejto hodine –  v Cirkvi, aby sa podriadili slávnemu evanjeliu nášho Pána Ježiša Krista: Evanjelium pokánia a svätosti – bude veľmi dôležité, aby boli dosť múdri. Aby sa pripravili a žili v strachu pred Hospodinom.

Neopatrný život, nedbalý kresťanský život teraz nemôžeme uplatňovať. Teraz to nebude fungovať. Pán ohlasuje veľmi vážne, aby sa Cirkvi, všetci veriaci pripravovali na Kráľovstvo Slávy, Nebeské Kráľovstvo, Kráľovstvo Hospodinovo, kráľovstvo Hospodinovo, môjho Majstra, môjho Otca, môjho odosielateľa, môjho Hospodina. Ten, ktorý so mnou kráčal v tomto rozhovore a v tejto návšteve.

Nuž, teraz sa musí Cirkev pripraviť. Každý musí činiť pokánie a vždy ostať bdieť, držať srdce pokánia, držať sa od hriechov a mať nulovú toleranciu voči hriechu, aby Pán Ježiš mohol z tejto Zeme zberať veľmi veľa, veľa, veľa ľudí, pretože sa zdá, že vytrhnutie Cirkvi je veľmi blízko. Som takisto veľmi šokovaný a prekvapený, že môžem čakať od včerajšej noci a dostať sa k tejto noci bez strachu, že sa to stane uprostred dňa. Vidím však veľmi jasne, že zostanem na zemi, keď prebehne táto udalosť.

Off 

23.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top